Wkurza mnie...

olus15

#3309880 Napisano: 20.04.2010 07:50:27
karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

karolkas napisał(a):

mozecie mnie zlinczowac ale to mnie wkurza niesamowicie

Osoby i instytucje, które chcą wspomóc akcję pomocy dzieciom osieroconym w wyniku katastrofy samolotu prezydenckiego mogą
- wysyłać SMS o treści POMAGAM na numer 72052

Bardzo mi smutno i przykro że zginęli ojcowie i matki tych dzieci, ale co jak co nie zginęły osoby biedne, wzięliby te akcje zrobili dla osób bardziej potrzebujących. Mam wrażenie że to juz śmieszne sie zaczyna robić.

Nie wiem dlaczego w Polsce tak jest ,że się nie pomaga tym najuboższym właśnie .jest tylu ludzi którzy naprawdę liczą się z groszem i zyją za kilkaset zł miesięcznie.Czemu im nikt nie pomaga .Taka rzeczywistość ,nie wiem czy kiedykolwiek się to zmieni. emotka

dokładnie ci ludzie, te dzieci podostają naprawdę kupę kasy,od rządu, od partii, z ubezpieczeń (bo nie wierze ze nie byli ubezpieczeni) i naprawdę wyciaganie od nas szaraczkow pieniędzy żeby im jeszcze dołożyć kasy to jest cios ponizej pasa. Naprawde ze dziecko jakiegos polityka nagle nie pójdzie do elitarnej prywatnej szkoly tylko pójdzie do zwyklej publicznej to tragedia mu się nie stanie i nie zamknie mu drogi do edukacji. Są dzieci których nie stać pójśc do jakiejkolwiek szkoly i takim powinnismy pomagac. Chyba Caritas przegiął trochę, mam wrażenie że robi to pod publikę

zgadzam się
to już jest ostre przegięcie
0 0

zaczytana-pola

#3309903 Napisano: 20.04.2010 07:57:29
cobra176 napisał(a):

nineczka17 napisał(a):

agulecece napisał(a):

mogli by sie zajac chociazby zwiekszeniem miejsc w przedszkolach aby matki mogly isc do pracy i zarobic na zycie nie mowiac o tym ze wszystkie matki powinny dostawac wychowawcze a nie tylko wybrane

a co maja te kobiety co umowa o pracę skończyła się w dniu porodu i są na lodzie i ani dnia nie wliczają im w lata pracy ten czas z dziećmi to dla naszego państwa nic nie znaczy,to tez boli bardzo ,państwo o nas matki nie dba to pracodawcy też to samo robią

Ja dokładnie tak miałam. Umowa przedłuzona do dnia porodu i tak od prawie 4 lat siedzę w domu nie mając zupełnie nic emotka

Ja siedzę tak już 1,5 ale myślę, że niedługo wykorkuję, jeśli nie wrócę do pracy.
0 0

olus15

#3309907 Napisano: 20.04.2010 07:58:23
zresztą z tymi rentami to mogliśmy się spodziewać , że coś takiego może się wydarzyć
W końcu nie mówimy tu o szaraczkach ale dzieciach polityków
Wiadomo , że na swoich nie będą szczędzić publicznych pieniędzy
Szkoda gadać
0 0

Gość: amaretta1

#3309919 Napisano: 20.04.2010 08:03:35
olus15 napisał(a):

karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

karolkas napisał(a):

Osoby i instytucje, które chcą wspomóc akcję pomocy dzieciom osieroconym w wyniku katastrofy samolotu prezydenckiego mogą

Bardzo mi smutno i przykro że zginęli ojcowie i matki tych dzieci, ale co jak co nie zginęły osoby biedne, wzięliby te akcje zrobili dla osób bardziej potrzebujących. Mam wrażenie że to juz śmieszne sie zaczyna robić.

