Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: aneciatko

#5799437 Napisano: 01.01.2014 22:12:56
Ciezko nie miec zastrzeżen, jesli ktos zamyka konkurs przed czasem. Albo bez slowa wyjasnienia wysyla jedna trzecia nagrody...i ma nadzieje, ze sie nie wyda. Jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby inna agencja wyslala cos podobnego.
Moze jestem pechowa, moze za czesto u nich wygrywam, wiec i prawdopodobienstwo wieksze.

W kazdym razie - dla zainteresowanych Mix Fix - Smolar uznal moja reklamacje, wiec jesli ktos ma podobny problem - napiszcie do nich.

Powodzenia i mam nadzieje, ze sie spotkamy na liscie laureatow emotka
0 0

marzanna

#5799469 Napisano: 01.01.2014 23:36:56
aneciatko napisał(a):

Ciezko nie miec zastrzeżen, jesli ktos zamyka konkurs przed czasem. Albo bez slowa wyjasnienia wysyla jedna trzecia nagrody...i ma nadzieje, ze sie nie wyda. Jeszcze mi sie nie zdarzylo, zeby inna agencja wyslala cos podobnego.
Moze jestem pechowa, moze za czesto u nich wygrywam, wiec i prawdopodobienstwo wieksze.

W kazdym razie - dla zainteresowanych Mix Fix - Smolar uznal moja reklamacje, wiec jesli ktos ma podobny problem - napiszcie do nich.

Dzięki za info emotka A na jaki adres pisałaś? emotka
0 0

Gość: Aristo

#5799494 Napisano: 02.01.2014 00:54:49
Nie zawsze agencje reklamowe organizuja konkursy w uczciwy sposob. Nie wiem, czy pamietacie konkurs sokow Tarczyn sprzed kilkunastu lat, mozna bylo wygrac laptop Toshiba (ok. 10 tys zl wtedy). Bodajze 8 na 10 nagrod poszlo do Warszawy. Mozliwe to? emotka
0 0

Gość: bruce

#5799509 Napisano: 02.01.2014 08:27:20
joan napisał(a):

Moja - nie zaznaczyłam sobie na kolorowo, że trzeba coś kupić i nie wydrukowałam regulaminu, bo oszczędzam papier i tusz. Mam tylko miniinfo z miniczcionką, starość nie radość, wzrok się pogarsza. Nie liczę na to, że ktolwiek będzie miał zbędny paragon; liczę na to, że nie wygram emotka

Tym bardziej, skoro tak uważasz, a przecież doskonale wiesz, że umknęło Ci to po prostu w ferworze masy konkursów i regulaminów, życzę Ci, abyś wygrała i aby czyjś zbędny paragon pojawił się tu na forum dla Ciebie jako noworoczny prezent. emotka Zresztą konkurs nadal trwa, nie znam zasad szczegółowych, ale może do ewentualnego zgłoszenia i późniejszej weryfikacji potrzebny jest jakikolwiek paragon okresu trwania konkursu. emotka emotka
0 0

joan

#5799515 Napisano: 02.01.2014 08:53:02
Aristo napisał(a):

Nie zawsze agencje reklamowe organizuja konkursy w uczciwy sposob. Nie wiem, czy pamietacie konkurs sokow Tarczyn sprzed kilkunastu lat, mozna bylo wygrac laptop Toshiba (ok. 10 tys zl wtedy). Bodajze 8 na 10 nagrod poszlo do Warszawy. Mozliwe to? emotka

Oczywiście. I laureaci nawet nie muszą się znać. Warszawa to "konkursowe" miasto.

bruce - najgorzej, że u mnie w domu bardzo dużo miodu schodzi, naprawdę spore ilości emotka
0 0

#5799522 Napisano: 02.01.2014 09:14:16
joan napisał(a):

Oczywiście. I laureaci nawet nie muszą się znać. Warszawa to "konkursowe" miasto.

bruce - najgorzej, że u mnie w domu bardzo dużo miodu schodzi, naprawdę spore ilości emotka

A dla mnie to podejrzana sprawa. emotka emotka

Co do miodu - bardzo dobrze, tak trzymaj! emotka
0 0

joan

#5799525 Napisano: 02.01.2014 09:31:25
bruce napisał(a):

A dla mnie to podejrzana sprawa. emotka emotka (...)

