Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Mila26

#6011789 Napisano: 01.05.2015 10:31:35
Kochani gdzie znajduje się numer z paragonu fiskalnego z kauflanda?biorę udział w loterii gerbera.Bardzo proszę o pomoc.
0 0

Gość: koki

#6011793 Napisano: 01.05.2015 10:36:32
Jak myślicie będą dzisiaj wyniki z Playboya?
0 0

Gość: brylancik0

#6011802 Napisano: 01.05.2015 10:51:16
Miła26 napisał(a):

Kochani gdzie znajduje się numer z paragonu fiskalnego z kauflanda?biorę udział w loterii gerbera.Bardzo proszę o pomoc.

hej!
co to za konkurs????emotka
jak kaufland może chodzić im o mr systemowy na dole a nr paragonu na górze po prawej stronie
0 0

fryteczka

#6011810 Napisano: 01.05.2015 11:05:32
sa @ z playboy
0 0

zaczytana-pola

#6011831 Napisano: 01.05.2015 11:28:25
mia napisał(a):

A propos prac... Tym razem wypracowane zdjęcie i...samochód. emotka
https://www.kocik...rs.pl/zwyciezcy.html

Wg mnie zdjęcie świetne. Zupełnie inne od pozostałych.
0 0

zezowaty_kot

#6011851 Napisano: 01.05.2015 12:02:25
zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie to zdjęcie smuci. Jako podręcznikowa kociara pierwsze na co zwróciłam uwagę to ten przerażony, trzymany kot. Ja wiem, że koty nie lubią współpracować, ale można było np wymazać sobie palce w tej purinie i zwierz stałby jak zahipnotyzowany. Element ludzki jak najbardziej ok, ale drażni mnie kot zmuszany do bycia szczęśliwym. 
0 0

kacia

#6011852 Napisano: 01.05.2015 12:02:36
Kate78 napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

loterie megaturniej i tchibo. jak myślicie, byłaby szansa na odesłanie paragonu w razie wygranej? mam 2 paragony, na każdym po 2 konkursy, tak się złożyło. myślę czy posłać 4 zgłoszenia czy tylko 2

Osobiście wątpię - z tego względu zrezygnowałam dzisiaj z "załatwienia" Megaturnieju kawą Tchibo. emotka

A propos Bricomarche - byłam dzisiaj i jestem bardzo usatysfakcjonowana kuponami.emotka
Naprawdę dużo miejsca na wpisanie (mam na myśli wielkość liter) zarówno hasła jak danych, no i papier nie jest śliski, więc można pisać czym się chce, bo się nie rozmaże.

papier jak papier, ale jak szczelina w urnie? emotka emotka   uwielbiam kreatywne osoby i podziwianie ich prac ( zwłaszcza jeżeli widzę je pierwszy raz, ale zgłoszone na konkursy plastyczne), nie ukrywam,że też mam zdolności manualne, ale też ściśle trzymam się regulaminuemotka  hasło to hasło emotka  praca plastyczna to praca plastyczna emotka  osobiście wstydziłabym się wysłać laurkę na konkurs z hasłem i odwrotnie i nie zrozumiem sensu i celu takich praktyk tym bardziej, że nawet 3-stronicową rozkładówkę (fajna) nie robi się w 5 minut... a hasło w 5 minut można stworzyć i to dobre i z czystym sumieniem być na równi z innymi uczestnikami konkursu emotka    przeżyjmy to jeszcze raz emotka   https://www.youtu...re=player_detailpage

ło maj gat! emotka  i to się nazywa laurka...PS. nadal zbieram szczenę z podłogi. Podziwiam ludzi za wytrwałość w dążeniu do celu emotka  Moja nerwica i nadpobudliwość skreślają mnie w tym rankingu emotka

Mnie z kolei dziwi GŁUPOTA Organizatorów, łamanie Regulaminów , nagradzanie tych gniotów i jeszcze pisanie w stylu- zadzwiła nas, urzekła... kreatywnośćemotka  

Żyłam dotychczas w wielkiej nieświadomości emotka

btw. również nie mogę wyjść z zachwytu, jacy ludzie są pomysłowi i zdolni emotka no i cierpliwi
0 0

Gość: mikki85

#6011854 Napisano: 01.05.2015 12:03:37
mia napisał(a):

słynna Monika U. ??? 
0 0

vickichelm

#6011857 Napisano: 01.05.2015 12:07:50
Mam pytanie dot. Playboya bo pierwszy raz wygrałam emotka Jeśli mam na jednego @ dwie wiadomości o wygranej ale z tej samej godziny i minuty to znaczy , że się pomylili i dwa razy wysłał im się e-mail czy to dwie wygrane? emotka Proszę o info najlepiej pozytywne hehe
0 0

Gość: defed

#6011859 Napisano: 01.05.2015 12:09:44
vickichelm napisał(a):

Mam pytanie dot. Playboya bo pierwszy raz wygrałam emotka Jeśli mam na jednego @ dwie wiadomości o wygranej ale z tej samej godziny i minuty to znaczy , że się pomylili i dwa razy wysłał im się e-mail czy to dwie wygrane? emotka Proszę o info najlepiej pozytywne hehe

pozytywne info - masz 2 wygrane emotka  wyślij im na każdą wiadomość odpowiedź z nr konta
0 0

mia

#6011863 Napisano: 01.05.2015 12:11:12
zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

A mnie to zdjęcie smuci. Jako podręcznikowa kociara pierwsze na co zwróciłam uwagę to ten przerażony, trzymany kot. Ja wiem, że koty nie lubią współpracować, ale można było np wymazać sobie palce w tej purinie i zwierz stałby jak zahipnotyzowany. Element ludzki jak najbardziej ok, ale drażni mnie kot zmuszany do bycia szczęśliwym. 

