Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tereniagno
Postów 5275
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może powinnam wpisać ten post w wątku carrefour
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
Gość: adamadam
to przez to że nie miały ucha całego
pospadały i po nich
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: justyna93
tak przyślą Ci krótką ankietę na maila, ja miałam taką odnośnie testów balsamu dove z polki.pl
olmix
Postów 602
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oki, dzięki za odp.
Gość: noever
dzieki ci za info
ruda88
Postów 540
Data rejestracji 01.08.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie było tak, że 100 filiżanek co tydzień a w sumie 1000?
dzasmina
Postów 2370
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie to ich będzie 10 000
a miałam nadzieję na komplet filiżanek
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
Gość: efereze
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Czy coś mi się poplątało, czy rzeczywiście tym bonem nie można zapłacić za przecenione produkty? Nie widzę już regulaminu. Za to widzę, że - jak na złość - co jeden produkt, to o 1-3 zł przeceniony
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie tak jest,że bonem płacisz zwykłe ceny bez rabatów itp.
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze swojego nie realizowałam, ale rzeczywiście ktoś od Pawełka wspominał, że on nie łączy się z promocjami.
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślicie, ze wszystkich poinformowali?
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dziękuję za odpowiedź. Jest super, jupi - myślałam, że produktów w obniżonej cenie w ogóle nie można tym bonem kupić
Gość: gracet
i ja mialam, a slalam nie raz:(
Gość: nocti
Ten bon jest w ogóle taki dziwny bo niby nie łączy się z promocjami, a jak go użyłam na przecenione produkty to nie wróciło zupełnie do pierwotnej ceny tylko jakieś dziwne przeliczenia w koszyku się robią. Nie rozumiem logiki, ale na szczęście działają one na korzyść kupującego hehe.
olmix
Postów 602
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O co chodzi?
A w drugiej otwartej stronie znowu UPS
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gratulujemy! Udzieliłeś poprawnych odpowiedzi na pytania konkursowe.
Wypełnij poprawnie poniższy formularz i jak najszybciej wyślij zgłoszenie:
wypełniłam, wysyłam i NIC się nie dzieje
Gość: ewunia1973
Nie możemy przyjąć Twojego zgłoszenia do bazy, ponieważ dotyczy poprzedniej edycji konkursu.
Gość: bloblebla2