Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: Aristo
Bzdury pleciesz. Do Visy to mozna zglosic, zeby organizatorzy przestali lamac regulamin... Poza tym, gdybys troche pomyslal, to wpadlbys na to, ze 3,75 to tez 3 sekundy...
Gość: mrking
Ja już kilka razy im zgłaszałem mailowo, że sami nie przestrzegają regulaminu - to oczywiście odpisali, że jak mi się coś nie podoba, to pisać oficjalną reklamacje - bo oni uważają, że wszystko jest ok. Mój znajomy wygrał z czasem 4 sek, podczas gdy ja mialem 3sek i nic. Może jakby więcej ludzi pisało do nich, to by się przynajmniej przestraszyli większą aferą..
Gość: bartek0395
W tym roku wygrałem już smartfona z konkursu który organizował TeleAudioDWA. Na Polsacie pewnie teraz ten konkurs organizuje ten sam organizator. Pani przez telefon pytała się czy w ostatnim (roku?) nie wygrałem czegoś u nich. Czy jeśli bym wygrał, to nagroda by mi przepadła??
Gość: mrking
Dokładnie tak jest, ja w tamtym roku wygrałem autko i już mi trąbili kilkanaście razy przez telefon i przy odbiorze, że ni emogę przez kilka lat nic więcej wygrać w Polsacie i Teleaudio
Gość: bartek0395
edytka301
Postów 449
Data rejestracji 10.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Cofanie się, kiedy można iść do przodu, to absurd!...\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki za info
judytkak
Postów 523
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, ja też zasiadłam z hasełkami. Nie pamiętam, żeby w regulaminie była godzina
edytka301
Postów 449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też właśnie nie pamiętam.
Ale odpuszczam sobie już nerwy z tego powodu , bo głupio byłoby zakończyć rok wkurzoną
Gość: bruce
judytkak
Postów 523
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aneciatko
W regulaminie jest godzina, ale 23:59. Dlatego nie uważam, że to pierdoła - choć każdy ma prawo do własnego osądu, tylko aroganckie złamanie naszych praw. Przedmiot sporu: 999zl. Tak sami go wycenili.
Dla mnie to kolejna Odsłona, w której Smolar pokazuje swoją twarz: jedno prawo do nas, drugie prawo dla nich.
Poświęciłam kilka godzin ze swojego życia na ten konkurs, miało być fajnie, ułożyłam kilka śmiesznych haseł i co? Chciałam wygrać konsolę dla chrześnicy. Ktoś poszedł się napić i oparł się o klawiaturę? Niech mi ktoś logicznie wytłumaczy po co ta strona została zamknięta? Czyżby znajomi króliczka już się zgłosili do konkursu? Czy to byłby problem, gdyby strona nawet dziś działała, a szanowna komisja nie brała by pod uwagę haseł wysłanych po terminie?
W każdym razie - udało im się mnie rozzłościć, więc jeśli z tego nie wybrną z klasą - składam na nich skargę.
A Wam i sobie Moi Kochani życzę, aby nas równo traktowano.
edytka301
Postów 449
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja napisałam do nich wczoraj od razu maila, zobaczymy czy/co odpiszą.
Wkurzyłam się strasznie i szybko to odgoniłam, bo nie chciałam być zła w momencie zamknięcia całego roku,składającego się z tylu różnych spraw, sytuacji i emocji.
W tym kontekście to dla mnie pierdoła, a nie w rzeczy samej.
Gość: aneciatko
To nie jest też tak, że Smolar może "nie odpisać". Musi odpisać. To jest firma, która z nas żyje, podlega regulacjom, a na szczęście jeszcze w Polsce jest obowiązek odpisywania na reklamacje. Można ich oczywiście nie uznać, ale odpisać należy.
To jest moja kolejna akcja ze Smolarem, dlatego zastanawiam się, co to są za ludzie?
Wyobraźcie sobie, że np. wygrałam wodę w konkursie San Pellegrino. Miał to być zapas o wartości 120zł. Przyszła jedna mała paczuszka, a w niej plastikowe (nie szklane - czyli "po taniości") 6x1 litr oraz 7 razy po 0,5 litra. Wartość może 40zł po cenie sklepowej a nie hurtowej. Napisałam reklamację, a oni mi na to, że rzeczywiście, ale wysłali tyle, ile mieli, bo kolega się pomylił i źle zamówił! Nie wiedziałam, czy się śmiać, czy płakać. Pewnie pozostałe osoby tez tak zostały wyrolowane. Mnie mają dosłać brakujące, ale jak się ktoś sam nie upomni, to nie wiem, czy dostanie.
Jak dla mnie powinni zrobić kolejną edycję uwzględniając paragony od grudnia i tyle. Albo niech ten bohater, który przycwaniakował sponsoruje ze swojej pensji nagrody.
Na miejscu firmy Kruger nie zapłaciłabym im za usługę. Efekt odwrotny od zamierzonego.
Czy ja wiem? Pierwsza plyta (winyl) Beatlesow kosztuje pewnie 100 Euro, ale z autografami wiele tysiecy. Tak wiec, jesli masz rekawice z autografem Zelaznego Mike'a, to nie masz co narzekac.
marzanna
Postów 1517
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Około godziny 18-ej formularz jeszcze był, ale nie miałam jeszcze gotowego hasła więc zostawiłam na później....No i później...klapa
\"Some people are wise. Some otherwise\"
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i oczywiście nie był to nikt z forum
btw. sorry ze takl bez skaldu i od PUPY strony, ale jeszcze jestem "wczorajsza"...
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Nie miałam pojęcia o tych zagadkowych niejasnościach, bo rzadko gram w tych konkach Smolara. Widzę, że to chyba kolejna firma, która szybko trafi na "Czarną listę"...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.