Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Monika11

#5944936 Napisano: 19.11.2014 10:57:53
Chyba ze będą dzwonić dzisiaj i wpisywać na bieżąco na listę .Tak było dawno z konkursem - jak były bilety na Euro do wygrania-po telefonie za parę minut lista była uaktualniana emotka
0 0

marzenier

#5944942 Napisano: 19.11.2014 11:06:14
vickichelm napisał(a):

marzenier a wiesz jak boli odbieranie nadziei sobie ? emotka Serce mi krwawi z bólu! Nienawidze tych delikatesów emotka Nie dość, że w nich śmierdzi to jeszcze nie chcą mnie nigdy nagrodzić emotka

No jak im piszesz ze śmierdzą, to nic dziwnego że Cię nie kochaja emotka
0 0

vickichelm

#5944946 Napisano: 19.11.2014 11:09:18
Wiesz co , jeszcze nigdy im tego nie napisałam emotka Może najwyższa pora pisać im szczerą prawdę? Raz tylko zadzwoniłam do sanepidu jak sprzedawali po raz kolejny bardzo brzydko pachnące mięso emotka
0 0

marzenier

#5944949 Napisano: 19.11.2014 11:15:38
vickichelm napisał(a):

Wiesz co , jeszcze nigdy im tego nie napisałam emotka Może najwyższa pora pisać im szczerą prawdę? Raz tylko zadzwoniłam do sanepidu jak sprzedawali po raz kolejny bardzo brzydko pachnące mięso emotka

Następnym razem, gdy zapytaj :za co lubisz DC, napisz sczerze :
Lubie za to, że tam nic się nie marnuje i klient nawet to nosem czuje, za to ze dają drugie życie kotletowi, który już dawno stracił wiarę , że przepysznym niedzielnym schabowym się stanie emotka
0 0

selenes

#5944950 Napisano: 19.11.2014 11:17:21
vickichelm napisał(a):

Mi się wydaje, że już niestety pozamiatane emotka

Lista Zwycięzców zostanie opublikowana,a Zwycięzcy Konkursu zostaną powiadomieni o wygranej poprzez zamieszczenie listy zwycięzców na stronie internetowej www.delikatesy.pl w dniu
19 listopada 2014r. oraz telefonicznie w dniach 17 listopada
i1 8 listopada 2014r.
na podane w Zgłoszeniu numery
telefonów kontaktowych

jakoś naprawdę wątpie, że pozamiatane emotka
0 0

vickichelm

#5944951 Napisano: 19.11.2014 11:17:35
marzenier napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Lubie za to, że tam nic się nie marnuje i klient nawet to nosem czuje, za to ze dają drugie życie kotletowi, który już dawno stracił wiarę , że przepysznym niedzielnym schabowym się stanie emotka

emotka emotka emotka hahahha dobre emotka

A nie posądzisz mnie o plagiat ?
0 0

donia7

#5944952 Napisano: 19.11.2014 11:19:16
marzenier napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Kurczaki w domestosie maczają i w gratisie chemie nam dają emotka
0 0

marzenier

#5944957 Napisano: 19.11.2014 11:25:55
vickichelm napisał(a):

marzenier napisał(a):

vickichelm napisał(a):

emotka emotka emotka hahahha dobre emotka

A nie posądzisz mnie o plagiat ?

Pod warunkiem, że fundniesz mi obiad ze schabowym emotka emotka
0 0

aniolka2310

#5944994 Napisano: 19.11.2014 12:24:56
awe napisał(a):

malgol napisał(a):

estrelitta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

asante napisał(a):

Czy dowiadywał się ktoś u źrodeł czy w konkursie Palmy jest ograniczenie znaków?

Właśnie też nad tym się zastanawiam emotka Piszecie 160 czy więcej?

Próbowałam wysłać więcej znaków jak 160 i krzyczało, że błędna wiadomość. Skróciłam tekst i przeszło emotka

Ja wysłałam ponad 160 znaków, przyszła jedna zwrotka, więc wydaje mi się, że może być więcej niż 1 sms

mnie też przyjmuje dłuższe

U mnie nie przyjmuje dłuższych emotka Powiedzcie mi, czy wysyłacie z polskimi znakami? Wysłałam z polskimi ponad 160 znaków i przyszło mi kilka wiadomości zwrotnych, że treść jest błędna. A 160 znaków, wliczając znaki polskie to zaledwie parę słów:( Chyba, że to mój telefon jest jakiś dziwny emotka
0 0

marzenier

#5944996 Napisano: 19.11.2014 12:29:09
Wysyłam zawsze bez polskich

Mi w palmie przyjmuje dłuższe i przychodzi jedna zwrotka
Nie wiem dlaczego u jednych przyjmuje u innych nie
Pisałam do agencji przez kontakt na str Ale odp niet emotka
0 0

aniolka2310

#5945004 Napisano: 19.11.2014 12:36:58
Mi przyjmuje tylko i wyłącznie bez polskich znaków do 160 maks. No nic, dobre i to;)
0 0