To jedna rzecz. Druga, to ja mam już przesyt kolorowych, przeładowanych zdjęć-instalacji, poddanych jeszcze dodatkowo obróbkom w Paincie, w związku z czym to zdjęcie mi się kompletnie nie podoba. Ot, cyrk na kółkach, gdzie kot, który miał byc tu elementem kluczowym, jest jakimś żałosnym dodatkiem na siłę. Zdecydowanie bardziej podobają mi się te "zwykłe" zdjęcia obok.
Ale... Doceniam wkład pracy/środków i rozumiem decyzję komisji. emotka
0 0

benasia

#6011865 Napisano: 01.05.2015 12:12:27
mikki85 napisał(a):

mia napisał(a):

słynna Monika U. ??? 

chciałam zobaczyć inne prace które wygrały ale oprócz 2 na posłanie innych nie widze bo nic mi sie nie przesuwa...emotka
0 0

Gość: gosia16

#6011867 Napisano: 01.05.2015 12:16:40
mia napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

To jedna rzecz. Druga, to ja mam już przesyt kolorowych, przeładowanych zdjęć-instalacji, poddanych jeszcze dodatkowo obróbkom w Paincie, w związku z czym to zdjęcie mi się kompletnie nie podoba. Ot, cyrk na kółkach, gdzie kot, który miał byc tu elementem kluczowym, jest jakimś żałosnym dodatkiem na siłę. Zdecydowanie bardziej podobają mi się te "zwykłe" zdjęcia obok.
Ale... Doceniam wkład pracy/środków i rozumiem decyzję komisji. emotka

tez mam wrażenie że ten kot jest tam najmniej ważny emotka
0 0

marzenier

#6011868 Napisano: 01.05.2015 12:17:51
Ale że jaki kot ?  :D
0 0

trebor1

#6011874 Napisano: 01.05.2015 12:36:22
ja bym do tematu podszedł trochę może bardziej przewrotnie,
i obrócił kota ogonem...
:)
0 0

zezowaty_kot

#6011875 Napisano: 01.05.2015 12:39:30
trebor1 napisał(a):

i obrócił kota ogonem...

Kot to by chyba sam chętnie się obrócił. Gdyby tylko było mu dane emotka
0 0

trebor1

#6011878 Napisano: 01.05.2015 12:43:11
zezowaty_kot napisał(a):

trebor1 napisał(a):

i obrócił kota ogonem...

Kot to by chyba sam chętnie się obrócił. Gdyby tylko było mu dane emotka

ale wtedy by wszyscy zobaczyli gdzie on ma ten konkurs emotka
0 0

Gość: basku

#6011879 Napisano: 01.05.2015 12:43:11
czy na konkurs playboya mozna kupic dowolny kosmetyk czy jakis okreslony?
0 0

trebor1

#6011886 Napisano: 01.05.2015 12:51:51
a propos Ecco Holiday, (do dziś nie miałem pojecia o tym filmiku)
jak dla mnie zabrakło fajerwerków emotka
0 0

Gość: ir

#6011888 Napisano: 01.05.2015 13:00:24
polarniczka napisał(a):

magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

giulietta napisał(a):

mia napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

loterie megaturniej i tchibo. jak myślicie, byłaby szansa na odesłanie paragonu w razie wygranej? mam 2 paragony, na każdym po 2 konkursy, tak się złożyło. myślę czy posłać 4 zgłoszenia czy tylko 2

Osobiście wątpię - z tego względu zrezygnowałam dzisiaj z "załatwienia" Megaturnieju kawą Tchibo. emotka

A propos Bricomarche - byłam dzisiaj i jestem bardzo usatysfakcjonowana kuponami.emotka
Naprawdę dużo miejsca na wpisanie (mam na myśli wielkość liter) zarówno hasła jak danych, no i papier nie jest śliski, więc można pisać czym się chce, bo się nie rozmaże.

papier jak papier, ale jak szczelina w urnie? emotka emotka   uwielbiam kreatywne osoby i podziwianie ich prac ( zwłaszcza jeżeli widzę je pierwszy raz, ale zgłoszone na konkursy plastyczne), nie ukrywam,że też mam zdolności manualne, ale też ściśle trzymam się regulaminuemotka  hasło to hasło emotka  praca plastyczna to praca plastyczna emotka  osobiście wstydziłabym się wysłać laurkę na konkurs z hasłem i odwrotnie i nie zrozumiem sensu i celu takich praktyk tym bardziej, że nawet 3-stronicową rozkładówkę (fajna) nie robi się w 5 minut... a hasło w 5 minut można stworzyć i to dobre i z czystym sumieniem być na równi z innymi uczestnikami konkursu emotka    przeżyjmy to jeszcze raz emotka   https://www.youtu...re=player_detailpage

ło maj gat! emotka  i to się nazywa laurka...PS. nadal zbieram szczenę z podłogi. Podziwiam ludzi za wytrwałość w dążeniu do celu emotka  Moja nerwica i nadpobudliwość skreślają mnie w tym rankingu emotka

Mnie z kolei dziwi GŁUPOTA Organizatorów, łamanie Regulaminów , nagradzanie tych gniotów i jeszcze pisanie w stylu- zadzwiła nas, urzekła... kreatywnośćemotka  

w miłości, na wojnie i w konkursach wszystkie chwyty dozwolone...regulamin? a kto by się nim przejmował i kto pisał takie nie wiadomo co, skoro jeżeli pisze, że praca ma mieć do 500 znaków a wygrywa filmik z użyciem cudzej piosenki to przecież znaczy, że wszystko jest ok... 

O, rany! Gratuluję samozaparcia. Z drugiej strony, jeśli to łamanie regulaminu to trzeba piętnować takie zagrywki.
0 0