Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: haz0r

#6023939 Napisano: 28.05.2015 11:16:55
jokan napisał(a):

taszek napisał(a):

taszek napisał(a):

stamp napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

Na pewno chodziło jej o coś mocniejszego, ale ubrała ładnie w herbatę, żeby nikt się nie czepiał emotka

Albo moze pije ta herbate w jakis wyjatkowy sposob, choc o tym nie napisałaemotka w kazdym razie brawa dla juryemotka

a moze to Jury opilo sie herbatki...takiej mocniejszej...przed posiedzeniem ? emotka i stad taki dziwny wybor.....

Czy wy dalej sądzicie, że jakiekolwiek jury czyta te wypociny? emotka  (jeśli ma ich powiedzmy 100000 sztuk?)
0 0

jokan

#6023940 Napisano: 28.05.2015 11:18:56
bzowapani napisał(a):

Perełek w Nivei jest wiecej.Np.pani która napisała źe spaceruje po parku i pije herbate emotka czy jest odpowiedz godna roweru?emotka

pozbawilas(es)  mnie wszelkich nadziei emotka - ale raczej nie -mnie sie rozniez by nie chcialo

pewnie losuja jakis wycinek odpowiedzi i z nich wybieraja
0 0

luk1990

#6023946 Napisano: 28.05.2015 11:23:28
Przecież to nie jest konkurs o jakąś nagrodę literacką- moim zdaniem każdy zasługuje na rowerek i fajnie ,że wygra go ktoś, kto może się tego nie spodziewał emotka  Nie wszyscy muszą się dobrze czuć w pisaniu rymowanek...;>
0 0

Gość: defed

#6023948 Napisano: 28.05.2015 11:25:30
luk1990 napisał(a):

Przecież to nie jest konkurs o jakąś nagrodę literacką- moim zdaniem każdy zasługuje na rowerek i fajnie ,że wygra go ktoś, kto może się tego nie spodziewał emotka  Nie wszyscy muszą się dobrze czuć w pisaniu rymowanek...;>

ale nadal jest to konkurs i spodziewamy się w zwycięskich pracach jakiegoś przejawu kreatywności, nie koniecznie w postaci rymu emotka
0 0

wojowniczka

#6023951 Napisano: 28.05.2015 11:29:39
a ja mam pytanie odnośnie podlaskiego- oni najpierw dzwonią, czy najpierw jest lista? a może sms??
0 0

Gość: stamp

#6023952 Napisano: 28.05.2015 11:29:49
luk1990 napisał(a):

Chodzi chyba o to zeby odpowiedz byla ciekawa, kreatywna, nie musi byc rymowana.A co jest ciekawego w piciu herbaty?emotka
0 0

Jasminum

#6023966 Napisano: 28.05.2015 11:45:11
slonko365 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Aby zalecana powyżej dieta była skuteczna należy jeszcze codziennie wypić Activie i zjeść kanapkę z Podlaskiem...

jasminum, gryszelm - tylko powinni jeszcze zrobić jakąś promocję na odzież, w szczególności spodnie, bo mi się jakoś wszystkie ostatnio gwałtownie kurczą emotka

Ja mam różne rozmiary, bo przyjmując leki na niektórych chudłem a na niektórych tyłem. A jeszcze jak się ćwiczy boks i jeździ rowerem 40 km to waga naprawdę skacze uwzględniając podjadanie na filmach. Mam w szafce rozmiary spodni na osobę od 80 kg do110 kg chyba emotka
0 0

Jasminum

#6023968 Napisano: 28.05.2015 11:47:58
stamp napisał(a):

luk1990 napisał(a):

Chodzi chyba o to zeby odpowiedz byla ciekawa, kreatywna, nie musi byc rymowana.A co jest ciekawego w piciu herbaty?emotka

W piciu herbaty fusy mogą pływać wyżej lub niżej, trzeba uważać aby ich nie połknąć także na pewno nie jest to sposób na walkę ze stresem emotka
Jurorzy z epoki... jury!
0 0

Gość: slonko365

#6023969 Napisano: 28.05.2015 11:48:41
stamp napisał(a):

luk1990 napisał(a):

zapytaj Japończyków albo Anglików, którzy z picia herbaty uczynili cały rytuał  emotka Ja tam się lubię napić herbatki na stres - i nawet nie o herbatę chodzi, ale o chwile spokoju i wyciszenia przy tej herbacie.

i całkowicie zgadzam się z luk1990 - dlaczego ktoś, kto nie ma zdolności literackich nie miałby dostać nagrody? Tym bardziej, że taka forma konkursu to tak naprawdę sposób na niepłacenie podatków od loterii, a po drugie - chodzi tez o to, żeby jak najwięcej osób wzięło udział i kupiło produkty - gdyby odpowiedzi były wyłącznie nie wiem jakie wypasione, mogłoby to zniechęcić część ludzi, a tak - każdy myśli, że też ma szansę.
Co nie zmienia faktu, że ja tam wolę konkursy, w których organizatorzy doceniają umiejętności, że tak powiem, "literackie " emotka
0 0

Gość: elus1982

#6023972 Napisano: 28.05.2015 11:49:24
wojowniczka napisał(a):

a ja mam pytanie odnośnie podlaskiego- oni najpierw dzwonią, czy najpierw jest lista? a może sms??

