Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mgrzel

#5877888 Napisano: 20.06.2014 16:11:53
brunetka napisał(a):

Czy główna z SOMERSBY abc już mma właściciela?

Też jestem ciekawa. Jak się ma dzienną to mała nadzieja jest emotka
0 0

martunik3

#5877896 Napisano: 20.06.2014 16:37:32
w konkursie nivea nie traćcie nadziei, bo to jest tak, że nie na bieżąco losują, też myślałam, że nie wygrałam, a tu dziś po kilku dniach meil o wygranej emotka
0 0

zezowaty_kot

#5877908 Napisano: 20.06.2014 17:11:06
W NIVEA losują każdego dnia o 16 - tak jest w regulaminie.
0 0

violka88

#5877911 Napisano: 20.06.2014 17:12:43
koniczynka123 napisał(a):

martunik3 napisał(a):

w konkursie nivea nie traćcie nadziei, bo to jest tak, że nie na bieżąco losują, też myślałam, że nie wygrałam, a tu dziś po kilku dniach meil o wygranej emotka

Losują na bieżąco tyle, że z wszystkich zgłoszen od pierwszego dnia konkursu do dnia poprzedzającego losowanie, możesz więc w każdym momencie trafić emotka

TAK jast naprawdę duża szansa - ja wygrałam, mąż i nawet moja mama emotka kosmetyki oczywiście emotka
0 0

edith

#5877915 Napisano: 20.06.2014 17:15:34
Chcę zagrać w konkursie na rossnecie czy mogę kupić dowolne perfumy mexx czy są jakieś wyznaczone i czy dostaje jakiś dodatkowy kod czy to jest na paragonie?
0 0

edzia21

#5877916 Napisano: 20.06.2014 17:17:38
edith napisał(a):

Chcę zagrać w konkursie na rossnecie czy mogę kupić dowolne perfumy mexx czy są jakieś wyznaczone i czy dostaje jakiś dodatkowy kod czy to jest na paragonie?

dowolny produkt mexx emotka i dostajesz dodatkowy paragon niefiskalny, na którym jest kod - UWAGA! konkursowy paragon drukuje się zawsze na końcu (po pragaonie produktowym oraz po dowodzie płatnosci kartą) więc warto poczekać emotka
0 0

monikar

#5877921 Napisano: 20.06.2014 17:22:49
edzia21 napisał(a):

edith napisał(a):

dowolny produkt mexx emotka i dostajesz dodatkowy paragon niefiskalny, na którym jest kod - UWAGA! konkursowy paragon drukuje się zawsze na końcu (po pragaonie produktowym oraz po dowodzie płatnosci kartą) więc warto poczekać emotka

tylko że u mnie najtańsze perfumy kosztują 50zł, znaleźliście coś tańszego?
0 0

cudaczek121

#5877924 Napisano: 20.06.2014 17:28:51
gryszelm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Gdybym wiedziała, że te paragony będą tak chodliwe, to też bym kupiła kilka kolorowanek... rozumiem, że wpisywałaś dane jako autor hasła i podpisywałaś się jako autor, a miejsca dla opiekuna prawnego zostały puste?

tak jest, w sumie w miejsce opiekuna autora pracy wpisałam: nie dotyczy emotka

dokładnie tak zrobię, a co się wygrało pewnie będzie wiadomo jak lista pojawi się, chyba że będą dzwonić...mam tylko nadzieje, że obowiązują 3 dni robocze na odesłanie danych bo mogę to zrobić dopiero w poniedziałek, jestem na wyjeździe i nie mam przy sobie paragonu...wiem, wiem, rasowy konkursowicz zawsze ma paragony przy sobie...ale sms zaskoczył mnie na dworcu i już po paragon nie wróciłam emotka

jak odeślesz formularz z danymi i paragon, to dostaniesz oficjalnego maila co wygrałaś jeszcze zanim pojawi się lista w necie emotka
0 0

Gość: Anonima

#5877925 Napisano: 20.06.2014 17:31:39
a ja mam pytanie, bo wlasnie wrocilam do domu i widze ze udalo mi sie zalapac na kosmetyki nivea emotka ale kupowalam w tesco i widze ze na paragonie mam jedynie zapisane mleczko oczyszczajace, nie ma nic ze nivea emotka czy musze isc po pieczatke, czy mozna wysylac cos takiego i oni sobie sprawdza?
0 0

