Ambasadorinnowacji - Philips

Gość: tusienka

#6132246 Napisano: 15.12.2015 15:41:39
dotti25 napisał(a):

są jeszcze dwa odkurzacze więc, jeśli ktoś ma prawie 5000, to zawsze może odkurzacz sobie wziąć. Lepszy rydz, niż...

ja tam bym chciała tego rydza bardziej nawet niż VisaPure  emotka  Ale jak ktoś woli zlikwidować konto i tak jakby wyrzucić pieniądze niż wziąć rydza jego sprawa emotka  
0 0

constanza

#6132250 Napisano: 15.12.2015 15:50:38
tusienka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

są jeszcze dwa odkurzacze więc, jeśli ktoś ma prawie 5000, to zawsze może odkurzacz sobie wziąć. Lepszy rydz, niż...

ja tam bym chciała tego rydza bardziej nawet niż VisaPure  emotka  Ale jak ktoś woli zlikwidować konto i tak jakby wyrzucić pieniądze niż wziąć rydza jego sprawa emotka  

Oj tam..odkurzać mozna jakimkolwiek odkurzaczem byle wciągał kurz emotka  a szczotka VisaPure jest swietna. Mam od niedawna i nie wiem jak moglam wczesniej chodzic z "brudna" twarza emotka  i chyba dziala rzeczywiscie bo jak tylko ja odstawiam na polke na jakis czas to zaraz sie niespodzianki na twarzy pojawiaja i skora w pięciu barwach. 
0 0

Gość: tusienka

#6132254 Napisano: 15.12.2015 15:55:55
constanza napisał(a):

tusienka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

Oj tam..odkurzać mozna jakimkolwiek odkurzaczem byle wciągał kurz emotka  a szczotka VisaPure jest swietna. Mam od niedawna i nie wiem jak moglam wczesniej chodzic z "brudna" twarza emotka  i chyba dziala rzeczywiscie bo jak tylko ja odstawiam na polke na jakis czas to zaraz sie niespodzianki na twarzy pojawiaja i skora w pięciu barwach. 

Wiadomo emotka Ja na szczęście nie mam problemów a taki tygrys mi by się przydał emotka Mam byle co i sprzątanie to masakra emotka  
0 0

brylka

#6132257 Napisano: 15.12.2015 15:58:40
A ja jestem taaka cenzura że zapomniałam o licytacji emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6132262 Napisano: 15.12.2015 16:04:50
tusienka napisał(a):

constanza napisał(a):

tusienka napisał(a):

dotti25 napisał(a):

Wiadomo emotka Ja na szczęście nie mam problemów a taki tygrys mi by się przydał emotka Mam byle co i sprzątanie to masakra emotka  

a moim zdaniem ta osoba sciemnia bo skoro ma powyzej 5000 filipsów to by się tutaj nie piekliłą tylko brała o 13.45
0 0

Gość: dotti25

#6132268 Napisano: 15.12.2015 16:14:46
wszystko przez to, ze nie było tym razem taśm led emotka
0 0

erychta00

#6132269 Napisano: 15.12.2015 16:15:49
A ja mam pytanie. Co oznacza zapis "(po odesłaniu wcześniej poprawnie wypełnionego protokołu przekazania nagrody)"? 
0 0

budryska

#6132270 Napisano: 15.12.2015 16:16:39
A ja się przekonałam, że to nie kwestia szybkiego internetu, tylko szczęścia. Udało mi się wylicytować czajnik, chociaż miałam dostęp tylko do bardzo wolnej sieci. Muliło i co chwila pokazywał się błąd, nawet strona wyświetlała się w wersji uproszczonej - czyli z ograniczoną grafiką i "spisem" w słupku. Ale jakimś cudem czajnik jest.
Co śmieszne - zorientowałam się, że wylicytowałam, bo jak już w końcu zaczęło mi dobrze działać, to obok produktów pojawiła sie informacja "już licytowałeś"  emotka
0 0

erychta00

#6132274 Napisano: 15.12.2015 16:19:01
aniabania napisał(a):

A ja się przekonałam, że to nie kwestia szybkiego internetu, tylko szczęścia. Udało mi się wylicytować czajnik, chociaż miałam dostęp tylko do bardzo wolnej sieci. Muliło i co chwila pokazywał się błąd, nawet strona wyświetlała się w wersji uproszczonej - czyli z ograniczoną grafiką i "spisem" w słupku. Ale jakimś cudem czajnik jest.
Co śmieszne - zorientowałam się, że wylicytowałam, bo jak już w końcu zaczęło mi dobrze działać, to obok produktów pojawiła sie informacja "już licytowałeś"  emotka

