Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

slawsar2

#6011677 Napisano: 30.04.2015 22:09:21
mirai napisał(a):

Czy informowali z: Konkurs "Impregnat Nr 1"?

Jakoś nikt się nie chwalił...

Też jestem ciekawy co z tym Drewnochronem. 70 nagród w m-c i nikt by nie wygrał z forum.
0 0

edzia21

#6011679 Napisano: 30.04.2015 22:10:17
giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

loterie megaturniej i tchibo. jak myślicie, byłaby szansa na odesłanie paragonu w razie wygranej? mam 2 paragony, na każdym po 2 konkursy, tak się złożyło. myślę czy posłać 4 zgłoszenia czy tylko 2

Osobiście wątpię - z tego względu zrezygnowałam dzisiaj z "załatwienia" Megaturnieju kawą Tchibo. emotka

A propos Bricomarche - byłam dzisiaj i jestem bardzo usatysfakcjonowana kuponami.emotka
Naprawdę dużo miejsca na wpisanie (mam na myśli wielkość liter) zarówno hasła jak danych, no i papier nie jest śliski, więc można pisać czym się chce, bo się nie rozmaże.

papier jak papier, ale jak szczelina w urnie? emotka emotka   uwielbiam kreatywne osoby i podziwianie ich prac ( zwłaszcza jeżeli widzę je pierwszy raz, ale zgłoszone na konkursy plastyczne), nie ukrywam,że też mam zdolności manualne, ale też ściśle trzymam się regulaminuemotka  hasło to hasło emotka  praca plastyczna to praca plastyczna emotka  osobiście wstydziłabym się wysłać laurkę na konkurs z hasłem i odwrotnie i nie zrozumiem sensu i celu takich praktyk tym bardziej, że nawet 3-stronicową rozkładówkę (fajna) nie robi się w 5 minut... a hasło w 5 minut można stworzyć i to dobre i z czystym sumieniem być na równi z innymi uczestnikami konkursu emotka    przeżyjmy to jeszcze raz emotka   https://www.youtu...re=player_detailpage

ło maj gat! emotka  i to się nazywa laurka...PS. nadal zbieram szczenę z podłogi. Podziwiam ludzi za wytrwałość w dążeniu do celu emotka  Moja nerwica i nadpobudliwość skreślają mnie w tym rankingu emotka
0 0

luko922

#6011681 Napisano: 30.04.2015 22:13:47
emotka emotka emotka
0 0

mia

#6011683 Napisano: 30.04.2015 22:15:07
Jak chodzi o szczelinę (w urnie znaczy emotka ), to jest identycznie wąziutka jak rok temu, ale myślę że dla chcącego nic trudnego.
Tyle, że w Brico takie numery nie przechodzą; nie wiem jak komisje sklepowe, ale góra wypieprza wszystkie laurki i chwała im za to!emotka
No i pewnie z tego względu, że mają dosyć domorosłych artystów, pojechali tak teraz w regulaminie...emotka
0 0

mirai

#6011685 Napisano: 30.04.2015 22:19:47
slawsar2 napisał(a):

mirai napisał(a):

Też jestem ciekawy co z tym Drewnochronem. 70 nagród w m-c i nikt by nie wygrał z forum.

No właśnie...
0 0

mia

#6011688 Napisano: 30.04.2015 22:21:42
Gwoli ścisłości...
http://www.eccoholiday.com/10lat/
Ten konkurs akurat był nie na hasła, ale na prace, czyli po naszemu laurki. emotka
0 0

katrin1

#6011694 Napisano: 30.04.2015 22:25:45
Jak mieliscie opisane paragony na playboya? U mnie: żel  p prysznc vip. Moge słać? Uznają taki?
0 0

Gość: polarniczka

#6011700 Napisano: 30.04.2015 22:32:46
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

loterie megaturniej i tchibo. jak myślicie, byłaby szansa na odesłanie paragonu w razie wygranej? mam 2 paragony, na każdym po 2 konkursy, tak się złożyło. myślę czy posłać 4 zgłoszenia czy tylko 2

Osobiście wątpię - z tego względu zrezygnowałam dzisiaj z "załatwienia" Megaturnieju kawą Tchibo. emotka

A propos Bricomarche - byłam dzisiaj i jestem bardzo usatysfakcjonowana kuponami.emotka
Naprawdę dużo miejsca na wpisanie (mam na myśli wielkość liter) zarówno hasła jak danych, no i papier nie jest śliski, więc można pisać czym się chce, bo się nie rozmaże.

papier jak papier, ale jak szczelina w urnie? emotka emotka   uwielbiam kreatywne osoby i podziwianie ich prac ( zwłaszcza jeżeli widzę je pierwszy raz, ale zgłoszone na konkursy plastyczne), nie ukrywam,że też mam zdolności manualne, ale też ściśle trzymam się regulaminuemotka  hasło to hasło emotka  praca plastyczna to praca plastyczna emotka  osobiście wstydziłabym się wysłać laurkę na konkurs z hasłem i odwrotnie i nie zrozumiem sensu i celu takich praktyk tym bardziej, że nawet 3-stronicową rozkładówkę (fajna) nie robi się w 5 minut... a hasło w 5 minut można stworzyć i to dobre i z czystym sumieniem być na równi z innymi uczestnikami konkursu emotka    przeżyjmy to jeszcze raz emotka   https://www.youtu...re=player_detailpage

