Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: aurelito

#5756342 Napisano: 17.10.2013 09:14:56
wiecie co - znalazłam w sklepie całe pudło kremów Nivea z nalepką 50pkt, a powinno być 15pkt - i kurcze nie daje mi to od tygodnia spokoju:( swoja droga to ciekawe czy jeszcze są hi hi hi no ale korci mnie, jakby do tego podeszła komisja w razie wygranej ... a z drugiej strony boje się zaryzykować - bo kosmetyki to kosmetyki, ale kasiura emotka ehh czy u Was też są takie pomylone opakowania?
0 0

Gość: gosia16

#5756343 Napisano: 17.10.2013 09:18:36
aurelito napisał(a):

wiecie co - znalazłam w sklepie całe pudło kremów Nivea z nalepką 50pkt, a powinno być 15pkt - i kurcze nie daje mi to od tygodnia spokoju:( swoja droga to ciekawe czy jeszcze są hi hi hi no ale korci mnie, jakby do tego podeszła komisja w razie wygranej ... a z drugiej strony boje się zaryzykować - bo kosmetyki to kosmetyki, ale kasiura emotka ehh czy u Was też są takie pomylone opakowania?

w regulaminie jest Załącznik: Lista Produktów Promocyjnych z dokładną punktacją ,tak więc raczej szkoda ryzykować ,bo regulamin ,to regulamin
0 0

Gość: dominisia22m

#5756344 Napisano: 17.10.2013 09:20:10
aurelito napisał(a):

u mnie też były te małe kremy nivea z 15 punktami i 1 z 50...kupiłam wtedy go i zarejestrowałam na stronie- zaliczyło 50 punktów emotka no ale nie wylosowali mnie emotka
0 0

joan

#5756345 Napisano: 17.10.2013 09:20:10
aurelito napisał(a):

A sądzisz, że każdy klient sprawdza z regulaminem, czy fabryka dobrze punkty przykleiła? Bo ja nie (i nie zamierzam tego robić).
0 0

#5756348 Napisano: 17.10.2013 09:24:25
joan napisał(a):

aurelito napisał(a):

A sądzisz, że każdy klient sprawdza z regulaminem, czy fabryka dobrze punkty przykleiła? Bo ja nie (i nie zamierzam tego robić).

wiesz ,obowiazkiem uczestnika jest zapoznanie sie z regulaminem,a jeżeli z tego powodu 260.000,00 zł przejdzie mi koło nosa ,no to juz bym sie tak nie cieszyła.A przekonałam się, że nawet 1 zgłoszeniem można wygrać w loterii główną nagrodę.
0 0

Gość: aurelito

#5756350 Napisano: 17.10.2013 09:26:25
gosia16 napisał(a):

aurelito napisał(a):

w regulaminie jest Załącznik: Lista Produktów Promocyjnych z dokładną punktacją ,tak więc raczej szkoda ryzykować ,bo regulamin ,to regulamin

heh też tak cały czas myślę, ale kusi ojjjj kusi emotka
0 0

joan

#5756353 Napisano: 17.10.2013 09:27:56
gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

aurelito napisał(a):

wiesz ,obowiazkiem uczestnika jest zapoznanie sie z regulaminem,a jeżeli z tego powodu 260.000,00 zł przejdzie mi koło nosa ,no to juz bym sie tak nie cieszyła.A juz się przekonałam że nawet 1 zgłoszeniem można wygrać w loterii.

Może i tak, ale organizator loterii nie może wprowadzać klienta w błąd. Każdy, kto prawidłowo dokona zakupu produktu promocyjnego, ma prawo oczekiwać, że organizator prawidłowo umieścił oznaczenia loteryjne. Nie będę ponosić odpowiedzialności za błędy Pana Zdzisia emotka
0 0

#5756356 Napisano: 17.10.2013 09:34:56
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

joan napisał(a):

aurelito napisał(a):

wiesz ,obowiazkiem uczestnika jest zapoznanie sie z regulaminem,a jeżeli z tego powodu 260.000,00 zł przejdzie mi koło nosa ,no to juz bym sie tak nie cieszyła.A juz się przekonałam że nawet 1 zgłoszeniem można wygrać w loterii.

Może i tak, ale organizator loterii nie może wprowadzać klienta w błąd. Każdy, kto prawidłowo dokona zakupu produktu promocyjnego, ma prawo oczekiwać, że organizator prawidłowo umieścił oznaczenia loteryjne. Nie będę ponosić odpowiedzialności za błędy Pana Zdzisia emotka

tak,czy tak ,dla mnie jest za duzo do stracenia żeby ryzykować emotka potem będe płakać ja ,a nie pan Zdzisiu
A najlepiej zadzwonic do organizatora i zapytać .
0 0

joan

#5756358 Napisano: 17.10.2013 09:36:33
gosia16 napisał(a):

tak,czy tak ,dla mnie jest za duzo do stracenia żeby ryzykować emotka potem będe płakać ja ,a nie pan Zdzisiu