Miałam dokładnie taką samą sytuację! Nie wiedziałam czy podpis "odbierz produkt" jest napewno do prostownicy, czy też może do golarki! Ryzyko się opłaciło ! emotka  
0 0

ondine

#6132299 Napisano: 15.12.2015 17:02:52
A ja dalej nie mam szczoteczki, bo strona mi zamuliła i jak odmuliła to już były pojedyncze rzeczy, deska do prasowania, VisaPure i karty Empik. Trudno, nie będę brała "byle czego" skoro tyle czasu na tę szczoteczkę zbierałam... emotka Może na następnej aukcji...
0 0

Gość: ksantypa

#6132338 Napisano: 15.12.2015 17:54:27
erychta00 napisał(a):

A ja mam pytanie. Co oznacza zapis "(po odesłaniu wcześniej poprawnie wypełnionego protokołu przekazania nagrody)"? 

na @ dostaniesz protokoly , ktore po wypelnieniu trzeba im na @ odeslac
0 0

Gość:

#6132348 Napisano: 15.12.2015 18:14:46
A mój mąż od przeszło pól roku był w pierwszej 20-ce i nic nie mógł wygrać emotka  a dzisiaj  licytował dla niego kolega z szybszym internetem i udało się frytkownica  AirFryer jest nasza , ale kolega mówił ,że i tak internet mu się "zbiesił " i wywaliło go całkiem ze strony ale po 5 min okazało się ,że jeszcze trafił emotka   emotka

za to ja jak mi się też" odwiesił błąd strony 303 " po dobrych kilku minutach trwających wieczność wzięłam co jeszcze było... bo nie wiadomo co będzie po Nowym Roku...  czyli trafiłam trymer  do brody a tak bardzo chciałam żelazkoemotka ...ale tak jak piszecie lepszy rydz niż nic  a działam  w ambasadorze  już od samego początku i punktów też mam sporo  ... i też nic nigdy nic nie mogłam wylicytować emotka  tak że tym razem szok ,że nam się udało emotka
0 0

erychta00

#6132415 Napisano: 15.12.2015 19:19:05
ksantypa napisał(a):

erychta00 napisał(a):

na @ dostaniesz protokoly , ktore po wypelnieniu trzeba im na @ odeslac

Dziękuję emotka  :) 
0 0

blackana

#6132420 Napisano: 15.12.2015 19:29:51
brylka napisał(a):

A ja jestem taaka cenzura że zapomniałam o licytacji emotka

To witaj w klubie! A wczoraj jeszcze pamiętałam...
0 0

klaudia011

#6132452 Napisano: 15.12.2015 20:12:32
kaskaderka1 napisał(a):

Powinni zrobić porządek ze stroną.
Ja mam bardzo szybki internet ,a zostałam w tyle z powodu braku możliwości logowania .

Na FB mi tak odpisali
" Klaudio bardzo przepraszamy za utrudnienia, ale spowolnione funkcjonowanie strony było spowodowane przez użytkowników, którzy
poprzez automatyczne odświeżanie wpłynęli na obciążenie serwera. Z
naszej strony wszystko działało prawidłowo i staramy się jak najszybciej
wyjaśnić sprawę. Pozdrawiamy!"

i jeszcze jeden cytat
" Marzeno, Anno, tak jak już wspomnieliśmy, strona była przeciążona, ze względu na
nieuczciwe praktyki niektórych użytkowników platformy. Już zajmujemy
się wyjaśnianiem sprawy. Pozdrawiamy!"
0 0

lilithbb

#6132638 Napisano: 16.12.2015 09:01:49
Mnie tak samo wywaliło, nie mogłam się zalogować - a jednak mam frytownicę aż nie mogę uwierzyć że sie udało emotka
0 0

#6132650 Napisano: 16.12.2015 09:20:34
A ja głupia nawet nie wiedziałam, że automatyczne odświeżanie jest możliwe i stukałam w klawisz jak dzięcioł
0 0

Gość: ksantypa

#6132659 Napisano: 16.12.2015 09:43:51
dotti25 napisał(a):

A ja głupia nawet nie wiedziałam, że automatyczne odświeżanie jest możliwe i stukałam w klawisz jak dzięcioł

ale co da automatycznie odświeżanie skoro trzeba kliknąć w to co chce sie wylicytować ja wczoraj tez już sobie miałam dać spokój bo strona tak mulula a nawet wywalala i pewnie dzieki temu sie udali bo większość pewnie tez nie wierzyla ze sie da wylicytować i sobie odpuściło
0 0

#6132688 Napisano: 16.12.2015 10:24:11
masz rację. Gdyby nie to, że kliknęłam w odbierz na tej w połowie załadowanej stronie, to bym nic nie wylicytowała
0 0

klaudia011

#6132846 Napisano: 16.12.2015 12:51:57
Znowu odpisali mi na FB
cytuję
" Niestety, przebieg wczorajszej aukcji został zakłócony przez nieuczciwe działania
niektórych uczestników. Obecnie badamy sprawę i wyciągniemy w stosunku
do tych osób konsekwencje. W związku z zaistniałą sytuacją zorganizujemy
dodatkową aukcję w najbliższym terminie - w styczniu 2016. O
szczegółach będziemy informować mailem."
0 0