Wkurza mnie...

Gość: poprostuanette

#3309352 Napisano: 20.04.2010 05:16:45
że w piątek lece do Egiptu a nie wiem czy wylecę emotka Europa już lata (przynajmnije środkowa) a nasz LOT oczywiście nie emotka jakaś paranoja emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3309405 Napisano: 20.04.2010 05:32:01
aneta2208 napisał(a):

że w piątek lece do Egiptu a nie wiem czy wylecę emotka Europa już lata (przynajmnije środkowa) a nasz LOT oczywiście nie emotka jakaś paranoja emotka

Może ze względów bezpieczeństwa. LOT to ogólnopolska linia więc może dlatego.
0 0

papryczka20

#3309434 Napisano: 20.04.2010 05:36:41
wkurza mnie mój brat jeszcze nigdy nie dodał mi ani jednego głosiku w konkursie choć go zawsze ładnie proszę i nic nie musi robić tylko kliknąć emotka emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3309435 Napisano: 20.04.2010 05:36:43
aneta2208 napisał(a):

nie jest otwarta wszedzie albo otwieraja na pare h i zamykaja
emotka sledze na biezaco emotka
0 0

#3309457 Napisano: 20.04.2010 05:40:34
olusiia975 napisał(a):

aneta2208 napisał(a):

Może ze względów bezpieczeństwa. LOT to ogólnopolska linia więc może dlatego.

sorry ale skoro lata juz prawie każdy z wyj (UK i płd Francji) to nam coś grozi? dla mnie to paranoja i tyle. Jak zwykle Polska musi pokazać że musi się odznaczać emotka
0 0

assal

#3309476 Napisano: 20.04.2010 05:44:49
mnie też wkurzają samoloty, bo znajomi mają na dniach przylecieć, a zapowiedzieli, że pierwszeństwo teraz mają osoby z małymi dziećmi i ci, co mieli wcześniejszy lot emotka nie wiadomo, jak co planować emotka
0 0

#3309482 Napisano: 20.04.2010 05:46:57
assal napisał(a):

mnie też wkurzają samoloty, bo znajomi mają na dniach przylecieć, a zapowiedzieli, że pierwszeństwo teraz mają osoby z małymi dziećmi i ci, co mieli wcześniejszy lot emotka nie wiadomo, jak co planować emotka

a ja słysząłam, ze pierwszeństwo mają osoby któe terminowo wylatują, a jak są wolne miejsca to te osoby któe się zmieszczą emotka
0 0

zielonaszpilka

#3309488 Napisano: 20.04.2010 05:48:01
wkurzają mnie sąsiedzi z góry. Zaraz się tam przejdę i powyrywam temu małemu pędrakowi nogi z dupki jeśli za chwilę nie przestanie się tłuc emotka czy to już groźby karalne?? emotka
Strasznie mnie irytują... najpierw jest takie wielkie łup jakby coś ciężkiego rąbnęło o podłogę a potem walenie stóp z jednego końca pokoju na drugi i z powrotem i znowu łup...
Czemu oni mi robią zawsze, gdy czuję się fatalnie i kładę się po południu spać, albo kładę się spać po 20, bo muszę wstać jutro o 4 rano? emotka
0 0

Gość: swibek

#3309509 Napisano: 20.04.2010 05:53:54
zielonaszpilka napisał(a):

wkurzają mnie sąsiedzi z góry. Zaraz się tam przejdę i powyrywam temu małemu pędrakowi nogi z dupki jeśli za chwilę nie przestanie się tłuc emotka czy to już groźby karalne?? emotka
Strasznie mnie irytują... najpierw jest takie wielkie łup jakby coś ciężkiego rąbnęło o podłogę a potem walenie stóp z jednego końca pokoju na drugi i z powrotem i znowu łup...
Czemu oni mi robią zawsze, gdy czuję się fatalnie i kładę się po południu spać, albo kładę się spać po 20, bo muszę wstać jutro o 4 rano? emotka

emotka emotka emotka biedny żuczek.. bez nóżek to będzie leżał na pleckach i płakał.. zaleje ci mieszkanie.. emotka
0 0

zielonaszpilka

#3309513 Napisano: 20.04.2010 05:56:01
swibek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

emotka emotka emotka biedny żuczek.. bez nóżek to będzie leżał na pleckach i płakał.. zaleje ci mieszkanie.. emotka

oo jak będzie ryczał to będę musiała przejść się jeszcze raz emotka i już nie będę taka miła emotka
0 0

