Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: olusiia975
Jak ludzie nie mają to nawet nie śpieszą się z pomocą. Ale przecież to kolejna okazja zeby pieniądze pozbierać... Szkoda gadac.
Gość: agulecece
baha
Postów 46
Data rejestracji 29.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja sie podpinam , jak jest naprawde potrzebujaca rodzina to dzieci potrafia zabrac do domu dziecka, a tu nagle wszyscy sie rzucili na pomoc rodzinom ludzi naprawde dobrze uposażonych. No ale tak to juz jest w Polsce.
Gość: aneti
nie bardzo rozumiem dlaczego cię to wkurza
Gość: krzyszu
Gość: asiunia2
Gość: grancias
No coments ...
Gość: aneti
Tak, to była wymarzona wycieczka - kurort Katyń, cisza, spokój, szczery las, no może na minus to, że będziesz mijać grób ojca którego rosjanie rozstrzelali bez mrugnięcia okiem; nic tylko wepchnąć tam tyłek!
Gość: sophie
Mnie wkurza co innego.
czemu ci krzykacze spod Wawela ,nie skrzykną się i protestują aby poltycy wreszcie coś sensownego zrobili.
Aby każda rodzina mogła godnie zyć.
Najbiedniejsze rodziny ,rodziny wielodzietne ,samotne matki które mają z 200 chyba zł ,za co one mają żyć co>?No powiedzcie za co?
jak zwykle najwięcej dostają najbogatsi ,tak bylo jest i będzie w tym pieknym naszym kraju.
Gość: krzyszu
Bo Ci biedni to już sie przyzwyczaili do biedy a bogaci nie mogli by się rzyzwyczaić do życia w biedzie.
Gość: damianwro
Gość: nineczka17
a co maja te kobiety co umowa o pracę skończyła się w dniu porodu i są na lodzie i ani dnia nie wliczają im w lata pracy ten czas z dziećmi to dla naszego państwa nic nie znaczy,to tez boli bardzo ,państwo o nas matki nie dba to pracodawcy też to samo robią
Gość: sensucht
oooooooooooo,to widzę,że jedziemy na tym samym wózku
mnie zwolnil jak bylam w 2 miesiacu pracy i nic mi sie nie nalezalo ani bezrobocie ani macierzynskie,wychowawcze ani rodzinne i nikt z panstwa sie nie interesuje kobietami w takiej sytuacji a teraz jak mam isc do pracy jak gaba jest na liscie rezerwowej do przedszkola.
Gość: nineczka17
pracowałam w sumie 7 lat teraz 7lat juz jestem z trójką dzieci w domu i co teraz te 7 lat to odpoczywam sobie na wakacjach za darmo????
Gość: olusiia975
Zgadzam się z tobą
Gość: barbara1910
Gość: cobra176
Ja dokładnie tak miałam. Umowa przedłuzona do dnia porodu i tak od prawie 4 lat siedzę w domu nie mając zupełnie nic
bmacieja
Postów 1412
Data rejestracji 04.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12