Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nineczka17
i co mamy robić
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgłosić do PIPu???
Gość: yuriko
Gość: allice
niestety... niby nie wolno pytac ale wszyscy pytaja, niby luźna rozmowa ale wiadomo czemu ma służyc. Wnerwia mnie to jak pracodawcy pytają mnie co będzie z dzieckiem? Przecież nie przyszłabym na rozmowe kwalifikacyjną nie mając pewności, że moje dziecko bedzie miało dobrą opiekę gdy będę w pracy. Przecież młoda mama decydując się na rozpoczęcie pracy pierwsze o czym myśli to jak zapewnic opiekę dziecku!
Ależ się wnerwiłam...
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18701
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przyłączam się. To tak, jak gdyby ktoś wbiegł na stacji do pociągu jadącego z Krakowa nad Bałtyk i usiadłszy na d*, zadowolony z tego, że udało mu się przechytrzyć innych pasażerów, zaoferował kobiecie w zaawansowanej ciąży odsprzedaż miejsca siedzącego. Bo on i tak nie jedzie tym pociągiem i zaraz wysiądzie
Ale cóż, od wszystkiego można się uzaleznić, od konków też
Gość: allice
Nie pomaga... moje dziecko będzie pod opieka dziadków (z którymi na stałe mieszkam), a dziadkowie wychowali trzech synów i z pewnościa dadzą radę bo są jeszcze w dobrej formie, wnuka lubią i chętnie się nim zajmują, a mały jest grzecznym i zdrowym dzieckiem. I tak tłumaczę ale jak ktoś jest bez dzieci i najlepiej bez męża czy żony to i tak go wybiorą.
Gość: aka
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ideał - 20 latka po studiach z kilkoma fakultetami, rozwiedziona, z dziećmi co już się wyprowadziły, bez żadnych zobowiązań, wymiary i wygląd Miss Świata, znajomość kilku języków obcych, w tym czasami łacina podwórkowa i francuski... nie wiem co jeszcze
no cóż..
głowa do góry - nikt nie jest w stanie sprostać takim wymaganiom
Gość: iwek
Chyba nie, po prostu szukasz aka a nakarmiewas ma w swojej nazwie te literki i przez to wyszukiwarka też go pokazuje.
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
postaw się
Gość: jenny21
Gość: fikumiku
Gość: krzyszu
Gość: xagadee
Gość: merus
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio gdy dzwonili do mnie w sprawie pracy Pani z sekretariatu po przedstawieniu się spytała mnie czy jestem mężatką, po mojej odp usłyszałam jęk niezadowolenia w słuchawce po czym w drugim pytaniu spytała czy planujemy dzieci, czy takowe posiadam i jakie są moje plany na przyszłość
Grzecznie odp jak się sprawy mają i na 95% pracę mam zaklepaną ale niesmak pozostał
Gdybym nie miała jeszcze dzieci a była mężatką to już w ogóle nie miałabym co liczyć na pracę
Ludzie nawet się nie boją, że mogłabym gdzieś z tym pójść bo takie są realia Mają dwie Panie , jedną w pierwszym trymestrze ciąży, drugą na ostatnich nogach i nie chcą zatrudniać już żadnej potencjalnej matki
Tragedia!
Gość: tedance
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyżby ktoś przez telefon stwierdził że trzeba tedzie podenerwować ?
Gość: banditos
chyba ich
bo dzisiaj ja np byłam wystarczająco zdenerwowana