Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6018636 Napisano: 18.05.2015 11:28:35
ondine napisał(a):

jokan napisał(a):

a czy informawali juz z brico?

Raczej nie, nikt nic nie pisał. Mają czas do 22 maja.

czyli powiedzmy ze nadzieja jestemotka
0 0

maryam

#6018677 Napisano: 18.05.2015 12:31:16
jomico napisał(a):

czy ktoś dostał dzisiaj potwierdzenie poprawności paragonu dot. roweru Nivea?

10 minut temu dostałam, wysyłka rowerów rozpocznie się w tym tygodniu emotka
0 0

Gość: marzencia2007

#6018678 Napisano: 18.05.2015 12:35:20
hej czy góralki wymagaja potwierdzenia kupna batonikow paragonem?
0 0

marla

#6018684 Napisano: 18.05.2015 12:39:26
marzencia2007 napisał(a):

Nie.
0 0

Gość: ir

#6018690 Napisano: 18.05.2015 12:45:34
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

W mojej opinii agencje typu IQ wykorzystują pewne "zbiegi okoliczności", by zachować nagrody dla siebie:
- Masz literówkę na paragonie i zamiast Płyn Domestos jest Płyn Domestoś? Oj, nie ten produkt kupiony, nagroda przepada..
- Ten sam numer paragonu został nadesłany 1200 razy? Oj, żaden problem, nie będzie pokrycia w paragonach, to nie wyślemy nagród i tyle.

PS: Przypomnijcie sobie loterię Nivea i Wejherowo, a także dodatkowe losowania po awanturach emotka

Pamiętam to doskonale. Zastanawiam się jednak nad jednym. To loteria, a nie wybór, więc po jaką ch**er* tu czynnik ludzki występuje? emotka

Ja wtedy nie grałam. To oni tak długo ściemniają na rynku konkursowym?
0 0

Gość: nouvelle

#6018693 Napisano: 18.05.2015 12:47:02
ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

W sprawie odrzucenia ponad 700 zgłoszeń z Delmy piszemy na http://www.unilev...urce/contactus-form/ i agencji IQ Marketing, niech poczują nadchodzącą zadymę, przecież nie można tego tak zostawić. Pastwiliśmy się na MC od Tesco, a to pikuś przy takim IQ.
http://www.iq-marketing.pl/kontakt.html

w spr.IQ Marketing  emotka i dopiszcie o tym "przenoszeniu nagród na rzecz org"

emotka
0 0

cudaczek121

#6018697 Napisano: 18.05.2015 12:51:10
nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

W sprawie odrzucenia ponad 700 zgłoszeń z Delmy piszemy na http://www.unilev...urce/contactus-form/ i agencji IQ Marketing, niech poczują nadchodzącą zadymę, przecież nie można tego tak zostawić. Pastwiliśmy się na MC od Tesco, a to pikuś przy takim IQ.

emotka

Ja już do nich pisałam w sobotę przez ten formularz.Ale obawiam się,że jeśli mi cokolwiek odpiszą, to pewnie dadzą mi do zrozumienia,że jestem rozżalona i się czepiam, bo nie wygrałam emotka
0 0

#6018698 Napisano: 18.05.2015 12:52:24
cudaczek121 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

emotka

Ja już do nich pisałam w sobotę przez ten formularz.Ale obawiam się,że jeśli mi cokolwiek odpiszą, to pewnie dadzą mi do zrozumienia,że jestem rozżalona i się czepiam, bo nie wygrałam emotka

Nie szkodzi. Muszą w końcu poczuć, że ktoś im się dobiera do skóry. To są rzeczy na miarę programu w TV, tak jak to było z Mysiorkami.
0 0

wiesia30

#6018700 Napisano: 18.05.2015 12:57:36
marzencia2007 napisał(a):

Nie potrzebny paragon,tylko wpisujesz weryfikator,jest obok kodu
0 0

wiesia30

#6018703 Napisano: 18.05.2015 13:00:57
jokan napisał(a):

gdzie byly wynikiw rowerow z nivea? na maila przychodzilo?

tak ! maile były emotka
0 0

visserarthur

#6018705 Napisano: 18.05.2015 13:08:30
nouvelle napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

emotka

Nie szkodzi. Muszą w końcu poczuć, że ktoś im się dobiera do skóry. To są rzeczy na miarę programu w TV, tak jak to było z Mysiorkami.

Moja niezaalita inteligencja mówi mi, że było tak: Osoby, które wygrały Główne wklepywały duuuużo zgłoszeń, wygrywały po 100 zł, nie odsyłały paragonów- czekały na Główną, bo co to jest 100 zł emotka i stąd nazbierało się (jak piszecie) 700 niewydanych nagród. Niby każdy ze Zwycięzców Głównych miał tyle szczęścia, że wygrał jednym zgłoszeniem... wątpię. Tym bardziej, że miasta Głównych Zwycięzców nie powtarzają się w sumie w ogóle w nagrodach po 100 zł (tylko Kraków raz), natomiast Główne zgarnęły TYLKO osoby/a emotka z Krakowa i okolic. Według mnie nie ma co robić rabanu, bo to raczej nie ze "złośliwej" weryfikacji paragonów wzięło się te 700 nierozdanych nagród.
Jak już, to bym bardziej "wnioskował" do Organizatora, by wykluczył możliwość przesyłania zgłoszeń przez stronę. Gdyby zgłoszenia szły smsami ludzie nie byliby już tacy chętni do wydawania kasy na smy, a tak, to siedzą tylko i wklepują emotka
0 0

joan

#6018706 Napisano: 18.05.2015 13:10:21
visserarthur napisał(a):

