Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#5815182 Napisano: 30.01.2014 16:06:38
assal napisał(a):

Z voucherami maile były. Czy wszystkie hurtem, nie wiem emotka

osz to pewnie wszystko już poszło.. ja tam miałam mniej niż 10 pkt więc pewnie mnie olali emotka
0 0

anialistopad

#5815185 Napisano: 30.01.2014 16:11:21
E to ja z moimi 2 paragonami to mogę zapomnieć o dzbanku
0 0

normafia

#5815186 Napisano: 30.01.2014 16:12:07
ivanotta napisał(a):

assal napisał(a):

Z voucherami maile były. Czy wszystkie hurtem, nie wiem emotka

osz to pewnie wszystko już poszło.. ja tam miałam mniej niż 10 pkt więc pewnie mnie olali emotka

Teraz idą dzbanki.
0 0

assal

#5815187 Napisano: 30.01.2014 16:12:21
Uprzedzam pytania - 30 punktów było zebranych emotka
0 0

claudia

#5815190 Napisano: 30.01.2014 16:15:12
mam @ i ja. z dzbankiem emotka jakoś się nie cieszę, bo lubię Decatlona emotka

pkt miałam 21, ciekawe na ile mogłoby pomóc max...
0 0

zaczytana-pola

#5815193 Napisano: 30.01.2014 16:18:09
To ja z moimi punktami nie miałam na co czekać emotka
0 0

marlena083

#5815194 Napisano: 30.01.2014 16:19:02
Ja miałam 30 i mam tylko dzbanek... A tak się staralam...
0 0

normafia

#5815198 Napisano: 30.01.2014 16:22:09
marlena083 napisał(a):

Też miałam 30, ale niestety, się nie postarałam. Szykowałam święta, a to w moim przypadku wyklucza kreatywność emotka
0 0

claudia

#5815202 Napisano: 30.01.2014 16:29:53
normafia napisał(a):

marlena083 napisał(a):

Też miałam 30, ale niestety, się nie postarałam. Szykowałam święta, a to w moim przypadku wyklucza kreatywność emotka

dokładnie,termin zakończenia to był taki sobie.Nawet chciałam w wigilię lecieć po ten brakujący papier, ale rodzinka już się wkurzała, więc odpuściłam. A może by mieli nowe adidaski, a tak to mają dzbanek emotka
0 0

normafia

#5815204 Napisano: 30.01.2014 16:33:50
claudia napisał(a):

normafia napisał(a):

marlena083 napisał(a):

dokładnie,termin zakończenia to był taki sobie.Nawet chciałam w wigilię lecieć po ten brakujący papier, ale rodzinka już się wkurzała, więc odpuściłam. A może by mieli nowe adidaski, a tak to mają dzbanek emotka

No właśnie. Do mnie też zjechała rodzinka, zajęła wszystkie miejsca, poprzesuwała meble, uszkodziła łącza internetowe, odcięła dostęp do komputera emotka
0 0

Gość: aga67

#5815219 Napisano: 30.01.2014 17:03:21
normafia napisał(a):

claudia napisał(a):

normafia napisał(a):

marlena083 napisał(a):

No właśnie. Do mnie też zjechała rodzinka, zajęła wszystkie miejsca, poprzesuwała meble, uszkodziła łącza internetowe, odcięła dostęp do komputera emotka

To fakt emotka Na dodatek te punkty to mi zjadało i co otwierałam swój profil to miałam tylko 1 zamiast 10 emotka Po dołożeniu niby były ale czy dotarły tam,gdzie trzeba to pewności nie mam .
0 0

violka88

#5815282 Napisano: 30.01.2014 19:27:49
u mnie nic emotka
miałam max paragonów i brak maila emotka
czy już wszystkich poinformowali???
czy jest jeszcze jakaś szansa???
0 0

79magda

#5815292 Napisano: 30.01.2014 19:40:58
normafia napisał(a):

claudia napisał(a):

normafia napisał(a):

marlena083 napisał(a):

A trzeba było pogonić, barszczem polać na drogę i karpiem poszczuć!!! Też sobie wymyślili - Święta jakieś emotka
0 0

ace

#5815298 Napisano: 30.01.2014 19:58:23
aurelito napisał(a):

bruce napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

dlatego ja chrzanię taki konkurs emotka emotka

Jednak, sama przyznaj - jak to wkurza, prawda? emotka emotka

ja zleciałam ostatnio 10 z 15 na liście - w żadnym urny!! a nie no sorry! w jednym była ale towarów konkursowych jak na lekarstwo a ceny masakryczne!!! trzeba było odpuścić latanie po pierwszych 3, ale nieeeee...a może w następnym...a może w następnym...przy 10 krew mnie zalała

a ja pod koniec konkursu (wczoraj dokładnie) znalazłam przyzwoitego Lewiatana. Jest wszystko, łącznie z kuponami, ba kuponów leżały dwie sterty grubości encyklopedii emotka , każdy może sobie wziąć kiedy chce i ile chce (nie wiem może wcześniej tak nie było, a teraz chca sie kuponow pozbyć, nieważne). Urna stoi na stoisku monopolowym, przy pani kasjerce. Co prawda otwór do urny jest przyłożony stertą gazetek i ulotek, ale dzięki temu nikomu nie przyjdzie do głowy by tam śmiecie wrzucać, czy grzebać emotka A i przy każdym produkcie, przy cenie widniała plakietka, że zakup tego produktu pozwala wziąć udział w loterii emotka Super sklep

