Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
tomi1oo
Postów 14
Data rejestracji 26.07.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
od tygodnia mam status oczekuje..
Gość: nouvelle
slonecznik1309
Postów 4048
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A masz maila w tej sprawie? Do mnie jeszcze nie nie odezwali, ale jak coś to mogę im zdjęcie kodów wysłać mailem
Gość: brudny
Gość: bloomcia
slonecznik1309
Postów 4048
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, dostałam maila i odpisałam, że mogę oczywiście przesłać, ale mailem, bo to troszkę niepoważne, aby koszt wysyłki przewyższał wartość nagrody...zobaczymy czy cos odpiszą
Jasminum
Postów 948
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz ja wysyłałem po kilkanaście hasełek czasami- przemyślanych, zdania z odpowiednim rytmem słów, zabawy wyrazami i skojarzeniami, czasem nawet "remixy" związków frazeologicznych i nic...
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
aniolka2310
Postów 1351
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Wiem, że dużo osób się naprawdę stara, ja również i później jak czytam te, które wybrali to jestem załamana. Nie dlatego, że nie moje hasło wygrało, ale że przegrało z "czymś takim".
myszania
Postów 727
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Jaja sobie robisz
aerdna
Postów 5264
Data rejestracji 24.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Można, tylko na różne osoby i różne numery tel.
Mappet
Postów 185
Data rejestracji 20.08.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się podobało tylko hasło z pierwszego dnia. Zresztą, je szybko ogłosili. Proste, pomysłowe.
A reszta... nie żal mi że to nie ja, bo też czasami polotem się nie popisuje... ale nie chce mi się wierzyć że nie było w tych hasłach nic 'bardziej' Oo
Gość: brudny
no dzisiaj to poszaleli z losowaniem...
cudaczek121
Postów 7009
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale dno
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
aniolka2310
Postów 1351
Data rejestracji 09.11.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
izak1000
Postów 2798
Data rejestracji 17.10.2012
Punkty karne 1
Konkursy dodane
a przecież to miały być hasła na serduszka...a nie takie bezpłciowe teksty....
mysia
Postów 1509
Data rejestracji 23.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chyba zacznę pisać te hasła pod wpływem alkoholu..
Gość: justina-89
próbowałam - nie działa
Gość: zuzola
też dostałam maila,żeby odesłać te kody,olałam to od razu,
ten kubek bardzo mi się nie podoba
bianco
Postów 605
Data rejestracji 19.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój kot przy komputerze by chyba lepsze napisał