Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: black_cat

#5860870 Napisano: 12.05.2014 14:50:01
joan napisał(a):

koper napisał(a):

Poniedziałek- hehe wszyscy wysłali w weekend, to jak wyślę dzisiaj
Wtorek- sprytni, którzy nie chcieli wysyłać w weekend wysłali w poniedziałek, to ja wyślę dzisiaj
Środa- Kto w środę robi zakupy?Prawie nikt, kto miał wysłać wysłał w weekend lub w poniedziałek i wtorek, jak wyślę dziś
Czwartek- o już czwartek, wyślę dziś, żeby zdążyć przed weekendowym tłokiem
Piątek- Kto w piątek myśli i konkursach, wszyscy cieszą się początkiem weekendu, to jak sobie wyślę zgłoszenie dziś
Sobota i Niedziela- wszyscy myślą, że w weekend największy tłok i wysyłają w poniedziałki, to ja sobie wyślę dziś

Dokładnie tak jest!!! emotka

Ja bym jeszcze dodała

* wyślę jutro bo dziś mi się nie chce, i w ten sposób najwięcej zgłoszeń jest ostatniego dnia emotka
0 0

zezowaty_kot

#5860874 Napisano: 12.05.2014 14:58:48
Kiedyś na fb przy jednym konkursie ktoś zadał pytanie, w jakie dni jest największy ruch, czy mają jakieś statystyki. I firma odpowiedziała, że w weekendy mają najmniej zgłoszeń, bywa że w niedzielę jest 2 razy mniej chętnych niż w poniedziałek. emotka
Ja to myślę tak, że w tygodniu człowiek siedzi w robocie i się nudzi, więc pisze sobie zgłoszenia, ma jakiś zarys, ewentualnie w domu dopracuje. A w weekend zupełnie nie ma czasu na pracę (czyt. konkursy) emotka
0 0

joan

#5860877 Napisano: 12.05.2014 15:00:20
zezowaty_kot - weź jednak pod uwagę, ilu konkursowiczów nie pracuje emotka
0 0

Gość: black_cat

#5860880 Napisano: 12.05.2014 15:03:01
zezowaty_kot napisał(a):

Kiedyś na fb przy jednym konkursie ktoś zadał pytanie, w jakie dni jest największy ruch, czy mają jakieś statystyki. I firma odpowiedziała, że w weekendy mają najmniej zgłoszeń, bywa że w niedzielę jest 2 razy mniej chętnych niż w poniedziałek. emotka
Ja to myślę tak, że w tygodniu człowiek siedzi w robocie i się nudzi, więc pisze sobie zgłoszenia, ma jakiś zarys, ewentualnie w domu dopracuje. A w weekend zupełnie nie ma czasu na pracę (czyt. konkursy) emotka

Ja ślę najwięcej w weekendy bo wtedy mam czas na zakupy i spokojne wysyłanie haseł. Patrząc na jakikolwiek konkurs internetowy to zwróć uwagę ile osób dodaje zdjęcia w tygodniu a ile w weekend , w sobotę jest tyle zdjęć dodanych co we wszystkie pozostałe dni razem wzięte. Moim zdaniem to sprawa losowa. Tak jak pisał/a loczeq wystarczy jedna osoba z magazynem aby zmienić te statystyki emotka
0 0

Gość: loczeq

#5860883 Napisano: 12.05.2014 15:07:05
black_cat napisał(a):

loczeq napisał(a):

BeMyPenguin napisał(a):

malutka456 napisał(a):

monikar napisał(a):

isiulka napisał(a):

arabela79 napisał(a):

Trochę takie może głupie pytanie. Jak sądzicie, w jakie dni tygodnia najczęściej są wklepywane paragony w konkursach, gdzie są nagrody dzienne ? emotka

w poniedziałki emotka

i wtorki... emotka

ja tam lubię środy i czwartki emotka

Tak na poważnie, to ja wklepuję w ten dzień, w który kupię produkt. Później zapodzieję gdzieś paragon, albo mąż mi wyrzuci ("po co te śmieci zbierasz?") i tyle z tego będzie, a tak to wklepię, schowam i mam z głowy.

hurtownik wbija jak ma czas emotka a jeden hurtownik moze wbic wiecej paragonow niz calosc "zwyklych" graczy emotka

Na tym forum co trzeci to hurtownik emotka a podobno są i "producenci" zwani potocznie "operatoratorami drukarek " emotka

producenci emotka przechwytuje to hasło emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

koper

#5860889 Napisano: 12.05.2014 15:16:08
zezowaty_kot napisał(a):

(...)

To wyobrażam sobie jak im się statystyki zmieniły po publikacji takiego tekstu emotka
0 0

marlena083

#5860890 Napisano: 12.05.2014 15:18:22
koper napisał(a):

Wtorek- sprytni, którzy nie chcieli wysyłać w weekend wysłali w poniedziałek, to ja wyślę dzisiaj
Środa- Kto w środę robi zakupy?Prawie nikt, kto miał wysłać wysłał w weekend lub w poniedziałek i wtorek, jak wyślę dziś
Piątek- Kto w piątek myśli i konkursach, wszyscy cieszą się początkiem weekendu, to jak sobie wyślę zgłoszenie dziś
Sobota i Niedziela- wszyscy myślą, że w weekend największy tłok i wysyłają w poniedziałki, to ja sobie wyślę dziś

nic dodać nic ująć emotka
0 0

zezowaty_kot

#5860902 Napisano: 12.05.2014 15:36:18
Ja się nie sugeruję statystykami. Osobiście - wysyłam wtedy kiedy mam czas i jakąś wenę twórczą i raczej nie przykładam dużej wagi do tego czy to poniedziałek, czy środa. Według mnie nie ma znaczenia czy zgłoszeń jest dużo, czy mało, bo w dniu najsłabiej obleganym może okazać się, że prac choć mniej to są na najwyższym poziomie. W konkursach jest tylko jeden schemat - brak jakiegokolwiek schematu emotka
0 0

cudaczek121

#5860913 Napisano: 12.05.2014 15:53:07
zezowaty_kot napisał(a):

