Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#5920376 Napisano: 21.09.2014 13:38:59
wiadomośc znalazlam na FB

jolidlo napisał(a):

ksantypa napisał(a):

wrzucam tutaj bo jest duży ruch
może zrobimy dziecku pzryjemność
Zwracam się do was kochani z ogromną prośbą! Mój 4 letni synek choruje na nowotwór złośliwy z przerzutami. Jeden raz w życiu dostał list a raczej przesyłkę z jego portretem był bardzo szczęśliwy płomień radości w oczach Mateuszowi nie zostało zbyt wiele życia bo choroba okazała się bardzo złośliwa nie wyleczalna.Jesli dla was nie był by to żaden problem proszę wyślijcie do niego kartkę sprawi mu to ogromna niespodziankę .Proszę udostępniajcie to wśród znajomych może znajdą się chętni, którzy sprawią mu przyjemność z góry serdecznie dziękuję! Adres: Mateusz Ziółkowski Lusowo ul.Poznanska 8, 62-080 Tarnowo Podgórne

Dlaczego życie jest takie okrutne...

no niestety ja nawet nie próbuję sobie wypobazic co czuje jego mama -dlatego może chociaż tak drobnym gestem wywolamy usmiech na ustach tego dzieciaczka
0 0

Gość: klosek

#5920403 Napisano: 21.09.2014 15:22:25
zaczytana-pola napisał(a):

klosek napisał(a):

kamel, szczególnie z II etapu-tak bardzo krytykowanego...
i już nawet na allegro sprzedane...
http://allegro.pl...lop-i4616864666.html walizka kabinowa tez sprzedana za niezłą kwotę...Gratki Kamel...sporo osób zbierało na te pieczątki do tej książweczki nie wiedzac o konkursie...do końca trzymane było w tajemnicy-inaczej nie byłoby namawiania nas na te dania North Fish...

A to jakiś przejaw zazdrości, czy co?

straciliśmy szanse, nikt z nas nie wiedział o jakims konkursie na wycieczke, co chcieliśmy zjeść ";gdzie" to oferta laurata wycieczki-że takie to dobre promocje cenowe w North Fish zamawialiśmy dania a kamel w tajemnicy po cichu zbieral pieczątki...wcześniej jakoś chyba w sierpniu namawial na zakupy kosmetyku Bielenda, kasa była brana, kosmetyki oddane-ale zawsze bez paragonu...Nikt o żadnym konkursie nic nie wiedział...
0 0

#5920406 Napisano: 21.09.2014 15:27:07
kamel napisał(a):

memos napisał(a):

selenes napisał(a):

edzia21 napisał(a):

staszek napisał(a):

darog napisał(a):

Po raz drugi nie rozumiem wybory jury. Wycieczka za 16 patyków, chcieli po polsku, stylistycznie, ale ja...chyba sie nie znam?

https://www.faceb...L?ref=ts&fref=ts

a mnie się bardzo podoba hasło emotka

mnie również emotka i jeżeli jest to osoba z naszego forum - serdecznie gratuluję emotka

Mi też się bardzo podoba emotka Gratuluję wygranej

Jak dla mnie hasło świetne - niebanalne i z pomysłem emotka

ja też uważam że hasło bardzo fajne - przynajmniej innowacyjne. Z I i II etapu też trafiony wybór emotka

rtafiony wybór bo twoje hasło wygrało, fałszywy człowieku
0 0

Gość: delvitto

#5920420 Napisano: 21.09.2014 16:11:05
co tu się dzieje...?
idźcie się kłócić na inne podwórko!
a hasło, no cóż, ja go zazdroszczę, bo pomysłowe, toż w hasłach nie chodzi o czystą polszczyznę, tylko o kreatywność.
0 0

