Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

grandprix

#5909833 Napisano: 29.08.2014 09:58:54
zezowaty_kot napisał(a):

Czy w vanishu wygrał ktoś wysyłając przez formularz? Jestem ciekawa, bo jak wysyłałam przez formularz to nigdy nic nie wpadało. W tym etapie wysłałam 2 zgłoszenia przez telefony i oba wygrane, a teksty były prawie, że identyczne, tzn ten sam schemat działania co w poprzednich etapach... emotka

Ja słałam przez formularz. Mam wygrany fartuch.
0 0

silvia8

#5909835 Napisano: 29.08.2014 09:59:04
zezowaty_kot napisał(a):

Czy w vanishu wygrał ktoś wysyłając przez formularz? Jestem ciekawa, bo jak wysyłałam przez formularz to nigdy nic nie wpadało. W tym etapie wysłałam 2 zgłoszenia przez telefony i oba wygrane, a teksty były prawie, że identyczne, tzn ten sam schemat działania co w poprzednich etapach... emotka

coś w tym jest, w pierwszych dwóch etapach wygrałam prze formularz, a w następnych na zgłoszeniach w tym samym guście nic
0 0

zezowaty_kot

#5909837 Napisano: 29.08.2014 10:05:27
Skoro przez formularz jest trochę wygranych, to jednak moje świetne teksty "formularzowe" wcale nie były świetne emotka
0 0

dorothy

#5909849 Napisano: 29.08.2014 10:19:45
ktoś już brał udział w loterii Stokrotki? Tam trzeba podać nr paragonu ale nie mam pojęcia po co otrzymałam jakiś kod na końcu paragonu, może mnie ktoś oświeci? emotka
0 0

Gość: dorcia

#5909855 Napisano: 29.08.2014 10:21:27
zezowaty_kot napisał(a):

udało się wygrać przez formularz Kitchena i fartuch
0 0

Gość: delvitto

#5909861 Napisano: 29.08.2014 10:26:58
dorothy napisał(a):

ktoś już brał udział w loterii Stokrotki? Tam trzeba podać nr paragonu ale nie mam pojęcia po co otrzymałam jakiś kod na końcu paragonu, może mnie ktoś oświeci? emotka

już o to też wczoraj pytałam emotka przestudiowałam regulamin, nie ma tam ani słowa o dodatkowych kodach. A ja mam swój paragon z kodem, i drugi od mamy, gdzie jej tego kodu w sklepie nie dali:( no i nie wiem, czy będzie ważny.
0 0

dorothy

#5909864 Napisano: 29.08.2014 10:31:58
delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

już o to też wczoraj pytałam emotka przestudiowałam regulamin, nie ma tam ani słowa o dodatkowych kodach. A ja mam swój paragon z kodem, i drugi od mamy, gdzie jej tego kodu w sklepie nie dali:( no i nie wiem, czy będzie ważny.

właśnie piszę do organizatora, a może kupiłyśmy produkty do jakiegoś konkursu i dodatkowo mamy ten kod?
0 0

#5909868 Napisano: 29.08.2014 10:40:33
dorothy napisał(a):

delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

właśnie piszę do organizatora, a może kupiłyśmy produkty do jakiegoś konkursu i dodatkowo mamy ten kod?

nie sądzę, bo przecież konkursowicz jest raczej na czasie, i wie, co gdzie kupuje. W przypadku mojej mamy, myślę, że kasjerka dała z kasy paragon, a jak się wydrukował ten drugi, to go po prostu wyrzuciła:( gdybym wcześniej wiedziała, że będą takie kody, uprzedziłabym mamę, że ma go zabrać.
0 0

anialistopad

#5909869 Napisano: 29.08.2014 10:41:38
Albedo dzwoni jak,ktoś zakręcony nie podal daty urodzenia,tak jak ja emotka trzeba listem doslac datę urodzenia emotka wczoraj pan z albedo dzwonil do mamy i sam wpisal,a dzis dzwoni kobitka i trzeba listem
0 0

deva

#5909871 Napisano: 29.08.2014 10:45:53
anialistopad napisał(a):

