Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

zaczytana-pola

#6023625 Napisano: 27.05.2015 16:58:47
is77 napisał(a):

W nivea (stresujacy konkurs) jeśli najpierw wypełniłam konkurs a potem się zarejestrowałam to wpłynęło zgłoszenie? czy muszę jeszcze raz się produkować?

Zaloguj się na konto i sprawdź, czy zgłoszenie jest emotka
0 0

Jasminum

#6023629 Napisano: 27.05.2015 17:03:03
erychta00 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

rencia163 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka

Skąd wiecie że 1 osoba wszystko zgarnęła?

No właśnie.W trakcie weryfikacji oznacza że osoby zostały powiadomione i że są sprawdzane

E tam, przecież wszyscy wiedzą, że Edward Wtrakcieweryfikacji ostatnio wygrywa więcej, niż Zenon Laurka, Ryszard Prezentacjamultimedialna i Stefan Rezerwowy razem wzięci emotka

Przejrzałem fora i widzę, że ludzie mieli kodów za 7 tys zł grania lub nawet 30 tys kredytów. Także mógł ktoś wygrać wszystko

Ja miałam 2000 tys kredytów i nic emotka

wydaje mi się, że oni tak po cichu dyskwalifikują takich hurtowych graczy, bo od razu wiadomo, że te losy są z podejrzanego źródła.

nie strasz mnie, bo ja tych kredytów to miałam z 5 tys. , czekam na telefon bo przy takiej ilości kodów to mi się nie chce srawdzać. 

Ktoś wspomniał, że w regulaminie jest zapis że lotto może prosić o udowodnienie swoich zarobków tzn. wiarygodności tego zakupu kuponów np. za 10 tys zł w miesiąc w przypadku wygranej

Ojej ! a ja miałam tylko z 1000..... Czyli moja minimalna szansa już w ogóle legła w gruzach emotka
A i ja musiałam się upominać o kupony a panie z wielkim żalem mi je oddawały! Czułam się jak bym prosiła o jałmużną!

Ja znalazłem trochę niepotrzebnych kuponów w kolekturach a także parę razy się o nie upomniałem sugerując: czy nie ma pani przypadkiem niepotrzebnych losów- czyli książę i żebrak. Sam też grałem sporo w multi
0 0

Gość: cherry_coke

#6023631 Napisano: 27.05.2015 17:06:20
is77 napisał(a):

W nivea (stresujacy konkurs) jeśli najpierw wypełniłam konkurs a potem się zarejestrowałam to wpłynęło zgłoszenie? czy muszę jeszcze raz się produkować?

potwierdzenie zgłoszenia przychodzi na maila:
"Witaj,
dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie NIVEA Stress Protect.

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte do konkursu...."
0 0

Gość: is77

#6023632 Napisano: 27.05.2015 17:06:22
zaczytana-pola napisał(a):

is77 napisał(a):

Zaloguj się na konto i sprawdź, czy zgłoszenie jest emotka

Dziękuję, faktycznie można tak sprawdzić emotka
0 0

Gość: erychta00

#6023638 Napisano: 27.05.2015 17:13:56
Jasminum napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

rencia163 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka

No właśnie.W trakcie weryfikacji oznacza że osoby zostały powiadomione i że są sprawdzane

E tam, przecież wszyscy wiedzą, że Edward Wtrakcieweryfikacji ostatnio wygrywa więcej, niż Zenon Laurka, Ryszard Prezentacjamultimedialna i Stefan Rezerwowy razem wzięci emotka

Przejrzałem fora i widzę, że ludzie mieli kodów za 7 tys zł grania lub nawet 30 tys kredytów. Także mógł ktoś wygrać wszystko

wydaje mi się, że oni tak po cichu dyskwalifikują takich hurtowych graczy, bo od razu wiadomo, że te losy są z podejrzanego źródła.

nie strasz mnie, bo ja tych kredytów to miałam z 5 tys. , czekam na telefon bo przy takiej ilości kodów to mi się nie chce srawdzać. 

Ktoś wspomniał, że w regulaminie jest zapis że lotto może prosić o udowodnienie swoich zarobków tzn. wiarygodności tego zakupu kuponów np. za 10 tys zł w miesiąc w przypadku wygranej

Ojej ! a ja miałam tylko z 1000..... Czyli moja minimalna szansa już w ogóle legła w gruzach emotka
A i ja musiałam się upominać o kupony a panie z wielkim żalem mi je oddawały! Czułam się jak bym prosiła o jałmużną!

Ja znalazłem trochę niepotrzebnych kuponów w kolekturach a także parę razy się o nie upomniałem sugerując: czy nie ma pani przypadkiem niepotrzebnych losów- czyli książę i żebrak. Sam też grałem sporo w multi

Ktoś wspominał o udowadnianiu tych kuponów więc może jeszcze się trafi emotka A jakie nagrody wybieraliście? Bo ja to w te mniejsze emotka
0 0

Gość: Ewelajna

#6023646 Napisano: 27.05.2015 17:35:52
erychta00 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

rencia163 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

emotka

Ktoś wspominał o udowadnianiu tych kuponów więc może jeszcze się trafi emotka A jakie nagrody wybieraliście? Bo ja to w te mniejsze emotka

ja miałam ponad 20 tysięcy kredytów i nic... no i chciałam dodać że to że się ma tyle kredytów to nie znaczy że się miało nie wiadomo ile kuponów. Wystarczyło po prostu kupować multi multi plus ze zwielokrotnioną stawką.
0 0

rencia163

#6023682 Napisano: 27.05.2015 19:10:15
Ewelajna napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

rencia163 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

emotka

ja miałam ponad 20 tysięcy kredytów i nic... no i chciałam dodać że to że się ma tyle kredytów to nie znaczy że się miało nie wiadomo ile kuponów. Wystarczyło po prostu kupować multi multi plus ze zwielokrotnioną stawką.