Nie wiem dlaczego w Polsce tak jest ,że się nie pomaga tym najuboższym właśnie .jest tylu ludzi którzy naprawdę liczą się z groszem i zyją za kilkaset zł miesięcznie.Czemu im nikt nie pomaga .Taka rzeczywistość ,nie wiem czy kiedykolwiek się to zmieni. emotka

dokładnie ci ludzie, te dzieci podostają naprawdę kupę kasy,od rządu, od partii, z ubezpieczeń (bo nie wierze ze nie byli ubezpieczeni) i naprawdę wyciaganie od nas szaraczkow pieniędzy żeby im jeszcze dołożyć kasy to jest cios ponizej pasa. Naprawde ze dziecko jakiegos polityka nagle nie pójdzie do elitarnej prywatnej szkoly tylko pójdzie do zwyklej publicznej to tragedia mu się nie stanie i nie zamknie mu drogi do edukacji. Są dzieci których nie stać pójśc do jakiejkolwiek szkoly i takim powinnismy pomagac. Chyba Caritas przegiął trochę, mam wrażenie że robi to pod publikę

zgadzam się

Jest tyle osób, które naprawdę ledwo wiążą koniec z końcem i im należałoby pomóc. No niestety, są po prostu szaraczkami, którymi nikt sie nie interesuje... To nie jest sprawiedliwe!!!
0 0

Gość: frezja

#3309976 Napisano: 20.04.2010 08:26:39
emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

aneti napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

...wepchał się do samolotu aby zrobić sobie wycieczkę na koszt podatników emotka emotka emotka

Tak, to była wymarzona wycieczka - kurort Katyń, cisza, spokój, szczery las, no może na minus to, że będziesz mijać grób ojca którego rosjanie rozstrzelali bez mrugnięcia okiem; nic tylko wepchnąć tam tyłek!

emanuela,no tym zdaniem,to trochę chyba przegięłaś.Co do reszty się zgadzam emotka

to chyba nie słuchałyście do końca - było sporo osób co poleciały chociaż nie musiały - a że co niektóre osoby chciały tam być i prosiły o miejsce lub wymiany bo osobiste pobudki, bo i tak samolot leci itd o te osoby mi chodziło (prawidłowo wg mnie powinny na swój koszt jechać i tyle w temacie a nie wszystko na koszt podatników )
też chciałabym aby mi podatnicy opłacały koszta odwiedzania grobów rodzinnych (a w razie wu młodemu później jeszcze renty rodzinne - bo ja prywatnym samochodem pojadę i coś sobie zrobię moje dziecko zostaje z niczym) - i możecie mnie linczować ile wlezie ja zdania nie zmienię wkurza mnie to i tyle emotka [/quote
emanuela24 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

aneti napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

...wepchał się do samolotu aby zrobić sobie wycieczkę na koszt podatników emotka emotka emotka

Tak, to była wymarzona wycieczka - kurort Katyń, cisza, spokój, szczery las, no może na minus to, że będziesz mijać grób ojca którego rosjanie rozstrzelali bez mrugnięcia okiem; nic tylko wepchnąć tam tyłek!

emanuela,no tym zdaniem,to trochę chyba przegięłaś.Co do reszty się zgadzam emotka

to chyba nie słuchałyście do końca - było sporo osób co poleciały chociaż nie musiały - a że co niektóre osoby chciały tam być i prosiły o miejsce lub wymiany bo osobiste pobudki, bo i tak samolot leci itd o te osoby mi chodziło (prawidłowo wg mnie powinny na swój koszt jechać i tyle w temacie a nie wszystko na koszt podatników )
też chciałabym aby mi podatnicy opłacały koszta odwiedzania grobów rodzinnych (a w razie wu młodemu później jeszcze renty rodzinne - bo ja prywatnym samochodem pojadę i coś sobie zrobię moje dziecko zostaje z niczym) - i możecie mnie linczować ile wlezie ja zdania nie zmienię wkurza mnie to i tyle emotka

jak śmiesz! nie wiesz jakie 'elity' ciężkie życie mają. Wiesz jaka to praca grać w golfa dla dyplomacji,, latać rządowym samolotem wśród protestów na wczasy? - nie wiesz? - to się nie mądrzyj. A gdy kawior i szampan uszami wychodzi - wiesz jaka to meczarnia? W ybiedni to macie dobrze. Wy to macie beztroskę. Skoro nie macie możliwości zadbania o dzieci, to nie musicie się tym zamartwiać. Macie wolność od pracy i od odpowiedzialności. Dobrze Wam. , nie to co nam, elitom...
ps .znalezione gdzies w necie emotka

0 0

merynosek

#3309984 Napisano: 20.04.2010 08:29:41
amaretta1 napisał(a):

olus15 napisał(a):

karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

karolkas napisał(a):

zgadzam się

Jest tyle osób, które naprawdę ledwo wiążą koniec z końcem i im należałoby pomóc. No niestety, są po prostu szaraczkami, którymi nikt sie nie interesuje... To nie jest sprawiedliwe!!!

