Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

picola

#5981947 Napisano: 18.02.2015 21:19:10
alaalicja napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kate1980 napisał(a):pamiętacie konkurs gdzie były koszulki do wygrania bodajże power mama czy jakoś tam, zebrali dane adresowe i co cisza? ktoś coś od nich dostał?

Nie, czekam.

https://www.profu...ermama-jestes/wyniki

o ten konkurs chodzi?

tak to ten konkurs, z regulaminu wynika, że jest dawno po terminie wysyłki, zapomniałam już o tych koszulkach
0 0

miszczu1

#5981951 Napisano: 18.02.2015 21:24:23
A ja w PP kibicowałem Pani w masce i rurce do pływania...  emotka  Bardzo ładne zdjęcie emotka  Szkoda,źe nie wygrała... jakby była taka opcja to i nawet zagłosowałbym/kliknąłbym tu i ówdzie jakby była taka potrzeba  emotka  Jeśli ta Pani jest z forum to serdecznie pozdrawiam! emotka  (nie snuć tylko podtekstów emotka
0 0

memos

#5981953 Napisano: 18.02.2015 21:27:15
picola napisał(a):

alaalicja napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

napisał(a):kate1980 napisał(a):pamiętacie konkurs gdzie były koszulki do wygrania bodajże power mama czy jakoś tam, zebrali dane adresowe i co cisza? ktoś coś od nich dostał?

Nie, czekam.

https://www.profu...ermama-jestes/wyniki

o ten konkurs chodzi?

tak to ten konkurs, z regulaminu wynika, że jest dawno po terminie wysyłki, zapomniałam już o tych koszulkach

"...Po potwierdzeniu przez Laureata Konkursu danych, Organizator wyśle Laureatowi Konkursuprzyznaną Nagrodę, za pośrednictwem Poczty Polskiej lub przesyłką kurierską, w terminie nie
dłuższym niż 70 dni kalendarzowych od daty ogłoszenia Listy Laureatów..."

Wyniki ogłosili 17 grudnia, więc chyba jeszcze maja czas.
0 0

ciasssteczko

#5981956 Napisano: 18.02.2015 21:31:44
miszczu1 napisał(a):

A ja w PP kibicowałem Pani w masce i rurce do pływania...  emotka  Bardzo ładne zdjęcie emotka  Szkoda,źe nie wygrała... jakby była taka opcja to i nawet zagłosowałbym/kliknąłbym tu i ówdzie jakby była taka potrzeba  emotka  Jeśli ta Pani jest z forum to serdecznie pozdrawiam! emotka  (nie snuć tylko podtekstów emotka

dziękuję za wsparcie  emotka
0 0

picola

#5981957 Napisano: 18.02.2015 21:34:33
no tak, nie doczytałam, w takim razie mają jeszcze kilka dni
0 0

freyja88

#5981959 Napisano: 18.02.2015 21:36:26
miszczu1 napisał(a):

dobra, dobra... bikini przykuło uwagę bardziej niz "produkt promocyjny' emotka mężczyźni.... emotka
0 0

edzia21

#5981960 Napisano: 18.02.2015 21:36:32
karolkas napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):Znasz, tylko o tym nie wiesz, nie czytasz między wierszami emotka

No widzisz, toć jeszcze wyszło na to, że tępa jestem w dodatku.emotka Albo leniwa, też niedobrze.

W sumie i tak dobrze, że takie zdjęcia wybrali. emotka
Znaczy że nie poszli z nurtem modnej konkursowej twórczości, typu zdjęcia, które widzę w prawie każdym zdjęciowym konkursie: facjata obklejona produktami promocyjnymi a la słoneczko, albo rodzinka rozkrzyżowana na glebie jak zdechłe nietoperze, z rozanielonymi paszczami jakby im kto worek złota rzucił, a centralnie rzucony nie worek, ino produkta promocyjne...emotka
Zmieniają się tylko mentosy na spaghetti, spaghetti na wafelki itd. Sorry, jak jakiś produkt promocyjny pomyliłam. emotka

przez grzeczność nie skomentuję, bo mniemam że o moim zdjęciu mówisz , choć mogę się mylić, bo dużo rodzin leżących na podłodze tam jest. Tak jak i poprzebieranych, z przyklejanymi wafelkami tu i ówdzie itp. Raczej bym sie nie przyrównała do nietoperzy rozklapciałych na podłodze.... ale co tam każdy inaczej interpretuje zdjęcia, teksty, cokolwiek

Każdy orze jak może emotka  prawda? ... i nie ma się co obrażać emotka
0 0

Gość: karolkas

#5981962 Napisano: 18.02.2015 21:44:20
edzia21 napisał(a):

karolkas napisał(a):

mia napisał(a):

napisał(a):joan napisał(a):Znasz, tylko o tym nie wiesz, nie czytasz między wierszami emotka

No widzisz, toć jeszcze wyszło na to, że tępa jestem w dodatku.emotka Albo leniwa, też niedobrze.