Gość: ladymarmolade

#5877927 Napisano: 20.06.2014 17:35:04
Anonima napisał(a):

a ja mam pytanie, bo wlasnie wrocilam do domu i widze ze udalo mi sie zalapac na kosmetyki nivea emotka ale kupowalam w tesco i widze ze na paragonie mam jedynie zapisane mleczko oczyszczajace, nie ma nic ze nivea emotka czy musze isc po pieczatke, czy mozna wysylac cos takiego i oni sobie sprawdza?

idź po pieczątkę dla pewności emotka

a ja mam pytanie do osób które wygrały w nivea...

wygrywacie np. dziś zgłoszeniem z wczoraj czy po kilku dniach jesteście na dalszej liście mimo że nie wysyłane było później zgłoszenie?
0 0

#5877929 Napisano: 20.06.2014 17:41:38
ladymarmolade napisał(a):

Anonima napisał(a):

wygrywacie np. dziś zgłoszeniem z wczoraj czy po kilku dniach jesteście na dalszej liście mimo że nie wysyłane było później zgłoszenie?

ja np zgloszenie wysylalam na poczatku loterii
0 0

#5877932 Napisano: 20.06.2014 17:50:29
a mam jeszcze pytanie z innej beczki, mam paragon z kauflandu, kupowalam chyba z 2 tygodnie temu i numer paragonu widac, ale akurat ta pozycja na ktorej mi zalezy wyblakla troche emotka ja tam widze co jest napisane, ale agencja nie wiem czy uzna cos takiego. Czy np mozna isc do kauflandu i poprosic o jakis dodatkowy wydruk paragonu czy cokolwiek, na ktorym bedzie widac co to za produkt?
0 0

Gość: bronia

#5877933 Napisano: 20.06.2014 17:51:46
Mój kolega wysłał na samym początku trwania Nivea tylko 1 paragon i wygrał ostatnio.
0 0

monikar

#5877955 Napisano: 20.06.2014 18:55:09
Na jakim dniu stanęło Tyskie?
0 0

Gość: mightyb

#5877956 Napisano: 20.06.2014 19:01:36
Anonima napisał(a):

a mam jeszcze pytanie z innej beczki, mam paragon z kauflandu, kupowalam chyba z 2 tygodnie temu i numer paragonu widac, ale akurat ta pozycja na ktorej mi zalezy wyblakla troche emotka ja tam widze co jest napisane, ale agencja nie wiem czy uzna cos takiego. Czy np mozna isc do kauflandu i poprosic o jakis dodatkowy wydruk paragonu czy cokolwiek, na ktorym bedzie widac co to za produkt?

punkt obsługi klienta wyda Ci paragon zastępczy bez problemu , ważne aby na dole numer systemowy był widoczny i będzie ok.
0 0

#5877962 Napisano: 20.06.2014 19:12:19
mightyb napisał(a):

Anonima napisał(a):

punkt obsługi klienta wyda Ci paragon zastępczy bez problemu , ważne aby na dole numer systemowy był widoczny i będzie ok.

dziekuje emotka wszystko widac oprocz tego nieszczesnego produktu, bo akurat w tym miejscu zagielam paragon emotka takze teraz chyba nie bede ich zaginac, bo wtedy szybciej blaknie.
0 0

martunik3

#5877971 Napisano: 20.06.2014 19:39:59
ladymarmolade napisał(a):

Anonima napisał(a):

po kilku dniach emotka
0 0

Gość: dolly

#5877992 Napisano: 20.06.2014 20:42:01
czy w nivea wysyla sie skan czy oryginal poczta?
0 0

Gość: barszcz

#5877994 Napisano: 20.06.2014 20:49:44
dolly napisał(a):

W mailu proszą o oryginał listem poleconym emotka
0 0

Gość: dolly

#5877995 Napisano: 20.06.2014 20:52:18
barszcz napisał(a):

dolly napisał(a):

W mailu proszą o oryginał listem poleconym emotka

oooo buuu, dziekuje emotka
0 0