Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Paulucha

#6005505 Napisano: 15.04.2015 19:22:30
ondine napisał(a):

elbowndg napisał(a):

napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):Paulucha napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):Co do T-Mobile, oni wydają te hasła na kartkach, z datą i pieczątką salonu, wie ktoś czy to jest potrzebne do okazania przy wygranej? Bo jeśli tak to te hasła nic nam nie dadzą emotka
P.S. Z dzisiejszego dnia już smartfon przekazany laureatce. Koło 12, bo akurat słuchałam.

Czyli oni wybrali osobę tylko z tych zgłoszeń dokonanych do 12. A Ci co zgłosili się po to już nie mają szansy na smartfona? Słaaabooo

Ja nie mam pojęcia, nie ma nigdzie regulaminu  emotka  faktycznie słabo by było. Raczej to mało prawdopodobne. Ale wydaje mi się, że karteczkę z hasłem trzeba mieć emotka

Mi kolezanka sle codziennie haslo na telefon. Nic raczej nie trzeba. Swoja droga ciezko bez tego regulaminu.

To po co by wydawali te hasła z datą i pieczątką na specjalnym druczku?  emotka

Ja dostałam tylko tą karteczkę, bez daty i pieczątki, a hasło "ustnie". Więc co salon to inna "procedura".
0 0

cudaczek121

#6005509 Napisano: 15.04.2015 19:36:26
Ja poprosiłam, aby mi Pani zapisała na odwrocie wizytówki ich salonu T-mobile emotka Hasło na dziś to: Bez limitu w T- Mobile, jeśliby ktoś jeszcze potrzebował emotka
0 0

edzia21

#6005510 Napisano: 15.04.2015 19:37:20
cudaczek121 napisał(a):

Ja poprosiłam, aby mi Pani zapisała na odwrocie wizytówki ich salonu T-mobile emotka Hasło na dziś to: Bez limitu w T- Mobile, jeśliby ktoś jeszcze potrzebował emotka

Zwycięzca z dnia dzisiejszego już był w poludnie... więc na dzisiaj "limit nagród wyczerpany". Niestety emotka
0 0

Gość: elbowndg

#6005526 Napisano: 15.04.2015 20:16:01
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Zwycięzca z dnia dzisiejszego już był w poludnie... więc na dzisiaj "limit nagród wyczerpany". Niestety emotka

Ale to chyba nie jest tak. Dzis dajesz zgloszenie i jutro wybieraja.
0 0

edzia21

#6005527 Napisano: 15.04.2015 20:19:43
elbowndg napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):Ja poprosiłam, aby mi Pani zapisała na odwrocie wizytówki ich salonu T-mobile emotka Hasło na dziś to: Bez limitu w T- Mobile, jeśliby ktoś jeszcze potrzebował emotka

W poniedziałek wystartowal konkurs i juz o 14 byl pierwszy zwyciezca...wiec jak to wytlumaczysz? emotka  Chyba ze w momencie wyboru danego dnia "zamykaja baze" i przechodzi na kolejny dzien - w co wątpię. 
0 0

#6005538 Napisano: 15.04.2015 20:53:11
edzia21 napisał(a):

elbowndg napisał(a):

edzia21 napisał(a):

napisał(a):cudaczek121 napisał(a):Ja poprosiłam, aby mi Pani zapisała na odwrocie wizytówki ich salonu T-mobile emotka Hasło na dziś to: Bez limitu w T- Mobile, jeśliby ktoś jeszcze potrzebował emotka

W poniedziałek wystartowal konkurs i juz o 14 byl pierwszy zwyciezca...wiec jak to wytlumaczysz? emotka  Chyba ze w momencie wyboru danego dnia "zamykaja baze" i przechodzi na kolejny dzien - w co wątpię. 

Aaaaa chyba ze tak. To by sie zgadzalo.
0 0

edzia21

#6005540 Napisano: 15.04.2015 20:59:16
Kilka tygodni temu moja firma chciała zorganizować konkurs na antenie RMF Maxx. Miał to być konkurs na napisanie odpowiedzi/dokończenie zdania...przyszła do nas przedstawicielka grupy RMF i na nasze zapytanie, czy możemy sami wybierać prace (zasugerowałam taką opcję, gdyż poziom wybieranych prac poraża...) odpowiedziała: "A po co będą sobie Państwo zawracali glowę? Coś wylosujemy i juz, po problemie"...emotka  i jak oni własnie tak "wybierają" to ja dziękuję  emotka
0 0

#6005542 Napisano: 15.04.2015 21:06:22
edzia21 napisał(a):

Kilka tygodni temu moja firma chciała zorganizować konkurs na antenie RMF Maxx. Miał to być konkurs na napisanie odpowiedzi/dokończenie zdania...przyszła do nas przedstawicielka grupy RMF i na nasze zapytanie, czy możemy sami wybierać prace (zasugerowałam taką opcję, gdyż poziom wybieranych prac poraża...) odpowiedziała: "A po co będą sobie Państwo zawracali glowę? Coś wylosujemy i juz, po problemie"...emotka  i jak oni własnie tak "wybierają" to ja dziękuję  emotka

Poziom konkursow niestety jest coraz gorszy. Idealnym przykladem na to jest Visa gdzie kazdy wie jakie zgloszenia wygrywaly. Nie ma co sie starac.
0 0

joan

#6005543 Napisano: 15.04.2015 21:12:31
edzia21 - ja to sobie myślę, że karma istnieje i gorąco jej kibicuje przy każdej informacji o tym, że ktoś ma wyebane na swoją pracę emotka To tak w kontekście pracownicy eremefu emotka
0 0

edzia21

#6005544 Napisano: 15.04.2015 21:13:59
joan napisał(a):

edzia21 - ja to sobie myślę, że karma istnieje i gorąco jej kibicuje przy każdej informacji o tym, że ktoś ma wyebane na swoją pracę emotka To tak w kontekście pracownicy eremefu emotka

tak istnieje - zrezygnowaliśmy z owego konkursidła i laseczka pożegnała się z premią emotka
0 0

joan

#6005545 Napisano: 15.04.2015 21:17:21
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

tak istnieje - zrezygnowaliśmy z owego konkursidła i laseczka pożegnała się z premią emotka

