Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

cudaczek121

#5949286 Napisano: 30.11.2014 14:21:28
violka88 napisał(a):

czy działa Wam facebook, bo ja od wczoraj nic nie mogę wysłać emotka
nie otwiera sie nawet główna strona FB emotka
do dziś tyle konkursów - i nic nie mogę wysłać emotka
a jak u was działa???? [/quote

mi działa normalnie emotka emotka

0 0

marzenier

#5949287 Napisano: 30.11.2014 14:23:21
ondine napisał(a):

giulietta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

Słuchajcie, mam pytanie odnośnie konkursu Henkel Kaufland z pralkami Boscha. W regulaminie jest zapis:

"Rozwiązanie zadania konkursowego o którym mowa w pkt. 4.1 lit.nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów lub produktów.

Czy to oznacza, że również nie można użyć nazwy BOSCH?

może być też tak że coś się u nich pozmieniało i nie może być ani nazwy sponsora ani produktów biorących udział w konkursie...słowo "jakichkolwiek" jest dość jednoznaczne

w Leclercu w regulaminie jest zapis:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów i produktów, z
wyłączeniem produktów marki Trefl"
a w Lego ITM jak w Kaufie:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów" emotka

zapis dotyczy zazwyczaj konkurencji i prawidłowo powinien brzmieć: "nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych" emotka

Powinien ale nie brzmi emotka Jest konkretny, jednoznaczny, więc nie wiem czy dobrze zakładać, że to tylko jakaś nieścisłość emotka

A może to celowy zabieg , aby ułatmwić sobie pracę i juz na wstępie odrzucić jakieś 70 % zgłoszeń emotka

0 0

monikar

#5949304 Napisano: 30.11.2014 15:50:11
marzenier napisał(a):

ondine napisał(a):

giulietta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

monikar napisał(a):

parole21 napisał(a):

Słuchajcie, mam pytanie odnośnie konkursu Henkel Kaufland z pralkami Boscha. W regulaminie jest zapis:

"Rozwiązanie zadania konkursowego o którym mowa w pkt. 4.1 lit.nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów lub produktów.

może być też tak że coś się u nich pozmieniało i nie może być ani nazwy sponsora ani produktów biorących udział w konkursie...słowo "jakichkolwiek" jest dość jednoznaczne

w Leclercu w regulaminie jest zapis:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów i produktów, z
wyłączeniem produktów marki Trefl"
a w Lego ITM jak w Kaufie:
"nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów" emotka

zapis dotyczy zazwyczaj konkurencji i prawidłowo powinien brzmieć: "nie może zawierać treści reklamowych dotyczących jakichkolwiek podmiotów, z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych" emotka

Powinien ale nie brzmi emotka Jest konkretny, jednoznaczny, więc nie wiem czy dobrze zakładać, że to tylko jakaś nieścisłość emotka

A może to celowy zabieg , aby ułatmwić sobie pracę i juz na wstępie odrzucić jakieś 70 % zgłoszeń emotka

a potem się ludzie dziwią że u Smolara tak ciężko wygrać emotka
0 0

assal

#5949309 Napisano: 30.11.2014 16:12:19
W Groszku jest tak samo, a wygrywają teksty z produktami, które należy na konkurs kupić emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5949312 Napisano: 30.11.2014 16:24:38
assal napisał(a):

W Groszku jest tak samo, a wygrywają teksty z produktami, które należy na konkurs kupić emotka

bo to oczywiste, że w konkursie promocyjnym wygrywają teksty z promocyjnymi produktami, których ta promocja dotyczy emotka tu ktoś skasował tylko drugi człon w reg."z wyłączeniem treści reklamowych dotyczących produktów promocyjnych" emotka
0 0

assal

#5949313 Napisano: 30.11.2014 16:27:52
W Groszku też "końcówki" nie było, więc się zastanawiałam, czy jakikolwiek znaczy faktycznie żaden, czy tylko z wyłączeniem promocyjnych emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#5949319 Napisano: 30.11.2014 16:48:01
assal napisał(a):

W Groszku też "końcówki" nie było, więc się zastanawiałam, czy jakikolwiek znaczy faktycznie żaden, czy tylko z wyłączeniem promocyjnych emotka

nie chodzi o wyłączenie promocyjnych tylko o wyłączenie konkurencji emotka a to, że ktoś wykasował w sumie najważniejszy w promocji na hasła człon to już nie nasz problem emotka
0 0

Gość: beciala

#5949329 Napisano: 30.11.2014 17:28:09
luko922 napisał(a):

A ja jestem ciekaw jaką ilość zgłoszeń oni dostają w tego typu konkursach. Setki, tysiące? emotka emotka

