Wkurza mnie...

Gość: saphira19

#3327422 Napisano: 26.04.2010 03:51:55
a mnie cenzuraa niesamowicie że ludzie są mega fałszywi choć udają przyjaciół... to tak bardzo boli że już nie wiem czy mam płakać czy gryźć z bezsilności i wściekłości...
0 0

Gość: bruce

#3327434 Napisano: 26.04.2010 03:56:20
ciasssteczko napisał(a):

jak nie urok, to sraczka,
jak nie festyn, to krzykaczka emotka

na szczęście już poleźli, tegoroczny festyn sprzątania psich kup w parku na przeciwko (w programie odtwarzana w pętli piosenka o precelkach, bobkach i 'brązowych krasnoludkach') też mam za sobą, więc będzie już tylko lepiej emotka

i tak trzymaj!
wkurzające sytuacje na szczęście szybko mijają!
emotka
0 0

Gość: tsiknias

#3327451 Napisano: 26.04.2010 04:02:49
Wkurza mnie, że na mojej wsi nie ma jeszcze promocyjnych Tymbarków emotka
0 0

Gość: katrin22

#3328039 Napisano: 26.04.2010 07:40:53
katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza, że mój pies nie ma jeszcze półtora roku, a jutro będzie miał trzecią operację emotka taka młoda, a tak się wycierpi emotka znowu długo nie będzie mogła chodzić i tym bardziej mnie to wkurza, bo w ogóle się nie wybiegała i nie wybawiła jako szczeniak, bo od małego ma problemy z łapkami emotka

biedaczka emotka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja??

o 16:00. Ona przez te operacje tak się boi weterynarza, że trzy osoby nie mogą jej utrzymać, żeby ją wprowadzić do gabinetu, ostatnio nawet boi się wsiadać do samochodu, bo boi się, że znowu wieziemy ją do lekarza emotka

To moja Niunia
http://img718.ima...k.us/i/imgp6500.jpg/

Piękna i zadbana!!!i widać silna, da radę.
Mój pies tez boi się weterynarza a uto kojarzy mu się tak samo jak Twojej suni, całą drogę piszczy, i mam sposób, otwieram okno, on wystawia pyszczek przez okno i zapomina:)

Trzymam jutro kciuki o 16.00 emotka daj znac jutro co i jak

I jak ma się psinka???
mam nadzieje ze OK,trzymalam kciuki emotka
0 0

Gość: kingaa

#3328099 Napisano: 26.04.2010 07:56:58
katrin22 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A mnie wkurza, że mój pies nie ma jeszcze półtora roku, a jutro będzie miał trzecią operację emotka taka młoda, a tak się wycierpi emotka znowu długo nie będzie mogła chodzić i tym bardziej mnie to wkurza, bo w ogóle się nie wybiegała i nie wybawiła jako szczeniak, bo od małego ma problemy z łapkami emotka

biedaczka emotka mój piesio też miał ostatnio problemy, ale przy problemach Twojej niuni, problem mojego psiaka jest niczym.

Trzymam kciuki, o której jutro ta operacja??

o 16:00. Ona przez te operacje tak się boi weterynarza, że trzy osoby nie mogą jej utrzymać, żeby ją wprowadzić do gabinetu, ostatnio nawet boi się wsiadać do samochodu, bo boi się, że znowu wieziemy ją do lekarza emotka

To moja Niunia
http://img718.ima...k.us/i/imgp6500.jpg/

Piękna i zadbana!!!i widać silna, da radę.
Mój pies tez boi się weterynarza a uto kojarzy mu się tak samo jak Twojej suni, całą drogę piszczy, i mam sposób, otwieram okno, on wystawia pyszczek przez okno i zapomina:)

Trzymam jutro kciuki o 16.00 emotka daj znac jutro co i jak

I jak ma się psinka???
mam nadzieje ze OK,trzymalam kciuki emotka

napisałam na pw emotka
0 0

Gość: martakonopko

#3328107 Napisano: 26.04.2010 07:59:17
wkurza mnie bucowatość niektórych osób,zapatrzonych na czubek własnego nosa i uważających się za pępek świata emotka
0 0

radosna

#3328126 Napisano: 26.04.2010 08:04:26
martakonopko napisał(a):

wkurza mnie bucowatość niektórych osób,zapatrzonych na czubek własnego nosa i uważających się za pępek świata emotka

Nie denerwuj się.
Zajrzyj tutaj:
http://pepekswiata.net/
0 0

Gość: ewe85lina

#3328175 Napisano: 26.04.2010 08:25:39
Wiecznie czytam wasze wpisy zamiast pisać,bo pewnie zajęłabym sama z kilka stron (jestem człowiek mega-pesymistyczny) dziś następuje przełom.Czas wywalić z siebie wszystko emotka