Gość: giuliettaX

#5920427 Napisano: 21.09.2014 16:24:25
mi też się hasło podoba i sama bym je nagrodziła emotka ale jeżeli nagroda jest w jakiś sposób nieuczciwie zdobyta to chętnie się dowiem chociażby z konta założonego dziś, co jest raczej logiczne w takiej sytuacji emotka na razie czytam i nie wiem o co chodzi emotka jakieś pieczątki, książeczka, tajemnica o konkursie, namawianie na dania? emotka
0 0

kammaro

#5920430 Napisano: 21.09.2014 16:44:33
Aż sama sprawdziłam, o co chodzi i jestem w szoku emotka Należało zebrać 3 pieczątki (chyba żaden problem), aby wziąć udział w konkursie. Za kolejne pieczątki "...otrzymasz voucher na dowolną potrawę z promocji „8 Smaków Dookoła Świata” i 1 z 1 200 zestawów przysmaków od Sante."
Czyli ja to widzę tak: Komuś (żeby nie napisać Mugolowi) żal 4 litery ściska, bo znajomemu się udało i myśli sobie, że gdyby wiedział o konkursie, to na pewno On by wygrał
emotka
Żałosne...

Nie znam osób o nicku kamel i klosek , i nie brałam udziału w konkursie.
0 0

Ola1201

#5920432 Napisano: 21.09.2014 16:47:33
rutka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

ma ktoś dostęp do tych wyników konkursu
http://www.wysoki...__Oto_zwyciezcy.html

ponawiam emotka

jeśli chodzi o te wyniki to tu nie ma nazwisk są nagrodzone prace

wyczyść historię w przeglądarce i sprawdzisz wyniki emotka
0 0

abodak

#5920433 Napisano: 21.09.2014 16:50:50
kammaro nie wiem jak bylo ale z tego co widze nie byloby problemow jakby ktos zapytal ,,o masz punkcik,bo jest konkurs i jak nie chcesz brac udzial to ja bym sprobowal swoich sil"-i ktos odpowiada wersja 1:spoko bierz nie chce mi sie grac,wersja 2:oo to ja tez sprobuje,dzieki za informacje-takie jakies to uczciwsze i takie normalne-oczywiscie wedlug mnie
0 0

malenka

#5920438 Napisano: 21.09.2014 16:55:19
kammaro napisał(a):

Aż sama sprawdziłam, o co chodzi i jestem w szoku emotka Należało zebrać 3 pieczątki (chyba żaden problem), aby wziąć udział w konkursie. Za kolejne pieczątki "...otrzymasz voucher na dowolną potrawę z promocji „8 Smaków Dookoła Świata” i 1 z 1 200 zestawów przysmaków od Sante."
Czyli ja to widzę tak: Komuś (żeby nie napisać Mugolowi) żal 4 litery ściska, bo znajomemu się udało i myśli sobie, że gdyby wiedział o konkursie, to na pewno On by wygrał
emotka
Żałosne...

Ja to widzę w trochę inny sposób. Ktoś celowo namawiał ludzi żeby kupowali jedzenie tutaj, a nie gdzieś indziej, nie informując ich o konkursie i zabierając znaczki, które notabene do niego nie należały. Dla mnie to jest taka sytuacja jak w przypadku kasjerek chowających paragony konkursowe pod ladę i uważam, że nie jest to uczciwe.
0 0

darog

#5920445 Napisano: 21.09.2014 17:02:45
malenka napisał(a):

kammaro napisał(a):

emotka
Żałosne...

Ja to widzę w trochę inny sposób. Ktoś celowo namawiał ludzi żeby kupowali jedzenie tutaj, a nie gdzieś indziej, nie informując ich o konkursie i zabierając znaczki, które notabene do niego nie należały. Dla mnie to jest taka sytuacja jak w przypadku kasjerek chowających paragony konkursowe pod ladę i uważam, że nie jest to uczciwe.

i ja tak myśle, że kamel wykorzystał po prostu znajomych, sprzedał wycieczke, i po lizaku nawet nie dał. a tu na forum pisze, że niezłe hasło jury wybrało w II etapie? hm...gierek nie lubię kamel
0 0

kammaro

#5920448 Napisano: 21.09.2014 17:10:53

Nawet nie zastanawiałam się, czy postawa kamela była ok. Po prostu nienawidzę zawiści, a takie wypisywanie głupot na forum, jest dla mnie przejawem mega zazdrości.

