Czy informują/ informowali?

asantesana

#6432792 Napisano: 24.11.2017 15:01:02
Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

No jak to, do kolejnego laureata, niestety tez nie odebrał, ale chcą mu dać szansę emotka

donia7

#6432793 Napisano: 24.11.2017 15:03:59
asantesana napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

No jak to, do kolejnego laureata, niestety tez nie odebrał, ale chcą mu dać szansę  emotka

przesadzają...wiem, że pewnie nie wygram, ale mogliby ten konkurs dziś rozwiązać- przez weekend bym go "odchorowała" ;/
1 monisss 0

edzia21

#6432795 Napisano: 24.11.2017 15:07:09
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

No jak to, do kolejnego laureata, niestety tez nie odebrał, ale chcą mu dać szansę  emotka

przesadzają...wiem, że pewnie nie wygram, ale mogliby ten konkurs dziś rozwiązać- przez weekend bym go "odchorowała" ;/

Domi, przecież żadnych aut tam nie było...żeby zaraz odchorowywać emotka
0 0

Monika11

#6432797 Napisano: 24.11.2017 15:08:17
Monika11 napisał(a):

paula27 napisał(a):

Zgadza się. Ja w zeszłym roku mimo, że byla podana miejscowość to ze dwa razy myślałam, że mi się udało, a ostatecznie nie udało mi się ani razu. Po prostu zbieżność danych:)

Odpisali mi z Heinekena
Brak miasta to błąd techniczny, który wkrótce zostanie rozwiązany.

Już dodali miasta emotka
1 @gnieszk@ 0

donia7

#6432798 Napisano: 24.11.2017 15:08:39
edzia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Domi, przecież żadnych aut tam nie było...żeby zaraz odchorowywać emotka

właśnie jestem chora przez świeżaki biedronkowe, tak że wiesz... emotka
1 edzia21 0

franczeskaf

#6432819 Napisano: 24.11.2017 16:04:44
Miła26 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Auchan z Tsum-tsumem powinien informować dzisiaj czy w poniedziałek?

Wydaje mi się,że dzisiaj

Ostatnio 16-tego informowali, więc teoretycznie już wczoraj powinny być wyniki
0 0

asantesana

#6432844 Napisano: 24.11.2017 17:30:59
petunija1 napisał(a):

Pewnie nikt nie odbiera i stąd poślizg emotka

Zabawne to to było do dzisiaj, ale coś mi się zdaje, ze oni tych nagród nie planują rozdać... Może warto poinformować sponsora jak się obchodzą z jego kasą.  emotka
0 0

mietowa

#6432845 Napisano: 24.11.2017 17:33:22
asantesana napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Zabawne to to było do dzisiaj, ale coś mi się zdaje, ze oni tych nagród nie planują rozdać... Może warto poinformować sponsora jak się obchodzą z jego kasą.  emotka

Ja też tak myślę. Normalnie przyznaliby, że mają poślizg czy cóś, a oni idą w zaparte. 
0 0

edzia21

#6432849 Napisano: 24.11.2017 17:37:05
asantesana napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Odnosze to samo wrazenie...

natala91

#6432878 Napisano: 24.11.2017 19:07:50
Kubuś Carrefour 2 dzień?
0 0

justfine

#6432932 Napisano: 24.11.2017 22:16:23
mampytanie napisał(a):

Czy Głos Wielkopolski umieścił gdzieś wyniki konkursu 7 zasad ekologicznych? Niby wczoraj mialy być na ich stronie i w gazecie (nie mam dostępu do gazety)

Po zakończeniu konkursu zmienili regulamin (pełen profesjonalizm) i wg nowej wersji wyniki powinny być 23 XI. Ale jak dotąd się do nich nie dokopałam.
0 0

mampytanie

#6432935 Napisano: 24.11.2017 22:32:44
[quote=Dzieki za info emotka  pisałam  do nich i za pierwszym razem odpowiedzieli, ze komisja jeszcze nie podjęła decyzji i potrzebuje więcej czasu, a za drugim razem (pisałam dziś gdzie wyniki się znajdują, bo nie mam dostępu do  gazety)  na co odpisano mi, ze komisja się nie zebrała, bo maja problemy techniczne i będą informować indywidualnie zwyciazcow w przyszłym tygodniu. (Tyle ze w przyszłym tygodniu rzekomo miało się znaleźć zwycięskie hasło na ulotce...)

justfine]
mampytanie napisał(a):

