Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ksantypa

#5954716 Napisano: 12.12.2014 10:12:27
cherry1977 napisał(a):

deva napisał(a):

cherry1977 napisał(a):

Witam, czy w konkursie "Persil olśniewa, Ty wygrywasz" (w regulaminie) była mowa o tym, że trzeba mieć paragon, aby odebrać nagrodę???

nie, odesłałam bez paragonu, ten formularz to pewnie "gotowiec"

Przesłałaś mailem, czy odesłałaś wydrukowany pocztą?- jeśli tak, to na jaki adres? dzięki za odpowiedź.

na adres podany w nagłówku wydrukowanego formularza
smolar agencja promocyjno reklamowa ul.inzynierska 15 93-569 lódź
0 0

koper

#5954722 Napisano: 12.12.2014 10:16:22
polarniczka napisał(a):

maryal napisał(a):

prosta sprawa, nie sprzedawajcie paragonow

jeszcze lepiej...zamknąć paragonowy wątek emotka

Znajdzie się inne miejsce do wymiany, jedyny sposób to zmienić regulaminy emotka Konkursy promocyjne tylko z podaniem numeru paragonu i to najlepiej, żeby w regulaminie było zdjęcie paragonu z zaznaczeniem który to numer trzeba podać, żeby nikt nie miał wątpliwości o który ciąg cyfr chodzi tym razem emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5954723 Napisano: 12.12.2014 10:18:56
koper napisał(a):

polarniczka napisał(a):

maryal napisał(a):

Znajdzie się inne miejsce do wymiany, jedyny sposób to zmienić regulaminy emotka Konkursy promocyjne tylko z podaniem numeru paragonu i to najlepiej, żeby w regulaminie było zdjęcie paragonu z zaznaczeniem który to numer trzeba podać, żeby nikt nie miał wątpliwości o który ciąg cyfr chodzi tym razem emotka

niech wprowadzą kody, jak w rossman i po kłopocie... emotka
0 0

kunlu

#5954728 Napisano: 12.12.2014 10:31:07
co to za konkurs Orlenu z choinkami? czy on jeszcze trwa? w bazie nie widzę nic aktualnego:(
0 0

mia

#5954729 Napisano: 12.12.2014 10:32:03
kunlunija napisał(a):

co to za konkurs Orlenu z choinkami? czy on jeszcze trwa? w bazie nie widzę nic aktualnego:(

Skończył się.
https://www.e-kon...ke.html#.VIq1hsmDGSo
0 0

dede

#5954733 Napisano: 12.12.2014 10:36:45
polarniczka napisał(a):

maryal napisał(a):

Kupowanie paragonów dopiero po zdobyciu nagrody nie jest w porządku, ale nie zawsze wygląda to tak że ktoś z premedytacją gra bez paragonu. Sama miałam taką sytuację. Wygrałam bilety na koncert, paragon miałam, wszystko fajnie, ale kiedy zadzwonił organizator okazało się że paragon owszem ale miał być z konkretnego sklepu. Normalnie szczęka mi opadła bo czytałam regulamin i najwyraźniej coś przeoczyłam. Myślałam że już nic z tego i wtedy paragonem poratowała mnie osoba z forum. Właśnie poprzez wątek z paragonami. Wtedy jedyny raz kupiłam paragon po konkursie.
0 0

deva

#5954745 Napisano: 12.12.2014 10:45:32
dzisiaj powinny byc wyniki konkursu Sferis, a może już gdzieś są?
0 0

Gość: polarniczka

#5954758 Napisano: 12.12.2014 10:57:20
dede napisał(a):

polarniczka napisał(a):

maryal napisał(a):

Kupowanie paragonów dopiero po zdobyciu nagrody nie jest w porządku, ale nie zawsze wygląda to tak że ktoś z premedytacją gra bez paragonu. Sama miałam taką sytuację. Wygrałam bilety na koncert, paragon miałam, wszystko fajnie, ale kiedy zadzwonił organizator okazało się że paragon owszem ale miał być z konkretnego sklepu. Normalnie szczęka mi opadła bo czytałam regulamin i najwyraźniej coś przeoczyłam. Myślałam że już nic z tego i wtedy paragonem poratowała mnie osoba z forum. Właśnie poprzez wątek z paragonami. Wtedy jedyny raz kupiłam paragon po konkursie.

takich przypadków jest niewiele, a niektórzy świadomie i z premedytacją biorą udział w konkach paragonowych nie mając paragonu, bo wiedzą, że można taki paragon kupić....tylko organizator może to zmienić wprowadzając konieczność wpisania nr paragonu i przesłania go by dostać nagrodę...
0 0

Gość: beata21

#5954760 Napisano: 12.12.2014 11:01:23
deva napisał(a):

nie ma co się łudzić, że dziś pojawi się lista, dziś wybierają, a zresztą regulamin jest niedopracowany i tak do końca to nie wiadomo kiedy ta lista się pojawi emotka
0 0

marzenier

#5954761 Napisano: 12.12.2014 11:05:34
beata21 napisał(a):

deva napisał(a):

nie ma co się łudzić, że dziś pojawi się lista, dziś wybierają, a zresztą regulamin jest niedopracowany i tak do końca to nie wiadomo kiedy ta lista się pojawi emotka