Ja się nie sugeruję statystykami. Osobiście - wysyłam wtedy kiedy mam czas i jakąś wenę twórczą i raczej nie przykładam dużej wagi do tego czy to poniedziałek, czy środa. Według mnie nie ma znaczenia czy zgłoszeń jest dużo, czy mało, bo w dniu najsłabiej obleganym może okazać się, że prac choć mniej to są na najwyższym poziomie. W konkursach jest tylko jeden schemat - brak jakiegokolwiek schematu emotka

Prawda jest taka,że jak się ma szczęście, można wygrać każdego dnia, nawet najbardziej obleganego emotka
0 0

Gość: arya

#5860920 Napisano: 12.05.2014 16:15:55
cudaczek121 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Prawda jest taka,że jak się ma szczęście, można wygrać każdego dnia, nawet najbardziej obleganego emotka

Dokładnie. Do tego jednym jedynym zgłoszeniem, nawet jaknie trzeba w zgłoszeniu podawać całej litanii z paragonu emotka Taka wygrana smakuje najbardziej emotka
0 0

arabela79

#5860955 Napisano: 12.05.2014 17:34:55
black_cat napisał(a):

joan napisał(a):

koper napisał(a):

Dokładnie tak jest!!! emotka

Ja bym jeszcze dodała

* wyślę jutro bo dziś mi się nie chce, i w ten sposób najwięcej zgłoszeń jest ostatniego dnia emotka

emotka emotka emotka
Dobrze powiedziane , hehe.
Czyli w sumie dalej nic nie wiem emotka
0 0

edith

#5860978 Napisano: 12.05.2014 18:11:18
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

xpac napisał(a):

edith napisał(a):

Mam pytanie ,jakie Smolar woli hasla rymy czy prozę emotka emotka

A tego to już nie zgadniesz, raz tak, a potem zupełnie inaczej emotka

raz rymy, raz proze, raz kreatywnie, raz na mugola emotka

Zależy co im się wylosuje emotka

No to żescie mi pomogli emotka emotka
0 0

alita

#5861006 Napisano: 12.05.2014 19:16:37
Szukam kogoś, kto brał udział w zadaniu tygodniowym w Kinder Bueno.
0 0

Gość: mariolakal

#5861010 Napisano: 12.05.2014 19:21:55
mariolakal napisał(a):

nataszka napisał(a):

Ciocia dostała sms z TCHIBO ,ŻE NIE DOSTANIE KUBKA bo nie spełniła warunków regulaminu 11.7
Sprawdzałam jej przy wysyłce i wszystko było ok. Nagroda cenzurarela ,ale co mogło być nie ta?

Podpinam się... Również otrzymałam takiego SMS-a... emotka

Podbijam... O co kaman ??? emotka
0 0

ladyinred

#5861023 Napisano: 12.05.2014 19:54:09
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nataszka napisał(a):

Ciocia dostała sms z TCHIBO ,ŻE NIE DOSTANIE KUBKA bo nie spełniła warunków regulaminu 11.7
Sprawdzałam jej przy wysyłce i wszystko było ok. Nagroda cenzurarela ,ale co mogło być nie ta?

tez dostalam, ale ja nie odeslalam paragonu, który wyrzucilam z rozpędu emotka
0 0

Gość: ewka656

#5861060 Napisano: 12.05.2014 21:40:37
Czy ktoś dostał info o wygranej z tego konkursu:

http://www.msz.co...Regulamin_s5cf_1.pdf

?
0 0

Gość: mariolakal

#5861068 Napisano: 12.05.2014 21:59:24
ladyinred napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nataszka napisał(a):

tez dostalam, ale ja nie odeslalam paragonu, który wyrzucilam z rozpędu emotka

Co prawda, nie zależy mi na tym kubku, ale chodzi o sam fakt... Kawę kupiłam z przymusu, wysłałam zgłoszenie, a potem paragon i cheeeba jakieś śmieszne oświadczenie, a Oni sobie w kulki lecą... Nie pamiętam, czy wysyłałam poprzez stronkę, czy SMS, a w wiadomościach znaleźć nie mogę... emotka
0 0

Gość: alamak

#5861076 Napisano: 12.05.2014 22:16:38
Wpisywał ktoś dziś kod z Crunchipsów? Gdzie go szukać emotka

Czy te paczki są jakoś specjalnie oznaczone?
0 0

notta

#5861081 Napisano: 12.05.2014 22:28:44
alamak napisał(a):

ponoć mają specjalne paski z info na konkursie- osobiście nie widziałam u siebie w sklepach jeszcze, mimo że konkurs już rozpoczęty..
0 0

Gość: alamak

#5861083 Napisano: 12.05.2014 22:32:35
ivanotta napisał(a):

alamak napisał(a):

ponoć mają specjalne paski z info na konkursie- osobiście nie widziałam u siebie w sklepach jeszcze, mimo że konkurs już rozpoczęty..

A ja szukam i szukam w tej mojej paczce, ech emotka emotka
0 0