Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: stamp

#6023903 Napisano: 28.05.2015 10:18:36
luk1990 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

aurorcia napisał(a):

jokan napisał(a):

a ja przegladnelam wypowiedzi z II etapu Nivea Stress i ta np. jest po prostu powalajaca, na miano zwyciezcy rowera emotka

Najlepszym sposobem na stres jest to kiedy wracam do domu i widzę moją ukochaną kobietę, to wystarczy, by zniknęły wszystkie troski.

Pytanie: czy jest sens sie wysilać w IV edycji konkursu? Nie przegladalam dokladnie wszystkich zwyciezkich wypowiedzi...

Dlatego ja wysłałam, ale hasełko bez fajerwerków, bo to raczej losowanko jestemotka

A wszystkie zgłoszenia biorą udział czy tylko te co daliśmy w konkretnym etapie?

Teoretycznie wszystkie ale kto ich tam wie...xD

skoro konkurs jest podzielony na etapy to raczej nie wszystkie
0 0

jokan

#6023904 Napisano: 28.05.2015 10:22:45
bzowapani napisał(a):

Najlepszym sposobem na stres jest to kiedy wracam do domu i widzę moją ukochaną kobietę, to wystarczy, by zniknęły wszystkie troski.

Pytanie: czy jest sens sie wysilać w IV edycji konkursu? Nie przegladalam dokladnie wszystkich zwyciezkich wypowiedzi...

Dlatego ja wysłałam, ale hasełko bez fajerwerków, bo to raczej losowanko jestemotka

A wszystkie zgłoszenia biorą udział czy tylko te co daliśmy w konkretnym etapie?

Teoretycznie wszystkie ale kto ich tam wie...xD

skoro konkurs jest podzielony na etapy to raczej nie wszystkie

nie, bo trzeba miec paragon z data z okreslonego etapu
w kazdym etapie mozna zagrac 1 raz z jedngo konta
0 0

Gość: bloblebla2

#6023905 Napisano: 28.05.2015 10:24:50
moze w danym dniu lepszych odpowiedzi nie bylo???Odpowiedzi wybierają codziennie
0 0

anialistopad

#6023906 Napisano: 28.05.2015 10:28:58
W nivea mozna 3 zgłoszenia wyslac na wszystkie etapy i nie trzeba miec paragonu z określonego etapu. Mozna zagrac paragonem z 1 dni w ostatnim dniu ,a wybierają ze wszystkich zgłoszeń
0 0

jokan

#6023908 Napisano: 28.05.2015 10:32:17
bloblebla2 napisał(a):

moze w danym dniu lepszych odpowiedzi nie bylo???Odpowiedzi wybierają codziennie

to ile dziennie tych odpowiedzi wybieraja?
0 0

aurorcia

#6023909 Napisano: 28.05.2015 10:32:27
anialistopad napisał(a):

W nivea mozna 3 zgłoszenia wyslac na wszystkie etapy i nie trzeba miec paragonu z określonego etapu. Mozna zagrac paragonem z 1 dni w ostatnim dniu ,a wybierają ze wszystkich zgłoszeń

Dokładnie, aż przeczytałam teraz kolejny raz regulamin i na pewno nie trzeba mieć paragonu z danego etapu, a zgłoszenia można nawet 2 w jednym dniu wysłać, bo tak zrobiłam i przyjęło emotka
0 0

claudia

#6023910 Napisano: 28.05.2015 10:32:46
jokan napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czyli nivea olewa sprawe, po co sie starac skoro wygra osoba z największą  iloscia zgłoszeń z kont klonow:-/
Napisac byle co  i wygrac zaszczytny rower  to jest żenujące... Stracilam wiare na jaka kolwiek wygrana!! :'(

A mi sie wlasnie wydawalo, ze rzetelnie czytaja i wybieraja, mialam takie wrazenie przy pierwszym etapie, bo czytalam odpowiedzi. W II etapie tez nawet spoko, no ale ta jedna odpowiedz mnie po prostu powalila, nie wiem czy inne podobne "kwiatki" sa, ale tu wyraznie cos nie teges.....

Może ich też po prostu powaliła emotka bo takich "perełek" to pewnie wiele nie mieli w zgłoszeniach, a też mi się wydaje, że czytają, nie losują
0 0

ace

#6023912 Napisano: 28.05.2015 10:38:55
donia7 napisał(a):

ace napisał(a):

Czy w megaturnieju paragon musi być dokładnie opisany? Wczoraj wreszcie trafiłam do sklepu ABC biorącego udział (bo moje w których robię zakupy nie biorą udziału emotka ) i dostałam paragon typu: nabiał, piwo itd. Będzie problem przy ewentualnej wygranej? Mam lecieć i męczyć panią sprzedawczynię o pieczątkę?

może być jak najbardziej emotka  ja mam na jednym paragonie piwo*8 emotka

To super emotka Dziękuję za odpowiedź emotka
0 0

Gość: bezik

#6023913 Napisano: 28.05.2015 10:39:30
claudia napisał(a):

jokan napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czyli nivea olewa sprawe, po co sie starac skoro wygra osoba z największą  iloscia zgłoszeń z kont klonow:-/
Napisac byle co  i wygrac zaszczytny rower  to jest żenujące... Stracilam wiare na jaka kolwiek wygrana!! :'(

A mi sie wlasnie wydawalo, ze rzetelnie czytaja i wybieraja, mialam takie wrazenie przy pierwszym etapie, bo czytalam odpowiedzi. W II etapie tez nawet spoko, no ale ta jedna odpowiedz mnie po prostu powalila, nie wiem czy inne podobne "kwiatki" sa, ale tu wyraznie cos nie teges.....

