Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ondine

#5949037 Napisano: 29.11.2014 11:16:52
dolly napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak komuś zależy na fartuszku to można zrobić zdjęcia kodów w sklepie, skoro i tak nie chcą paragonów, ale ja oczywiście nie namawiam do takich złych praktyk emotka emotka emotka

a pozniej ktos kupi uczciwie i dostanie "gie" emotka

Ja mam nadzieję, że "ktoś" nie odpuści i napisze, że kupił opakowanie z wykorzystanym kodem. Przecież chyba mają dostęp do konta, które wpisało kod, więc nie problem będzie się z tym "rozprawić" emotka
0 0

Gość: mikki85

#5949044 Napisano: 29.11.2014 11:30:29
luko922 napisał(a):

Jak komuś zależy na fartuszku to można zrobić zdjęcia kodów w sklepie, skoro i tak nie chcą paragonów, ale ja oczywiście nie namawiam do takich złych praktyk emotka emotka emotka

nie miałabym co robić emotka dla głupiego fartucha
0 0

ladyinred

#5949131 Napisano: 29.11.2014 19:13:45
ondine napisał(a):

dolly napisał(a):

luko922 napisał(a):

a pozniej ktos kupi uczciwie i dostanie "gie" emotka

Ja mam nadzieję, że "ktoś" nie odpuści i napisze, że kupił opakowanie z wykorzystanym kodem. Przecież chyba mają dostęp do konta, które wpisało kod, więc nie problem będzie się z tym "rozprawić" emotka

. Serio? Ktos odrywa te kody dla fartucha? Haha. Moje byly nienaruszone. Zastanawialam sie tylko trafic w loterii iphona (byl 1 na 2 tygodnie), a fartucha nie;) ale chyba taki urok loterii emotka
0 0

gryszelm

#5949148 Napisano: 29.11.2014 20:55:28
Jakby ktoś chciał wiedzieć, do żadnego @ o wygranym fartuchu dziś nie dostałam, więc chyba przekroczyłam "próg dziesiątkowy" i też nie wiem jak to możliwe...wygląda na to, że wszyscy jedzą makarony w tym ziemniaczanym kraju....chyba jednak powinni poprosić o przesłanie kodów, przyjdzie mi żyć bez lubellowego fartucha...
0 0

parole21

#5949199 Napisano: 30.11.2014 09:12:14
Słuchajcie, mam pytanie odnośnie konkursu Henkel Kaufland z pralkami Boscha. W regulaminie jest zapis:

"Rozwiązanie zadania konkursowego o którym mowa w pkt. 4.1 lit.nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów lub produktów.

Czy to oznacza, że również nie można użyć nazwy BOSCH?
0 0

lusienka

#5949203 Napisano: 30.11.2014 09:35:13
parole21 napisał(a):

Słuchajcie, mam pytanie odnośnie konkursu Henkel Kaufland z pralkami Boscha. W regulaminie jest zapis:

"Rozwiązanie zadania konkursowego o którym mowa w pkt. 4.1 lit.nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów lub produktów.

A więc pur,somat czy persil też nie mogło się znaleźć w odpowiedzi? emotka
0 0

anialistopad

#5949205 Napisano: 30.11.2014 09:45:58
Pewnie im chodzilo,ze innych nazw produktów nie można użyć,tylko Henkel
0 0

parole21

#5949210 Napisano: 30.11.2014 10:21:10
Czyli pewności za bardzo nie macie. Może ktoś bardziej zorientowany da znać? Ktoś kto np wygrał kiedyś w konkursie Kaufland Henkela?
0 0

aurorcia

#5949211 Napisano: 30.11.2014 10:29:57
parole21 napisał(a):

Czyli pewności za bardzo nie macie. Może ktoś bardziej zorientowany da znać? Ktoś kto np wygrał kiedyś w konkursie Kaufland Henkela?

