Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dede

#5736922 Napisano: 13.09.2013 19:07:28
Napiszcie proszę szczęśliwcy konka Media Expert czy wysyłaliście skan paragonu? Niby nie chcieli a w regulaminie jest że chyba chcą tylko do głównej Tak się zastanawiam czy dla pewności im nie dosłać
0 0

monikar

#5736991 Napisano: 13.09.2013 21:15:54
dede napisał(a):

Napiszcie proszę szczęśliwcy konka Media Expert czy wysyłaliście skan paragonu? Niby nie chcieli a w regulaminie jest że chyba chcą tylko do głównej Tak się zastanawiam czy dla pewności im nie dosłać

ja nie wysyłałam...a do kiedy mają wysyłać nagrody?
0 0

szczupak

#5737121 Napisano: 14.09.2013 10:02:52
nie było mnie parę dni, czy fairy z carrefour ze zmywarkami już wszyscy poinformowani?
0 0

benasia

#5737122 Napisano: 14.09.2013 10:12:24
szczupak napisał(a):

nie było mnie parę dni, czy fairy z carrefour ze zmywarkami już wszyscy poinformowani?

niestety raczej tak
0 0

szczupak

#5737127 Napisano: 14.09.2013 10:31:00
benasia napisał(a):

szczupak napisał(a):

niestety raczej tak

dzieki za info
0 0

olmix

#5737131 Napisano: 14.09.2013 10:41:23
Mam pytankio dotyczące fanpacka Wyborowej
Czy ten grosik trzeba zapłacić, żeb y zaczęli realizować zamówienie? Jakoś nie chce mi przejść dalej...
0 0

isiulka

#5737147 Napisano: 14.09.2013 11:12:57
anava napisał(a):

ivanotta napisał(a):

z Ginu lubuskiego były już jakieś wieści?

nikt się nie chwalił, teoretycznie mają czas do końca miesiąca

tez czekam..
0 0

Gość: dochaaa

#5737164 Napisano: 14.09.2013 12:01:45
olmix napisał(a):

Mam pytankio dotyczące fanpacka Wyborowej
Czy ten grosik trzeba zapłacić, żeb y zaczęli realizować zamówienie? Jakoś nie chce mi przejść dalej...

ja nie placilam a funpack juz w domu emotka zaznaczylam opcje ze przesle im przelewem i wyskoczyla mi na koniec informacja ze po otrzymaniu mojego przelewu zrealizuja zamowienie.
0 0

guarania

#5737258 Napisano: 14.09.2013 16:24:41
monikar napisał(a):

dede napisał(a):

Przed chwilą wysłali e-maile z informacją, że dzisiaj wysłali nagrody DPD, w poniedziałek do nas dotrą emotka
0 0

monikar

#5737259 Napisano: 14.09.2013 16:27:02
guarania napisał(a):

monikar napisał(a):

dede napisał(a):

Przed chwilą wysłali e-maile z informacją, że dzisiaj wysłali nagrody DPD, w poniedziałek do nas dotrą emotka

jest i u mnie mail ale przy odbiorze należy podać pesel i NUMER DOWODU..czy to aby nie przesada?
0 0

Gość: mariolakal

#5737273 Napisano: 14.09.2013 17:00:05
Ja musiałam ostatnio podać nr dowodu przy odbiorze malutkiego długopisika wartego około 1 zł./inPost/... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5737685 Napisano: 15.09.2013 22:25:09
Czy ktoś próbował wysłać dłuuugiego SMS-ka na składy węgla przeszedł ? W regulaminie jest niby mowa o 160 znakach, ale pod spodem jest taka tabelka z różnymi opłatami związanymi z ilością słów... emotka
0 0

pang

#5737758 Napisano: 16.09.2013 09:37:03
nowy konkurs łowicza niestety idealny dla drukarzy,
0 0