Wkurza mnie moja naiwność...i to bardzo.
Być ranionym co jakiś czas przez tę samą osobę i mieć klapki na oczach to naiwność i głupota(to tylko i wyłącznie o mnie).
Dziś znów się przejechałam.
I nie wiem co lepsze
emotka czy emotka ale pewnie to drugie dziś w nocy będzie królować emotka
0 0

zaczytana-pola

#3328195 Napisano: 26.04.2010 08:31:26
martakonopko napisał(a):

Zgadzam się z Tobą Marto, ale nie wiem, czy mamy na myśli ten sam przypadek emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3328320 Napisano: 26.04.2010 10:11:07
martakonopko napisał(a):

infatne napisał(a):

jola29k napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jola29k napisał(a):

a mnie wkurza kot łazi nie wiadomo gdzie i juz przyniosł 4 kleszcze emotka a co mu kupie obroze to ja zgubi

to po co go wypuszczasz...

to jest kocur on sie mnie nie pyta czy moze wyjsc zawsze mi zwieje , a na smycz go nie uwiaze

ja ostatnio widziałam kota na smyczy śmiesznie wyglądał .. emotka chyba nie wiedział za co go tak uwiązali i chował sie po dziurach

mnie moze nie wkurza,ale dziwi,ze ludzi dziwi(fajnie wyszlo),ze kot na smyczy chodzi...dawno temu,w teledysku Andrzeja Zauchy mozna bylo zauwazyc kota na smyczy...Nasze koty wszystkie chodza w szelkach,na smyczy-nie przeszkadza im to a bez szelek nie wyjda,bo nie chca-poza tym wole miec zdrowego kota niz przejechanego przez samochod czy pogryzionego przez biegajace luzem psy.Jola29k-kup pipete od kleszczy-kosztuje okolo 19 zl i zabezpiecza rowniez od pchel.:)

A jak to pięknie wygląda później jak kobitka stoi trzymając ręke ze smyczą w górze bo kotek postanowił sobie wejśc na drzewo emotka
0 0

Gość: katrin22

#3328345 Napisano: 27.04.2010 12:17:25
wiki1985r napisał(a):

Wiecznie czytam wasze wpisy zamiast pisać,bo pewnie zajęłabym sama z kilka stron (jestem człowiek mega-pesymistyczny) dziś następuje przełom.Czas wywalić z siebie wszystko emotka

Wkurza mnie moja naiwność...i to bardzo.
Być ranionym co jakiś czas przez tę samą osobę i mieć klapki na oczach to naiwność i głupota(to tylko i wyłącznie o mnie).
Dziś znów się przejechałam.
I nie wiem co lepsze
emotka czy emotka ale pewnie to drugie dziś w nocy będzie królować emotka

Zacznij myśleć troche o swoich potrzebach a nie tkwić w miejscu i żalic się nad sobą!!! zmień coś!!!!!!!! a zobaczysz rezultaty i nie szlochaj, szkoda łez
emotka
0 0

anialistopad

#3328368 Napisano: 27.04.2010 05:00:35
sambolera napisał(a):

mariolakal napisał(a):

sambolera napisał(a):

sąsiedzi mnie wkurzają-już 3. raz musiałam uciszać i chyba spać dziś nie będę przez nich

Joasiu, więcej tolerancji !!! Gdybyś miała mojego sąsiada za ścianą to w ogóle byś nie zasnęła... A po mnie też niczego dobrego nie można się spodziewać... emotka

nie umiem byc tolerancyjna w takich przypadkach gdy ktos mi siebie narzuca
jakbym chciała to mogłabym im puścić Janis Joplin...ale tego nie robię
w budynku są też małe dzieci...nie każdy ma jednakowy gust muzyczny...a do tego taka pora...
no nie potrafie użyć tolerancji teraz emotka

to naucz ich kultury tak jak ja zrobiłam ze swoimi , mó sąsiad za ścianą to alkoholik i miał zwyczaj taki , że zawsze w środku nocy pukał do mnie a to po cukier , kawę czy inne pierdoły.i TO ZAWSZE W ŚRODKU NOCY , wkur.... ł mnie niesamowicie a potem sam spał cały dzień i miał w dup...ie , że ty masz rano do pracy.Więc zrobiłam tak jak on dla mnie wziełam w pracy zwolnienie tydzień i co chwilę w dzień do niego pukałam do drzwi zawracając mu gitarę , nie mógł spać i miał szoka.Od tamtej pory nie puka do mnie w nocy .Ty walnij muzykę na maksa tylko uprzedz innych sąsiadów i nie reaguj na jego uwagi zobaczysz jak szybko zmieni zdanie.
0 0

