Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pat4
Postów 225
Data rejestracji 04.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapraszam!
errare humanum est...| każde życie jest ważne...
Gość: bolson1985
a na nich:
nowy sprzęt komputerowy, Klawiatura podświetlana
nowe zafoliowane płyty DVD z filmami
nowe książki
oraz markowa odzież używana w bdb stanie
(ZARA, WRANGLER)
ZAPRASZAM
Gość: iwciaj71
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ten topic
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
no widzisz siostra ile ja się jeszcze muszę nauczyć widzę ,że każdy coś pisze co ma do sprzedania to ja też a co...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jednak nie ten temat, i po raz kolejny apeluję do Pionasa o karniaki za podawanie linków w tym topicu
a na nich;
płyta, zestaw łyżeczek
Gość: bolson1985
mam do sprzedania :
klawiatura dla graczy Microsoft Reclusa opracowana wspólnie z firmą Razor, podświetlana!!!
płyty DVD z filmami: Niedźwiadek, Sprawy Inspektora Morsea,
książki: Światło, Radio, Historia i Współczesność, Ogień wewnętrzny,
Gość: iwonciaaa
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też jestem za --- w końcu jest tyle innych wątków, to ludzie uparli się akurat na ten
Gość: yaro2004
Podpisałem i Ja
Gość: anavaX
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
dosłownie na złość
Gość: eduszo79
Gość: iwonciaaa
http://www.allegr...n_290zl_1zl_bcm.html
i do stopki:)
Gość: trikmenkonior
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: aha1111
http://allegro.pl..._jak_nowe_tanio.html
Gość: rafi323raf
to nie od tego temat
Gość: ciepalka
Chciałam dzisiaj zapłacić za przedmiot przeez Płacę przez Allegro a tu nie ma mBanku
Nie wiem czy ja cos zle zrobilam czy co