Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

taalvikki

#5982046 Napisano: 19.02.2015 09:00:54
dorotade napisał(a):

Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...
https://www.faceb...846703593&type=1

nie wiem, co to tam się stało, ale i tak procedura nieładna. najpierw się wszystko sprawdza, a później wrzuca wyniki.
inna kwestia, że moim zdaniem podmienili na gorsze, bardziej nachalne i zbyt oczo*ebne zdjęcie.

----------------------------------------

aczkolwiek i tak ze zwycięskimi fotami nie jest źle, bo myślałam, że powygrywają ludzie - dzieciątka wyskakujący ze sreberka po wafflu. (ss w białej czekoladzie) emotka
0 0

Gość: dorotade

#5982053 Napisano: 19.02.2015 09:24:02
Co ciekawsze, w regulaminie konkursu mamy taki punkt:
"3. Laureat Nagrody II Stopnia jest powiadamiany o wygranej oraz trybie jej wydania nie później niż po upływie 3 dni roboczych liczonych od dnia, w którym uzyskał on prawo do Nagrody II Stopnia. Powiadomienie następuje za pomocą wiadomości wysłanej na adres e-mail, który wpisano w zwycięskim Zgłoszeniu." 
0 0

mmmjjj

#5982060 Napisano: 19.02.2015 09:43:49
memos napisał(a):

mmmjjj napisał(a):Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?
Chodzi mi o tablet z Palmy. Czy w razie awarii można go reklamować?

Mam nadzieję, że pytanie zadaję w dobrym wątku emotka

Mozna, pytałam o to i pani mówiła, ze w razie jakby sie cos działo to trzeba sie z nimi skontaktować.

Dziękuję! Nie wiesz czy dają normalnie gwarancję 2 lata tylko trzeba to załatwiać przez nich?
0 0

memos

#5982064 Napisano: 19.02.2015 09:51:27
mmmjjj napisał(a):

memos napisał(a):

napisał(a):mmmjjj napisał(a):Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?

Mozna, pytałam o to i pani mówiła, ze w razie jakby sie cos działo to trzeba sie z nimi skontaktować.

Dziękuję! Nie wiesz czy dają normalnie gwarancję 2 lata tylko trzeba to załatwiać przez nich?

Przez nich - nie wiem czy wtedy trzeba im odesłać tablet czy może to oni kontaktują sie z serwisem... Może napisz na ten adres na który wysyłalo sie paragon i dane i zapytaj - szybko odpowiadają.
0 0

Gość: constanza

#5982069 Napisano: 19.02.2015 09:54:40
dorotade napisał(a):

Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Nie wiem kim jest ta. Pani ale powinna powołać sie na publiczne przyrzeczenie nagrody Art. 919 § 1. Kto przez ogłoszenie publiczne przyrzekł nagrodę za wykonanie oznaczonej czynności, obowiązany jest przyrzeczenia dotrzymać.
0 0

Gość: mikki85

#5982073 Napisano: 19.02.2015 10:01:23
mmmjjj napisał(a):

memos napisał(a):

napisał(a):mmmjjj napisał(a):Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?

z reguly firmy dostają rok gwarancji
0 0

olivkap

#5982074 Napisano: 19.02.2015 10:01:43
Czy w konkursie "50 zmywarek na 50 lat" dostawaliście jakieś potwierdzenie na maila, że zgłoszenie zostało dodane do galerii? Nie znalazłam swojego zgłoszenia w galerii, a nie chce mi się drugi raz tego przeglądać  emotka
0 0

memos

#5982079 Napisano: 19.02.2015 10:07:16
mikki85 napisał(a):

mmmjjj napisał(a):

napisał(a):memos napisał(a):

napisał(a):napisał(a):mmmjjj napisał(a):Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?

Najlepiej napisz do nich - powiedzą co i jak.
0 0

Cytrusek

#5982084 Napisano: 19.02.2015 10:13:06
memos napisał(a):

mikki85 napisał(a):

napisał(a):mmmjjj napisał(a):

napisał(a):napisał(a):memos napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):mmmjjj napisał(a):Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?

Najlepiej napisz do nich - powiedzą co i jak.

Ten sam tablet z ABC ma tylko tok gwarancji.
0 0

mmmjjj

#5982118 Napisano: 19.02.2015 11:10:31
Dzięki! emotka
0 0

Gość: defed

#5982141 Napisano: 19.02.2015 11:47:09
constanza napisał(a):

dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Nie wiem kim jest ta. Pani ale powinna powołać sie na publiczne przyrzeczenie nagrody Art. 919 § 1. Kto przez ogłoszenie publiczne przyrzekł nagrodę za wykonanie oznaczonej czynności, obowiązany jest przyrzeczenia dotrzymać.

