Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
grandprix
Postów 884
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja słałam przez formularz. Mam wygrany fartuch.
bywa, czyta, gada, ma żurki, daje rauty, na loteriach siada, flirtuje, sądzi książki, do teatru chodzi, gdzie może, nie pomoże, gdzie potrafi, szkodzi...
silvia8
Postów 1208
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coś w tym jest, w pierwszych dwóch etapach wygrałam prze formularz, a w następnych na zgłoszeniach w tym samym guście nic
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
dorothy
Postów 2546
Data rejestracji 06.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dorcia
udało się wygrać przez formularz Kitchena i fartuch
Gość: delvitto
już o to też wczoraj pytałam
dorothy
Postów 2546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie piszę do organizatora, a może kupiłyśmy produkty do jakiegoś konkursu i dodatkowo mamy ten kod?
nie sądzę, bo przecież konkursowicz jest raczej na czasie, i wie, co gdzie kupuje. W przypadku mojej mamy, myślę, że kasjerka dała z kasy paragon, a jak się wydrukował ten drugi, to go po prostu wyrzuciła:( gdybym wcześniej wiedziała, że będą takie kody, uprzedziłabym mamę, że ma go zabrać.
anialistopad
Postów 14593
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
deva
Postów 3142
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
też tak miałam, i nie mogła dopisać, tylko musiałam dosłac za kolejne 5 zlotych, ale cóż, aparaty i tak nie wysłane...przechodzi ludzkie pojęcie
anialistopad
Postów 14593
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mahuska
Postów 6388
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
deva
Postów 3142
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
właśnie, a wiedzą że żyją?
mama02
Postów 138
Data rejestracji 27.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś wie???
katrin1
Postów 3205
Data rejestracji 19.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zamierzam zagrać, tylko w razie wygranej w obu to przecież paragon jeden i jedna nagrody by przepadła
Gość: ksantypa
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
dorothy
Postów 2546
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też jest on ciurkiem, na jednym paragonie, na samym końcu jest napisane NIEFISKALNY
ale dziwi mnie ten kod, ponieważ w zasadach pokazano, że inny nr paragonu się wpisuje a nie jakiś kod
ja też mam wszystko na jednym paragonie, ale chodzi mi o to, że ten paragon od mamy jest jakby przerwany, wyszarpnięty z kasy, nie ma równego brzegu. Dlatego myślę, że musiał być wyszarpnięty z kasy, a dalszą częśc, co się dodrukowała, kasjerka wyrzuciła;(
kunlu
Postów 566
Data rejestracji 04.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teoretycznie możesz, ale jeśli wygrasz i tu i tu - a w obu trzeba odsyłać oryginały, to stracisz nagrodę.