Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: is77
Że dane osobowe podłączone są raz na zawsze do konkretnego numeru telefonu
Cytrusek
Postów 841
Data rejestracji 16.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
19,99 zł te najmniejsze
xena
Postów 684
Data rejestracji 03.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej -na miotle! Bo w końcu jesteśmy elastyczne!!!
donia7
Postów 3408
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jak informować? TQG czy wszytsko jest okej? bo eski były bodajże 12-ego... to o ten konkurs chodzi?
Monika11
Postów 7892
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
donia7
Postów 3408
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też jestem strasznie ciekawa tego
Monika11
Postów 7892
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14597
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie w tej sprawie dzwoniłam, też miałam takie paragony, dowiedziałam się że tak może się zdarzyć -oni wszystko sprawdzą:) oby tylko te smski nie poszły równiez do rezerwy, bo znowu może się okazać że jednak zero wygranych!
Gość: mikki85
nie łaska więc poszukać w bazie ???
konkurs North Fish został dodany do bazy 24.05.2014 r i każdy miał do niego dostęp
https://www.e-kon...ta.html#.VB7_lBY08_Y
info o konkursie było tez na stronie North Fisha i na FB
zazwyczaj kupuję tam krewetki i kalmary, ale kiedyś na wyprzedaży przed zamknięciem wzięłam też na wynos dorsza za pół ceny i info o konkursie było nadrukowane na torebce
a samemu to nie łaska do baru i ktoś Ci musi żarełko pod nos całe 2 miesiące przynosić
w restauracjach były plakaty i książeczki przy kasach - nikt niczego nie krył, konkurs jawny i dla każdego
gdy kolega namawiał na zakupy, nie wzbudziło to wtedy Twojej refleksji, za to teraz masz jakieś wielkie "ale" ???
pewnie kolega miał Ci punkty przynosić i jeszcze haselko ułożyć...
dałeś sie wykolegować na własne życzenie
a teraz lejesz krokodyle łzy, że kolega zagrał za Twoją kasę
nie pochwalam tego, ale nie żal mi też Ciebie
i wkurzają mnie takie pełne jadu i zawiści marudzenia
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak -u nich jest się tylko potencjalnym do chwili weryfikacji a znając historię ich podejścia do tematu -bywa bardzo róznie
donia7
Postów 3408
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego, ja czekam...moja wygrana i zależy mi na niej, więc też zalezy mi, aby sprawdzili wszystko okej i nie czepiali się o nic
anaholub ja tez mam takie paragony, tylko jeden miałam "normalny:
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
donia7
Postów 3408
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej, żeby tak nie było
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pkt.12 "Poinformowanie ostatecznych laureatów, którym została przyznana nagroda nastąpi telefonicznie,drogą SMS w terminie do 10 dni od wytypowania laureata".
anialistopad
Postów 14597
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
xena
Postów 684
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam z nimi inne doświadczenia więc się ogarnę i zadzwonię
edith