Hehe, a dla mnie wręcz przeciwnie. Kiedyś wygrałam 50% nagród z puli konkursowej, rozeszły się na różne miasta & dane z podziałem fifty-fifty. Właśnie po to, żeby czasem ktoś nie uznał wyników za podejrzane emotka
0 0

bianco

#5799527 Napisano: 02.01.2014 09:35:53
marzanna napisał(a):

aneciatko napisał(a):

Dzięki za info emotka A na jaki adres pisałaś? emotka

ja tez chciałam wysłać o 21 i nie dało sie
na jaki adres malowy pisac?
0 0

miketyson

#5799535 Napisano: 02.01.2014 09:48:33
http://www.poloma...0POLO%20Z%20POLO.pdf

Dlaczego laureat nagrody głównej w POLO nie wygrał żadnej nagrody dziennej ???
0 0

notta

#5799552 Napisano: 02.01.2014 10:19:05
aerdna napisał(a):

Ja do Smolara też nie mam zastrzeżeń. To prawda, że mają specyficzny gust (często odmienny w poszczególnych konkursach), ale nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Oczywiście nie gram we wszystich Ich konkurach, ale tak w 3/4. I mogę napisać, że nagrody docierają bardzo szybko (prawie jak Swifft). Chętnie i szybko odpisują na maile. Pomagają w odnalezieniu zaginionych przedmiotów z winy kuriera itp. Angażują się, oddzwaniają, nie olewają sprawy jak inne agencje. Czasem się na nich gniewam, że tam gdzie dużo nagród (np. Żaba) nie trafiam nic, a tam gdzie malutko nagród, coś wpada.. Tak już bywa. Nie widzę w tym żadnego przekrętu. A to, że mało tysiaczków na forum - po prostu ludzie się nie "chwalą" jak dawniej i tyle.

Podsumowanie: Agencja godna uwagi, z realnymi laureatami, często i dużo organizują konkursów. Jak dla mnie emotka

Ja też nie mogę na nich narzekać, w tym roku dużo rzeczy udało mi się u nich wygrać. Wiadomo że każdemu zdarzają się wpadki ale porównajcie ich z MC i zobaczycie różnicę emotka . W żabce wygrałam tylko polar ale za to Harnasia trafiłam więc nie narzekam emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5799553 Napisano: 02.01.2014 10:22:30
dostałam aparat z konkursu o nadwrażliwości, jest karta gwarancyjna ale jest pusta niewypisana, nie ma pieczątki sklepu itp. czy w tym momencie ten aparat ma gwarancję czy nie?
0 0

edytka301

#5799556 Napisano: 02.01.2014 10:30:48
Co do Smolara - bardzo ładnie się zachowali w tym przypadku, moim zdaniem, choć podejrzewam, że to pod naciskiem pani dyrektor marketingu z Kruger, do której ktoś pisał, a do której wiadomości wysyłany był mail z przeprosinami.
No ale zawsze...
Bardzo szybka odpowiedź (w dzień wolny od pracy), przeprosiny i propozycja rozwiązania, czyli wysłania hasła mailem, tak że ja osobiście jestem pod wrażeniem emotka
0 0

antylopia

#5799561 Napisano: 02.01.2014 10:41:19
http://intermarch.../pics/05641b60b0.jpg
Ceny produktów zachecają do wzięcia udziału w konkursie emotka
0 0

Gość: agamaty

#5799562 Napisano: 02.01.2014 10:42:33
miketyson napisał(a):

hmmm... a to dziwne, zgodnie z regulaminem miał być wybierany z laureatów nagród dziennych...
0 0

olunka

#5799563 Napisano: 02.01.2014 10:44:24
sylzab2294 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

sosna napisał(a):

Jak to 1 nagroda na gospodarstwo, jak 1 osoba w wygranych za 2013 r. chwaliła is,ze wygrała 10.000 w Somersby?

to pewnie było z konka z ABC albo z DC, tam było 10000 do wygrania

z DC emotka

z ABC emotka
0 0

sylzab2294

#5799576 Napisano: 02.01.2014 11:00:04
olunka napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

sosna napisał(a):

Jak to 1 nagroda na gospodarstwo, jak 1 osoba w wygranych za 2013 r. chwaliła is,ze wygrała 10.000 w Somersby?

to pewnie było z konka z ABC albo z DC, tam było 10000 do wygrania

z DC emotka

z ABC emotka

nio tak, z DC tez było emotka
0 0

#5799594 Napisano: 02.01.2014 11:21:06
agamaty napisał(a):

miketyson napisał(a):

hmmm... a to dziwne, zgodnie z regulaminem miał być wybierany z laureatów nagród dziennych...

emotka Kolejny konkurs z kolejnym dziwactwem. Może organizatorzy po cichu liczą na to, że nikt nie pamięta regulaminu, który i tak niedługo zniknie? emotka
joan napisał(a):

bruce napisał(a):

A dla mnie to podejrzana sprawa. emotka emotka (...)