Albedo dzwoni jak,ktoś zakręcony nie podal daty urodzenia,tak jak ja emotka trzeba listem doslac datę urodzenia emotka wczoraj pan z albedo dzwonil do mamy i sam wpisal,a dzis dzwoni kobitka i trzeba listem

też tak miałam, i nie mogła dopisać, tylko musiałam dosłac za kolejne 5 zlotych, ale cóż, aparaty i tak nie wysłane...przechodzi ludzkie pojęcie emotka
0 0

anialistopad

#5909878 Napisano: 29.08.2014 10:55:03
Do mnie. Z sp i love syoss dzwoniła
0 0

mahuska

#5909881 Napisano: 29.08.2014 11:04:52
A ja będę nudna... gdzie te aparaty emotka najgorsze ze nikt tam nic nie wie
0 0

deva

#5909886 Napisano: 29.08.2014 11:10:14
mahuska napisał(a):

A ja będę nudna... gdzie te aparaty emotka najgorsze ze nikt tam nic nie wie

właśnie, a wiedzą że żyją? emotka
0 0

mama02

#5909887 Napisano: 29.08.2014 11:11:54
mama02 napisał(a):

Czy można zagrać na ten sam paragon na konkurs Vanish w Tesco i Vanish z fartuchami?

Ktoś wie???
0 0

katrin1

#5909890 Napisano: 29.08.2014 11:14:28
Dzwoniłam właśnie do Smolara w sprawie braku nagrody z loterii Eveline-wygrana z 26 czerwca. Bajzel mają, Pani sprawdziła na liście i stwierdziła, że rzeczywiście nagrody jeszcze nie wysłali, ale przeprasza za opóźnienie i w poniedziałek pośle.Mam nadzieję, że w końcu dotrze w komplecie a nie tylko ta część 40+. Nie ogarniają już chyba wysyłek emotka
0 0

zezowaty_kot

#5909894 Napisano: 29.08.2014 11:18:41
mama02 napisał(a):

mama02 napisał(a):

Czy można zagrać na ten sam paragon na konkurs Vanish w Tesco i Vanish z fartuchami?

Ktoś wie???

Ja zamierzam zagrać, tylko w razie wygranej w obu to przecież paragon jeden i jedna nagrody by przepadła emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5909899 Napisano: 29.08.2014 11:33:59
delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

nie sądzę, bo przecież konkursowicz jest raczej na czasie, i wie, co gdzie kupuje. W przypadku mojej mamy, myślę, że kasjerka dała z kasy paragon, a jak się wydrukował ten drugi, to go po prostu wyrzuciła:( gdybym wcześniej wiedziała, że będą takie kody, uprzedziłabym mamę, że ma go zabrać.

ja mam ten kod ale na jednym paragonie _z tym z zakupami-nie jest tak jak w rossmanie , że drujuje sie drugi tylko pod wlasciwym paragonem jest ten z loterii
0 0

dorothy

#5909900 Napisano: 29.08.2014 11:37:21
ksantypa napisał(a):

delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

ja mam ten kod ale na jednym paragonie _z tym z zakupami-nie jest tak jak w rossmanie , że drujuje sie drugi tylko pod wlasciwym paragonem jest ten z loterii

u mnie też jest on ciurkiem, na jednym paragonie, na samym końcu jest napisane NIEFISKALNY
ale dziwi mnie ten kod, ponieważ w zasadach pokazano, że inny nr paragonu się wpisuje a nie jakiś kod
0 0

#5909907 Napisano: 29.08.2014 11:52:06
dorothy napisał(a):

ksantypa napisał(a):

delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

delvitto napisał(a):

dorothy napisał(a):

u mnie też jest on ciurkiem, na jednym paragonie, na samym końcu jest napisane NIEFISKALNY
ale dziwi mnie ten kod, ponieważ w zasadach pokazano, że inny nr paragonu się wpisuje a nie jakiś kod

ja też mam wszystko na jednym paragonie, ale chodzi mi o to, że ten paragon od mamy jest jakby przerwany, wyszarpnięty z kasy, nie ma równego brzegu. Dlatego myślę, że musiał być wyszarpnięty z kasy, a dalszą częśc, co się dodrukowała, kasjerka wyrzuciła;(
0 0

kunlu

#5909913 Napisano: 29.08.2014 11:56:32
mama02 napisał(a):

mama02 napisał(a):

Ktoś wie???

teoretycznie możesz, ale jeśli wygrasz i tu i tu - a w obu trzeba odsyłać oryginały, to stracisz nagrodę.
0 0