Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agakaz2
Postów 8326
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gram by spełniać marzenia.
pikawka
Postów 5273
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
sweety162
Postów 397
Data rejestracji 09.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5273
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Tak mysle, ze reszta pójdzie. Ale to informowanie na raty mi nie pasuje…
ktosiek1
Postów 1747
Data rejestracji 10.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Nie ważne, że dla całego świata jesteś nikim, ważne dla jednej osoby jesteś całym światem"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Mnie zaś nie pasuje również to, że JA nie mogę używać AI przy konku, ale ORGANIZATOR może używać AI przy analizie paragonów. Tak się zastanowiłam, co łączy moje niewygrane konki, skoro agencje są różne. I jedyne, co się rzuca w oczy: wgrywanie paragonu przy zgłoszeniu. Niby powinno pomóc, a jednak wolałabym wpisywać dane z ręki
Ostatnio AI odrzucił mi 2 prawidłowe paragony, wyglądały mniej więcej tak (zakup 3 produktów, ale z automatu naliczał się rabat):
3 x produkt 5,00 PLN
opust -2,00 PLN
do zapłaty 13,00 PLN
I powiadomienie wyskakuje, że zakupiłam 2 produkty i paragon nieprawidłowy (bo przecież powinno być: 15,00 zł do zapłaty). Poszedł tenże kwitek do weryfikacji ręcznej i potem było ok, ale to mocno podkopuje moje zaufanie/wiarę w systemy sprawdzające paragony. Wolę najpierw dostać info o wygranej, a potem dopiero wysłać paragon i ewentualnie się bujać z agencją, niż info w ogóle nie dostać, bo oni sobie puszczą programik do analizowania paragonów i w ogóle się nie załapię do puli prawidłowych zgłoszeń. Takie przemyślenia o poranku, bez teorii spiskowych, po prostu dumam przy piątku
Karolaaajn
Postów 460
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kachakacha
Postów 1091
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytałam o to na forum dwa lub trzy razy. Nikt nie odpisał.
Wyników chyba nie było. Strona nie istnieje. Agencji nie znam. Zastanawiałam się czy do Żabki nie napisać w tej sprawie.
joan
Postów 18742
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
A macie regulamin? Kto tam był sponsorem? Żabka?
atlantydek
Postów 2655
Data rejestracji 08.04.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aguagu
Postów 2992
Data rejestracji 03.04.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
OLX karmi psy ze schronisk, wystarczy kliknąć.
https://www.olx.pl/lps/nakarm-psa/
kachakacha
Postów 1091
Data rejestracji 30.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam regulamin. 05.08 mieli wybrać zwycięzców, w ciągu trzech dni ich poinformować. Nagroda główna wydawana do końca roku.
Sponsor nie jest podany.
Wygooglałam, że Essa powiązana jest z Holdingiem Ekipy. Podejrzewam, że producent tej lemoniady też.
Nagrody tu były słabe i nie zależy mi raczej na nich, ale "dla zasady"...
rudzixon
Postów 875
Data rejestracji 01.12.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wartość nagrody była ewidentnie zawyżona
M_M
Postów 175
Data rejestracji 17.11.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
błędy mieli w regulaminie, na podanego maila w reklamacjach nie dopisali. Znalazłam inny w polityce prywatności to dostawałam zwrotkę, że takiego nie ma. Telefonu nigdzie nie ma. Firma od 01-2025 istnieje, żadnej strony.
WiktoriaM
Postów 150
Data rejestracji 09.07.2024
Punkty karne 2
Konkursy dodane
parad0x
Postów 632
Data rejestracji 11.08.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aplikacja, w której zarabiasz dodatkowe pieniądze poprzez wypełnianie ankiet, testowanie aplikacji, robienie zdjęć lub krótkich filmów itp.
https://clickwork...nk/5XPcc6s1bLaxncQn9
delfinka101
Postów 5759
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy z 30 lat chrupnęło są już maile czy tylko lista?
aerdna
Postów 5251
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xoxox
Postów 180
Data rejestracji 16.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
olunka
Postów 8523