Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mgrzel

#5996016 Napisano: 24.03.2015 11:33:57
psika napisał(a):

Czy Kaufland z tego rysunkowego informował albo gdzieś dał wyniki?

Raczej  jeszcze nie. Mają czas do dzisiaj, aby wybrać a poinformować do końca miesiąca. Na FB pisali, że dzisiaj zamieszczą informację na ten temat. Ale czy ta informacja, będzie listą nagrodzonych czy jakąś wiadomością od komisji, to nie wiem.
0 0

psika

#5996043 Napisano: 24.03.2015 12:22:33
mgrzel napisał(a):

psika napisał(a):Czy Kaufland z tego rysunkowego informował albo gdzieś dał wyniki?

Raczej  jeszcze nie. Mają czas do dzisiaj, aby wybrać a poinformować do końca miesiąca. Na FB pisali, że dzisiaj zamieszczą informację na ten temat. Ale czy ta informacja, będzie listą nagrodzonych czy jakąś wiadomością od komisji, to nie wiem.

dzieki za info
0 0

Gość: dydys

#5996044 Napisano: 24.03.2015 12:22:41

Witam!!
mam pytanie czy w konkursie Pampers

http://maliodkrywcy.onet.pl/index.html
można wstawić więcej niż 1 zdjęcie??

Można, dużo ☺ W regulaminie wszystko jest 
0 0

mirai

#5996163 Napisano: 24.03.2015 15:28:30
Czyżby dzisiaj nikt nikt nic nie wygrał - bez wpisów na "moje dzisiejsze wygrane"...emotka
0 0

asiam

#5996182 Napisano: 24.03.2015 16:08:42
Czy na konkurs Dayli Palette mozna kupić szamponetkę? Czy dowolna farba Palette to również specyfik bez amoniaku , który koloryzuje ale mniej trwale?

Proszę o PW. 
0 0

psika

#5996194 Napisano: 24.03.2015 16:26:13
Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?
0 0

MEG13

#5996208 Napisano: 24.03.2015 17:07:01
psika napisał(a):

Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

na fb toczy się już ostra dyskusja w sprawie podmienionego regulaminu konkursu "Wszystko, co kochasz, pyszne jedzenie".
Jak dla mnie to kolejna porażka Kauflandu, może zmienią wyniki, tak jak zrobili to w konkursie kulinarnym.
0 0

kaskaderka1

#5996209 Napisano: 24.03.2015 17:12:19
violetta napisał(a):

psika napisał(a):Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

na fb toczy się już ostra dyskusja w sprawie podmienionego regulaminu konkursu "Wszystko, co kochasz, pyszne jedzenie".
Jak dla mnie to kolejna porażka Kauflandu, może zmienią wyniki, tak jak zrobili to w konkursie kulinarnym.

a co się dzieje?
Już widzę.
Mój synek też brał udział i jak zobaczyłam dzisiejsze wyniki to od razu stwierdziliśmy z mężem że to prace rodziców.
Już nie wspomnę że szablonów brak .
0 0

mia

#5996210 Napisano: 24.03.2015 17:18:00
violetta napisał(a):

psika napisał(a):Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

Nie brałam udziału, nie mam małych dzieci, ale to co widzę, to już jest tzw. przegięcie pały. emotka
Chamstwo i bezczelność poniektórych rodziców (?), bo trudno mi to delikatniej określić.emotka
Czy mi się zdaje, czy to miały być prace rysowane na jakimś szablonie przez dzieci, a nie efekty przestrzenno-lizusowskie tworzone przez dorosłych?
Trzeba być idiotą, żeby nie odróżnić pracy dorosłego od pracy dziecka...
0 0

MEG13

#5996211 Napisano: 24.03.2015 17:20:36
kaskaderka1 napisał(a):

violetta napisał(a):

napisał(a):psika napisał(a):Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

a co się dzieje?

prace miały być wykonane na specjalnych szablonach, a wygrały prace przestrzenne;, dla potrzeb zwycięskich prac przestrzennych regulamin został zmieniony. Może znowu zmienią wyniki, jak w kulinarnym, tyle że tym razem to organizator oszukał, a nie uczestnicy.
0 0

magisterek

#5996213 Napisano: 24.03.2015 17:21:47
psika napisał(a):

