Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mama2006

#6024008 Napisano: 28.05.2015 12:42:49
a brico nadal milczy?
0 0

aster222

#6024010 Napisano: 28.05.2015 12:45:53
mixik napisał(a):

To spam. Od kilku dni jest jakis wiekszy atak spamerski. Niby temat po polsku ale reszta po amerykansku. Uwaga na zalaczniki. Najlepiej od razu kasowac

Dzięki
0 0

dysia

#6024011 Napisano: 28.05.2015 12:51:57
mama2006 napisał(a):

a brico nadal milczy?

w bricomarche w ktorym brałam udział wisi lista zwycięzców już w sklepie:) może w waszych jest tak samo i warto przejść się albo przedzwonić
0 0

kasiulll

#6024013 Napisano: 28.05.2015 12:53:56
cherry_coke napisał(a):

Wie ktoś może czy promocja na kosmetyki do twarzy w Ross-ku jest aktualna czy już się skończyła?

Wydaje mi się że miała trwać cały tydzień
0 0

Gość: evita

#6024015 Napisano: 28.05.2015 12:56:31
kasiulll napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wie ktoś może czy promocja na kosmetyki do twarzy w Ross-ku jest aktualna czy już się skończyła?

Wydaje mi się że miała trwać cały tydzień

Akcja -40% na kosmetyki do pilegnacji twarzy trwala od 20.05 do 26.05
0 0

Gość: slonko365

#6024021 Napisano: 28.05.2015 13:06:06
Nie za bardzo natomiast rozumiem osoby, którym wydaje się, ze konkursy są organizowane po to, aby kogoś docenić za jego kreatywność, pomysłowość, zaangażowanie czy cokolwiek innego. Konkursy są organizowane żeby promować produkty. Natomiast pisząc teksty fajne i kreatywne po prostu łatwiej wygrać, bo jeśli się coś komuś w komisji spodoba, to bardziej będzie skłonny przyznać nagrodę. I to nie jest kwestia jakiejś eliminacji konkursowiczów, jeśli się byle jakie, albo niezbyt ciekawe czy kreatywne odpowiedzi wybiera. Każda odpowiedź (no przynajmniej teoretycznie) to zaangażowanie konsumenta, którego docenia się za to, że kupił akurat nasz produkt, a nie za cokolwiek innego. Gdybym ja sama wybierała w jakimś konkursie, to połowę nagród bym dała za kreatywność, a połowę z przypadku komukolwiek. Jak bozia poskąpiła talentów, to niech chociaż nagrodę mają! emotka
0 0

Gość: defed

#6024029 Napisano: 28.05.2015 13:15:05
Nie do końca się zgadzam z powyższym, bo dla przykładu: jak nie mam talentu do gotowania to omijam konkursy kulinarne. Różnorodność i mnogość dostępnych konkursów pozwala wykazać się w paru dziedzinach. Są też loterie.
0 0

Gość: trampek

#6024033 Napisano: 28.05.2015 13:18:31
Mam pytanie gdzie znajduje sie kod na lubisiach bo chyba slepa jestem emotka

0 0

maryam

#6024037 Napisano: 28.05.2015 13:21:04
trampek napisał(a):

na białym kartoniku
0 0

#6024038 Napisano: 28.05.2015 13:21:24
trampek napisał(a):

na kartoniku,a nie na opakowaniu zewnętrznym emotka
0 0

Gość: slonko365

#6024045 Napisano: 28.05.2015 13:27:55
defed napisał(a):

Nie do końca się zgadzam z powyższym, bo dla przykładu: jak nie mam talentu do gotowania to omijam konkursy kulinarne. Różnorodność i mnogość dostępnych konkursów pozwala wykazać się w paru dziedzinach. Są też loterie.

Sama robię dokładnie tak samo, i jakby każdy konkurs był loterią, gdzie moje super hiper odpowiedzi nijak by nie wygrywały, to pewnie bym sobie całkiem dała spokój. Po prostu nie rozumiem oburzenia, ze jakaś odpowiedź wygrała, a nie była nie wiem jak kreatywna. Tym bardziej, że to zawsze jest kwestia gustu komisji konkursowej i ich swobodnego uznania.

W konkursach kulinarnych tez nie biorę udziału, bo jak widzę wypasione stylizacje i profesjonalne zdjęcia, to mnie zniechęca. A gdyby wygrywały zgłoszenia mniej wypasione, to może bym jednak wzięła udział i kupiła produkt emotka  A tak? Nie kupię, bo po co, skoro i tak nie mam szansy wygrać.
0 0

asantesana

#6024048 Napisano: 28.05.2015 13:29:44
slonko365 napisał(a):

Gdybym ja sama wybierała w jakimś konkursie, to połowę nagród bym dała za kreatywność, a połowę z przypadku komukolwiek. Jak bozia poskąpiła talentów, to niech chociaż nagrodę mają! emotka

