Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamisiam

#6016012 Napisano: 12.05.2015 07:29:27
Wczoraj wybrałam się do swojego sklepu T-mobile- okazało się, że jest to tylko punkt dealerski i u nich nic nie mogę odebrać, mimo, iż raz poszłam po kod i go otrzymałam. Do najbliższego sklepu mam 60 km.
Jednak Pani pokazała mi tę ramkę i mówiła, że mogę ją u nich kupić
0 0

kreatia

#6016013 Napisano: 12.05.2015 07:35:14
misiamisiam napisał(a):

Wczoraj wybrałam się do swojego sklepu T-mobile- okazało się, że jest to tylko punkt dealerski i u nich nic nie mogę odebrać, mimo, iż raz poszłam po kod i go otrzymałam. Do najbliższego sklepu mam 60 km.

tu możesz sprawdzić, gdzie są sklepy: http://www.t-mobi...kt/formularze/lead-3
w punkcie można było niestety wziąć tylko hasła.
0 0

misiamisiam

#6016016 Napisano: 12.05.2015 07:56:22
kreatia napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

dzięki za info
A kto wie jak wygląda odbiór? Wygrałam też na mamę i chciałabym wiedzieć czy wystarczą jej dane, czy muszę mieć ze sobą jej telefon czy też ona sama musi być osobiście? I czy są  potrzebne te karteczki z hasłami? 
właśnie doczytałam - ulotka tylko przy nagrodzie głównej, ALE:
cytat z regulaminu "Aby wziąć udział w Konkursie Uczestnik musi łącznie spełnić następujące warunki:
a)odebrać z dowolnego  sklepu T-Mobile ulotkę zawierającą Hasło Dnia...."
Nosz kurcze skoro u siebie w sklepie (który, teraz okazuje się być tylko punktem dealerskim) dostałam ulotkę to powinnam mieć też możliwość odebrania tam nagrody. Zła jestem bo nie wiem czy dam radę dojechać gdzieś dalej po nią.
Może jakby więcej osób do nich napisało to zgodziliby się na odbiór w punktach dealerskich? emotka
0 0

Agnes

#6016017 Napisano: 12.05.2015 08:16:48
niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym zoom me?
to juz sie skonczyło czy nadal to mozna wygrac i co nalezy zrobic?
0 0

Gość: elbowndg

#6016018 Napisano: 12.05.2015 08:17:33
misiamisiam napisał(a):

kreatia napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

dzięki za info
A kto wie jak wygląda odbiór? Wygrałam też na mamę i chciałabym wiedzieć czy wystarczą jej dane, czy muszę mieć ze sobą jej telefon czy też ona sama musi być osobiście? I czy są  potrzebne te karteczki z hasłami? 
właśnie doczytałam - ulotka tylko przy nagrodzie głównej, ALE:
cytat z regulaminu "Aby wziąć udział w Konkursie Uczestnik musi łącznie spełnić następujące warunki:
a)odebrać z dowolnego  sklepu T-Mobile ulotkę zawierającą Hasło Dnia...."
Nosz kurcze skoro u siebie w sklepie (który, teraz okazuje się być tylko punktem dealerskim) dostałam ulotkę to powinnam mieć też możliwość odebrania tam nagrody. Zła jestem bo nie wiem czy dam radę dojechać gdzieś dalej po nią.
Może jakby więcej osób do nich napisało to zgodziliby się na odbiór w punktach dealerskich? emotka

Ktos wyzej pisal ze potrzebny jest telefon na ktory przyszedl sms o wygranej i jesli nie masz u nich abonamentu to dowod osobisty. Wiec raczej trzeba byc osobiscie.
0 0

Gość: elbowndg

#6016019 Napisano: 12.05.2015 08:19:21
Agnes napisał(a):

niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym zoom me?
to juz sie skonczyło czy nadal to mozna wygrac i co nalezy zrobic?

Skonczylo.
0 0

benasia

#6016050 Napisano: 12.05.2015 09:50:23
co z Megaloterią - czy dzwonili do kogoś za drugi etap?
0 0

mia

#6016054 Napisano: 12.05.2015 09:53:41
benasia napisał(a):

No właśnie, też mnie to ciekawi... Co prawda loteria to loteria, ale skoro już zainwestowałam w całe 5 zgłoszeń (z czego jedno błędne chyba), to i czekam.emotka
0 0

cudaczek121

#6016071 Napisano: 12.05.2015 10:40:54
ondine napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Mnie się wydaje że nie mieli tysiąca zgłoszeń na konkurs t-mobile i wszyscy wygrali.

