Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: dominisia22m

#5757039 Napisano: 18.10.2013 09:06:52
polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

konkurs z Ramą Aero I edycja, wygrało zdjęcie zerżnięte z netu... według mnie regulamin przewiduje, że zdjęcie ma być własnego autorstwa...ostatnio to samo zdjęcie wklejono w konkurs zyjintensywnie, gdzie do wygrania była żurawina....ręce opadają

Masz na mysli to zdjęcie co wygrało rower? Bo ja widziałam je jeszcze w jakimś innym konkursie tylko nie pamiętam w jakim

tak, to samo było w żyj intensywnie, ale wycofali po mojej interwencji

a takie ladne zdjecie emotka oszustki emotka

czy ktos dostal maila z kuferka solidarnosci??!!
0 0

judytkak

#5757044 Napisano: 18.10.2013 09:18:36
rafi323raf napisał(a):

Z Almy i Laboo nadal wyników nie było? Terminu w reg. nie mają, ale konkursy już dawno zakończone emotka

Też czekam na rozwiązanie tych konkursòw ...
0 0

edith

#5757048 Napisano: 18.10.2013 09:26:23
polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

konkurs z Ramą Aero I edycja, wygrało zdjęcie zerżnięte z netu... według mnie regulamin przewiduje, że zdjęcie ma być własnego autorstwa...ostatnio to samo zdjęcie wklejono w konkurs zyjintensywnie, gdzie do wygrania była żurawina....ręce opadają

Masz na mysli to zdjęcie co wygrało rower? Bo ja widziałam je jeszcze w jakimś innym konkursie tylko nie pamiętam w jakim

Weszłam w te konkursy i rzeczywiście ludzie mają tupet emotka A odnośnie Ramy pierwszy raz widzę konkurs ,można kilka zdjęc dodac w danym etapie emotka
0 0

vickichelm

#5757050 Napisano: 18.10.2013 09:30:56
czy były już wyniki Wielkopolskiego za ostatni etap?
0 0

joan

#5757053 Napisano: 18.10.2013 09:35:27
vickichelm napisał(a):

czy były już wyniki Wielkopolskiego za ostatni etap?

Nie, dziś (chyyyba) będą.
0 0

isiulka

#5757056 Napisano: 18.10.2013 09:36:10
dominisia22m napisał(a):

polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

a takie ladne zdjecie emotka oszustki emotka

czy ktos dostal maila z kuferka solidarnosci??!!

W necie go pełno

https://www.googl...biw=1024&bih=533
0 0

izak1000

#5757079 Napisano: 18.10.2013 10:02:06
edith napisał(a):

polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

Weszłam w te konkursy i rzeczywiście ludzie mają tupet emotka A odnośnie Ramy pierwszy raz widzę konkurs ,można kilka zdjęc dodac w danym etapie emotka

a może o tym do nich napisać w formie reklamacji : rama@180hb.com
0 0

Gość: polarniczka

#5757084 Napisano: 18.10.2013 10:04:51
izak1000 napisał(a):

edith napisał(a):

polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

pisałam wczoraj
0 0

moskala22

#5757086 Napisano: 18.10.2013 10:05:07
izak1000 napisał(a):

edith napisał(a):

polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

ja właśnie wysłałam reklamację
0 0

izak1000

#5757097 Napisano: 18.10.2013 10:09:52
to i ja wysyłam...
0 0

marzenier

#5757120 Napisano: 18.10.2013 10:27:49
izak1000 napisał(a):

to i ja wysyłam...

Nowa jestem,tematu nie ogarniam.czyli że co,że metoda wytnij wklej ktoś sobie zdjęcie pozyskał,całkowicie nie swoje,wrzucił na konkurs,rower zgarną i oooo.
Czy takie wygrane w ogole cieszą?
Oj....dużo sie muszę nauczyć jeszcze o tym konkursowym świecie emotka
0 0

#5757125 Napisano: 18.10.2013 10:32:29
marzenier napisał(a):

izak1000 napisał(a):

to i ja wysyłam...

Nowa jestem,tematu nie ogarniam.czyli że co,że metoda wytnij wklej ktoś sobie zdjęcie pozyskał,całkowicie nie swoje,wrzucił na konkurs,rower zgarną i oooo.
Oj....dużo sie muszę nauczyć jeszcze o tym konkursowym świecie emotka

to generalnie jest kradzież i oszustwo, więc jakby się ktoś uparł może iść z tym do sądu....
0 0

#5757142 Napisano: 18.10.2013 10:51:53
eciepecie napisał(a):

marzenier napisał(a):

Nowa jestem,tematu nie ogarniam. czyli że co, że metoda wytnij wklej ktoś sobie zdjęcie pozyskał, całkowicie nie swoje,wrzucił na konkurs,rower zgarną i oooo.

NORMALNYCH i uczciwych ludzi nie cieszą. Ba! Takim to nawet do głowy nie przyjdzie taki pomysł, by ukraść.
Złodziejstwu i cwaniactwu mówimy zdecydowane NIE!
Ja zawsze takim życzę, by się udławili nieuczciwie zdobytą nagrodą i mam głęboką nadzieję, że los choć nierychliwy, ale przyniesie sprawiedliwe rozwiązanie...