Gość: czarnygreg

#3328465 Napisano: 27.04.2010 06:06:07
wkurza mnie, że nie wiadomo czemu chęć do brania udziału w konkursach straciłam emotka
albo żadnen mi się nie podoba, albo to czasówka, albo haseł wymyśleć nie umiem, załamka normalnie!
0 0

karolkas

#3328500 Napisano: 27.04.2010 06:16:36
wkurza mnie,ze wygralam jedną jedyną koszulkę na zelkach i kurcza przysłali mi dziewczęcą, jak ja mam dwoch synków i nikt na forum nie chce się wymienić emotka wkurza mnie ze organizatorzy nie zadbali o to żeby się wywiedzieć jakie koszulki kto by chcial
0 0

olus15

#3328518 Napisano: 27.04.2010 06:22:31
sambolera mój sąsiad codziennie o 14 kiedy moje dzieci spały puszczał na cały regulator techno
z basami
Sprzęt musiał być na ścianie dzielącej nasze mieszkania bo myślałam , że mam dyskotekę w domu
Chodziłam do niego codziennie z upomnieniem
Potem byłam kilka razy u jego rodziców ze skargą
W końcu widział , że nie wygra i od tego czasu mam zupełny spokój
Też nie słucham tego typu muzyki i strasznie mnie to drażniło
Ja też swojej nie puszczam na cały regulator
Imprezy od czasu do czasu mi nie przeszkadzają
ale codzienna dawka nietrawionej przeze mnie muzyki już tak
Rozumiem puszczaj sobie muzykę ale nie tak, że słyszy cała okolica
0 0

Gość: krzyszu

#3328519 Napisano: 27.04.2010 06:22:33
http://polskaloka...o-chlopczyka,1470233 JA pierdziele co za patologia emotka Z niecierpliwoscią czekam na 2012 rok czyli na koniec świata.
0 0

anialistopad

#3328544 Napisano: 27.04.2010 06:30:06
krzyszu napisał(a):

http://polskaloka...o-chlopczyka,1470233 JA pierdziele co za patologia emotka Z niecierpliwoscią czekam na 2012 rok czyli na koniec świata.

jedyne co mi się nasuwa na język w tym momencie to ca kur......wa bo nie matka zostawiła roczne dziecko na pastwę losu samo w parku.Nie wiem co się dzieje z tymi ludzmi na tym świecie , zabijają własne dzieci , pozostawiają kurde świat zwariował.Wkurza mnie to jak tak można nie mogę tego pojąć po co rodzi te dziecko jak potem je zostawia albo się nad nim znęca.Jakbym dorwała matkę tego malca to bym ją udusiła ścierka nie matka czy tam ojciec.
0 0

delfinka101

#3328602 Napisano: 27.04.2010 06:42:25
karolkas napisał(a):

wkurza mnie,ze wygralam jedną jedyną koszulkę na zelkach i kurcza przysłali mi dziewczęcą, jak ja mam dwoch synków i nikt na forum nie chce się wymienić emotka wkurza mnie ze organizatorzy nie zadbali o to żeby się wywiedzieć jakie koszulki kto by chcial

Koszulki wysyłali takie jaką płec sie zaznaczyło w profilu..
0 0

bridget

#3328610 Napisano: 27.04.2010 06:44:05
wkurza mnie to , ze co kupie swieza bazylie w doniczce bo 2-3 dniach nadaje sie w kubeł i nie wiem co robie zle:/ czy zła kupuje, czy moze nie powinnam foli sciagac? czy moze za mocno podlałam? 2 raz z rzedu tak mam, a uwielbiam mozarelle z pomidorami i swieza bazylia:/
0 0

monia24

#3328623 Napisano: 27.04.2010 06:46:37
kaki76 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

jedyne co mi się nasuwa na język w tym momencie to ca kur......wa bo nie matka zostawiła roczne dziecko na pastwę losu samo w parku.Nie wiem co się dzieje z tymi ludzmi na tym świecie , zabijają własne dzieci , pozostawiają kurde świat zwariował.Wkurza mnie to jak tak można nie mogę tego pojąć po co rodzi te dziecko jak potem je zostawia albo się nad nim znęca.Jakbym dorwała matkę tego malca to bym ją udusiła ścierka nie matka czy tam ojciec.

smutne to, niestety takich przypadków coraz więcej emotka Ale może lepiej że zostawili w biały dzień i na środku ulicy - przynajmniej ktoś się dzieciaczkiem zajął, a nie zakatowali go na śmierć. Nie umiem sobie wyobrazić takich ludzi ;/
0 0