Moja niezaalita inteligencja mówi mi, że było tak: Osoby, które wygrały Główne wklepywały duuuużo zgłoszeń, wygrywały po 100 zł, nie odsyłały paragonów- czekały na Główną, bo co to jest 100 zł emotka i stąd nazbierało się (jak piszecie) 700 niewydanych nagród. Niby każdy ze Zwycięzców Głównych miał tyle szczęścia, że wygrał jednym zgłoszeniem... wątpię. Tym bardziej, że miasta Głównych Zwycięzców nie powtarzają się w sumie w ogóle w nagrodach po 100 zł (tylko Kraków raz), natomiast Główne zgarnęły TYLKO osoby/a emotka z Krakowa i okolic. Według mnie nie ma co robić rabanu, bo to raczej nie ze "złośliwej" weryfikacji paragonów wzięło się te 700 nierozdanych nagród.

I tak właśnie jest w każdej loterii, gdzie jeden paragon można zgłosić srylion razy emotka
0 0

violka88

#6018708 Napisano: 18.05.2015 13:12:08
visserarthur napisał(a):

nouvelle napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

emotka

ja wysłałam kilka zgłoszeń do konkursu Delma - wygrałam 2 razy - ale nagrodę otrzymałam tylko raz, 
więc może wiecej było takich osób które wygrały kilkakrotnie a otrzymały tylko jedna nagrodę
0 0

#6018712 Napisano: 18.05.2015 13:16:33
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

I tak właśnie jest w każdej loterii, gdzie jeden paragon można zgłosić srylion razy emotka

Visse, sorki, ale to zupełnie twoja i tylko twoja opcja zgłaszania paragonów. Nie znam nikogo, kto by nie odesłał na 100zł.
0 0

Gość: erychta00

#6018714 Napisano: 18.05.2015 13:18:43
kala405 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

hmm... Po co ludzie chcą wymieniać kody z Mlekołaków albo Desperados, skoro w regulaminie każą zachować opakowanie/kapsel i odesłać? ;/

w mlekołakach nie karzą odsyłać, no chyba że wygrasz 1000zł

szkoda by było 1000 emotka
0 0

visserarthur

#6018718 Napisano: 18.05.2015 13:20:55
nouvelle, no nie żartuj sobie ze mnie. Znasz, lub chociaż kojarzysz tych Głównych Zwycięzców...? Poza tym, jak już było przeze mnie napisane: stówkę wygrała tylko jedna osoba z Krakowa (duże miasto), a Główne aż 3 z Krakowa (tzn. Kraków i "bliski promień" emotka )
0 0

visserarthur

#6018723 Napisano: 18.05.2015 13:23:45
karzą- od kary
każą- od kazania
czyli w mlekołakach mogą jedynie ukarać brakiem nagrody, jeśli nie odeślesz paragonu.
0 0

joan

#6018725 Napisano: 18.05.2015 13:25:30
visserarthur napisał(a):

nouvelle, no nie żartuj sobie ze mnie. Znasz, lub chociaż kojarzysz tych Głównych Zwycięzców...? Poza tym, jak już było przeze mnie napisane: stówkę wygrała tylko jedna osoba z Krakowa (duże miasto), a Główne aż 3 z Krakowa (tzn. Kraków i "bliski promień" emotka )

Masz rację, synek i jest to oczywista oczywistość emotka Tak samo było w Nivea - jeden paragon zgłaszany tysiące razy, ale odsyłany tylko na nagrodę główną, dlatego w owej loterii nie rozdano kilkuset zestawów kosmetyków. Początkowo, bo potem była chryja nie z tej ziemi i zupełnym przypadkiem i mnie nagle paczki kosmetyków wpadły emotka
0 0

visserarthur

#6018735 Napisano: 18.05.2015 13:31:10
joan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Masz rację, synek i jest to oczywista oczywistość emotka Tak samo było w Nivea - jeden paragon zgłaszany tysiące razy, ale odsyłany tylko na nagrodę główną, dlatego w owej loterii nie rozdano kilkuset zestawów kosmetyków. Początkowo, bo potem była chryja nie z tej ziemi i zupełnym przypadkiem i mnie nagle paczki kosmetyków wpadły emotka

No widzisz- za długo w "tym" świecie żyjemy, żeby coś nas zaskoczyło emotka .
0 0

joan

#6018748 Napisano: 18.05.2015 13:37:24
visserarthur napisał(a):

No widzisz- za długo w "tym" świecie żyjemy, żeby coś nas zaskoczyło emotka .

A szkoda, bo chętnie przeżyłabym zaskoczenie na plus emotka Jak to mówią: starość nie radość emotka

PS: Są loterie, gdzie można przesłać paragon/opakowanie pocztą. Zatem przy próbie zgłoszenia tego samego numeru paragonu po raz drugi (obojętnie, czy formularzem, czy telefonicznie z różnych starterów), uczestnik powinien otrzymać komunikat: "Przepraszamy, ten numer paragonu został już zgłoszony w loterii i nie może zostać zarejestrowany ponownie poprzez SMS ani formularz. Jeśli chcesz wziąć udział w loterii, prosimy o wysłanie oryginału paragonu na adres..." Ciekawe, ile przyszłoby paragonów pocztą, może ze dwa na całą loterię emotka
0 0