Mnie też to wkurza...
0 0

#3309985 Napisano: 20.04.2010 08:30:04
i jeszcze
APEL UBOGICH POLAKOW
Witam serdecznie, piszę w imieniu swoim a także Wielu Polaków.
Na wstępie pragnę złożyć szczere, pełne żalu i bólu kondolencje rodzinom ofiar katastrofy samolotu pod Smoleńskiem, w którym zginęło wiele osób m.in. para prezydencka. Jednak w tym szczególnym czasie żałoby muszę zabrać głos na temat `wsparcia finansowego' dla rodzin Ofiar. Jestem wielce zbulwersowany wsparciem finansowym, jakim rodziny Ofiar zostały obdarowane przez polski rząd. Dla Nas, ludzi borykających się z wieloma problemami dnia codziennego jest to wysoce niestosowne. W mediach trwa ostra manipulacja, rzucanie sloganów typu `niespłacone kredyty', `rodzina nie ma za co żyć', dlatego My, Polacy pytamy - czemu dzieli się nas na równych i równiejszych? Za przykład posłuży nam rodzina jednego z polityków - ofiary katastrofy.
Media informują Nas, że jeden z polityków osierocił ośmioro dzieci. Jest to niewątpliwie wielka tragedia dla każdej rodziny, kiedy to traci się ojca i męża, łączymy się w bólu z rodziną, jednak My Polacy mamy prawo zabrać głos w tej sprawie. Nie podoba nam się manipulacja i żerowanie na narodowym współczuciu. Nie możemy zgodzić się z faktem, iż osoby, które piastowały wysokie stanowiska i żyły na wyższym poziomie niż miliony Polaków zgrywają się teraz na biedaków! Co mają powiedzieć inni? Hasło ośmioro dzieci podawane w mediach jak mantra to w rzeczywistości dorośli ludzie! A przynajmniej część z nich. Aby nie być gołosłownym podaję wiek: 28,27,25,19 lat. Czy według Państwa owa rodzina zasługuje na wsparcie z publicznych pieniędzy? Kredyt, który spłacają najprawdopodobniej został zaciągnięty na jakąś nieruchomość! Nikt nie zaciąga kredytów na jedzenie lub rzeczy, które są podobnie nietrwałe. Dlaczego rodzina nie może sprzedać nieruchomości, z tych pieniędzy spłacić kredyt i wynająć małe mieszkanie? Lepiej jest żyć na koszt państwa? Wdowa po polityku `nigdy nie pracowała' może najwyższy czas to zmienić? Dlaczego Polacy mają wspierać rodzinę, która nadal chce żyć na dotychczasowym poziomie? Nie jesteście jedyni! Miliony Polaków żyją w skrajnym ubóstwie, dlatego takie rozdawanie publicznych pieniędzy boli najbardziej. Czy Hmm, dla przykładu biznesmen, prowadzący własny biznes, żyjący na dobrym poziomie nagle go traci. Czy państwo zrzuci się na zapewnienie mu `godnego bytu' na podobnym poziomie, czy będzie musiał podkulić ogon i żyć jak reszta ubogiego społeczeństwa? Politycy na krzesłach zapierają się, że Polska musi się liczyć w Europie! Nigdy nie będziemy się liczyć! Nikt nie liczy się z Nami - Ubogimi Polakami to czemu bogacze z Zachodu mają liczyć się z Wami, Drodzy Politycy? Jesteśmy przysłowiową `republiką bananową' i nigdy się to nie zmieni. Ostatnie wydarzenia (zapomogi) tylko to potwierdziły. Dostają tylko `Wasi' a reszta narodu? Róbcie co chcecie! Tylko na nas zagłosujcie!

Nie ma się co oszukiwać, poseł piastujący tak wysokie stanowisko, jakie zajmował zmarły polityk dostawał wysoką wypłatę za swoją pracę. Wypłatę, o jakiej my możemy tylko pomarzyć! Dlaczego więc naród Polski musi teraz `sponsorować' rodzinę tego polityka? Mówi się także o rentach dla rodzin. Czy Polskę naprawdę na to stać? Czy 4 miliony wydane łatwą ręką jako benefit dla rodzin w wysokości 40 tysięcy złotych to rzeczywiście dobra decyzja?