Może ich też po prostu powaliła emotka bo takich "perełek" to pewnie wiele nie mieli w zgłoszeniach, a też mi się wydaje, że czytają, nie losują

A ja dopiero teraz zauważyłam, że po kliknięciu w zwycięzcę pojawia się okienko z wygranym tekstem i rzeczywiście musze przyznać, że trochę jestem rozczarowana. Sporo bardzo fajnych pomysłów, ale i wiele tak pospolitych, że naprawdę trudno uwierzyć, że nie było lepszych... np. moje! emotka emotka
0 0

jokan

#6023915 Napisano: 28.05.2015 10:46:15
aurorcia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Dokładnie, aż przeczytałam teraz kolejny raz regulamin i na pewno nie trzeba mieć paragonu z danego etapu, a zgłoszenia można nawet 2 w jednym dniu wysłać, bo tak zrobiłam i przyjęło emotka

to ja inaczej zrozumialam, sorki za zamieszanie, ja gralam w I i III etapie, zastanawiam sie czy grac w IV, bo jest jeszcze czas....
0 0

onagra

#6023917 Napisano: 28.05.2015 10:46:35
Brał ktoś udział w konkursie Petitki Lubisie ?
0 0

wojowniczka

#6023923 Napisano: 28.05.2015 10:51:13
Nivea to jedna wielka zagadka, i wydaje mi się, że nawet oni do końca nie wiedzą o co chodzi, bo mieszają się w zeznaniach emotka
poniżej fragment regulaminu:

W ciągu7dni roboczych po zakończeniu każdego z etapów, Komisja Konkursowa, kierując się subiektywną oceną w oparciu o kryterium
pomysłowości, oryginalności, kreatywności,humoruoraz zgodności z
tematyką pytania, wyłoni75 Zadań konkursowych, których autorom
zostaną przyznane Nagrody, o której mowa w § 4 ust. 1 oraz 5
rezerwowych Zadań konkursowych spośród Zadań konkursowych zgłoszonych w danym etapie

0 0

Gość: fruitella

#6023924 Napisano: 28.05.2015 10:55:27
bezik napisał(a):

claudia napisał(a):

jokan napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

A ja dopiero teraz zauważyłam, że po kliknięciu w zwycięzcę pojawia się okienko z wygranym tekstem i rzeczywiście musze przyznać, że trochę jestem rozczarowana. Sporo bardzo fajnych pomysłów, ale i wiele tak pospolitych, że naprawdę trudno uwierzyć, że nie było lepszych... np. moje! emotka emotka

Jakby czytali i kierowali się oryginalnością i pomysłowością zgłoszenia to pewnie bym wygrała ten nieszczęsny rower... Może jestem nieskromna, ale czytając te zwycięskie odpowiedzi uważam, że wiele chowa się do moich...
0 0

#6023926 Napisano: 28.05.2015 10:58:28
Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka
0 0

violka88

#6023928 Napisano: 28.05.2015 11:00:58
wojowniczka napisał(a):

iaziaz napisał(a):

violka88 napisał(a):

rettib napisał(a):

Mam takie pytanie o Activię do wygranych - co trzeba odesłać poza paragonem? Bo nie mogę się doczytać i znaleźć informacji, to chyba przegrzany mózg emotka

którego etapu informowali z I czy z już II? emotka

ponoc 1 emotka

pierwszy etap.
dzisiaj dzwoniłam i miła pani mówiła, że wystarczy dołączyć swoje dane- nie mają zadnych wzorów oświadczeń

dobrze ze pierwszy  emotka  ja dopiero wysłałam zgłoszenie do II etapu więc jeszcze mam szanse emotka
0 0

staszek

#6023929 Napisano: 28.05.2015 11:01:05
stamp napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

Na pewno chodziło jej o coś mocniejszego, ale ubrała ładnie w herbatę, żeby nikt się nie czepiał emotka
0 0

Gość: defed

#6023930 Napisano: 28.05.2015 11:02:04
stamp napisał(a):

konkurs Nivea zaczyna przypominać ostatnią Visę emotka
0 0

violka88

#6023932 Napisano: 28.05.2015 11:04:19
fruitella napisał(a):

bezik napisał(a):

claudia napisał(a):

jokan napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Jakby czytali i kierowali się oryginalnością i pomysłowością zgłoszenia to pewnie bym wygrała ten nieszczęsny rower... Może jestem nieskromna, ale czytając te zwycięskie odpowiedzi uważam, że wiele chowa się do moich...

według mnie losują emotka  podobnie jak w  konkursie Visa- niby wybierali ale z wylosowanych
0 0

#6023936 Napisano: 28.05.2015 11:12:18
staszek napisał(a):

stamp napisał(a):

Na pewno chodziło jej o coś mocniejszego, ale ubrała ładnie w herbatę, żeby nikt się nie czepiał emotka

Albo moze pije ta herbate w jakis wyjatkowy sposob, choc o tym nie napisałaemotka w kazdym razie brawa dla juryemotka
0 0

jokan

#6023937 Napisano: 28.05.2015 11:13:55
taszek napisał(a):

taszek napisał(a):

stamp napisał(a):

Albo moze pije ta herbate w jakis wyjatkowy sposob, choc o tym nie napisałaemotka w kazdym razie brawa dla juryemotka

a moze to Jury opilo sie herbatki...takiej mocniejszej...przed posiedzeniem ? emotka i stad taki dziwny wybor.....
0 0