Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
wczoraj tak mialam-tez mi nie zadzialo wysli wiec raczej lipa
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: ksantypa
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To chyba oznacza, że w czasie, gdy wypełniałaś dane, nagrody się skończyły. Dlatego dane nie przechodzą dalej. Też tak kilka razy miałam.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a tu czegoś takiego nie mam
Gość: szogun102
Miałem to samo
ja przedwczoraj tak mialamwogole mi sie nie pojawily pytania tylko formularz ale nie moglam go wyslac
aerdna
Postów 5247
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja słałam te same dane i miałam ups...
Gość: gosia16
a u mnie na drugiej otwartej stronie pisze że zapraszają jutro ,a na pierwszej stronie formularz niewysłany ciągle wisi
aniwre
Postów 55
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to na tym co zapraszaja jutro mpewnikiem cos wygralas
Gość: ewunia1973
olmix
Postów 602
Data rejestracji 14.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze nic tam nie wygrałam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Można wygrać kilka razy, to nawet wynika z regulaminu. I jeśli wygrasz, to zawsze zapraszają Cię do gry JUTRO.
Gość: funny1ira
Gość: szogun102
to mnie dzisiaj formularz nie przeszedł ,a i tak zapraszają mnie jutro .
Czyli chyba coś wygrałam
joan
Postów 18653
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A to ktoś Ci zabrał szanse?
Gość: lulumortese
ale ja tylko otworzyłam ta druga stronę do sprawdzenia jaki komunikat mi się wyświetli
Tak ,część danych wpisuje mi się automatycznie np.mail,ulica ,miejscowość