Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#5799623 Napisano: 02.01.2014 11:46:05
bruce napisał(a):

W temacie chciałabym jeszcze tylko dodać news, że w nowej gazetce Kaufland niestety niczego nie ma, zero nowych konkursów. Chyba muszą najpierw poradzić sobie w rozsyłaniem wygranych boników z ostatnich swych promocji. emotka

Myślę, że dopiero, gdy wyślą przedostatnią edycję, można się spodziewać czegoś nowego. Oby emotka
0 0

mgrzel

#5799624 Napisano: 02.01.2014 11:46:52

agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

http://www.poloma...0POLO%20Z%20POLO.pdf

Dlaczego laureat nagrody głównej w POLO nie wygrał żadnej nagrody dziennej ???

hmmm... a to dziwne, zgodnie z regulaminem miał być wybierany z laureatów nagród dziennych...

Wszyscy laureaci nagród dziennych mieli nadzieję ( w tym i ja) a tu jak zwykle jakiś zonk emotka
0 0

Gość: bruce

#5799628 Napisano: 02.01.2014 11:50:03
joan napisał(a):

bruce napisał(a):

W temacie chciałabym jeszcze tylko dodać news, że w nowej gazetce Kaufland niestety niczego nie ma, zero nowych konkursów. Chyba muszą najpierw poradzić sobie w rozsyłaniem wygranych boników z ostatnich swych promocji. emotka

Myślę, że dopiero, gdy wyślą przedostatnią edycję, można się spodziewać czegoś nowego. Oby emotka

Najprawdopodobniej. Pewnie nie radzą sobie z taką ilością, przecież laureaci liczyli na otrzymanie nagród jeszcze w starym roku.
I ja na po cichu liczę. emotka emotka
mgrzel napisał(a):

agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

hmmm... a to dziwne, zgodnie z regulaminem miał być wybierany z laureatów nagród dziennych...

Wszyscy laureaci nagród dziennych mieli nadzieję ( w tym i ja) a tu jak zwykle jakiś zonk emotka

Ja bym na Waszym miejscu delikatnie zapytała, o co kaman. Przecież liczyliście na otrzymanie głównej, bo tak mówi regulamin. emotka
0 0

isiulka

#5799629 Napisano: 02.01.2014 11:51:30
mgrzel napisał(a):

agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

Może to jedna z osób "w trakcie weryfikacji"?
0 0

Gość: koza.k90

#5799631 Napisano: 02.01.2014 11:53:34
to jakim cudem auto dali skoro dzienna jeszcze nie zweryfikowana emotka emotka
0 0

mgrzel

#5799633 Napisano: 02.01.2014 11:54:31
isiulka napisał(a):

mgrzel napisał(a):

agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

Może to jedna z osób "w trakcie weryfikacji"?

Ale ta osoba jest raczej już po weryfikacji skoro podano jej dane jako laureata nagrody głównej...
0 0

mia

#5799647 Napisano: 02.01.2014 12:09:24
mgrzel napisał(a):

agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

A może to jest pomyłka na liście?
W dziennych są dwie Anny K. Może "przeskoczyło" im miasto? emotka

Ja to jeszcze dodatkowo miałam nadzieję, że z robotów wybiorą i już moją 1/14 auta w myślach pucowałam... emotka
0 0

mgrzel

#5799652 Napisano: 02.01.2014 12:16:41

A może to jest pomyłka na liście?
W dziennych są dwie Anny K. Może "przeskoczyło" im miasto? emotka

Ja to jeszcze dodatkowo miałam nadzieję, że z robotów wybiorą i już moją 1/14 auta w myślach pucowałam... emotka
To tak samo jak ja... Marzyłam, że może na koniec roku wpadnie moje pierwsze w życiu autko emotka Może rzeczywiście jakaś pomyłka w miejscowości. No cóż trzeba grać dalej, przecież zaczynamy Nowy Rok!!!
0 0

#5799660 Napisano: 02.01.2014 12:22:42
a propos Smolara - coś się tam systematycznie psuje odkąd "drugim po bogu" jest Mirek Szewczyk

kiedyś, gdy konkursy SMS-owe obsługiwała Justyna Turbiarz lub Krzysztof Karasek, było zdecydowanie lepiej
Mirek Szewczyk zajmował się małymi promocjami i konkursami urnowymi - nie zawsze udanymi (np jakieś herbaty w Interku)

nie dziwię się więc, że pojawiają się problemy
0 0

Gość: drzemek

#5799662 Napisano: 02.01.2014 12:26:05
Smolar kiedyś emotka
Smolar dziś emotka
0 0

isiulka

#5799665 Napisano: 02.01.2014 12:27:56
koza.k90 napisał(a):

a propos Smolara - coś się tam systematycznie psuje odkąd "drugim po bogu" jest Mirek Szewczyk

kiedyś, gdy konkursy SMS-owe obsługiwała Justyna Turbiarz lub Krzysztof Karasek, było zdecydowanie lepiej
Mirek Szewczyk zajmował się małymi promocjami i konkursami urnowymi - nie zawsze udanymi (np jakieś herbaty w Interku)