Gość: pewnastudentka

#5737893 Napisano: 16.09.2013 12:40:13
moi drodzy! Mam do Was pytanie, co zrobić... Klasa mojej córki wygrała w konkursie "zwierzak za kierownicą" (w bazie), huczne ogłoszenie wyników było w czerwcu w sejmie (konkurs organizowany przez grupę posłów PO z panią Bublewicz na czele), nagrodą miała być wg. regulaminu wycieczka z Adamem Wajrakiem do Białowieskiego Parku (w domyśle dwudniowa - pisalo o tym na stronie, ale nie bylo w regulaminie). I oto organizator zmienia warunki - zaproponowali najpierw dzieciom udział w rajdzie na quadach, ale dzieci mają dopiero 8-9 lat i się boją! I teraz chcą wcisnąć jakąs wycieczkę jednodniową do Otwocka? Albo do Warszawy "na kanapeczkę" emotka , jak to pani przez telefon ponoć określiła... Tylko czy brać takie ochłapy? Czy może jednak walczyć? Dzieciaków szkoda, bo się od czerwca nastawiły na "ekstra wyjazd", na drugi koniec Polski, bez rodziców... A tu taki emotka emotka
0 0

teodozja

#5737912 Napisano: 16.09.2013 13:04:30
pewnastudentka napisał(a):

moi drodzy! Mam do Was pytanie, co zrobić... Klasa mojej córki wygrała w konkursie "zwierzak za kierownicą" (w bazie), huczne ogłoszenie wyników było w czerwcu w sejmie (konkurs organizowany przez grupę posłów PO z panią Bublewicz na czele), nagrodą miała być wg. regulaminu wycieczka z Adamem Wajrakiem do Białowieskiego Parku (w domyśle dwudniowa - pisalo o tym na stronie, ale nie bylo w regulaminie). I oto organizator zmienia warunki - zaproponowali najpierw dzieciom udział w rajdzie na quadach, ale dzieci mają dopiero 8-9 lat i się boją! I teraz chcą wcisnąć jakąs wycieczkę jednodniową do Otwocka? Albo do Warszawy "na kanapeczkę" emotka , jak to pani przez telefon ponoć określiła... Tylko czy brać takie ochłapy? Czy może jednak walczyć? Dzieciaków szkoda, bo się od czerwca nastawiły na "ekstra wyjazd", na drugi koniec Polski, bez rodziców... A tu taki emotka emotka

Myslę że mogłoby pomóc lekkie postraszenie delikwentów meidiami: Fakt, Super Ekspres myslę że chętnie zainteresuje się jak to politycy krzywdzą nasze dzieci emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5737914 Napisano: 16.09.2013 13:04:44

regulamin powinien przewidywać ewentualne reklamacje, jest tam coś takiego?
0 0

mgrzel

#5738216 Napisano: 16.09.2013 18:08:09
Czy ktoś też czeka na wyniki Philips Ambilight? Mają jeszcze czas do powiadomienia laureatów, ale może ktoś już dostał od nich wiadomość. Będę wdzięczna za info (może być na prv), bo nie wiem czy jeszcze mieć nadzieję.
0 0

#5738254 Napisano: 16.09.2013 19:02:18
polarniczka napisał(a):

regulamin powinien przewidywać ewentualne reklamacje, jest tam coś takiego?

niestety (albo i stety?;) ) w regulaminie nie ma nic o reklamacjach. Za to grupa te organizuje drugą edycję konkursu... no ciekawe... emotka
0 0

#5738261 Napisano: 16.09.2013 19:07:31
ale dziękuję za rady:) właśnie zbieram potrzebne numery i adresy, a jutro ruszamy w bój emotka trzymajcie kciuki za wygraną batalię z PO-osłami emotka
0 0

Gość: kluseczka

#5738287 Napisano: 16.09.2013 19:36:17
czy ktoś wygrał w konkursie neokartki? dziś miały być wyniki i nie wiem czy się jeszcze łudzić emotka
0 0