Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: aneciatko
Moze jestem pechowa, moze za czesto u nich wygrywam, wiec i prawdopodobienstwo wieksze.
W kazdym razie - dla zainteresowanych Mix Fix - Smolar uznal moja reklamacje, wiec jesli ktos ma podobny problem - napiszcie do nich.
Powodzenia i mam nadzieje, ze sie spotkamy na liscie laureatow
marzanna
Postów 1517
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info
\"Some people are wise. Some otherwise\"
Gość: Aristo
Gość: bruce
Tym bardziej, skoro tak uważasz, a przecież doskonale wiesz, że umknęło Ci to po prostu w ferworze masy konkursów i regulaminów, życzę Ci, abyś wygrała i aby czyjś zbędny paragon pojawił się tu na forum dla Ciebie jako noworoczny prezent.
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście. I laureaci nawet nie muszą się znać. Warszawa to "konkursowe" miasto.
bruce - najgorzej, że u mnie w domu bardzo dużo miodu schodzi, naprawdę spore ilości
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
A dla mnie to podejrzana sprawa.
Co do miodu - bardzo dobrze, tak trzymaj!
joan
Postów 18893
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe, a dla mnie wręcz przeciwnie. Kiedyś wygrałam 50% nagród z puli konkursowej, rozeszły się na różne miasta & dane z podziałem fifty-fifty. Właśnie po to, żeby czasem ktoś nie uznał wyników za podejrzane
bianco
Postów 605
Data rejestracji 19.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez chciałam wysłać o 21 i nie dało sie
na jaki adres malowy pisac?
miketyson
Postów 382
Data rejestracji 21.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego laureat nagrody głównej w POLO nie wygrał żadnej nagrody dziennej ???
notta
Postów 9150
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
Ja też nie mogę na nich narzekać, w tym roku dużo rzeczy udało mi się u nich wygrać. Wiadomo że każdemu zdarzają się wpadki ale porównajcie ich z MC i zobaczycie różnicę
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: polarniczka
edytka301
Postów 449
Data rejestracji 10.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale zawsze...
Bardzo szybka odpowiedź (w dzień wolny od pracy), przeprosiny i propozycja rozwiązania, czyli wysłania hasła mailem, tak że ja osobiście jestem pod wrażeniem
\"Cofanie się, kiedy można iść do przodu, to absurd!...\"
antylopia
Postów 2097
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ceny produktów zachecają do wzięcia udziału w konkursie
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
Gość: agamaty
hmmm... a to dziwne, zgodnie z regulaminem miał być wybierany z laureatów nagród dziennych...
olunka
Postów 8797
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
z ABC
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
sylzab2294
Postów 4646
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
He-he-he!
joan
Postów 18893
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż, jedne miasta konkursują bardziej, inne mniej. Gdy wiem, że publikują listy laureatów, staram się grać co drugą edycję
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
luko922
Postów 5359
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja w SMOLARZE wygrałem dwa razy tylko, ale tak jak mówicie, za każdym razem obyło się beż żadnych problemów, nagrody szybko były w domu, na maile odpisują czasem nawet szybciej niż bym się spodziewał. No ale to tylko dwie nagrody, więc nie mam aż takiego doświadczenia
W oczekiwaniu na główną...
Ha-ha-ha-ha!
Zapewniam Cię, nie mam absolutnie żadnych podejrzeń, Twoja stopka oraz wpisy nie pozostawiają cienia wątpliwości, Droga Joan. Oby każdy z nas napotykał tylko tak uczciwe osoby wśród konkursowiczów, jak Ty.
Jednak fakt faktem, pewne kliki wśród laureatów to wielokrotnie smutna rzeczywistość.
W temacie chciałabym jeszcze tylko dodać news, że w nowej gazetce Kaufland niestety niczego nie ma, zero nowych konkursów. Chyba muszą najpierw poradzić sobie w rozsyłaniem wygranych boników z ostatnich swych promocji.
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.