Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ladyinred
Postów 2530
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma regulaminu, szukalam juz dawno temu
Gość: alamak
Gość: alamak
Przepraszam podałam zły link - ten jest do konkursu na fb. Loterię dodałam, ale nie widzę jej jeszcze w bazie.
Gość: izana
To nie do końca jest zły link, bo ostatnie, czwarte tutaj w opisie konkursu prowadzi właśnie do loterii Garniera. Tylko nie wiadomo dlaczego ktoś dodając konkurs na Facebooku podał od razu link do całkowicie odrębnej loterii.
onlyrybka
Postów 1392
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj były sms-y z loterii Garnier
luckymen
Postów 1234
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam z nadzieją
aerdna
Postów 5264
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A wiadomo z jakich dni ?
Gość: polarniczka
Gość: loczeq
nie wiem, nie gram bo jak widze ze robi to agencja atom to omijak dlugi łukiek
anialistopad
Postów 14589
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
adres jest do iq bo oni najprawdopodobniej odpowiedzialni sa za baze danych taki maly outsourcing
a co do samej agencji to z moich notatek:
- tak jak wspomniałem wyżej (duże zawyżanie wartości nagród)
- drogie sms 1,23 zł (prowadzac loterie organizator ma zabronione zarabianie na niej czyt. na smsach, a z takiego smsa agencja dostaje ok 60 gr brutto po odjęciu już kosztów smsów zwrotnych)
- ograniczają ilość wygranych nagród
- nie piszą jaką się nagrodę wygrało, tylko że się wygrało
ale jak jest teraz to nie wiem, może onlyrybka coś Wam więcej zdradzi
Gość: koza.k90
na Wiktorii Wiedeńskiej sporo firm i agencji
edith
Postów 2596
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka
Postów 1392
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to się zgadza, jest tylko info WYGRAŁEŚ bez rodzaju nagrody
Gość: jkkp
teraz też nie podają co się wygrało
w regulaminie jest że można nagrodę I i II stopnia wygrać, ale chyba myślą, że ten co gra jest jasnowidzem
Gość: koza.k90
nie, to chodzi o to, że "normalny" gracz wysyła zgłoszenia z jednego numeru telefonu, więc i tak nie może wygrać dwa razy tej samej nagrody
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
A to jest zgodne z jakimiś tam normami prawnymi? Wiem, że podobna akcja była ze Smolarem i skończyło się tak , że wysyłali kosze produktowe w ramach przeprosin.
na pewno nie jest zgodne "potencjalny laureat" (czyli laureaci główni + rezerwowi wrzuceni do jednej puli), jak jest z tym to nie jestem pewien