ło maj gat! emotka  i to się nazywa laurka...PS. nadal zbieram szczenę z podłogi. Podziwiam ludzi za wytrwałość w dążeniu do celu emotka  Moja nerwica i nadpobudliwość skreślają mnie w tym rankingu emotka

Mnie z kolei dziwi GŁUPOTA Organizatorów, łamanie Regulaminów , nagradzanie tych gniotów i jeszcze pisanie w stylu- zadzwiła nas, urzekła... kreatywnośćemotka  

w miłości, na wojnie i w konkursach wszystkie chwyty dozwolone...regulamin? a kto by się nim przejmował i kto pisał takie nie wiadomo co, skoro jeżeli pisze, że praca ma mieć do 500 znaków a wygrywa filmik z użyciem cudzej piosenki to przecież znaczy, że wszystko jest ok... 
0 0

Gość: giuliettaX

#6011703 Napisano: 30.04.2015 22:33:39
mia napisał(a):

Gwoli ścisłości...
Ten konkurs akurat był nie na hasła, ale na prace, czyli po naszemu laurki. emotka

i dlatego wielkie emotka  jeżeli nie był na hasła, bo prace fantastyczne  emotka  tak mi się filmik skojarzył z tematem to wrzuciłam, podoba mi się zwłaszcza "Proszę włączyć" emotka   emotka
0 0

#6011713 Napisano: 30.04.2015 22:41:12
polarniczka napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Mnie z kolei dziwi GŁUPOTA Organizatorów, łamanie Regulaminów , nagradzanie tych gniotów i jeszcze pisanie w stylu- zadzwiła nas, urzekła... kreatywnośćemotka  

w miłości, na wojnie i w konkursach wszystkie chwyty dozwolone...regulamin? a kto by się nim przejmował i kto pisał takie nie wiadomo co, skoro jeżeli pisze, że praca ma mieć do 500 znaków a wygrywa filmik z użyciem cudzej piosenki to przecież znaczy, że wszystko jest ok... 

i tu się mylisz, bo może i miłość miłością.... wojna wojną... ale tworzenie regulaminów ściśle określają przepisy prawa emotka  regulamin to nie jest "byle co" 
0 0

mia

#6011714 Napisano: 30.04.2015 22:44:10
giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

Gwoli ścisłości...

i dlatego wielkie emotka  jeżeli nie był na hasła, bo prace fantastyczne  emotka  tak mi się filmik skojarzył z tematem to wrzuciłam, podoba mi się zwłaszcza "Proszę włączyć" emotka   emotka

"Proszę włączyć" wymiata - tez zwróciłam na to uwagę.emotka emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#6011719 Napisano: 30.04.2015 22:51:21
mirai napisał(a):

slawsar2 napisał(a):

mirai napisał(a):

No właśnie...

Po pierwszym etapie było wszystko "zgodnie z Regulaminem" emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6011724 Napisano: 30.04.2015 23:07:17
giulietta sorki, ale się uśmiałam...czy ktoś pociąga organizatora za niestosowanie się do własnego regulaminu? oprócz krzyków na fejsie, wysłanych e-maili chciało się komuś iść do sądu z organizatorem?....a swoją drogą w dużej ilości regulaminów masz zapis, że zapisy regulaminu mogą ulec zmianie...więc gdzie to prawo i jego egzekwowanie? jakieś wyroki sądu, cokolwiek?...
0 0

#6011728 Napisano: 30.04.2015 23:23:29
polarniczka napisał(a):

giulietta sorki, ale się uśmiałam...czy ktoś pociąga organizatora za niestosowanie się do własnego regulaminu? oprócz krzyków na fejsie, wysłanych e-maili chciało się komuś iść do sądu z organizatorem?....a swoją drogą w dużej ilości regulaminów masz zapis, że zapisy regulaminu mogą ulec zmianie...więc gdzie to prawo i jego egzekwowanie? jakieś wyroki sądu, cokolwiek?...

poszukaj u woojka emotka  że coraz więcej jest takich spraw  emotka  a jak jest zapis o zmianie reg., po którym się on zmienia to ok, bo po takim zapisie jak najbardziej może być zmieniony, ale to przecież wiemy przed emotka
0 0

mia

#6011739 Napisano: 01.05.2015 00:17:53
A propos prac... Tym razem wypracowane zdjęcie i...samochód. emotka
https://www.kocik...rs.pl/zwyciezcy.html
0 0

visserarthur

#6011741 Napisano: 01.05.2015 00:38:34
mia napisał(a):

A kot przyduszany, żeby nie uciekł... - zgarnięty z ulicy na potrzeby zdjęcia...? emotka :D
0 0

Gość: dolly

#6011742 Napisano: 01.05.2015 00:40:59
visserarthur napisał(a):

mia napisał(a):

A kot przyduszany, żeby nie uciekł... - zgarnięty z ulicy na potrzeby zdjęcia...? emotka :D

Tam chyba nie tylko kot "przygarniety" emotka
0 0

visserarthur

#6011743 Napisano: 01.05.2015 00:43:56
dolly napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mia napisał(a):

Tam chyba nie tylko kot "przygarniety" emotka

"Mąż" też... emotka
0 0

Gość: dolly

#6011744 Napisano: 01.05.2015 00:47:42
Bywa, ze i mężowie sa zgarniani z ulicy emotka
0 0

Gość: Kate78

#6011750 Napisano: 01.05.2015 07:21:02
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Żyłam dotychczas w wielkiej nieświadomości emotka
0 0