Hehe, a dla mnie wręcz przeciwnie. Kiedyś wygrałam 50% nagród z puli konkursowej, rozeszły się na różne miasta & dane z podziałem fifty-fifty. Właśnie po to, żeby czasem ktoś nie uznał wyników za podejrzane emotka

He-he-he! emotka W sumie racja, chociaż ja dostrzegam dziwne prawidłowości przy niektórych wynikach konkursowych - pewne miasta (o nazwiskach to już nawet nie wspominam!) powtarzają się na tych listach prawie co tydzień/dzień. Oczywiście nie mam tutaj na myśli konkursów, dotyczących sklepów, których naprawdę w kraju jest niewiele - wtedy jest to rzecz jak najbardziej zrozumiała, ale chodzi mi o konkursy ogólnopolskie, na terenie wielu marketów i trwające stosunkowo długo. emotka
0 0

joan

#5799612 Napisano: 02.01.2014 11:38:51
bruce napisał(a):

He-he-he! emotka W sumie racja, chociaż ja dostrzegam dziwne prawidłowości przy niektórych wynikach konkursowych - pewne miasta (o nazwiskach to już nawet nie wspominam!) powtarzają się na tych listach prawie co tydzień/dzień. Oczywiście nie mam tutaj na myśli konkursów, dotyczących sklepów, których naprawdę w kraju jest niewiele - wtedy jest to rzecz jak najbardziej zrozumiała, ale chodzi mi o konkursy ogólnopolskie, na terenie wielu marketów i trwające stosunkowo długo. emotka

Cóż, jedne miasta konkursują bardziej, inne mniej. Gdy wiem, że publikują listy laureatów, staram się grać co drugą edycję emotka Jeśli coś Ci nie daje spokoju, skrobnij PW, może to akurat ja emotka
0 0

luko922

#5799618 Napisano: 02.01.2014 11:43:05
ivanotta napisał(a):

aerdna napisał(a):

Ja do Smolara też nie mam zastrzeżeń. To prawda, że mają specyficzny gust (często odmienny w poszczególnych konkursach), ale nigdy nie miałam z nimi żadnych problemów. Oczywiście nie gram we wszystich Ich konkurach, ale tak w 3/4. I mogę napisać, że nagrody docierają bardzo szybko (prawie jak Swifft). Chętnie i szybko odpisują na maile. Pomagają w odnalezieniu zaginionych przedmiotów z winy kuriera itp. Angażują się, oddzwaniają, nie olewają sprawy jak inne agencje. Czasem się na nich gniewam, że tam gdzie dużo nagród (np. Żaba) nie trafiam nic, a tam gdzie malutko nagród, coś wpada.. Tak już bywa. Nie widzę w tym żadnego przekrętu. A to, że mało tysiaczków na forum - po prostu ludzie się nie "chwalą" jak dawniej i tyle.

Podsumowanie: Agencja godna uwagi, z realnymi laureatami, często i dużo organizują konkursów. Jak dla mnie emotka

Ja też nie mogę na nich narzekać, w tym roku dużo rzeczy udało mi się u nich wygrać. Wiadomo że każdemu zdarzają się wpadki ale porównajcie ich z MC i zobaczycie różnicę emotka . W żabce wygrałam tylko polar ale za to Harnasia trafiłam więc nie narzekam emotka

Ja w SMOLARZE wygrałem dwa razy tylko, ale tak jak mówicie, za każdym razem obyło się beż żadnych problemów, nagrody szybko były w domu, na maile odpisują czasem nawet szybciej niż bym się spodziewał. No ale to tylko dwie nagrody, więc nie mam aż takiego doświadczenia emotka
0 0

#5799620 Napisano: 02.01.2014 11:44:50
joan napisał(a):

Cóż, jedne miasta konkursują bardziej, inne mniej. Gdy wiem, że publikują listy laureatów, staram się grać co drugą edycję emotka Jeśli coś Ci nie daje spokoju, skrobnij PW, może to akurat ja emotka

Ha-ha-ha-ha! emotka emotka emotka
Zapewniam Cię, nie mam absolutnie żadnych podejrzeń, Twoja stopka oraz wpisy nie pozostawiają cienia wątpliwości, Droga Joan. Oby każdy z nas napotykał tylko tak uczciwe osoby wśród konkursowiczów, jak Ty. emotka emotka
Jednak fakt faktem, pewne kliki wśród laureatów to wielokrotnie smutna rzeczywistość. emotka

W temacie chciałabym jeszcze tylko dodać news, że w nowej gazetce Kaufland niestety niczego nie ma, zero nowych konkursów. Chyba muszą najpierw poradzić sobie w rozsyłaniem wygranych boników z ostatnich swych promocji. emotka
0 0