Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ace

#5898894 Napisano: 05.08.2014 19:27:38
koniczynka123 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

assal napisał(a):

Nie wiem, czy w każdym konkursie, ale często jest emotka
Bywałam rezerwą u nich emotka

a ja nigdy prze całą moją 6 letnią karierę "konkursowicza" nigdy nie znalazłam się w żadnej "rezerwie"...

Piszesz dobrze i zawsze w pierwszym rzucie Cię nagradzają emotka

a swoją drogą wytłumaczy mi ktoś jak wygląda sprawa z konkursami w makro? Trzeba mieć kartę? A żeby założyć kartę należy być przedsiębiorcą?

Tak, trzeba mieć kartę a aby ją założyć musisz dać im wpis do ewidencji działalności-sprawe załatwiasz w BOK przy wejściu

a jak się wygra to oni potem jakos to ozliczaja z ta firmą na którą była założona karta? Bo bym zagrała na firmową, pożyczoną od szefa, ale nie wiem jak potem w razie ew wygranej? Gdzieś potem się podaje z jakiej firmy itd?
0 0

sylzab2294

#5898907 Napisano: 05.08.2014 19:46:25
ace napisał(a):

ivanotta napisał(a):

assal napisał(a):

a ja nigdy prze całą moją 6 letnią karierę "konkursowicza" nigdy nie znalazłam się w żadnej "rezerwie"...

a swoją drogą wytłumaczy mi ktoś jak wygląda sprawa z konkursami w makro? Trzeba mieć kartę? A żeby założyć kartę należy być przedsiębiorcą?

Tak, trzeba mieć kartę a aby ją założyć musisz dać im wpis do ewidencji działalności-sprawe załatwiasz w BOK przy wejściu

a jak się wygra to oni potem jakos to ozliczaja z ta firmą na którą była założona karta? Bo bym zagrała na firmową, pożyczoną od szefa, ale nie wiem jak potem w razie ew wygranej? Gdzieś potem się podaje z jakiej firmy itd?

z tego co wiem, na karcie musi być Twoje imię i nazwisko emotka
0 0

kunlu

#5898909 Napisano: 05.08.2014 19:51:29
czy wygral ktoś tysiaka w loterii lajkonika ?:)
0 0

aurora81

#5898918 Napisano: 05.08.2014 20:04:35
luckymen napisał(a):

aurora81 napisał(a):

Czy Kasztelan z Marcpolu odzywał się dziś do ubiegłotygodniowych laureatów?

dzwonił emotka

Szkoda, tzn. gratuluję emotka
0 0

ace

#5898920 Napisano: 05.08.2014 20:07:04
sylzab2294 napisał(a):

ace napisał(a):

ivanotta napisał(a):

assal napisał(a):

z tego co wiem, na karcie musi być Twoje imię i nazwisko emotka

teoretycznie tak, aleprzez całe studia wchodziłam na karte pożyczoną od koleżanki, która ma kartę na swojego tatę i nigdy mnie nie upomnieli, czy nie cofneli. Koleżanki zresztą też nie emotka DLatego pytam, czy jak wejdę na kartę kogoś to czy nagroda powędruje do niego czy do mnie. Czy weryfikacjakarty bedzie tylko przy wejsciu do sklpu, a sam konk to już inna bajka i agencji nie interesuje czy w ogóle weszłąm na kerte emotka
sorry za literówki ale z komórki piszę emotka
0 0

mia

#5898925 Napisano: 05.08.2014 20:10:20
ace napisał(a):

teoretycznie tak, ale w całę studia wchodziłam na karte pożyczoną od koleżanki, która ma kartę na swojego tatę i nigdy mnie nie upomnieli, czy nie cofneli. Koleżanki zresztą też nie emotka DLatego pytam, czy jak wejdę na kartę kogoś to czy nagroda powędruje do niego czy do mnie. Czy weryfikacjakarty bedzie tylko przy wejsciu do sklpu, a sam konk to już inna bajka i agencji nie interesuje czy w ogóle weszłąm na kerte emotka

Na każdym paragonie/fakturze z Makro masz numer karty klienta. Columbit, 4Frame (i nie wiem, które jeszcze z agencji) weryfikują w Makro, czy nr karty klienta jest zgodny z podanymi przez laureata danymi.
W niektórych konkach możesz zagrać na firmę (czyli bierzesz fakturę) i wtedy firma rozlicza się z US, nie organizator konkursu.
Więc nie wiem, czy Twój szef byłby z tego zadowolony. emotka
0 0

edzia21

#5898930 Napisano: 05.08.2014 20:15:19
mia napisał(a):

ace napisał(a):

teoretycznie tak, ale w całę studia wchodziłam na karte pożyczoną od koleżanki, która ma kartę na swojego tatę i nigdy mnie nie upomnieli, czy nie cofneli. Koleżanki zresztą też nie emotka DLatego pytam, czy jak wejdę na kartę kogoś to czy nagroda powędruje do niego czy do mnie. Czy weryfikacjakarty bedzie tylko przy wejsciu do sklpu, a sam konk to już inna bajka i agencji nie interesuje czy w ogóle weszłąm na kerte emotka