P.S. Ciesz się, że należysz do tej właściwej kategorii LUDZI. emotka

wjedzie rowerem w traktor z gnojem.... emotka
0 0

marzenier

#5757144 Napisano: 18.10.2013 10:54:17
eciepecie napisał(a):

marzenier napisał(a):

Nowa jestem,tematu nie ogarniam. czyli że co, że metoda wytnij wklej ktoś sobie zdjęcie pozyskał, całkowicie nie swoje,wrzucił na konkurs,rower zgarną i oooo.

NORMALNYCH i uczciwych ludzi nie cieszą. Ba! Takim to nawet do głowy nie przyjdzie taki pomysł, by ukraść.
Złodziejstwu i cwaniactwu mówimy zdecydowane NIE!
Ja zawsze takim życzę, by się udławili nieuczciwie zdobytą nagrodą i mam głęboką nadzieję, że los choć nierychliwy, ale przyniesie sprawiedliwe rozwiązanie...

P.S. Ciesz się, że należysz do tej właściwej kategorii LUDZI. emotka

Zgarnęlam niedawno główna w rossmanie-rower
Za opowiadanie o plastrach emotka :)
Tam było ponad 7 tys zgłoszeń i strasznie mnie to uskrzydliło emotka
Potem przyszedł czas porażek ale cóż
Pracuje nad tym
Ale,kurcze,wstyd i chyba tez strach przed zdemadkowaniem nigdy mi nie pozwalał
zeby na żywca tak cos nie swojego zerżnąć
I to jeszcze zdjęcie
Masakra
0 0

ziolko

#5757146 Napisano: 18.10.2013 10:54:45
polarniczka napisał(a):

wjedzie rowerem w traktor z gnojem.... emotka

hehe... scena jak z "Powrotu do przyszłości"?? emotka
0 0

ziolko

#5757154 Napisano: 18.10.2013 11:04:30
marzenier po prostu sumienie, kradzież zdjęcia i czerpanie z niego korzyści jest jak kradzież czegokolwiek innego.
Nie wyobrażam sobie, żeby ktos wszedł do mojego domu i wybrał sobie zdjęcia, które chce przedstawić jako swoje a później jeszcze czerpać z tego korzyści.
Bo kradzież zdjęć z domu czy w necie jest taka sama.

Mam zasadę - nie moje to nie biorę, nawet jeśli by było cudowne, śliczne, powalające, och ach.

Nie chciałabym, żeby ktoś tak zrobił z moimi zdjęciami czy inną twórczością, obojętnie czy to krótkie hasełko, czy coś innego

0 0

marzenier

#5757163 Napisano: 18.10.2013 11:14:01
ziolko napisał(a):

marzenier po prostu sumienie, kradzież zdjęcia i czerpanie z niego korzyści jest jak kradzież czegokolwiek innego.
Nie wyobrażam sobie, żeby ktos wszedł do mojego domu i wybrał sobie zdjęcia, które chce przedstawić jako swoje a później jeszcze czerpać z tego korzyści.

Mam zasadę - nie moje to nie biorę, nawet jeśli by było cudowne, śliczne, powalające, och ach.

Nie chciałabym, żeby ktoś tak zrobił z moimi zdjęciami czy inną twórczością, obojętnie czy to krótkie hasełko, czy coś innego

Całkowicie sie zgadzam
A teraz mi tak do głowy przyszło
Ciekawy ile takich "pożyczonych" fotek trafia np na konkusy foto.do rossmana
Tam Ci co "inspirują" sie fotkami z natu maja używanie
Bo fotek wygranych rossman nie publikuje raczej
Wiec teraz na jesienny konkurs pewnie tez sporo takich prosto z kalendarza poleci
Kurcze wkurza mnie to..

0 0

#5757173 Napisano: 18.10.2013 11:18:15
marzenier napisał(a):

ziolko napisał(a):

Całkowicie sie zgadzam
A teraz mi tak do głowy przyszło
Ciekawy ile takich "pożyczonych" fotek trafia np na konkusy foto.do rossmana
Tam Ci co "inspirują" sie fotkami z natu maja używanie
Bo fotek wygranych rossman nie publikuje raczej
Wiec teraz na jesienny konkurs pewnie tez sporo takich prosto z kalendarza poleci
Kurcze wkurza mnie to..

nie tylko zdjęcia ludzie ściągają, i przepisy kulinarne i wierszyki i inne rzeczy...dlatego z jednej strony dobrze, że publikują te zdjęcia, wierszyki itp co wygrywają, bo czasami uda się wykryć takiego idiotę co myśli, że sie na cudzym dorobi...
0 0

Gość: alamak

#5757179 Napisano: 18.10.2013 11:26:34
marzenier napisał(a):

fotek wygranych rossman nie publikuje raczej

trochę OT - który to konkurs w rossmannie jest na foto?
0 0

marzenier

#5757181 Napisano: 18.10.2013 11:27:18
Daleko posunięte zainspirowanie sie czymś emotka
Olać to
Ciekawe czy w Ramie zdyskwalifikuja tego "zwycięzcę"
0 0