Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pecia

#5791407 Napisano: 13.12.2013 09:13:39
Kochani z Woseby z Intermarche ktoś wygrał OD NAS ?;)
0 0

Gość: benon69

#5791408 Napisano: 13.12.2013 09:15:52
pecia napisał(a):

http://konkursowamama.blogspot.com/
0 0

gocha542

#5791416 Napisano: 13.12.2013 09:35:01
pecia napisał(a):

Ja wygrałam w pierwszym losowaniu emotka
0 0

Gość: bruce

#5791417 Napisano: 13.12.2013 09:37:19
dominisia22m napisał(a):

Ale Wam zazdroszcze tych hipermarketów i przeróżnych innych sklepów. Ja mieszkam na zaoodupiu, jedyny rarytas to małe Tesco, Biedronki, Strokrotka, no Delikatesy Centrum, ale promocyjnych produktów nic nie mogę znaleźć emotka w okolicznych sklepikach wszystko na jedno kopyto emotka

Ja też mam wszędzie daleko, moja dzielnica "obrywa" za to, że kiedyś chciała się odłączyć od większej metropolii. Do najbliższego marketu mam 5 przystanków jazdy autobusem i jest to jedynie Biedronka. Miejscowe sklepiki prywatne maja towary bardzo drogie i do tego często są likwidowane, co np. sprawia, że na ich paragonach "słodycze" to mogą być i batoniki, i lody, i ciastka, i czekolady, i bombonierki, a gdy chcę potwierdzenia pieczątką, co to za produkt, bo np. wygrałam coś małego za zakup i nie mogę odebrać, bo paragon jest niejasny, okazuje się, że sklepiku dawno już nie ma... Rozumiem zatem, co czujesz. emotka emotka
0 0

Gość: bartek0395

#5791541 Napisano: 13.12.2013 12:14:51
bruce napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

Ale Wam zazdroszcze tych hipermarketów i przeróżnych innych sklepów. Ja mieszkam na zaoodupiu, jedyny rarytas to małe Tesco, Biedronki, Strokrotka, no Delikatesy Centrum, ale promocyjnych produktów nic nie mogę znaleźć emotka w okolicznych sklepikach wszystko na jedno kopyto emotka

Ja też mam wszędzie daleko, moja dzielnica "obrywa" za to, że kiedyś chciała się odłączyć od większej metropolii. Do najbliższego marketu mam 5 przystanków jazdy autobusem i jest to jedynie Biedronka. Miejscowe sklepiki prywatne maja towary bardzo drogie i do tego często są likwidowane, co np. sprawia, że na ich paragonach "słodycze" to mogą być i batoniki, i lody, i ciastka, i czekolady, i bombonierki, a gdy chcę potwierdzenia pieczątką, co to za produkt, bo np. wygrałam coś małego za zakup i nie mogę odebrać, bo paragon jest niejasny, okazuje się, że sklepiku dawno już nie ma... Rozumiem zatem, co czujesz. emotka emotka

U mnie tak samo, chociaż ja nie gram tak w konkursach jak wy. W mojej miejscowości tylko Lewiatan, ABC i nieoznakowany sklep. 5 km mam do najbliższej Biedronki i Dino. 21 km do Aldi, Lidla, Kaufa, Intermarche (Jarocin) oraz aż 65 km do Reala, Tesco i innych marketów w Poznaniu.
0 0

zezowaty_kot

#5791546 Napisano: 13.12.2013 12:22:20
bartek0395 napisał(a):

bruce napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

U mnie tak samo, chociaż ja nie gram tak w konkursach jak wy. W mojej miejscowości tylko Lewiatan, ABC i nieoznakowany sklep. 5 km mam do najbliższej Biedronki i Dino. 21 km do Aldi, Lidla, Kaufa, Intermarche (Jarocin) oraz aż 65 km do Reala, Tesco i innych marketów w Poznaniu.

