Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kamel
ja też uważam że hasło bardzo fajne - przynajmniej innowacyjne. Z I i II etapu też trafiony wybór
Ola1201
Postów 43
Data rejestracji 21.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetny pomysł na hasło i gratuluję !
mirai
Postów 800
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś kiedyś nazwał tych, co nałogowo nie grają chyba "mugolami". Więc to oni tak to wpisują...
Gość: mikki85
konkursowy standard
silvia8
Postów 1208
Data rejestracji 16.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ponawiam
Gość: is77
Moim zdaniem - jak ktoś ma kilka starterów, na 1 wpisze numer paragonu normalny, na drugim wpisze numer kasy, na 3 wpisze numer systemowy... Kombinuje jak rasowy konkurswoicz
zezowaty_kot
Postów 2895
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uroczo, jak był artykuł konkursowy to można było przeczytać cały. W regulaminie nic nie było na temat konieczności wykupienia dostępu do artykułu z wynikami. Ale dziady, bo inaczej się tego nazwać nie da. Żeby dla sprawdzenia wyników płacić 10zł to... w doooopach im się poprzewracało.
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli chodzi o te wyniki to tu nie ma nazwisk są nagrodzone prace
kajeczka
Postów 3314
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luko922
Postów 5372
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Tez mi się bardzo podoba!
W oczekiwaniu na główną...
jorunn2010
Postów 664
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też dostałam... hmmm, chyba wyślę ten skan
kajeczka
Postów 3314
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja się zastanawiam
wyślę im jedną stronę i przekreślę ją w jakimś programie graficznym
Gość: delvitto
ja kiedyś zamazałam część cyfr nr dowodu, i peselu, i było ok, więc może tak?
kajeczka
Postów 3314
Punkty karne 0
Konkursy dodane
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ja wyslalam skan i napisali ze dziekuja i nagrode wysylaja
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: klosek
kamel, szczególnie z II etapu-tak bardzo krytykowanego...
i już nawet na allegro sprzedane...
http://allegro.pl...lop-i4616864666.html walizka kabinowa tez sprzedana za niezłą kwotę...Gratki Kamel...sporo osób zbierało na te pieczątki do tej książweczki nie wiedzac o konkursie...do końca trzymane było w tajemnicy-inaczej nie byłoby namawiania nas na te dania North Fish...
zaczytana-pola
Postów 11690
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to jakiś przejaw zazdrości, czy co?
Gość: ksantypa
może zrobimy dziecku pzryjemność
Zwracam się do was kochani z ogromną prośbą! Mój 4 letni synek choruje na nowotwór złośliwy z przerzutami. Jeden raz w życiu dostał list a raczej przesyłkę z jego portretem był bardzo szczęśliwy płomień radości w oczach Mateuszowi nie zostało zbyt wiele życia bo choroba okazała się bardzo złośliwa nie wyleczalna.Jesli dla was nie był by to żaden problem proszę wyślijcie do niego kartkę sprawi mu to ogromna niespodziankę .Proszę udostępniajcie to wśród znajomych może znajdą się chętni, którzy sprawią mu przyjemność z góry serdecznie dziękuję! Adres: Mateusz Ziółkowski Lusowo ul.Poznanska 8, 62-080 Tarnowo Podgórne
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: ksantypa
ja tez dostałam -wyslalam skan ale zakreslilam dane wrazliwe-zestawilam imie nazwisko , date urodzenia i adres
jolidlo
Postów 333
Data rejestracji 15.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego życie jest takie okrutne...