Pewnie tysiące. A w tym konkursie to może nawet kilkanaście tysięcy emotka
0 0

Gość: anulka2323

#5949334 Napisano: 30.11.2014 17:51:07
Czy Ktoś o tym konku słyszał? Były może wyniki?

http://pieniadze....,kategoria,1264.html
0 0

lusienka

#5949345 Napisano: 30.11.2014 18:36:16
A wracając do konkursu "Ferie z Milką" to lista zwycięzców z poszczególnych etapów nie jest pełna,czy organizatorzy zapomnieli o liście rezerwowej emotka
0 0

mia

#5949354 Napisano: 30.11.2014 19:19:02
anulka2323 napisał(a):

Na FB łaskawie odpowiedzieli, że rozwiążą do końca listopada.
Po mojemu to wypada do dzisiaj. emotka
0 0

Gość: anulka2323

#5949364 Napisano: 30.11.2014 19:53:43
mia napisał(a):

anulka2323 napisał(a):

Na FB łaskawie odpowiedzieli, że rozwiążą do końca listopada.
Po mojemu to wypada do dzisiaj. emotka

Ale pewnie nie dadzą emotka Czekamy spokojnie dalej emotka
0 0

Gość: agamaty

#5949393 Napisano: 30.11.2014 21:10:57
lusienka napisał(a):

parole21 napisał(a):

A więc pur,somat czy persil też nie mogło się znaleźć w odpowiedzi? emotka

Ja na pewno kiedyś wygrałam tekstem ze słowem Hankel, ale jak wtedy wyglądał regulamin to nie mam pojęcia.
0 0

monikar

#5949394 Napisano: 30.11.2014 21:11:28
giulietta napisał(a):

assal napisał(a):

nie chodzi o wyłączenie promocyjnych tylko o wyłączenie konkurencji emotka a to, że ktoś wykasował w sumie najważniejszy w promocji na hasła człon to już nie nasz problem emotka

niby tak ale skoro regulamin jest wiążący...
0 0

ondine

#5949501 Napisano: 01.12.2014 01:20:41
monikar napisał(a):

giulietta napisał(a):

assal napisał(a):

niby tak ale skoro regulamin jest wiążący...

Dokładnie, prawo jest po ich stronie. Teraz nie będzie wiadomo, jak ktoś nie wygra, czy nie spełnił warunków regulaminu czy po prostu hasło się nie spodobało. Ale mam nadzieję, że jak ktoś wygra ze słowami Henkel albo produktów to się pochwali i będzie sprawa rozwiązana na przyszłość emotka
0 0

luko922

#5949829 Napisano: 01.12.2014 16:14:49
Mam pytanie o Albedo:
Czy w razie wysłania więcej niż jednego smsa z jednego numeru, w wypadku wygranej chcą tyle paragonów, ile smsów? Czy jeden?
0 0

edzia21

#5949835 Napisano: 01.12.2014 16:20:56
luko922 napisał(a):

Mam pytanie o Albedo:
Czy w razie wysłania więcej niż jednego smsa z jednego numeru, w wypadku wygranej chcą tyle paragonów, ile smsów? Czy jeden?

tyle ile smsów. emotka
0 0

joan

#5949838 Napisano: 01.12.2014 16:22:52
luko922 napisał(a):

Mam pytanie o Albedo:

Po co w ogóle takie pytania pojawiają się na forum?
Wszak wiadomo, że pracownicy agencji tutaj zaglądają. Gdybym ja była zatrudniona w Albedo i trafiłabym na tego typu zapytanie, to - nawet mimo innych procedur w przeszłości - każdy laureat musiałby odesłać wszystkie paragony, a ja bym je jeszcze z lupą sprawdzała emotka Niezależnie bowiem od zajmowanego przez siebie stanowiska, nikt nie lubi być robiony w pręta. To tyle ode mnie emotka
0 0

zaczytana-pola

#5949839 Napisano: 01.12.2014 16:23:07
Czy PALMA dzwoni z tabletami, czy z zestawami?
0 0

luko922

#5949847 Napisano: 01.12.2014 16:32:05
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Mam pytanie o Albedo:

Po co w ogóle takie pytania pojawiają się na forum?
Wszak wiadomo, że pracownicy agencji tutaj zaglądają. Gdybym ja była zatrudniona w Albedo i trafiłabym na tego typu zapytanie, to - nawet mimo innych procedur w przeszłości - każdy laureat musiałby odesłać wszystkie paragony, a ja bym je jeszcze z lupą sprawdzała emotka Niezależnie bowiem od zajmowanego przez siebie stanowiska, nikt nie lubi być robiony w pręta. To tyle ode mnie emotka

Ciekawi mnie to pytam emotka
0 0