Czy, aby zwrócić uwagę polityków dla dramat polskich rodzin musimy rozbić się samolotem z prezydentem? Czy jest to koniecznie? Dlaczego My, żyjący w ubóstwie nie dostaniemy takich zapomóg jakie otrzymują rodziny Ofiar, kiedy to my staniemy w tak dramatycznej sytuacji? Czy rodziny polityków naprawdę żyli `od pierwszego do pierwszego' mimo tak wielkich wypłat? Dlaczego żona polityka pozwoliła sobie nie pracować i zajmowała się domem i dziećmi? Ponieważ było ich na to stać! Wypłata męża pozwalała egzystować rodzinie na przyzwoitych warunkach! Czy Polacy muszą robić `zrzutę' na spłatę kredytu dla takich ludzi? Czy nie ma bardziej potrzebujących?
Zwracam się teraz do osób nie zgadzających się z Naszym zdaniem.
Co Wy, Drodzy Państwo zrobicie w przypadku utraty bliskich w np. wypadku samochodowym? Chodzi o sytuację kiedy to w wypadku ginie osoba, żywiciel rodziny. Czy myślicie, że ktoś Wam pomoże? Nie! Z prostej przyczyny, aby dostać pomoc w Polsce trzeba zginąć medialnie i najlepiej z VIPAMI w rządowym samolocie!.

Podpisano: Ubodzy Polacy
0 0

Gość: monisi

#3309992 Napisano: 20.04.2010 08:32:31
frezja napisał(a):

i jeszcze
APEL UBOGICH POLAKOW
Witam serdecznie, piszę w imieniu swoim a także Wielu Polaków.
Na wstępie pragnę złożyć szczere, pełne żalu i bólu kondolencje rodzinom ofiar katastrofy samolotu pod Smoleńskiem, w którym zginęło wiele osób m.in. para prezydencka. Jednak w tym szczególnym czasie żałoby muszę zabrać głos na temat `wsparcia finansowego' dla rodzin Ofiar. Jestem wielce zbulwersowany wsparciem finansowym, jakim rodziny Ofiar zostały obdarowane przez polski rząd. Dla Nas, ludzi borykających się z wieloma problemami dnia codziennego jest to wysoce niestosowne. W mediach trwa ostra manipulacja, rzucanie sloganów typu `niespłacone kredyty', `rodzina nie ma za co żyć', dlatego My, Polacy pytamy - czemu dzieli się nas na równych i równiejszych? Za przykład posłuży nam rodzina jednego z polityków - ofiary katastrofy.
Media informują Nas, że jeden z polityków osierocił ośmioro dzieci. Jest to niewątpliwie wielka tragedia dla każdej rodziny, kiedy to traci się ojca i męża, łączymy się w bólu z rodziną, jednak My Polacy mamy prawo zabrać głos w tej sprawie. Nie podoba nam się manipulacja i żerowanie na narodowym współczuciu. Nie możemy zgodzić się z faktem, iż osoby, które piastowały wysokie stanowiska i żyły na wyższym poziomie niż miliony Polaków zgrywają się teraz na biedaków! Co mają powiedzieć inni? Hasło ośmioro dzieci podawane w mediach jak mantra to w rzeczywistości dorośli ludzie! A przynajmniej część z nich. Aby nie być gołosłownym podaję wiek: 28,27,25,19 lat. Czy według Państwa owa rodzina zasługuje na wsparcie z publicznych pieniędzy? Kredyt, który spłacają najprawdopodobniej został zaciągnięty na jakąś nieruchomość! Nikt nie zaciąga kredytów na jedzenie lub rzeczy, które są podobnie nietrwałe. Dlaczego rodzina nie może sprzedać nieruchomości, z tych pieniędzy spłacić kredyt i wynająć małe mieszkanie? Lepiej jest żyć na koszt państwa? Wdowa po polityku `nigdy nie pracowała' może najwyższy czas to zmienić? Dlaczego Polacy mają wspierać rodzinę, która nadal chce żyć na dotychczasowym poziomie? Nie jesteście jedyni! Miliony Polaków żyją w skrajnym ubóstwie, dlatego takie rozdawanie publicznych pieniędzy boli najbardziej. Czy Hmm, dla przykładu biznesmen, prowadzący własny biznes, żyjący na dobrym poziomie nagle go traci. Czy państwo zrzuci się na zapewnienie mu `godnego bytu' na podobnym poziomie, czy będzie musiał podkulić ogon i żyć jak reszta ubogiego społeczeństwa? Politycy na krzesłach zapierają się, że Polska musi się liczyć w Europie! Nigdy nie będziemy się liczyć! Nikt nie liczy się z Nami - Ubogimi Polakami to czemu bogacze z Zachodu mają liczyć się z Wami, Drodzy Politycy? Jesteśmy przysłowiową `republiką bananową' i nigdy się to nie zmieni. Ostatnie wydarzenia (zapomogi) tylko to potwierdziły. Dostają tylko `Wasi' a reszta narodu? Róbcie co chcecie! Tylko na nas zagłosujcie!