Hmm niestety nie, ja nie wygrałam! A co najlepsze, wysyłałam codziennie po kilka zgłoszeń emotka

ja wysłałam wprawdzie tylko 1 zgłoszenie,ale nawet durnej smyczki nie mam
0 0

joan

#6016073 Napisano: 12.05.2015 10:43:32
mia napisał(a):

benasia napisał(a):

No właśnie, też mnie to ciekawi... Co prawda loteria to loteria, ale skoro już zainwestowałam w całe 5 zgłoszeń (z czego jedno błędne chyba), to i czekam.emotka

O ile dobrze kojarzę, to dzwonili w piątek i... od tego czasu cisza emotka

U mnie nie dosyć, że nie było produktów konkursowych, to jeszcze cena przy kasie była większa od tej na półce, co długowłosa krowa wytłumaczyła mi jako "Bo ja nie mam czasu, jestem tu sama, a koleżanki nie zmieniły cen." Nie udusiłam jej reklamówką jedynie dlatego, że ciężko byłoby mi konkursować z więziennej celi.
0 0

izak1000

#6016074 Napisano: 12.05.2015 10:47:09
joan napisał(a):

mia napisał(a):

benasia napisał(a):

U mnie nie dosyć, że nie było produktów konkursowych, to jeszcze cena przy kasie była większa od tej na półce, co długowłosa krowa wytłumaczyła mi jako "Bo ja nie mam czasu, jestem tu sama, a koleżanki nie zmieniły cen." Nie udusiłam jej reklamówką jedynie dlatego, że ciężko byłoby mi konkursować z więziennej celi.

u mnie w jednym ze sklepów ABC z produktów konkursowych były tylko  batony Lion...a o cenach to lepiej nie wspominać.
0 0

joan

#6016075 Napisano: 12.05.2015 10:52:21
izak1000 napisał(a):

u mnie w jednym ze sklepów ABC z produktów konkursowych były tylko  batony Lion...a o cenach to lepiej nie wspominać.

Ja również kupiłam Liona emotka Który oczywiście na paragonie ma wpisaną nieprawidłową gramaturę emotka

Mnie wkurzyło na maxa, że ceny przy produktach i nalepione na produktach nie zgadzały się z tymi z paragonu, normalnie robią ludzi w uja! No ale potrzebny mi był ten paragon na loterię, więc jakoś przełknęłam to, że 6x cena się nie zgadzała emotka
0 0

vazzz

#6016078 Napisano: 12.05.2015 10:57:28
joan napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Ja również kupiłam Liona emotka Który oczywiście na paragonie ma wpisaną nieprawidłową gramaturę emotka

Mnie wkurzyło na maxa, że ceny przy produktach i nalepione na produktach nie zgadzały się z tymi z paragonu, normalnie robią ludzi w uja! No ale potrzebny mi był ten paragon na loterię, więc jakoś przełknęłam to, że 6x cena się nie zgadzała emotka

Ja kupiłam "konkursowe" parówki za 5,50 ;o gdzie wszędzie indziej takie same są po 3 zł. Na wszelki wypadek na ten sam paragon wzięłam też "konkursowy" ketchup łagodny a w domu okazało się, że Pani podała pikantny, który nie bierze udziału w promocji ;> I nie powiem też ile czasu zajęło mi jeżdżenie i szukanie jakiegokolwiek sklepu sieci ABC etc. bo lista tych podanych na stronie jest dość mocno nieaktualna.
0 0

Gość: trampek

#6016079 Napisano: 12.05.2015 11:01:03
A gdzie jest lista produktów bo w regulaminie nie widze na ten konkurs ABC z grillami rozumiem, ze juz z piwem kasztelan za 15 zł
0 0

Gość: fruitella

#6016080 Napisano: 12.05.2015 11:01:21
joan napisał(a):

izak1000 napisał(a):

W lewiatanie wszystko bez problemu, ceny jak w gazetkach, dodatkowo oznaczenia na półkach, że ten produkt bierze udział w megaturnieju w danym etapie.
0 0

joan

#6016081 Napisano: 12.05.2015 11:02:37
vazzz napisał(a):

(...) I nie powiem też ile czas zajęło mi jeżdżenie i szukanie jakiegokolwiek sklepu sieci ABC etc. bo lista tych podanych na stronie jest dość mocno nieaktualna.

Olewam to, czy pracownicy twierdzą, że sklep jest/nie jest w sieci. Gdy wygrywam, wysyłam z paragonem print screen z adresem sklepu i tyle.

koniczynka123 - olewam Grocha i następnym razem wybiorę się do Lewiatana emotka
0 0

Gość: dolly

#6016090 Napisano: 12.05.2015 11:26:42
misiamisiam napisał(a):

A po ile maja te ramki?

Juz wiem, faktycznie fajny gadżet emotka  a jakja olalam ten konkurs emotka
0 0

ilonaxx5

#6016095 Napisano: 12.05.2015 11:36:52
koniczynka123 napisał(a):

Ja mam Delikatesy C. naprzeciwko, paragony ładnie opisane- zostawiam tam co dzień sporo kasy więc i kuponów sporo ale szczęścia w loterii nie
miałam. Za to znajomi z 2- 3 kuponami wygrywają, ostatnio faktycznie dzwonili w piatek i do tej pory cisza.
Ps. Dziś wpłynęło 50 zł z playboya z 12 IV - będzie na nowe zakupy  emotka

nikt się nie chwali pewnie już obdzwonili wszystkich emotka
0 0

kaskaderka1

#6016098 Napisano: 12.05.2015 11:44:36
dolly napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

A po ile maja te ramki?

Juz wiem, faktycznie fajny gadżet emotka  a jakja olalam ten konkurs emotka

Właśnie odebrałam ramkę.Na sklepie cena 300zł emotka
Śpieszcie się bo ja rano jak odbierałam to wzięłam ostatnią emotka   sklep w Gdyni .
0 0

kaskaderka1

#6016101 Napisano: 12.05.2015 11:46:30
joan napisał(a):

mia napisał(a):

benasia napisał(a):

emotka
0 0