a co do Moli, to u mnie tez null emotka
0 0

Gość: Anonima

#5815303 Napisano: 30.01.2014 20:07:31
a ja mam pytanie z innej beczki emotka czy mozna w kinie na maxxxa liczyc na bilety do kina w Łodzi?
0 0

ace

#5815315 Napisano: 30.01.2014 20:30:30
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

a ja pod koniec konkursu (wczoraj dokładnie) znalazłam przyzwoitego Lewiatana. Jest wszystko, łącznie z kuponami, ba kuponów leżały dwie sterty grubości encyklopedii emotka , każdy może sobie wziąć kiedy chce i ile chce (nie wiem może wcześniej tak nie było, a teraz chca sie kuponow pozbyć, nieważne). Urna stoi na stoisku monopolowym, przy pani kasjerce. Co prawda otwór do urny jest przyłożony stertą gazetek i ulotek, ale dzięki temu nikomu nie przyjdzie do głowy by tam śmiecie wrzucać, czy grzebać emotka A i przy każdym produkcie, przy cenie widniała plakietka, że zakup tego produktu pozwala wziąć udział w loterii emotka Super sklep

I powiem Ci, Kochana, tak być powinno! emotka Ja też wszystko idealnie przygotowane odkryłam dopiero w jednym, jedynym Lewiatanie, chyba w drugim miesiącu trwania loterii, całkiem przypadkowo i daleko od mojego domu, podczas przesiadki, w drodze z pracy, natomiast najbliższe sklepy ABC nie miały kompletnie nic. emotka

Dokłądnie! Jak się urządza konkurs to trzeba się przygotować. A tu w tym Lewiatanie (całkiem blisko mojego domu emotka - odkąd przesiadłam się z roweru na tramwaj, codziennie obok niego przechodzę emotka ) są chyba wszelkie możliwe produkty loteryjne, wreszcie na konkurs kupiłam coś zdrowego: mam cały zapas kasz, płatków owsianych, fasoli i soczewicy emotka Nawet jak nie wygram to nie będę topić smutków w konkursowej czekoladzie, a wręcz zyskam trochę zdrowia emotka
0 0

ace

#5815323 Napisano: 30.01.2014 21:06:19
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

Dokładnie! Jak się urządza konkurs to trzeba się przygotować. A tu w tym Lewiatanie (całkiem blisko mojego domu emotka - odkąd przesiadłam się z roweru na tramwaj, codziennie obok niego przechodzę emotka ) są chyba wszelkie możliwe produkty loteryjne, wreszcie na konkurs kupiłam coś zdrowego: mam cały zapas kasz, płatków owsianych, fasoli i soczewicy emotka Nawet jak nie wygram to nie będę topić smutków w konkursowej czekoladzie, a wręcz zyskam trochę zdrowia emotka

emotka Rewelacja! emotka W sumie to jest też ważne, aby był w miarę rozsądny wybór produktów, bo przecież to zakładał regulamin. W odwiedzonych przeze mnie sklepach ABC z reguły były dostępne tylko wyroby czekoladowe, a i tak sprzedające w nich panie bezradnie rozkładały ręce, bo nie miały wymaganych "gadżetów" do tej loterii. emotka

Właśnie! Każdy znalazł co chciał - tzn teoretycznie, bo w moim abc to w pierwszych 2 miesiacach trwania Megaloterii, urna a owszem była, ale produktów loteryjnych jak kot napłakał, właściwie to tylko słodycze i piwo emotka
0 0

#5815330 Napisano: 30.01.2014 21:20:07
jakby co sa bilety do bydgoszczy z kina na maxxxa.
0 0

spursman

#5815402 Napisano: 31.01.2014 00:12:05
plseba napisał(a):

Na visa dali wyniki, ale zrobili na tyle sprytnie, że podzielili zwycięzców na strony by nie rzucało się w oczy, że nazwiska/imiona się powtarzają.
Patrząc na wyniki od razu widać, że regulamin swoje a wyłanianie wygranych po swojemu. Często widać serie jak ktoś wygrywa a potem cisza. I co, że niby nagle taka osoba przestała dobrze szybko odpowiadać ? Kolejny dowód na ich nieregulaminowe wyłanianie.
Póki co jeszcze cierpliwie czekam na to co mi odpiszą na reklamacje.

A oto lista:
.....

Trochę się zagotowałem po tej liście, bo grałem dla kogoś z forum i widzę że ten ktoś zapomniał mi wspomnieć że mu wygrałem!!!

emotka emotka
Na razie nie wspomnę kto to i daję mu 24 godziny na wyjaśnienie i naprawę tej "pomyłki"
0 0

#5816122 Napisano: 01.02.2014 17:55:41
jak widze ten ranking od gry grzeskow to juz mi sie smiac chce...wszyscy maja wyniki tak do 160, a pozniej kolejna osoba ma wynik po kilka tysiecy punktow, zal.
0 0