Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: depakinka
i to jest ogromny plus
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Mi się bardzo podoba. Wkurzają mnie teksty typu "szału nie ma" zwłaszcza od osób niemającyh odwagi podpisać się swoim nickiem. Nie dziwne że nikt się tu nie chce chwalić nagrodami.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
jola_asia
Postów 296
Data rejestracji 19.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mi się podoba,nagroda jak najbardziej zasłużona
Gość: depakinka
na prawdę uważasz że hasło jest poprawne i stylistycznie i składniowo już nie wspominając o ogólnym artystycznym wyrazie? w takim razie nie dziwię się że tak mało jest na prawdę dobrych pracy wśród zwycięzców konkursów
Gość: plseba
Widzę co zaznaczam a potem i tak mogę zobaczyć to na nagraniu, więc odpowiedzi na bank są dobre.
W regulaminie nic nie ma na temat tego, że zaznaczam na chybił. Odpowiedzi znam, ale by mieć 1 sek. nie zdążę ich przeczytać.
Gość: lucja
NAPRAWDĘ piszemy razem
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jakie to ma znaczenie , jak ktoś wygrał to po co komuś sprawiać przykrość takimi komentarzami. Przecież to osoba z tego forum i nie dziwie się że nie chwali sie nagrodą, bo na pewno wesoło jej nie jest czytając takie komentarze.
Gość: Aristo
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
notta
Postów 9153
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
Nikt się jeszcze nie chwalił na forum
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: wygrywac
Boże..podobne do moich trochę:
Gdy moja mama była mała, to babcia już w E prała. Po latach mama została żoną i tę tradycję przedłużono. Dzisiaj ja mieszkam już z narzeczonym i też wybieram E - bo sprawdzone. I choć zmieniają się pokolenia, to mojej rodzinie E się docenia. Dlatego na czterdziestkę E życzę, by wciąż sprawdzało się znakomicie!
jolidlo
Postów 333
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: arya
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powini dzwonić z 6,7,8,9
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
maria1980
Postów 2990
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje też łudząco podobne...:) Ale to ,które wygrało według mnie jest lepsze od mojego
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro tak to żyję nadzieją za 6
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cc_investigator