edit

Nie twierdzę, że postawa kamela była uczciwa!
0 0

#5920450 Napisano: 21.09.2014 17:12:43
kamel ! 4 dania każdego dnia były kupowane, co chcieliśmy w mc donalds, gdziekolwiek indziej,,to nie...North Fish..tanio, rabaty tam ma! A hasło wygrane to : Mój dzień z North Fish jest jak ryba bez ości, pełen przyjemności" i co tu oryginalnego? Byłaby wygrana gdyby dania nie były kupowane? A dlaczego teraz nie namawiasz na North Fish? Całe 2 mies, non stop: North Fish. Ktoś chciał boxa, to przyniesiony był dorsz...że niby kasjerka się pomyliła wydając...a tu o dania promocyjne chodziło fałszywcu
0 0

abodak

#5920454 Napisano: 21.09.2014 17:21:06
darekgryko-moze dobrze ze nie dal po lizaku bo pewnie byly by to Chupa Chupsy-bez patyczkow emotka
0 0

luko922

#5920455 Napisano: 21.09.2014 17:21:12
emotka emotka emotka co to za szopka tutaj? emotka
0 0

#5920456 Napisano: 21.09.2014 17:23:04
kamel to: Michał, Edyta, czasami Agnieszka. Do wczoraj nikt z nas nie wiedział że w jakies konkursy "kamel" gra, tylko-że promocje widział-tanio Bielenda, proszek E był kiedyś tanio-po 20 zł kupowaliśmy, nigdy paragonu nie przyniósł. na chama namawiane było: kupujcie, kupujcie!!! A North Fishem rzygamy...ile żeśmy tych dań najedli,
0 0

zaczytana-pola

#5920457 Napisano: 21.09.2014 17:25:22
klosek, takie rzeczy to chyba powinniście sobie między sobą załatwiać. To Wasze osobiste "brudy" emotka
0 0

darog

#5920458 Napisano: 21.09.2014 17:25:44
abodak napisał(a):

darekgryko-moze dobrze ze nie dal po lizaku bo pewnie byly by to Chupa Chupsy-bez patyczkow emotka

abodakto pięknie napisane emotka
0 0

kajeczka

#5920459 Napisano: 21.09.2014 17:26:27
ksantypa napisał(a):

kajeczka napisał(a):

Dostałam maila o tosterze Haier emotka z konka z wymianą lodówki- lista rezerwowa. Wysyłaliście im skan dowodu ? emotka

ja tez dostałam -wyslalam skan ale zakreslilam dane wrazliwe-zestawilam imie nazwisko , date urodzenia i adres

i to im powinno wystarczyć emotka , jak nie, to niech sobie wezmą ten toster emotka
0 0

malenka

#5920460 Napisano: 21.09.2014 17:26:28
kammaro napisał(a):

Nawet nie zastanawiałam się, czy postawa kamela była ok. Po prostu nienawidzę zawiści, a takie wypisywanie głupot na forum, jest dla mnie przejawem mega zazdrości.

edit

Nie twierdzę, że postawa kamela była uczciwa!

No ale moim zdaniem w pierwszej kolejności należy zastanowić się nad uczciwością, a dopiero w kolejnej nad ewentualną zawiścią osoby bądź co bądź celowo wyrolowanej.
0 0

abodak

#5920463 Napisano: 21.09.2014 17:28:59
zaczytana-pola napisał(a):

klosek, takie rzeczy to chyba powinniście sobie między sobą załatwiać. To Wasze osobiste "brudy" emotka

nom,zwlaszcza ze nas raczej by nie przekonal ze kupi nam laysy i w sklepie pani nie dala mu do nich opakowania(warto jednak wiedziec kto kryje sie pod nickiem wiec klosek-thx za informacje)
0 0