Gość: brudny

#5945046 Napisano: 19.11.2014 13:44:44
też macie wrażenie, że coraz głupsze hasła nagradzają w stopwariatom? Chyba już nie chce im się tego czytać...
0 0

zezowaty_kot

#5945048 Napisano: 19.11.2014 13:48:07
brudny napisał(a):

też macie wrażenie, że coraz głupsze hasła nagradzają w stopwariatom? Chyba już nie chce im się tego czytać...

Przecież tam od początku nagradzali chłam emotka Dlatego ja jak pisałam to wybierałam sobie dzień i słałam oporowo, tyle durnych haseł ile miałam siłę wystukiwać na klawiaturze. Tam się liczy ilość a nie jakość - im więcej wyślesz, tym większa szansa, że Cię wybio.... yyy wylosują emotka
0 0

magisterek

#5945049 Napisano: 19.11.2014 13:49:49
brudny napisał(a):

Zdecydowanie się zgadzam i odnoszę podobne wrażenie. Poziom niektórych haseł to erudycyjne dno i wodorosty emotka Takie nic... ani fajne, ani chwytliwe... nijakie.
0 0

#5945052 Napisano: 19.11.2014 13:52:39
zezowaty_kot napisał(a):

brudny napisał(a):

Przecież tam od początku nagradzali chłam emotka Dlatego ja jak pisałam to wybierałam sobie dzień i słałam oporowo, tyle durnych haseł ile miałam siłę wystukiwać na klawiaturze. Tam się liczy ilość a nie jakość - im więcej wyślesz, tym większa szansa, że Cię wybio.... yyy wylosują emotka

Hasło o "cichych dniach" już było ... tzn. bardzo podobne, nawet plagiaty wygrywają
0 0

Gość: eveliina

#5945053 Napisano: 19.11.2014 13:53:41
brudny napisał(a):

Nie chciałam tego pierwsza pisać, żeby nie było, że nie wygrałam to się czepiam ale mam takie same odczucia i zaczynam powoli odpuszczać ten konkurs tzn. też wysyłam głupie, proste, tandetne hasła - byle coś wysłać dla swojego świętego spokoju
0 0

#5945054 Napisano: 19.11.2014 13:55:07
eveliina napisał(a):

brudny napisał(a):

Nie chciałam tego pierwsza pisać, żeby nie było, że nie wygrałam to się czepiam ale mam takie same odczucia i zaczynam powoli odpuszczać ten konkurs tzn. też wysyłam głupie, proste, tandetne hasła - byle coś wysłać dla swojego świętego spokoju

ja też emotka
na początku wymyślałem fajne, ciekawe, a teraz śle wszystko co przyjdzie do głowy...
0 0

mysia

#5945056 Napisano: 19.11.2014 13:58:03
brudny napisał(a):

Niektóre mi się podobają emotka Zdarzyło mi się, że wymyśliłam hasło i nie udało się wygrać, a za klika dni wygrało prawie identyczne emotka ale cóż próbuję dalej..
0 0

zezowaty_kot

#5945059 Napisano: 19.11.2014 14:00:35
Mi się udało trafić 2 razy i powiem tyle... wysłałam kilkadziesiąt jak nie więcej haseł między 23 a 24. Hasła durne, byle jakie, 4 słowa o niczym. I mnie "wybrali". Jedyne co mnie wkurza, to że te hasła są podpisane moim nazwiskiem emotka
0 0

moskala22

#5945087 Napisano: 19.11.2014 14:28:54
brudny napisał(a):

eveliina napisał(a):

brudny napisał(a):

ja też emotka
na początku wymyślałem fajne, ciekawe, a teraz śle wszystko co przyjdzie do głowy...

a ja z kolei nie chciałam tego pisać żeby ktoś nie powiedział że wygrałam i mi palma odbija ale teraźniejsze wygrane hasła to masakra. Moja siostra wysyła codziennie, wkurza się widząc wyniki i zastanawia czy nie pora już znizyc się do ich poziomu
0 0