W związku z powyższym muszą przyznać 4 nagrody, na mój babski rozum...
Zaraz zapiszę sobie święte słowa  Art. 919 § 1. Może kiedyś i mi się przydadzą...  emotka
0 0

Gość: rogalino

#5982151 Napisano: 19.02.2015 11:57:40
defed napisał(a):

constanza napisał(a):

napisał(a):dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Zaraz zapiszę sobie święte słowa  Art. 919 § 1. Może kiedyś i mi się przydadzą...  emotka

niby tak ale już kilka razy widziałem pozamieniali wyniki i nie przyznali nagrody 
0 0

Gość: dorotade

#5982152 Napisano: 19.02.2015 11:58:52
defed napisał(a):

constanza napisał(a):

napisał(a):dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Pamiętajcie o jednym z punktów regulaminu:
"3. Laureat Nagrody II Stopnia jest powiadamiany o wygranej oraz trybie jej wydania nie później niż po upływie 3 dni roboczych liczonych od dnia, w którym uzyskał on prawo do Nagrody II Stopnia. Powiadomienie następuje za pomocą wiadomości wysłanej na adres e-mail, który wpisano w zwycięskim Zgłoszeniu."
0 0

ino1975

#5982153 Napisano: 19.02.2015 12:01:16
dorotade napisał(a):

defed napisał(a):

napisał(a):constanza napisał(a):

napisał(a):napisał(a):dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Pamiętajcie o jednym z punktów regulaminu:

"jest powiadamiany" a nie "może zostać powiadomiony"
0 0

Gość: constanza

#5982164 Napisano: 19.02.2015 12:22:53
rogalino napisał(a):

defed napisał(a):

napisał(a):constanza napisał(a):

napisał(a):napisał(a):dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

niby tak ale już kilka razy widziałem pozamieniali wyniki i nie przyznali nagrody 

Zalezy jaka nagroda i jaki czlowiek. Jeden odpuści drugi walczy do konca. O kubek nikt nie bedzie walczył ale o wycieczke juz raczej warto. Mozna sie poradzic odpowiednich instytucji. W kazdym regulaminie jest zapis w stylu, ze w pozostałych sprawach obowiązują przepisy kodeksu, itd. Przydalby sie tu na forum taki etatowy prawnik konkursowy emotka
0 0

Gość: brudny

#5982201 Napisano: 19.02.2015 12:59:02
a ta osoba dostała email z wiadomością, że jest laureatem I stopnia? Pomyłka przy wrzucaniu wyników, mogła się zdarzyć, dopóki nie ma oficjalnego powiadomienia to może sobie z szabelką na czołgi ruszać emotka
0 0

aniolka2310

#5982204 Napisano: 19.02.2015 13:02:09
brudny napisał(a):

a ta osoba dostała email z wiadomością, że jest laureatem I stopnia? Pomyłka przy wrzucaniu wyników, mogła się zdarzyć, dopóki nie ma oficjalnego powiadomienia to może sobie z szabelką na czołgi ruszać emotka

Nie dostała powiadomienia chyba, bo sama mówiła, że zobaczyła tylko wyniki na stronie, które po godzinie uległy zmianie.
0 0

Gość: brudny

#5982211 Napisano: 19.02.2015 13:06:01
aniolka2310 napisał(a):

brudny napisał(a):

Nie dostała powiadomienia chyba, bo sama mówiła, że zobaczyła tylko wyniki na stronie, które po godzinie uległy zmianie.

czyli nie jest laureatem w rozumieniu regulaminu
0 0

aniolka2310

#5982221 Napisano: 19.02.2015 13:17:05
brudny napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

brudny napisał(a):a ta osoba dostała email z wiadomością, że jest laureatem I stopnia? Pomyłka przy wrzucaniu wyników, mogła się zdarzyć, dopóki nie ma oficjalnego powiadomienia to może sobie z szabelką na czołgi ruszać emotka

czyli nie jest laureatem w rozumieniu regulaminu

To fakt. Bardziej chodzi chyba o to, że ona już czuła się laureatem i tak zwyczajnie po ludzku nie powinni tak robić.  Kto daje i odbiera... emotka
0 0

aendrius1

#5982227 Napisano: 19.02.2015 13:26:31
Czy ktoś z wygranych nagrody 2 stopnia z DELMY (100 zł) dostał już kod do bankomatu???
0 0