Ktoś powinien zadać Nivei pytanie, co w przypadku, gdy produkt jest oklejony niewłaściwą ilością punktów, za co odpowiada przecież Nivea emotka
0 0

ciasssteczko

#5756431 Napisano: 17.10.2013 11:22:03
w bazie pojawiły się dwa konkursy "Wygraj swoją podróż marzeń" w warszawskich galeriach, tymczasem identyczne konkursy odbywają się jednocześnie jeszcze w sześciu innych centrach Atrium:
http://www.atrium...-swoja-podroz-marzen
http://atrium-cop...woja-podroz-marzen-0
http://atrium-kas...-swoja-podroz-marzen
http://atrium-ple...-swoja-podroz-marzen
http://atrium-kos...-swoja-podroz-marzen
http://atrium-mol...-swoja-podroz-marzen

może by tak ujednolicić wpis w bazie z różnymi adresami, ewentualnie jeśli ktoś ma karniaczki i potrzebuje dodać to proszę uprzejmie emotka
0 0

zaczytana-pola

#5756433 Napisano: 17.10.2013 11:23:59
joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Ktoś powinien zadać Nivei pytanie, co w przypadku, gdy produkt jest oklejony niewłaściwą ilością punktów, za co odpowiada przecież Nivea emotka

Nivea teoretycznie może stwierdzić, że jakiś klient- zdolniacha sam sobie te pkt przekleił. Konkursowicz potrafi wszystko emotka
0 0

magy2020

#5756441 Napisano: 17.10.2013 11:33:25
Ale w przypadku wygrania nagrody głównej zawsze można dokupić właściwy produkt promocyjny i przełożyć naklejkę. Przy nagrodzie 260.000,00 to wydatek niewielki. Tak dla świętego spokoju.
0 0

Gość: polarniczka

#5756442 Napisano: 17.10.2013 11:36:08
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Nivea teoretycznie może stwierdzić, że jakiś klient- zdolniacha sam sobie te pkt przekleił. Konkursowicz potrafi wszystko emotka

podejrzewam, że tak by było, ludzie czasami zmieniają naklejki z ceną, więc mogliby uznać, że wina klienta...nikt nie udowodni klientowi, że nie on zmienił naklejkę i sklepowi, że zrobili błąd....ogólnie byłby problem
0 0

ktosiu

#5756461 Napisano: 17.10.2013 12:14:17
Ponieważ zadziwiało mnie milczenie w Ferrero, postanowiłam napisać do organizatora z zapytaniem, czy informowali zwycięzców. Odpowiedź: Dziś dopiero będą informować za ostatni tydzień. A więc czekamy (choć ja tylko 1 zgłoszenie posłałam, więc raczej nie czekam).
0 0

mgrzel

#5756470 Napisano: 17.10.2013 12:23:48
ktosiu napisał(a):

Ponieważ zadziwiało mnie milczenie w Ferrero, postanowiłam napisać do organizatora z zapytaniem, czy informowali zwycięzców. Odpowiedź: Dziś dopiero będą informować za ostatni tydzień. A więc czekamy (choć ja tylko 1 zgłoszenie posłałam, więc raczej nie czekam).

Ja posłałam 3 zgłoszenia w tamtym tygodniu, ale też raczej przy moim mizernym ostatnio szczęściu nie liczę na zbyt wiele. Jak się jest na konkursowej fali to człowiek wierzy w swoje możliwości i wtedy w każdym konkursie coś się wygrywa a jak z fali się spadnie to nadzieja coraz mniejsza. Tamten rok to był wspaniały a ten porażka. Przecież aż tak bardzo mój umysł nie stępiał emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5756472 Napisano: 17.10.2013 12:25:44
ktosiu napisał(a):

jedna z forumowiczek wygrała jednym zgłoszeniem...nie liczy się ilość ale jakość (przynajmniej mam taką nadzieję) emotka
0 0

edzia21

#5756475 Napisano: 17.10.2013 12:31:29
A ja mam pytanie trochę z innej beczki. Czy wygrał ktoś kiedyś w jakimkolwiek konkursie organizowanym przez NCPLUS? Jakoś tak dziwnie z ich konkursami...nazwiska nagrodzonych dziwne, wzięłam udział w konkursie Dynamo i do tej pory wyników nie ma, a miały być 15 października. Dziwna firma emotka
0 0

ktosiu

#5756478 Napisano: 17.10.2013 12:31:48
polarniczka napisał(a):

ktosiu napisał(a):

jedna z forumowiczek wygrała jednym zgłoszeniem...nie liczy się ilość ale jakość (przynajmniej mam taką nadzieję) emotka

Zdarzało mi się wygrać główne nagrody wysyłając tylko 2 zgłoszenia na cały konkurs. I wiem też, ze wysyłając 1 świetne zgłoszenie, czasem się wygrywa, ale wysyłając 10 świetnych zgłoszeń, wygrywa się troszkę częściej emotka A najlepsze moje teksty na Ferrero poszły w 1 tygodniu więc teraz szans wielkich nie widzę, ale... wszystko się może zdarzyć emotka Mam tylko nadzieję, ze tym razem wątek gratulacji odżyje mocno emotka
0 0

#5756501 Napisano: 17.10.2013 13:00:32
magy2020 napisał(a):

Ale w przypadku wygrania nagrody głównej zawsze można dokupić właściwy produkt promocyjny i przełożyć naklejkę. Przy nagrodzie 260.000,00 to wydatek niewielki. Tak dla świętego spokoju.

gorzej jak taką naklejkę przez przypadek zniszczysz przy tej próbie,to wtedy juz tylko sznur
a z tego co widze to raczej trudno je odkleić
0 0

Gość: bartula

#5756502 Napisano: 17.10.2013 13:01:31
...a co z Extra Żytnią? Były już jakieś wyniki? emotka
0 0