Jak to udowadnianie kuponów, pisał to ktoś kto wygrał? Tu na tej stronie? Bo jeszcze nie widziałam wpisu kogoś kto wygrał w multimulti. U mnie w mieście pan wygrał w loteriadzie samochód to musiał skan kupony wysłać, a inny pan wygrał aparat to nie wymagali żadnego skanu. 
0 0

Gość: adamadam

#6023683 Napisano: 27.05.2015 19:16:46
oj to ja przy moich paru multimuti mam małe szanse
0 0

Jasminum

#6023688 Napisano: 27.05.2015 19:27:03
adamadam napisał(a):

Popatrz na to tak: w lotto pewnie gra połowa Polaków, z czego połowa weźmie udział w loterii (jest nagłaśniana to tak może być). Nagród 300 a zagra 9 mln ludzi emotka Ja już chyba nie liczę, mój kalkulator tylko coś przebąkuję: ja jeszcze liczę Tomasz
0 0

jokan

#6023706 Napisano: 27.05.2015 20:09:11
Jasminum napisał(a):

adamadam napisał(a):

Popatrz na to tak: w lotto pewnie gra połowa Polaków, z czego połowa weźmie udział w loterii (jest nagłaśniana to tak może być). Nagród 300 a zagra 9 mln ludzi emotka Ja już chyba nie liczę, mój kalkulator tylko coś przebąkuję: ja jeszcze liczę Tomasz

dlatego ja sobie dałam z tym spokój, wydaje się, że nagród duzo bo 300, ale zdajmy sobie sprawę ile osób grało....
0 0

Gość: majeczka555

#6023708 Napisano: 27.05.2015 20:21:32
To jak z tym Brico w końcu? emotka
0 0

Mappet

#6023712 Napisano: 27.05.2015 20:25:25
jokan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

adamadam napisał(a):

dlatego ja sobie dałam z tym spokój, wydaje się, że nagród duzo bo 300, ale zdajmy sobie sprawę ile osób grało....

Też tak myślałam, ale uznałam że skoro mam te kupony to co mi zaszkodzi spróbować emotka Szanse marne, ale kto wie... może w loterii się uda emotka Szkoda tylko, że podają sam numer a nie choćby imię z inicjałem... ;<
0 0

agicho

#6023716 Napisano: 27.05.2015 20:39:26
Mappet napisał(a):

jokan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

adamadam napisał(a):

Też tak myślałam, ale uznałam że skoro mam te kupony to co mi zaszkodzi spróbować emotka Szanse marne, ale kto wie... może w loterii się uda emotka Szkoda tylko, że podają sam numer a nie choćby imię z inicjałem... ;<

Ja nawet nie zadają sobie trudu weryfikacji bo chyba im prościej zadzwonić i zweryfikować.emotka
0 0

Gość: katrin22

#6023720 Napisano: 27.05.2015 20:51:30
Rany, mam prośbę, nie róbcie takich piramid emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6023722 Napisano: 27.05.2015 20:55:47
hej..
pierwszy raz zagrałam w podlaskim.. a teraz czytam regulamin i nie widzę pasztetów 100g na liście biorących udział w konkursie...
ślepa jestem czy faktycznie te pojedyncze setki nie biorą udziału?
0 0

rencia163

#6023723 Napisano: 27.05.2015 20:58:11
siasiolka napisał(a):

hej..
pierwszy raz zagrałam w podlaskim.. a teraz czytam regulamin i nie widzę pasztetów 100g na liście biorących udział w konkursie...
ślepa jestem czy faktycznie te pojedyncze setki nie biorą udziału?

no co ty, ja dziś wziełam udział pierwszy raz a kupiłam paszteciki 50g.  Ale na głównej stronie piszą 3 dowolne opakowania.  Zresztą jak weryfikują to chyba tylko numer paragonu. 
0 0

#6023724 Napisano: 27.05.2015 21:00:36
50g biorą udział.. a setek nie ma na liście (znaczy są ale tylko w takich zbiorowych opakowaniach) emotka
a tak z ciekawości.. ile kosztuje 50g? emotka
0 0

vazzz

#6023725 Napisano: 27.05.2015 21:02:09
siasiolka napisał(a):

50g biorą udział.. a setek nie ma na liście (znaczy są ale tylko w takich zbiorowych opakowaniach) emotka

50g najtaniej widziałam po 88 gr.
0 0

jokan

#6023726 Napisano: 27.05.2015 21:02:37
majeczka555 napisał(a):

To jak z tym Brico w końcu? emotka

dzisiaj była niezla dyskusja na ten temat... generalnie wynika z tego, ze maja dzwonic do 10 czerwca/ lub 10 czerwca, aczkolwiek to zalezy od sklepu, bo sie okazuje, ze w niektorych juz niektorzy sa poinformowalni i odebrali nagrody
0 0

#6023728 Napisano: 27.05.2015 21:03:39
vazzz napisał(a):

siasiolka napisał(a):

50g najtaniej widziałam po 88 gr.

setkę kupiłam po 1,29zł to może z razie czego uznać to za 50g emotka
0 0