No widzisz , ja mam odmienne zdanie na ten temat i uważam , że Mirek jest najlepszy z nich wszystkich. Poza tym wątpię abyś znała poza nazwiskami pracowników, strukturę firmy. To że dzwoni do Ciebie p.Marysia to nie znaczy , że jest osobą odpowiedzialną za obsługę konkursu.
Ale zgadzam się, że smolar troszkę odpuścił, widocznie się nie opłaca.
0 0

#5799668 Napisano: 02.01.2014 12:29:57
zgadzam się z drzemkiem w 100 procentach

widać było, że P Justyna czyta hasełka, wybiera perełki i przykłada się do roboty

od jakichś 2 lat jest coraz gorzej i mam wrażenie, że to loterie, a nie konkursy
0 0

#5799670 Napisano: 02.01.2014 12:31:04
isiulka napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

No widzisz , ja mam odmienne zdanie na ten temat i uważam , że Mirek jest najlepszy z nich wszystkich. Poza tym wątpię abyś znała poza nazwiskami pracowników, strukturę firmy. To że dzwoni do Ciebie p.Marysia to nie znaczy , że jest osobą odpowiedzialną za obsługę konkursu.
Ale zgadzam się, że smolar troszkę odpuścił, widocznie się nie opłaca.

struktura firmy na bieżąco jest na stronie agencji, więc to żadna tajemnica
0 0

Gość: aga67

#5799675 Napisano: 02.01.2014 12:33:39
luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Ja do Smolara też nie mam zastrzeżeń. To prawda, że mają specyficzny gust (często odmienny w poszczególnych konkursach), ale nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Oczywiście nie gram we wszystich Ich konkurach, ale tak w 3/4. I mogę napisać, że nagrody docierają bardzo szybko (prawie jak Swifft). Chętnie i szybko odpisują na maile. Pomagają w odnalezieniu zaginionych przedmiotów z winy kuriera itp. Angażują się, oddzwaniają, nie olewają sprawy jak inne agencje. Czasem się na nich gniewam, że tam gdzie dużo nagród (np. Żaba) nie trafiam nic, a tam gdzie malutko nagród, coś wpada.. Tak już bywa. Nie widzę w tym żadnego przekrętu. A to, że mało tysiaczków na forum - po prostu ludzie się nie "chwalą" jak dawniej i tyle.

Podsumowanie: Agencja godna uwagi, z realnymi laureatami, często i dużo organizują konkursów. Jak dla mnie emotka

Ja też nie mogę na nich narzekać, w tym roku dużo rzeczy udało mi się u nich wygrać. Wiadomo że każdemu zdarzają się wpadki ale porównajcie ich z MC i zobaczycie różnicę emotka . W żabce wygrałam tylko polar ale za to Harnasia trafiłam więc nie narzekam emotka

Ja w SMOLARZE wygrałem dwa razy tylko, ale tak jak mówicie, za każdym razem obyło się beż żadnych problemów, nagrody szybko były w domu, na maile odpisują czasem nawet szybciej niż bym się spodziewał. No ale to tylko dwie nagrody, więc nie mam aż takiego doświadczenia emotka

Wg. mnie tez nie sa najgorsi,choć rzadko cos trafiam w Smolarze,w zasadzie wiedząc co preferują,bo jakos mi nie leżą rymy częstochowskie nawet jak się staram emotka
0 0

asantesana

#5799678 Napisano: 02.01.2014 12:36:47
koniczynka123 napisał(a):

Były dzisiaj sms z Somersby z ostatnich 2 dni?

Został chyba tylko ostatni dzień, bo wygraną z 30.12 już się ktoś chwalił w Sylwestra.
0 0

Gość: bloblebla2

#5799682 Napisano: 02.01.2014 12:42:14
Czy ktoś wie na jakim dniu jest loteria kitkat? czy infomowali już laureatów z 24.12?
0 0

benasia

#5799687 Napisano: 02.01.2014 12:46:36
A ja lubię Smolara w tym roku może nie dużo ale kilka razy udało mi się wygrać. Sprawnie obsługują konkursy, szybko odpisują, nagrody szybko docierają - wg mnie wszystko emotka
A poza tym pan Mirek jest bardzo miły emotka

A co do autka z Polo pewnie jak większość miałam też na nie nadzieję, ale widocznie ktoś inny był lepszy. Choć faktycznie dziwne, że tej osoby która je wygrała nie ma na liście wśród innych nagród...
0 0

xpac

#5799688 Napisano: 02.01.2014 12:48:41
Macie może jakieś wieść od Visa?? Dzwonili dzisiaj??
0 0

Gość: drzemek

#5799690 Napisano: 02.01.2014 12:53:35
xpac napisał(a):

tak jest
0 0

spursman

#5799693 Napisano: 02.01.2014 12:57:38
drzemek napisał(a):

xpac napisał(a):

tak jest

a za wczoraj 1 styczeń też dzwonili już??
0 0