Lista pojawi się na stronie do 20 emotka
Jeszcze dużo czasu mają i myślę że im się nie spieszy , choć bardzo chciałabym się mylić .
0 0

deva

#5954772 Napisano: 12.12.2014 11:21:32
marzenier napisał(a):

beata21 napisał(a):

deva napisał(a):

Jeszcze dużo czasu mają i myślę że im się nie spieszy , choć bardzo chciałabym się mylić .

z tego co pamiętam, to pisało: Lista zwycięzców pojawi sie 12 grudnia emotka
0 0

marzenier

#5954777 Napisano: 12.12.2014 11:25:16
12 grudnia obrady
Lista 20
Zwycięzcy poinformowani zostaną do 31go emotka
Tak ze tego...czeski film emotka
0 0

monikar

#5954778 Napisano: 12.12.2014 11:26:53
koper napisał(a):

polarniczka napisał(a):

maryal napisał(a):

Podawanie numerów paragonu niewiele da...ostatnio czytałam gdzieś w jaki sposób można jeden numer wysłać na kilka różnych sposobów więc prawda jest taka że jak ktoś kombinuje to kombinował będzie...

Co do Sferis-najgorzej przeprowadzony konkurs roku. Jakim prawem zmieniają regulamin w trakcie trwania konkursu? Dlaczego poprawnie zgłoszone hasło w ogóle do nich nie dociera mimo informacji na stronie-zgłoszenie przyjęte? A jak ktoś nie dostał potwierdzenia na maila to w jaki niby sposób miał wybrać nagrodę?

Ja się nie łudzę że wygram w tym konkursie cokolwiek niemniej wypadałoby zgłosić gdzieś tak nieuczciwego organizatora.
0 0

marzenier

#5954780 Napisano: 12.12.2014 11:30:23
No trochę cyrk . .
Ja ich nawet nie pytałam czy moje hasło dotarło emotka
Potwierdzenie żadnego tez nie dostałam emotka
Pewnie błąka się gdzieś hasełko moje po bezbrzeżach internetu emotka
0 0

Gość: beata21

#5954782 Napisano: 12.12.2014 11:32:48
monikar, a skąd wiesz, że mimo informacji na stronie-zgłoszenie przyjęte, hasła do nich nie docierały?
mi odpisali,że w wszystko w porządku
0 0

zezowaty_kot

#5954783 Napisano: 12.12.2014 11:35:33
deva napisał(a):

marzenier napisał(a):

beata21 napisał(a):

deva napisał(a):

z tego co pamiętam, to pisało: Lista zwycięzców pojawi sie 12 grudnia emotka

Oooooj z tego co ja pamiętam, to było też wiele innych, sprzecznych informacji emotka
0 0

monikar

#5954784 Napisano: 12.12.2014 11:35:43
beata21 napisał(a):

monikar, a skąd wiesz, że mimo informacji na stronie-zgłoszenie przyjęte, hasła do nich nie docierały?

Ja do nich pisałam i nic mi nie odpisali.
Zgłoszenie nie docierały bo wiem że kilka dziewczyn na forum się o to spierało z organizatorem, który stwierdził że jak nie ma potwierdzenia na maila z opcją wyboru nagrody to zgłoszenie nie dotarło i trzeba słać do upadłego co zresztą i tak nic nie dało.

A Ty dostałaś maila zwrotnego z możliwością wyboru nagrody?
0 0

zezowaty_kot

#5954785 Napisano: 12.12.2014 11:38:40
beata21 napisał(a):

Mi na początku odpisywali, że nie ma moich zgłoszeń i proszą o wysłanie drugi raz. A zwrotek nie było i nie było i nie było, i pisałam, i pytałam, ale odpowiedzi od nich też już więcej nie było, i skoro już wszystko zaczęło znikać to dotknęło to również regulaminu, który pewnego dnia stracił punkt dotyczący maili zwrotnych emotka
0 0

marzenier

#5954786 Napisano: 12.12.2014 11:40:14
Pytanie brzmi czy ktokolwiek z tu obecnych i grających w tym konkursie dostał tego maila ?
Bo może będzie tak ze konkurs odwołany bo nie dostali żadnego zgłoszenia emotka emotka
0 0

monikar

#5954788 Napisano: 12.12.2014 11:42:48
marzenier napisał(a):

Pytanie brzmi czy ktokolwiek z tu obecnych i grających w tym konkursie dostał tego maila ?
Bo może będzie tak ze konkurs odwołany bo nie dostali żadnego zgłoszenia emotka emotka

marzenier nie rozbrajaj mnie emotka emotka

ale tam podobno można też było wziąć udział wrzucając kupon do urny...
0 0