W sumie i tak dobrze, że takie zdjęcia wybrali. emotka
Znaczy że nie poszli z nurtem modnej konkursowej twórczości, typu zdjęcia, które widzę w prawie każdym zdjęciowym konkursie: facjata obklejona produktami promocyjnymi a la słoneczko, albo rodzinka rozkrzyżowana na glebie jak zdechłe nietoperze, z rozanielonymi paszczami jakby im kto worek złota rzucił, a centralnie rzucony nie worek, ino produkta promocyjne...emotka
Zmieniają się tylko mentosy na spaghetti, spaghetti na wafelki itd. Sorry, jak jakiś produkt promocyjny pomyliłam. emotka

przez grzeczność nie skomentuję, bo mniemam że o moim zdjęciu mówisz , choć mogę się mylić, bo dużo rodzin leżących na podłodze tam jest. Tak jak i poprzebieranych, z przyklejanymi wafelkami tu i ówdzie itp. Raczej bym sie nie przyrównała do nietoperzy rozklapciałych na podłodze.... ale co tam każdy inaczej interpretuje zdjęcia, teksty, cokolwiek

Każdy orze jak może emotka  prawda? ... i nie ma się co obrażać emotka

Ależ oczywiście i broń Boże się nie obrażam. Ale czasami mam wrażenie, że e-konkursowicze stali się nagle biegłymi i ekspertami w dziedzinie konkursów i uzurpują sobie prawo do krytykowania wszystkiego i wszystkich, niekoniecznie mając racje. Generalnie wolę takie rozklapciałe zdjęcie na podłodze niż wafelek przyklejony do twarzy lub czoła lub zdjęcie bardzo kiepskiej jakości. 
0 0

miszczu1

#5981964 Napisano: 18.02.2015 21:46:09
buncia88 napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

dobra, dobra... bikini przykuło uwagę bardziej niz "produkt promocyjny' emotka mężczyźni.... emotka

Przecież zdjęcie jest oryginalne (nigdzie indziej w galerii takiego nie znalazłem emotka  ), doskonałej jakości,produkty promocyjne też są... wszystko na swoim miejscu emotka  Czego chcieć więcej? emotka   Ja chce lato... 
0 0

miszczu1

#5981966 Napisano: 18.02.2015 21:50:24
ciasssteczko napisał(a):

miszczu1 napisał(a):

dziękuję za wsparcie  emotka

Ależ proszę bardzoemotka
0 0

freyja88

#5981969 Napisano: 18.02.2015 21:55:02
miszczu1 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

miszczu1 napisał(a):A ja w PP kibicowałem Pani w masce i rurce do pływania...  emotka  Bardzo ładne zdjęcie emotka  Szkoda,źe nie wygrała... jakby była taka opcja to i nawet zagłosowałbym/kliknąłbym tu i ówdzie jakby była taka potrzeba  emotka  Jeśli ta Pani jest z forum to serdecznie pozdrawiam! emotka  (nie snuć tylko podtekstów emotka

Przecież zdjęcie jest oryginalne (nigdzie indziej w galerii takiego nie znalazłem emotka  ), doskonałej jakości,produkty promocyjne też są... wszystko na swoim miejscu emotka  Czego chcieć więcej? emotka   Ja chce lato... 

hehehe! emotka To prawda emotka
 to zdjęcie również mogłoby zgarnąć główną.
0 0

mgrzel

#5982021 Napisano: 19.02.2015 07:11:54
A ja współczuję osobie, której zdjęcie najpierw było pokazane w galerii zwycięzców wyjazdów a potem zamieniono je na zdjęcie zupełnie innej osoby. Pewnie radość była wielka a teraz wielkie rozczarowanie. Nie chciałabym być w jej sytuacji emotka  
0 0

mmmjjj

#5982028 Napisano: 19.02.2015 08:12:44
Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?
Chodzi mi o tablet z Palmy. Czy w razie awarii można go reklamować?

Mam nadzieję, że pytanie zadaję w dobrym wątku emotka
0 0

Gość: dorotade

#5982030 Napisano: 19.02.2015 08:20:23
mgrzel napisał(a):

A ja współczuję osobie, której zdjęcie najpierw było pokazane w galerii zwycięzców wyjazdów a potem zamieniono je na zdjęcie zupełnie innej osoby. Pewnie radość była wielka a teraz wielkie rozczarowanie. Nie chciałabym być w jej sytuacji emotka  

Ciekawi mnie, jak PP z tego wybrnieemotka  Od dzisiaj trzeba chyba robić print screeny z wynikami konkursów...
0 0

Gość: siasiolka

#5982032 Napisano: 19.02.2015 08:30:11
dorotade napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Ciekawi mnie, jak PP z tego wybrnieemotka  Od dzisiaj trzeba chyba robić print screeny z wynikami konkursów...

dokładnie o tym samym pomyślałam... hahaha.. jakby to było moje zdjęcie (usunięte) to wolałabym nie mieć świadomości, że było na liście zwycięzców... 
0 0

#5982035 Napisano: 19.02.2015 08:35:59
Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...
https://www.faceb...846703593&type=1
0 0

#5982038 Napisano: 19.02.2015 08:44:19
dorotade napisał(a):

Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

strona nie działa.. podaj jeszcze raz linka
0 0

#5982040 Napisano: 19.02.2015 08:47:15
siasiolka napisał(a):

dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Spróbuj prawym klawiszem myszy: otwórz link w nowej karcie
0 0

#5982042 Napisano: 19.02.2015 08:53:39
dorotade napisał(a):

siasiolka napisał(a):

napisał(a):dorotade napisał(a):Okazuje się, że Pani jednak zrobiła print screenaemotka  Sytuacja robi się coraz bardziej ciekawa...

Spróbuj prawym klawiszem myszy: otwórz link w nowej karcie

dzięki.. juź działa.. a to foto na fb to gdzie jest wrzucone? na tablice PP?
do głowy by mi nie przyszło robić prt sc...
ciekawe co z tym fantem zrobią emotka
0 0

memos

#5982043 Napisano: 19.02.2015 08:54:55
mmmjjj napisał(a):

Wiecie jak jest z gwarancją wygranych urządzeń elektronicznych?
Chodzi mi o tablet z Palmy. Czy w razie awarii można go reklamować?

Mam nadzieję, że pytanie zadaję w dobrym wątku emotka

Mozna, pytałam o to i pani mówiła, ze w razie jakby sie cos działo to trzeba sie z nimi skontaktować.
0 0