Gość: katrin22

#3309574 Napisano: 20.04.2010 06:15:24
A mnie wkurza, ze przyszedl mi rachunek z Tp na 300zl i niby w tym 250zl na miedzynarodowke, zadzwonilam do infolini i babka podala mi numer pod ktory bylo rzekomo dzwonione i znam ten numer bo to numer mojej mamy w Niemczech, ale ja do niej dzwonie z innego telefonu z voipa i nie wiem skad ta ogromna sumka sie wziela, moze puscilam jej kilak razy sygnal zeby oddzwonila ale nie dzwonilam do niej, jetsem zalamana...
0 0

cudaczek121

#3309597 Napisano: 20.04.2010 06:24:21
aneti napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

...wepchał się do samolotu aby zrobić sobie wycieczkę na koszt podatników emotka emotka emotka

Tak, to była wymarzona wycieczka - kurort Katyń, cisza, spokój, szczery las, no może na minus to, że będziesz mijać grób ojca którego rosjanie rozstrzelali bez mrugnięcia okiem; nic tylko wepchnąć tam tyłek!

emanuela,no tym zdaniem,to trochę chyba przegięłaś.Co do reszty się zgadzam emotka
0 0

ziolko

#3309599 Napisano: 20.04.2010 06:24:53
katrin22 napisał(a):

A mnie wkurza, ze przyszedl mi rachunek z Tp na 300zl i niby w tym 250zl na miedzynarodowke, zadzwonilam do infolini i babka podala mi numer pod ktory bylo rzekomo dzwonione i znam ten numer bo to numer mojej mamy w Niemczech, ale ja do niej dzwonie z innego telefonu z voipa i nie wiem skad ta ogromna sumka sie wziela, moze puscilam jej kilak razy sygnal zeby oddzwonila ale nie dzwonilam do niej, jetsem zalamana...

złóż reklamację, albo poproś o biling
0 0

#3309625 Napisano: 20.04.2010 06:31:11
ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

właśnie mam zamiar poprosić o biling a potem złożyć rfeklamacje, bo ktos w TP beszczelnie wykorzystal ze dzwonilam moze na sekunde zeby powiedziec mamie zeby oddzwonila, albo tylko sygnal puscilam.
0 0

Gość: sophie

#3309659 Napisano: 20.04.2010 06:39:28
katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

właśnie mam zamiar poprosić o biling a potem złożyć rfeklamacje, bo ktos w TP beszczelnie wykorzystal ze dzwonilam moze na sekunde zeby powiedziec mamie zeby oddzwonila, albo tylko sygnal puscilam.

Nie znam się na tym ,ale może ktoś się podpiął jakoś po twój numer i sobie dzwonił nabijając ci na rachunek? emotka
0 0

joka

#3309661 Napisano: 20.04.2010 06:40:40
wkurza mnie że od kilku dni jestem taka senna a musze pisać prace na komputerze i tak mi się niechce emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3309679 Napisano: 20.04.2010 06:43:56
joka napisał(a):

wkurza mnie że moja siostra cioteczna miała być chrzestną w rodzinie ale ksiądz jej nie da zaświadczenia bo ma ślub cywilny emotka

emotka emotka emotka
0 0

papryczka20

#3309684 Napisano: 20.04.2010 06:45:00
wkurza mnie moja głupota emotka
wysłałam dziś sobie radośnie polecony na Kinder Delice a teraz patrze do portfela a tam sobie siedzi paragonik za batoniki emotka tak się śpieszyłam, że wysłałam sam formularz bez paragonu i chyba jutro trzeba będzie dzwonić do tej miłej pani emotka
0 0

kinga1

#3309784 Napisano: 20.04.2010 07:17:34
sophie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Nie znam się na tym ,ale może ktoś się podpiął jakoś po twój numer i sobie dzwonił nabijając ci na rachunek? emotka

albo mama dzwoniła na twój koszt...
0 0

#3309873 Napisano: 20.04.2010 07:48:23
kinga1 napisał(a):

sophie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ziolko napisał(a):

katrin22 napisał(a):

albo mama dzwoniła na twój koszt...

nie to raczej niemożliwe.

emotka
0 0