ja wygrałam z nazwą sponsora i jego produktów w konkursie organizowanym przez Smolar. To na pewno chodzi o nazwy innych (konkurencyjnych) produktów emotka
0 0

parole21

#5949213 Napisano: 30.11.2014 10:37:09
aurorcia napisał(a):

ja wygrałam z nazwą sponsora i jego produktów w konkursie organizowanym przez Smolar. To na pewno chodzi o nazwy innych (konkurencyjnych) produktów emotka

Ja też tak myślałem, ale zazwyczaj spotykałem się z zapisem, że zgłoszenie nie może zawierać treści reklamowych innych produktów prócz tych będących przedmiotem konkursu dlatego właśnie zmyliło mnie to "jakichkolwiek podmiotów i produktów"
0 0

luko922

#5949226 Napisano: 30.11.2014 11:38:05
A ja jestem ciekaw jaką ilość zgłoszeń oni dostają w tego typu konkursach. Setki, tysiące? emotka emotka
0 0

kunlu

#5949229 Napisano: 30.11.2014 11:40:25
nie wygrałam jeszcze żadnego fartucha z lubelli, ale dzisiaj chcę wpisać ok 10 zachomikowanych kodów, i teraz nie wiem, czy na jedno konto można wygrać więcej niż jeden fartuszek?
0 0

monikar

#5949255 Napisano: 30.11.2014 12:56:30
parole21 napisał(a):

może być też tak że coś się u nich pozmieniało i nie może być ani nazwy sponsora ani produktów biorących udział w konkursie...słowo "jakichkolwiek" jest dość jednoznaczne
0 0

luko922

#5949257 Napisano: 30.11.2014 13:00:30
kunlunija napisał(a):

nie wygrałam jeszcze żadnego fartucha z lubelli, ale dzisiaj chcę wpisać ok 10 zachomikowanych kodów, i teraz nie wiem, czy na jedno konto można wygrać więcej niż jeden fartuszek?

tak, spokojnie można więcej wygrać.
0 0

asantesana

#5949260 Napisano: 30.11.2014 13:05:09
monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

może być też tak że coś się u nich pozmieniało i nie może być ani nazwy sponsora ani produktów biorących udział w konkursie...słowo "jakichkolwiek" jest dość jednoznaczne

Jeśli to prawda, to sobie nieźle strzeliłam w kolano...
0 0

monikar

#5949263 Napisano: 30.11.2014 13:12:24
asante napisał(a):

monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

Jeśli to prawda, to sobie nieźle strzeliłam w kolano...

Chyba jak większosć...3/4 moich paragonów poszłoby do kosza emotka

Mam nadzieję że to tylko takie niefortunne sformułowanie...
0 0

iwona0103

#5949270 Napisano: 30.11.2014 13:35:00
monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

w Leclercu w regulaminie jest zapis:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów i produktów, z
wyłączeniem produktów marki Trefl"
a w Lego ITM jak w Kaufie:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów" emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5949275 Napisano: 30.11.2014 13:45:58
iwona0103 napisał(a):

monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów i produktów, z
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów" emotka

zapis dotyczy zazwyczaj konkurencji i prawidłowo powinien brzmieć: "nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych" emotka
0 0

ondine

#5949279 Napisano: 30.11.2014 14:04:20
giulietta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

zapis dotyczy zazwyczaj konkurencji i prawidłowo powinien brzmieć: "nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych" emotka

Powinien ale nie brzmi emotka Jest konkretny, jednoznaczny, więc nie wiem czy dobrze zakładać, że to tylko jakaś nieścisłość emotka
0 0

violka88

#5949285 Napisano: 30.11.2014 14:16:04
czy działa Wam facebook, bo ja od wczoraj nic nie mogę wysłać emotka
nie otwiera sie nawet główna strona FB emotka
do dziś tyle konkursów - i nic nie mogę wysłać emotka
a jak u was działa????
0 0