Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są "specyficzni"...kilka ich krzywych numerów i akcji i niejsaności - na szkodę konkursowiczów.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: bruce
W sumie widzę, że tu sporo osób się na nich żali, zatem chyba nie do końca działają uczciwie i fair.
sosna
Postów 1054
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to 1 nagroda na gospodarstwo, jak 1 osoba w wygranych za 2013 r. chwaliła is,ze wygrała 10.000 w Somersby?
mundek2004
Postów 2516
Data rejestracji 04.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to pewnie było z konka z ABC albo z DC, tam było 10000 do wygrania
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sylzab2294
Postów 4646
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
z DC
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Coś było tutaj na forum omawiane z Tesco Magazynu. Nie umiem teraz, niestety, znaleźć, chyba dotyczyło miodu.
O, mam, z bazy:
https://www.e-kon...co.html#.UsRKKul3sdU
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Drobiazg.
Zdumiewa mnie długotrwała posucha w Realu i Kauflandzie, co tydzień wertuję gazetki, aby tutaj coś wpisać - na próżno...
Za to na stronie Luksji znalazłam właśnie komunikat:
"Mamy dla Was ważną informację (20.12.2013 r.)
Miło nam poinformować, że w dniu 13 stycznia 2014 r. odbędzie się dodatkowe losowanie niewydanej nagrody I stopnia w postaci Rejsu po Morzu Śródziemnym. Losowanie zostanie przeprowadzone wśród zgłoszeń nadesłanych w okresie od 1 do 31 sierpnia 2013 r. Z laureatem skontaktujemy się telefoniczne. Przypominamy, że warunkiem odbioru nagrody jest posiadanie oryginalnego paragonu bądź faktury potwierdzającego dokonanie zakupu produktów objętych Loterią w okresie od 1 do 31 sierpnia 2013 r. na zasadach określonych regulaminie".
masza
Postów 7932
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To widzę, że pięknie zaczęłam rok: mam w domu zajawkę konka z miodami i zero w niej info o obowiązku dokonania zakupu. Dwa eski poszły
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a ja bardzo ciekawie zakończyłam rok konkursowy: wczoraj ok.godz.16 wysłałam sms z hasłem na konkurs "Modna Gospodyni" (wg.regulaminu do 17.01.2014r.)i ...otrzymałam taka odpowiedź - dziękujemy za wiadomość ale twoje zgłoszenie nie weźmie udziału bo konkurs zakończył się 17.01.2014r". Prima aprilis czy co.. a sms 2,46 zł..
joan
Postów 18893
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bez nerw, Joan, przecież to nie Twoje wina, w razie czego może ktoś tutaj na forum będzie miał zbędne paragony.
joan
Postów 18893
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja - nie zaznaczyłam sobie na kolorowo, że trzeba coś kupić i nie wydrukowałam regulaminu, bo oszczędzam papier i tusz. Mam tylko miniinfo z miniczcionką, starość nie radość, wzrok się pogarsza. Nie liczę na to, że ktolwiek będzie miał zbędny paragon; liczę na to, że nie wygram
Ronja
Postów 240
Data rejestracji 19.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17784
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 23
Akurat to moim skromnym zdaniem jedna z najporządniejszych agencji, pod wieloma względami.
Odpowiedź jest prosta:
a) Mimo wszystko kart było dziennie 2,5 raza mniej niż żabio-zieloniutkich polarków;
b) Większość ludzi na forum nie lubi informować o tak "dużych" wygranych jak karta 1000 zł.
Poczekaj, aż będą wysyłać i wtedy śledź forum, dopiero się zdziwisz, ile zobaczysz wpisów: "Gdzie do diaska moja karta/y?", "Czy tylko do mnie nie doszła jeszcze karta z Somersby?" itp.
Edit:
Żeby była jasność - nie wygrałam w Somersby NIC, nawet złamanego polarka.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to będzie miłe zdziwienie
dzięki mia za obszerne objaśnienie
mia
Postów 17784
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 23
Były nawet konkursy (akurat nie Smolara), gdzie nikt się nie chwalił nagrodą, a potem w "Dotarła nagroda" itd., był pełen przegląd.
Dla mnie to trochę mania prześladowcza, niekonsekwentna w dodatku, ale co kto lubi.
Edzia, co do Almy to się nie wypowiadam. Nie mam tego sklepu i nie biorę udziału w ich konkursach, więc nawet nie wiem, o co chodzi.
aerdna
Postów 5264
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Podsumowanie: Agencja godna uwagi, z realnymi laureatami, często i dużo organizują konkursów. Jak dla mnie