Jak to mówią: szybki szpil! emotka

Ciekawe, co by ta babka powiedziała, gdyby jej córka chodziła na studia, gdzie wykładowcom nie chciałoby się czytać kolokwiów oraz prac semestralnych, tylko by "losowali" oceny emotka
0 0

edzia21

#6005546 Napisano: 15.04.2015 21:19:39
W kwestii konkursów za bardzo nie chciałam z nią dyskutować...ale za wszelką cenę próbowała nam udowodnić, że NIE WAŻNE do kogo trafi nagroda, WAŻNE że będzie promocja i każdy o danej instytucji usłyszy i tyle. Dlatego też, przestał mnie zastanawiać poziom "nagradzanych prac" w RMF. 
0 0

monikar

#6005547 Napisano: 15.04.2015 21:22:09
edzia21 napisał(a):

W kwestii konkursów za bardzo nie chciałam z nią dyskutować...ale za wszelką cenę próbowała nam udowodnić, że NIE WAŻNE do kogo trafi nagroda, WAŻNE że będzie promocja i każdy o danej instytucji usłyszy i tyle.

Nie wiedziała biedaczka że edzia zapaloną konkursowiczką jest emotka  i dla niej MA ZNACZENIE kto zdobędzie nagrodę emotka
0 0

joan

#6005550 Napisano: 15.04.2015 21:27:35
edzia21 - oj to musiało być wyzwanie dla Ciebie, zachować kamienną twarz w takiej sytuacji!  emotka

Ale tak sobie myślę, że wszystko jest nieważne. I to i tamto i siamto, a już szczególnie, że owa pani nie dostała premii, bo ważne jest tylko, iż dostał ją ktokolwiek emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6005552 Napisano: 15.04.2015 21:30:04
edzia21 napisał(a):

No, cudownie...emotka
0 0

edzia21

#6005559 Napisano: 15.04.2015 21:49:23
joan napisał(a):

edzia21 - oj to musiało być wyzwanie dla Ciebie, zachować kamienną twarz w takiej sytuacji!  emotka

Ale tak sobie myślę, że wszystko jest nieważne. I to i tamto i siamto, a już szczególnie, że owa pani nie dostała premii, bo ważne jest tylko, iż dostał ją ktokolwiek emotka

jednym słowem...wpieniła mnie emotka  miałam o tym nie pisać, żeby nie strącać snu z powiek wielu osobom, ale ten durny RMF mnie dzisiaj wkur... emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6005561 Napisano: 15.04.2015 21:53:45
ondine napisał(a):

elbowndg napisał(a):

napisał(a):napisał(a):Paulucha napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):Co do T-Mobile, oni wydają te hasła na kartkach, z datą i pieczątką salonu, wie ktoś czy to jest potrzebne do okazania przy wygranej? Bo jeśli tak to te hasła nic nam nie dadzą emotka
P.S. Z dzisiejszego dnia już smartfon przekazany laureatce. Koło 12, bo akurat słuchałam.

Czyli oni wybrali osobę tylko z tych zgłoszeń dokonanych do 12. A Ci co zgłosili się po to już nie mają szansy na smartfona? Słaaabooo

Ja nie mam pojęcia, nie ma nigdzie regulaminu  emotka  faktycznie słabo by było. Raczej to mało prawdopodobne. Ale wydaje mi się, że karteczkę z hasłem trzeba mieć emotka

Mi kolezanka sle codziennie haslo na telefon. Nic raczej nie trzeba. Swoja droga ciezko bez tego regulaminu.

data w sumie nie ważna, bo widać jaka była po wpisanym haśle, mi dziewczyna powiedziała, że muszą to wydawać z pieczątką, ale ksera tych kuponów nawet nie są numerowane, więc... 
0 0

Gość: giuliettaX

#6005563 Napisano: 15.04.2015 21:58:49
że nie są numerowane to moje spostrzeżenie  emotka  ale może mają niewidzialny chip emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6005564 Napisano: 15.04.2015 21:59:04
giulietta napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):elbowndg napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):Paulucha napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):Co do T-Mobile, oni wydają te hasła na kartkach, z datą i pieczątką salonu, wie ktoś czy to jest potrzebne do okazania przy wygranej? Bo jeśli tak to te hasła nic nam nie dadzą emotka

data w sumie nie ważna, bo widać jaka była po wpisanym haśle, mi dziewczyna powiedziała, że muszą to wydawać z pieczątką, ale ksera tych kuponów nawet nie są numerowane, więc... 

Po prostu wybrali hasło koło południa i już.
0 0

Paulucha

#6005567 Napisano: 15.04.2015 22:18:30
nouvelle napisał(a):

giulietta napisał(a):

napisał(a):napisał(a):elbowndg napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):Paulucha napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):Co do T-Mobile, oni wydają te hasła na kartkach, z datą i pieczątką salonu, wie ktoś czy to jest potrzebne do okazania przy wygranej? Bo jeśli tak to te hasła nic nam nie dadzą emotka

Po prostu wybrali hasło koło południa i już.

Na pewno nie są numerowane bo koleś przy mnie drukował i dał mi całą kartkę A4 z 4 "kuponami", bez pieczątki i bez wpisanego hasła.
0 0