Czy Głos Wielkopolski umieścił gdzieś wyniki konkursu 7 zasad ekologicznych? Niby wczoraj mialy być na ich stronie i w gazecie (nie mam dostępu do gazety)

Po zakończeniu konkursu zmienili regulamin (pełen profesjonalizm) i wg nowej wersji wyniki powinny być 23 XI. Ale jak dotąd się do nich nie dokopałam.
0 0

justfine

#6432940 Napisano: 24.11.2017 22:49:00
Takie zagrywki zawsze budzą we mnie wątpliwości co do uczciwości organizatora :-/
0 0

Halszka

#6432956 Napisano: 24.11.2017 23:22:32
Konkurs  „Kto rejestruje ten zyskuje”. Nagroda główna trafiła na forum. Gratuluję stelka! emotka
A czy ktoś wygrał Kartę Podarunkową EURO 100 zł? było 55 nagród i żadnego wpisu w MDW?
0 0

trissm

#6432957 Napisano: 24.11.2017 23:22:33
Pojawiła się lista na stronie Świeżaki  i Kropka TV. Wydaje mi się, że mogłam wygrać, mam rzadkie imię i zgadza się miejscowość (nieduża). Ale na maila niczego nie dostałam...hmmm... Czy ktoś coś?

trissm napisał(a):

Może tamte świeżaki były z tego konkursu "Teatrzykowego"? Na stronie Kropki nie ma laureatów, a w Regulaminei wyczytałam, że owszem, wyłonić mieli do 21.11, ale dają sobie 21 dni na poinformowanie laureatów...

trissm napisał(a):

Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie emotka

Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko. 

A możliwe emotka  

0 0

Gość: rubik

#6433070 Napisano: 25.11.2017 13:22:34
trissm napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a): trissm napisał(a): Może tamte świeżaki były z tego konkursu "Teatrzykowego"? Na stronie Kropki nie ma laureatów, a w Regulaminei wyczytałam, że owszem, wyłonić mieli do 21.11, ale dają sobie 21 dni na poinformowanie laureatów...
Niebieska_Laguna napisał(a): trissm napisał(a): Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko.  A możliwe  

Jestem na liscie więc to te 600 swieżaków żaden teatrzykowy
0 0

Gość: rubik

#6433073 Napisano: 25.11.2017 13:26:03
Czy informowali z Piotra i Pawła.                                                                                                                            https://www.e-kon...html#.WhlhHUribIUa  z Hilcona .Nie widziałam żeby ktoś sie chwalił.
0 0

Niebieska_Laguna

#6433077 Napisano: 25.11.2017 13:37:02
rubik napisał(a):

Czy informowali z Piotra i Pawła.                                                                                                                            https://www.e-kon...html#.WhlhHUribIUa  z Hilcona .Nie widziałam żeby ktoś sie chwalił.

Tak, poszło wszystko emotka  
0 0

dzikuska21

#6433098 Napisano: 25.11.2017 16:10:50
trissm napisał(a):

Pojawiła się lista na stronie Świeżaki  i Kropka TV. Wydaje mi się, że mogłam wygrać, mam rzadkie imię i zgadza się miejscowość (nieduża). Ale na maila niczego nie dostałam...hmmm... Czy ktoś coś?

trissm napisał(a):

Może tamte świeżaki były z tego konkursu "Teatrzykowego"? Na stronie Kropki nie ma laureatów, a w Regulaminei wyczytałam, że owszem, wyłonić mieli do 21.11, ale dają sobie 21 dni na poinformowanie laureatów...

trissm napisał(a):

Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie emotka

Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko. 

A możliwe emotka  

Wydaje mi się że ci co wysyłali maila to mogą nie dostać żadnej informacji zwrotnej bo przecież w tytule maila podawało się wszystkie dane do wysyłki Natomiast te osoby które wysyłał smsy to wydaje mi się że powinny już dawno dostać info bo niby skąd organizatorzy mieliby imię i miejscowość,która widnieje na liście Zwycięzców?w SMSie wysłało się tylko życzenia
1 trissm 0

monkakk

#6433099 Napisano: 25.11.2017 16:24:59
Halszka napisał(a):

Konkurs  „Kto rejestruje ten zyskuje”. Nagroda główna trafiła na forum. Gratuluję stelka! emotka
A czy ktoś wygrał Kartę Podarunkową EURO 100 zł? było 55 nagród i żadnego wpisu w MDW?

Nie widziałam nic na ten temat, sama czekam emotka
0 0