Nie ma się co oszukiwać, poseł piastujący tak wysokie stanowisko, jakie zajmował zmarły polityk dostawał wysoką wypłatę za swoją pracę. Wypłatę, o jakiej my możemy tylko pomarzyć! Dlaczego więc naród Polski musi teraz `sponsorować' rodzinę tego polityka? Mówi się także o rentach dla rodzin. Czy Polskę naprawdę na to stać? Czy 4 miliony wydane łatwą ręką jako benefit dla rodzin w wysokości 40 tysięcy złotych to rzeczywiście dobra decyzja?

Czy, aby zwrócić uwagę polityków dla dramat polskich rodzin musimy rozbić się samolotem z prezydentem? Czy jest to koniecznie? Dlaczego My, żyjący w ubóstwie nie dostaniemy takich zapomóg jakie otrzymują rodziny Ofiar, kiedy to my staniemy w tak dramatycznej sytuacji? Czy rodziny polityków naprawdę żyli `od pierwszego do pierwszego' mimo tak wielkich wypłat? Dlaczego żona polityka pozwoliła sobie nie pracować i zajmowała się domem i dziećmi? Ponieważ było ich na to stać! Wypłata męża pozwalała egzystować rodzinie na przyzwoitych warunkach! Czy Polacy muszą robić `zrzutę' na spłatę kredytu dla takich ludzi? Czy nie ma bardziej potrzebujących?
Zwracam się teraz do osób nie zgadzających się z Naszym zdaniem.
Co Wy, Drodzy Państwo zrobicie w przypadku utraty bliskich w np. wypadku samochodowym? Chodzi o sytuację kiedy to w wypadku ginie osoba, żywiciel rodziny. Czy myślicie, że ktoś Wam pomoże? Nie! Z prostej przyczyny, aby dostać pomoc w Polsce trzeba zginąć medialnie i najlepiej z VIPAMI w rządowym samolocie!.

Podpisano: Ubodzy Polacy

wkurza mnie ze jak ja walczyulem tu wlasnie o to to zero wspercia mialem
emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3309995 Napisano: 20.04.2010 08:33:20
wkurza mnie od pewnego czasu przesadne upolitycznianie tego portalu...
emotka
0 0

Gość: natie

#3309997 Napisano: 20.04.2010 08:35:34
jak czytam te wszystkie komentarze pelne zawisci, zazdrosci na temat rent, pomocy Panstwa to az mi sie..powiem brzydko.. rzygać chce. co was tak boli?! ze ktos dostanie rente? ONI STRACILI MEZOW, OJCOW.. tego sie nie da rozliczyc emotka kurde czy wy byscie woleli dostac 40 tysiecy czy miec w domu tate?! no po prostu zenada!!!!!!! ja tez nie mam w zyciu rozowo ale w zyciu nie umialabym zazdroscic komus kto ma rente po tacie czy cos takiego..
0 0

Gość: natie

#3310013 Napisano: 20.04.2010 08:40:19
i juz sie wiecej nie wypowiadam na ww.temat

a wkurza mnie jeszcze moje lenistwo.. powinnam pisac prace mgr ale mi sie nie chce.. ide spac:)
0 0

cudaczek121

#3310022 Napisano: 20.04.2010 08:44:35
natie napisał(a):

jak czytam te wszystkie komentarze pelne zawisci, zazdrosci na temat rent, pomocy Panstwa to az mi sie..powiem brzydko.. rzygać chce. co was tak boli?! ze ktos dostanie rente? ONI STRACILI MEZOW, OJCOW.. tego sie nie da rozliczyc emotka kurde czy wy byscie woleli dostac 40 tysiecy czy miec w domu tate?! no po prostu zenada!!!!!!! ja tez nie mam w zyciu rozowo ale w zyciu nie umialabym zazdroscic komus kto ma rente po tacie czy cos takiego..