0 0

zaczytana-pola

#6023973 Napisano: 28.05.2015 11:52:51
slonko365 napisał(a):

stamp napisał(a):

luk1990 napisał(a):

zapytaj Japończyków albo Anglików, którzy z picia herbaty uczynili cały rytuał  emotka Ja tam się lubię napić herbatki na stres - i nawet nie o herbatę chodzi, ale o chwile spokoju i wyciszenia przy tej herbacie.

i całkowicie zgadzam się z luk1990 - dlaczego ktoś, kto nie ma zdolności literackich nie miałby dostać nagrody? Tym bardziej, że taka forma konkursu to tak naprawdę sposób na niepłacenie podatków od loterii, a po drugie - chodzi tez o to, żeby jak najwięcej osób wzięło udział i kupiło produkty - gdyby odpowiedzi były wyłącznie nie wiem jakie wypasione, mogłoby to zniechęcić część ludzi, a tak - każdy myśli, że też ma szansę.
Co nie zmienia faktu, że ja tam wolę konkursy, w których organizatorzy doceniają umiejętności, że tak powiem, "literackie " emotka

Właśnie miałam o tym napisać. Odpowiedzi tej Pani nie przeczytałam, ale jeśli chodzi o herbatę, to jest dobra na stres. Ja sama często, gdy jestem emotka robię sobie kubek gorącej herbaty i to mnie relaksuje i uspokaja emotka
0 0

freyja88

#6023977 Napisano: 28.05.2015 11:58:57
defed napisał(a):

stamp napisał(a):

konkurs Nivea zaczyna przypominać ostatnią Visę emotka

też zauważyłam to podobieństwo emotka
0 0

fryteczka

#6023980 Napisano: 28.05.2015 12:02:52
buncia88 napisał(a):

defed napisał(a):

stamp napisał(a):

konkurs Nivea zaczyna przypominać ostatnią Visę emotka

też zauważyłam to podobieństwo emotka

takie samo tłumaczenie na malo interesujace prace -- " komisja wybiera prace tez zwyklych ludzi czyt,słabe bo przecież nie konkursowicz nie potrafi fajnie napisać czy zrobić ciekawego zdjecia
0 0

Gość: bezik

#6023981 Napisano: 28.05.2015 12:04:19
Też myślę, że wybór wielu nieskomplikowanych, nierymowanych, czyli takich bardzo zwyczajnych odpowiedzi to po części zachęta dla innych, by brać udział. Mnie to trochę zniechęciło w pierwszej chwili, ale w drugiej znów zachęciło, bo przecież wciąż mam szansę emotka
0 0

Gość: dolly

#6023982 Napisano: 28.05.2015 12:06:15
wojowniczka napisał(a):

Tylko lista
0 0

Gość: cherry_coke

#6023994 Napisano: 28.05.2015 12:25:10
Wie ktoś może czy promocja na kosmetyki do twarzy w Ross-ku jest aktualna czy już się skończyła?
0 0

100krotka

#6023995 Napisano: 28.05.2015 12:26:11
cherry_coke napisał(a):

Wie ktoś może czy promocja na kosmetyki do twarzy w Ross-ku jest aktualna czy już się skończyła?

Była do wtorku - 26.05
0 0

aster222

#6023997 Napisano: 28.05.2015 12:28:38
czy ktoś coś słyszł o  takim nadawcy MorganCookeemnv@ayrespainting.com
0 0

mixik

#6024002 Napisano: 28.05.2015 12:33:49
To spam. Od kilku dni jest jakis wiekszy atak spamerski. Niby temat po polsku ale reszta po amerykansku. Uwaga na zalaczniki. Najlepiej od razu kasowac
0 0

dysia

#6024003 Napisano: 28.05.2015 12:34:05
aster222 napisał(a):

czy ktoś coś słyszł o  takim nadawcy MorganCookeemnv@ayrespainting.com

ja nie słyszałam, ale sam adres mi podejrzanie wygląda więc zachowałabym dużą ostrożność. same duże litery w nazwie powodują, że świeci się u mnie czerwona żarówka.
0 0