Na każdym paragonie/fakturze z Makro masz numer karty klienta. Columbit, 4Frame (i nie wiem, które jeszcze z agencji) weryfikują w Makro, czy nr karty klienta jest zgodny z podanymi przez laureata danymi.
W niektórych konkach możesz zagrać na firmę (czyli bierzesz fakturę) i wtedy firma rozlicza się z US, nie organizator konkursu.

dokładnie tak jest emotka emotka
0 0

sylzab2294

#5898932 Napisano: 05.08.2014 20:18:52
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

ace napisał(a):

100% racja!!
Możesz wejść i kupować, ale brać udziału w konkursach już nie bardzo, chyba że chcesz wygrana przekazać swojemu szefowi emotka
0 0

ace

#5898934 Napisano: 05.08.2014 20:28:09
sylzab2294 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

ace napisał(a):

100% racja!!
Możesz wejść i kupować, ale brać udziału w konkursach już nie bardzo, chyba że chcesz wygrana przekazać swojemu szefowi emotka

właśnie dlate pytam emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5898938 Napisano: 05.08.2014 20:31:45
I co tam u Was z megaloterią ? Zaspali czy cóś ? emotka
0 0

radosna

#5898944 Napisano: 05.08.2014 20:52:08
Moje pytanie dotyczy poniższego konkursu:

http://wizaz.pl/a...iny_Always_wizaz.pdf

Do dnia 28.07.2014 r. Laureatka Etapu I
otrzyma prywatną wiadomość w serwisie
wizaz.pl z linkiem do ankiety wynikowej, którą zobowiązana
jest wypełnić w dniach 28.07.2014 –17.08.2014.
Ankieta będzie zawierała pytanie konkursowe Etapu II, które
nie będzie obowiązkowe. W Etapie II może wziąć udział wyłącznie osoba, która została Laureatem Etapu I Konkursu.

Czy dostaliście te wiadomości, bo ja nie.
0 0

kunlu

#5898947 Napisano: 05.08.2014 20:58:50
dzisiaj poszla wiadomość, że ankiete prześlą troche pożniej. Każdy dostał na prywatne konto na wizażu.
0 0

radosna

#5898951 Napisano: 05.08.2014 21:05:40
kunlunija napisał(a):

dzisiaj poszla wiadomość, że ankiete prześlą troche pożniej. Każdy dostał na prywatne konto na wizażu.

Dziękuję!
0 0

Gość: Gusiol

#5898988 Napisano: 05.08.2014 22:25:45
poszedłem sobie do C4 z konkursu Tyskie... i Pani mi powiedziała, że tu się nie odbiera, że nie ma ich na liście... teorie poparła telefonem do kolegi... i weź tu się dogadaj... organizacja pierwsza klasa... ktoś już tak miał?
0 0

iszhara

#5898990 Napisano: 05.08.2014 22:34:01
Gusiol napisał(a):

poszedłem sobie do C4 z konkursu Tyskie... i Pani mi powiedziała, że tu się nie odbiera, że nie ma ich na liście... teorie poparła telefonem do kolegi... i weź tu się dogadaj... organizacja pierwsza klasa... ktoś już tak miał?

W tym wątku jest mowa o tym temacie:

https://www.e-kon...021/p/1763/#p5898975

0 0

kunlu

#5899020 Napisano: 05.08.2014 23:47:00
kupiłam produkt lajkonik, zdrapalam kod, wysłałam sms i przyszła mi wiadomość, że kod juz był wcześniej zarejestrowany i żeby wysłać kolejny.

Czy ktoś tak miał? Czy to można jakoś reklamować? Nie ma mowy, żeby ktoś to wysłał przede mną, bo zdrapka z kodem była nienaruszona.
0 0

darog

#5899021 Napisano: 05.08.2014 23:54:39
kunlunija napisał(a):

kupiłam produkt lajkonik, zdrapalam kod, wysłałam sms i przyszła mi wiadomość, że kod juz był wcześniej zarejestrowany i żeby wysłać kolejny.

Czy ktoś tak miał? Czy to można jakoś reklamować? Nie ma mowy, żeby ktoś to wysłał przede mną, bo zdrapka z kodem była nienaruszona.

mój kod tak sie zdrapał, że go nie widać...a pazurów nie mam..
0 0

rkvi

#5899022 Napisano: 05.08.2014 23:55:43
darog napisał(a):

kunlunija napisał(a):

mój kod tak sie zdrapał, że go nie widać...a pazurów nie mam..

mój się w ogóle nie dał zdrapać emotka
0 0

kajeczka

#5899023 Napisano: 05.08.2014 23:56:16
kunlunija napisał(a):

witam w klubie emotka zamknięty i pokryty srebrną warstwą kod- zużyty emotka
0 0

malmoki

#5899041 Napisano: 06.08.2014 07:24:17
kajeczka napisał(a):

kunlunija napisał(a):

witam w klubie emotka zamknięty i pokryty srebrną warstwą kod- zużyty emotka

Ale naklejka bardzo łatwo się odkleja - i widać kod -zrobiłam tak bo parę osób zdrapało cały kod. Może ktoś go tak użył?
0 0