Ambasadorinnowacji - Philips

marta_1234

#6132193 Napisano: 15.12.2015 14:44:03
Odpuszczam sobie. Chyba nie mam do tego talentu ...
0 0

jokan

#6132194 Napisano: 15.12.2015 14:44:08
migi napisał(a):

U mnie brakowało kilku pkt do wymarzonej rzeczy, było blisko, ale zbieram na następną aukcję emotka  Nie teraz to później  emotka

ale od nowego roku zeruja punkty?
0 0

kate1980

#6132195 Napisano: 15.12.2015 14:45:24
jokan napisał(a):

migi napisał(a):

U mnie brakowało kilku pkt do wymarzonej rzeczy, było blisko, ale zbieram na następną aukcję emotka  Nie teraz to później  emotka

ale od nowego roku zeruja punkty?

nie, już wcześniej wysłali e-maila wyjaśniając to
0 0

Gość: djdanekpolo

#6132199 Napisano: 15.12.2015 14:47:00
maryam napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

udało sie zelazko i prostownicę emotka

gratulacje, niektorzy nic nie wygrali - pazernosc nie zna granic...................pisze do Philips zeby byla jedna nagroda na lepka......policytuj jesczze EMPIK !!!!!

W tym konkursie trzeba mieć dobry internet emotka

kasuje konto bez sensu, od poczatku tak jest co z tego ze mam ponad 5000pkt
0 0

xooxoo

#6132201 Napisano: 15.12.2015 14:47:44
poprostuanette napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gratulacje, niektorzy nic nie wygrali - pazernosc nie zna granic...................pisze do Philips zeby byla jedna nagroda na lepka......policytuj jesczze EMPIK !!!!!

jest 1 nagroda na osobę... Tobie się nie udało to wylewasz żale na wszystkich. Ktoś może mieć męża jeszcze...

Dokładnie, zazdrość równie zła cecha emotka
0 0

aleksiak

#6132202 Napisano: 15.12.2015 14:48:20
jest chociaż bonik do empiku emotka
0 0

#6132203 Napisano: 15.12.2015 14:49:07

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jest 1 nagroda na osobę... Tobie się nie udało to wylewasz żale na wszystkich. Ktoś może mieć męża jeszcze...

nie wylewam nic, nawet za kolnierz.....tylko smiech na sali ze Polacy nie maja za kszty wyczucia smaku...mam nagrode super inni tez beda mieli...a skad....moje,moje....wszystko moje...checsz to oddam moje punkty bedziesz miec wiecej
0 0

xooxoo

#6132204 Napisano: 15.12.2015 14:49:51
djdanekpolo napisał(a):

maryam napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Jeżeli masz ponad 5000 to jesteś w pierwszej piątce rankingu i aukcje rozpoczynają się dla Ciebie wcześniej, więc w czym problem? emotka  Wtedy masz większą (największą) szansę na nagrodę
0 0

anika1989

#6132205 Napisano: 15.12.2015 14:49:55
constanza napisał(a):

anika1989 napisał(a):

constanza napisał(a):

ufff..sokowirówka moja emotka  ale wieszało się bardzo i błąd na błędzie

A tak na nią polowałam emotka  

Ja też, już od kilku dobrych miesięcy czekałam i nigdy nie było na aukcji. Ale o mały włos bo zgarnęłam ostatnią.
Następna będzie Twoja emotka  jakby coś to już się zgłaszam do pomocy w licytacji emotka

Dziękuję, liczę na to, że kiedyś sie uda emotka
0 0

#6132207 Napisano: 15.12.2015 14:50:08
xooxooxoo napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

nie zazdrosze nikomu, tylko skror dzialamy razem na foum to dzialajmy wspolnie i dzielmy sie razem, kumkasz?
0 0

Gość: ksantypa

#6132211 Napisano: 15.12.2015 14:51:24
Gwoli

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gwoli uściślenia moj maz wylicytował żelazko noja mama prostownice a ja bon i czy myślisz ze jak ja wstrzymałabym sie od wylicytowania to ty z automatu wygrałabyś nagrodę
0 0

xooxoo

#6132213 Napisano: 15.12.2015 14:52:45
djdanekpolo napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

nie zazdrosze nikomu, tylko skror dzialamy razem na foum to dzialajmy wspolnie i dzielmy sie razem, kumkasz?

Jasne, rozumiem. Już wiele razy aukcje mi znikały, ktoś sobie brał nawet trzy nagrody na gospodarstwo domowe. Ale trudno i tak nie mamy na to wpływu. Ma to niech się cieszy, w końcu udać się i tym, który grają tylko dla siebie.
0 0

#6132214 Napisano: 15.12.2015 14:52:57
ksantypa napisał(a):

Gwoli

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

gwoli uściślenia ja wylicytowałam żelazko noja mama prostownice a ja bon i czy myślisz ze jak ja wstrzymałabym sie od wylicytowania to ty z automatu wygrałabyś nagrodę

gratuluje, speachless
0 0

constanza

#6132227 Napisano: 15.12.2015 15:00:16
Czyli co jeśli pomoge komus z forum w licytacji to jestem super fajna a jeli pomoge np. mamie wylicytowac bo jest w pracy to jzu jestem niedobra?

bez przesady emotka
0 0

nelunia

#6132230 Napisano: 15.12.2015 15:00:51
mam lokówkęemotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6132232 Napisano: 15.12.2015 15:01:53
djdanekpolo napisał(a):

maryam napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jak miałeś powyżej 5000 pkt to byłeś w top10 i mogłeś licytowac 15 minut wczesniej. Wtedy nie było zawiechy. Mogłeś brac co chcesz...

Ja już mam wylicytowane od począrku 3 duże nagrody czyli mam nie licytowac albo podzielić się z kims innym tym co wygrałam
0 0

erychta00

#6132233 Napisano: 15.12.2015 15:06:03

djdanekpolo napisał(a):

maryam napisał(a):

djdanekpolo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

jak miałeś powyżej 5000 pkt to byłeś w top10 i mogłeś licytowac 15 minut wczesniej. Wtedy nie było zawiechy. Mogłeś brac co chcesz...

Ja już mam wylicytowane od począrku 3 duże nagrody czyli mam nie licytowac albo podzielić się z kims innym tym co wygrałam

jak masz 5000 punktów to odkurzacz nadal czeka na Ciebie! 
0 0

kaskaderka1

#6132234 Napisano: 15.12.2015 15:09:05
Powinni zrobić porządek ze stroną.
Ja mam bardzo szybki internet ,a zostałam w tyle z powodu braku możliwości logowania .
0 0

Gość: tusienka

#6132235 Napisano: 15.12.2015 15:09:32
constanza napisał(a):

Czyli co jeśli pomoge komus z forum w licytacji to jestem super fajna a jeli pomoge np. mamie wylicytowac bo jest w pracy to jzu jestem niedobra?

bez przesady emotka

no pewnie co to za pytanie emotka
musisz pomagać obcym
a z mamą sie podzielisz przecież depilatorem czy kupicie sobie jedna książkę w empiku i będziecie czytać na zmianę  ;) emotka emotka  Nie będcie pazerne emotka  ( Żart rzecz jasna emotka
0 0

Gość: dotti25

#6132241 Napisano: 15.12.2015 15:24:53
są jeszcze dwa odkurzacze więc, jeśli ktoś ma prawie 5000, to zawsze może odkurzacz sobie wziąć. Lepszy rydz, niż...
0 0