Jak czytam coś takiego, to mi się nóż w kieszeni otwiera. Ja nie potrafię śpiewać i mam iść do The voice of Poland i wygrać, bo skoro talentu nie mam to chociaż nagrodę mi dadzą??? Nie! Dobrze sobie radzę w pracach plastycznych, to tam biorę udział i wiem, że nagradzają mnie za talent + wkład pracy. Natomiast nigdy nie zaśpiewam piosenki przed kamerą i nie puszczę tego na konkurs, bo zwyczajnie byłoby mi wstyd. Ktoś nie umie pisać? To może dobrze gotuje czy fotografuje i odnajdzie się w konkursach kulinarnych. A może jest dobry w przebierankach. Ostatecznie są też loterie. Jak mnie wkurza podejście - "nie należy mu się, ale niech ma".   
0 0

bethan

#6024051 Napisano: 28.05.2015 13:31:05
       emotka
0 0

joan

#6024053 Napisano: 28.05.2015 13:31:30
slonko365 napisał(a):

(...) Gdybym ja sama wybierała w jakimś konkursie, to połowę nagród bym dała za kreatywność, a połowę z przypadku komukolwiek. Jak bozia poskąpiła talentów, to niech chociaż nagrodę mają! emotka

Nieprawidłowo, albowiem bozia ponoć twierdzi, że temu zaś, kto nie ma, zabiorą nawet to, co ma. emotka

defed napisał(a):

Jestem tego samego zdania - skoro nagrodzone mają zostać zgłoszenia najlepsze, najpiękniejsze, najoryginalniejsze itp., nie życzę sobie innego przydzielania nagród i marnowania mojego czasu & pieniędzy. Jeśli będę chciała wystartować w akcji, gdzie nagrody przydziela się losowo, to wybiorę oficjalne loterie emotka

PS: W kręgu moich znajomych nagrodzone hasło "mam bony jestem zadowolony" urosło nawet do rangi pewnego yyy symbolu emotka
0 0

asantesana

#6024055 Napisano: 28.05.2015 13:33:28
slonko365 napisał(a):

defed napisał(a):

Sama robię dokładnie tak samo, i jakby każdy konkurs był loterią, gdzie moje super hiper odpowiedzi nijak by nie wygrywały, to pewnie bym sobie całkiem dała spokój. Po prostu nie rozumiem oburzenia, ze jakaś odpowiedź wygrała, a nie była nie wiem jak kreatywna. Tym bardziej, że to zawsze jest kwestia gustu komisji konkursowej i ich swobodnego uznania.

W konkursach kulinarnych tez nie biorę udziału, bo jak widzę wypasione stylizacje i profesjonalne zdjęcia, to mnie zniechęca. A gdyby wygrywały zgłoszenia mniej wypasione, to może bym jednak wzięła udział i kupiła produkt emotka  A tak? Nie kupię, bo po co, skoro i tak nie mam szansy wygrać.

Bzdury pleciesz z tymi konkursami kulinarnymi - biorę udział, nie mam profesjonalnego studia ani sprzętu i bardzo często wygrywam. Natomiast poświęcam dużo czasu na wymyślenie, przygotowanie potrawy i ładne wystylizowanie potrawy. Ot i cala filozofia. A skoro zakładasz z góry, ze nie masz szans, to pewnie, że nie masz. Wedle życzenia. 
0 0

#6024082 Napisano: 28.05.2015 13:53:43
jestem beznadziejna w tej Activii.........  emotka
jakim typem zgłoszeń tym razem wygraliście emotka  emotka
0 0

malutka456

#6024093 Napisano: 28.05.2015 14:03:24
defed napisał(a):

nie martw się, ja już nawet nie pamiętam jak to jest odebrać telefon i usłyszeć, ze cos wygrałam...nie mowiac nic o sms czy @ emotka   jestem ciekawa czy wygrywaja teksty, ktore slawia activie emotka
0 0

katrin1

#6024098 Napisano: 28.05.2015 14:07:51
defed napisał(a):

Ja wygrałam fotką emotka nie było na niej activii tylko ja-czarownica czytająca bajkę i moi synowie w czapkach krasnali
0 0

Gość: elmo

#6024099 Napisano: 28.05.2015 14:08:18
malutka456 napisał(a):

defed napisał(a):

nie martw się, ja już nawet nie pamiętam jak to jest odebrać telefon i usłyszeć, ze cos wygrałam...nie mowiac nic o sms czy @ emotka   jestem ciekawa czy wygrywaja teksty, ktore slawia activie emotka

W moim zgłoszeniu nie było ani słowa o Activii, a jedynie o urokach mego ogrodu, w którym odpoczęłabym z bliskimi emotka  
0 0

maryam

#6024105 Napisano: 28.05.2015 14:13:55
he he ,fajnie,Nivea zadbała o gwarancję ,mozna udać sie do serwisu Romet w celu złożenia roweru i podbiciu gwarancji (e-mail)
0 0