MAM PIERWOTNY REGULAMIN KAUFLANDA JEŚLI KTOŚ CHCE emotka - UDZIAŁU NIE BRAŁEM BO OD RAZU CZUŁEM, ŻE NIE WARTO DZIECKU ZAWRACAĆ GŁOWY BO WYGRAJĄ ROBÓTKI RĘCZNE W 3D
0 0

MEG13

#5996219 Napisano: 24.03.2015 17:28:18
magisterek napisał(a):

MAM PIERWOTNY REGULAMIN KAUFLANDA JEŚLI KTOŚ CHCE emotka - UDZIAŁU NIE BRAŁEM BO OD RAZU CZUŁEM, ŻE NIE WARTO DZIECKU ZAWRACAĆ GŁOWY BO WYGRAJĄ ROBÓTKI RĘCZNE W 3D

piszcie reklamacje, poprzez formularz na stronie kaufland/kontakt/reklamacje i uwagi, może następnym razem nie będą kombinować z regulaminem.
0 0

mmika26

#5996222 Napisano: 24.03.2015 17:34:45
Hej, pamiętacie konkurs, który organizowała Sephora http://pl.sephora-the-game.com/winners czy ktoś z Was coś tam wygrał i czy dostał nagrodę? Dziwna sprawa, bo konkurs dawno temu się zakończył, a ja dostałam wiadomość o wygranej.... ale sobie nie przypominam,żeby ktoś gdzieś się  chwalił się wygraną albo nagrodą...
0 0

kaskaderka1

#5996224 Napisano: 24.03.2015 17:36:07
mmika26 napisał(a):

Hej, pamiętacie konkurs, który organizowała Sephora http://pl.sephora-the-game.com/winners czy ktoś z Was coś tam wygrał i czy dostał nagrodę? Dziwna sprawa, bo konkurs dawno temu się zakończył, a ja dostałam wiadomość o wygranej.... ale sobie nie przypominam,żeby ktoś gdzieś się  chwalił się wygraną albo nagrodą...

Ja wygrałam w pierwszym tygodniu.
A kiedy wysłali do ciebie wiadomość?
0 0

Gość: zuzola

#5996226 Napisano: 24.03.2015 17:36:21
czy ktoś jeszcze czeka na puszkę PP?
0 0

Gość: karolkas

#5996229 Napisano: 24.03.2015 17:37:41
violetta napisał(a):

magisterek napisał(a):

napisał(a):psika napisał(a):Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

piszcie reklamacje, poprzez formularz na stronie kaufland/kontakt/reklamacje i uwagi, może następnym razem nie będą kombinować z regulaminem.

no, a ja się nadałam naciągnąć przez swoje dzieci,tak ich konkurs wciągnął że aż 4 prace machnęły, no ale oczywiście robione na formularzu, nie przestrzenne. Szkoda trochę,bo na pewno masę dzieci się starało, a wygrały prace rodziców.
0 0

MEG13

#5996232 Napisano: 24.03.2015 17:42:36
karolkas napisał(a):

violetta napisał(a):

napisał(a):magisterek napisał(a):

napisał(a):napisał(a):psika napisał(a):Kto ma zapisany regulamin Kauflandu, ale jak zaczynał sie konkurs, bo w tej chwili juz go zmienili i grają głupa?

no, a ja się nadałam naciągnąć przez swoje dzieci,tak ich konkurs wciągnął że aż 4 prace machnęły, no ale oczywiście robione na formularzu, nie przestrzenne. Szkoda trochę,bo na pewno masę dzieci się starało, a wygrały prace rodziców.

to już nawet nie chodzi o pracę rodziców, bo uczestnicy konkursów często oszukują, ale czemu organizator oszukał podmieniając regulamin?!
0 0

MEG13

#5996235 Napisano: 24.03.2015 17:47:59
mmika26 napisał(a):

ja wygrałam, ale wiadomość z danymi musiałam wysyłać poprzez fb, bo organizator miał zapchaną skrzynkę, nagroda już w domu.
0 0

kaskaderka1

#5996265 Napisano: 24.03.2015 18:56:54
Na fb Kaufland skasował wszystkie posty.
0 0

Gość: justyna93

#5996266 Napisano: 24.03.2015 19:01:17
Dostał ktoś dziś maila z potwierdzeniem adresu do kampanii owsianek Kupiec ze streetcom?
0 0