Też bym wolała mieć rodzinę w komplecie-całą i zdrową niż rentę emotka W sumie ja nikomu nie żałuję,moja rodzina na tym nie ucierpi jak oni dostaną wsparcie emotka
0 0

Gość: monisi

#3310028 Napisano: 20.04.2010 08:45:41
natie napisał(a):

a jak ktos ma 500 zl renty i dwojke dzieci i meza niet bo zginal i nikt otym nie mowi a jak ktos ma 540 zl emerytury a lekow za 300 i rachunkow za 500 a jeszcze cos by sie przydalo zjesc chociaz raz dziennie a jak dzieci sa glodne i wszyscy na to zlewaja a jak ktos jest powaznie chory i nie ma na leczenie to panstwo mu da czy wpieprzy limity na leczenie zeby nas przetrzepac bo po co tyle chorych mord mnie to wkurza ale kazdy postrzega to inaczej a wszyscy placa podatki i sa wazni bo razem tworzymy calosc a nie jak w tym kraju sa rowni i rowniejsi
emotka
0 0

#3310054 Napisano: 20.04.2010 08:58:18
natie napisał(a):

a wiesz ile jest takich ludzi,ktorym matka albo ojciec zginal tragicznie i nie maja pieniazkow na utrzymanie i od rzadu nie dostali nic ...
albo po rowno albo nic..a wiesz co pisze w Konstytucji Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.Domnieniam ,ze nic nie wiesz o innych osieroconych dieciach emotka
0 0

#3310059 Napisano: 20.04.2010 09:00:08
emanuela24 napisał(a):

natie napisał(a):

ech to przeczytaj jeszcze raz - ja pisałam właśnie o koleżance która nagle straciła męża - i jej dzieci są w szkole poniżane, wyzywane a starszy syn został nawet pobity (ręka w gipsie, na głowie 5 szwów) itd a bo to że maja ciuchy z lumpeksów a to że nie maja telefonów komórkowych a to że nie maja w domu laptopa
kobietka nigdy wcześniej nie pracowała zajmowała się domem i dziećmi - teraz dzieci dostają 500zł renty a ona zaiwania za najniższą krajową - wiesz za te pieniądze nie jest kolorowo - i te dzieci TEŻ STRACIŁY OJCA ona STRACIŁA MÊŻA i nie dostała żadnych 40 tyś zapomogi, ani dzieci nie dostały stypendium specjalnych ani specjalnych rent
emotka
i ja nikomu nie zazdroszczę - przeczytaj jeszcze raz ale tym razem ze zrozumieniem i od początku bo stawiasz się jak małe dziecko - nie rozmawiamy tutaj o uśmiercaniu ojców, mężów itd za kasę emotka emotka emotka rozmawiamy o rodzinach które straciły już OJCÓW

emanuela sa tez takie dzieci,ktore nie maja renty
0 0

Gość: katrin22

#3310060 Napisano: 20.04.2010 09:00:32
bruce napisał(a):

emotka

mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębniej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje
Na tym forum bogaczy nie ma, ja nawet się cieszę jak próbkę czegoś dostanę. Jak to mówią BOgatemu się i byk ocieli i bogatym się więcej należy i tak było, jest i będzie, cza się z tym pogodzić,a my szarzy ludzie grajmy, może coś wygramy emotka
0 0

merynosek

#3310062 Napisano: 20.04.2010 09:01:16
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka

mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębiej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje
Na tym forum bogaczy nie ma, ja nawet się cieszę jak próbkę czegoś dostanę. Jak to mówią BOgatemu się i byk ocieli i bogatym się więcej należy i tak było, jest i będzie, cza się z tym pogodzić,a my szarzy ludzie grajmy, może coś wygramy emotka

emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3310064 Napisano: 20.04.2010 09:01:54
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka

mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębniej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje

popieram, jakem byk! emotka
0 0

#3310065 Napisano: 20.04.2010 09:02:29
merynosek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka

mnie też...
Prawda. Niedługo będziemy się dogłębiej krytykować, a to już nie jest miłe, każdy ma prawo myśleć swoje

emotka emotka emotka

Danke, po piwku mnie czasem oświeca emotka
0 0

#3310073 Napisano: 20.04.2010 09:07:37
Droga bruce weszłam w Twój poniższy link i on mówi wszystko i zna wszystkie odpowiedzi na nasze pytania, .. bo tutaj jest jak jest.... emotka

Ps. Jako informatyczka muszę stwierdzić, piekny klip emotka
0 0