U mnie to samo, 33 km do tesco/kaufland/topaz itd. 15 km biedronka. Jedynie ABC z pustymi półkami i DC obok. Ale coś za coś, nie mam sieciówek ale mam ciszę i święty spokój emotka
0 0

Reni

#5791552 Napisano: 13.12.2013 12:31:14
bruce napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

5 przystanków to wcale nie jest daleko emotka U mnie sklepów niby dużo...ale w centrum tylko 1 carrefour, wszystkie pozostałe na obrzeżach miasta i też muszę robić wycieczki żeby cokolwiek kupić... Nikomu się nie dogodzi emotka
0 0

notta

#5791553 Napisano: 13.12.2013 12:33:05
Reni napisał(a):

bruce napisał(a):

dominisia22m napisał(a):

5 przystanków to wcale nie jest daleko emotka U mnie sklepów niby dużo...ale w centrum tylko 1 carrefour, wszystkie pozostałe na obrzeżach miasta i też muszę robić wycieczki żeby cokolwiek kupić... Nikomu się nie dogodzi emotka

u mnie tylko biedronka i na konkursowe zakupy muszę jeździć 80km.. dobrze że człowiek jeszcze studiuje bo tak specjalnie po zakupy do tesco to chyba by mi się nie opłacało..
0 0

joan

#5791559 Napisano: 13.12.2013 12:38:58
zezowaty_kot napisał(a):

(...) Ale coś za coś, nie mam sieciówek ale mam ciszę i święty spokój emotka

I to jest najlepsze rozwiązanie. Gdybym mieszkała w górach, tak powiedzmy w okolicach Śnieżki, byłoby bosko. A brak marketów oznaczałby dla mnie zaoszczędzony czas i pieniądze na paliwo, bo na pewno żadnych objazdówek bym nie robiła. Najlepsze nagrody i tak przeważnie rozdają w konkach nie-promo emotka
0 0

Gość: pamal73

#5791570 Napisano: 13.12.2013 12:52:37
czy były juz z wczoraj sms żabka - somersby emotka
0 0

spursman

#5791576 Napisano: 13.12.2013 12:54:50
Aristo napisał(a):

Podobno jesli Ci sie wyswietla 2 s to juz nie wygrales...

Ta teoria upadła -szwagierka ma za wczoraj wygraną 500.
A czasy były 5 6 8 sekund (tylko którą wybrali... 8sekund? emotka )
0 0

claudia

#5791580 Napisano: 13.12.2013 12:57:17
Czy PLATINUM to już skończyło z informowaniem?
0 0

Gość: Aristo

#5791613 Napisano: 13.12.2013 13:37:11
spursman napisał(a):

szwagierka ma za wczoraj wygraną 500.

To juz sie kupy nie trzyma, bo udalo mi sie wlasnie wczoraj dojsc do 2 s (to chyba najlepszy czas, jaki mozna recznie wyciagnac), a telefon wciaz milczy... emotka
To swiadczy zdecydowanie o szchrajstwach organizatora konkursu, bo nie wierze, aby nie bylo 10 zgloszen z lepszymi czasami od 5 s...
0 0

spursman

#5791632 Napisano: 13.12.2013 13:53:23
Aristo napisał(a):

spursman napisał(a):

szwagierka ma za wczoraj wygraną 500.

To juz sie kupy nie trzyma, bo udalo mi sie wlasnie wczoraj dojsc do 2 s (to chyba najlepszy czas, jaki mozna recznie wyciagnac), a telefon wciaz milczy... emotka
To swiadczy zdecydowanie o szchrajstwach organizatora konkursu, bo nie wierze, aby nie bylo 10 zgloszen z lepszymi czasami od 5 s...

A jesteś pewien że dobre odpowiedzi były przy 2 sekundach?? Ja bym nie był
0 0

notta

#5791636 Napisano: 13.12.2013 13:57:23
czy spora konkurencja była wczoraj w żabce?
0 0

Gość: dominisia22m

#5791639 Napisano: 13.12.2013 13:59:49
ivanotta napisał(a):

czy spora konkurencja była wczoraj w żabce?

ja wysłałam własnie wczoraj i przedwczoraj i kończe z tym konkiem emotka to codziennie inforumuja?

ps: o właśnie jeszcze Żabke mam w miescine emotka
0 0

#5791640 Napisano: 13.12.2013 14:01:21
spursman napisał(a):

Ja jestem, zreszta zgloszenia o takich czasach poszly na 2 rozne osoby, po dwa na kazda...
0 0

#5791641 Napisano: 13.12.2013 14:02:13
Aristo napisał(a):

spursman napisał(a):

Ja jestem, zreszta zgloszenia o takich czasach poszly na 2 rozne osoby, po dwa na kazda... Powiem wiecej, zebym mial 5 s to musze celowo opozniac...

0 0

Gość: pamal73

#5791648 Napisano: 13.12.2013 14:07:47
pamal73 napisał(a):

0 0

Gość: dominisia22m

#5791651 Napisano: 13.12.2013 14:10:28
pamal73 napisał(a):

no ja nie wiem emotka nikt się nie chwalił
0 0