Czy informują/ informowali?

sergrazyna

#7343708 Napisano: 21.03.2026 09:11:52
mellowfruit napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Thalia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Żywiec białe Żabka było info???

Jesli chodzi o konkurs z platkiem sniegu to nikt nic nie pisal na forum zeby wygral, a do 13.03 powinny byc wyniki. Tez czekam. Ktos pisal, ze mailowo pisal do agencji i ponoc juz laureci byli poinformowani

Masakra co za krętacze ta agencja…

Dokładnie. A wydawało mi się że mam fajne zgłoszenie i nawet szansy nie dostało, bo ustawka

a która to jest agencja?

Artegence
0 0

mellowfruit

#7343684 Napisano: 20.03.2026 23:01:47
ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Thalia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jesli chodzi o konkurs z platkiem sniegu to nikt nic nie pisal na forum zeby wygral, a do 13.03 powinny byc wyniki. Tez czekam. Ktos pisal, ze mailowo pisal do agencji i ponoc juz laureci byli poinformowani

Dokładnie. A wydawało mi się że mam fajne zgłoszenie i nawet szansy nie dostało, bo ustawka

a która to jest agencja?
0 0

aspartaqs

#7343635 Napisano: 20.03.2026 18:41:35
zezowaty_kot napisał(a):

-Triss- napisał(a):

Na Magnum dzisiaj to już nie ma co liczyć, prawda? emotka

Oni nie uznają trybu urzędniczego, potrafią wysłać maile o północy, nad ranem, w weekend, więc nadal można odświeżać skrzynki. Sama tak robię, bo to jeden z nielicznych konkursów, na który ostatnio cokolwiek wysłałam 😁

Odpowiedzieli na mejla, że dziś będą informowali, więc NOSPA i czekamy

ktosiek1

#7343629 Napisano: 20.03.2026 18:18:20
pikawka napisał(a):

Thalia napisał(a):

pikawka napisał(a):

0 0

zezowaty_kot

#7343626 Napisano: 20.03.2026 18:07:28
-Triss- napisał(a):

Na Magnum dzisiaj to już nie ma co liczyć, prawda? emotka

Oni nie uznają trybu urzędniczego, potrafią wysłać maile o północy, nad ranem, w weekend, więc nadal można odświeżać skrzynki. Sama tak robię, bo to jeden z nielicznych konkursów, na który ostatnio cokolwiek wysłałam 😁
1 -Triss- 0