Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6031168 Napisano: 12.06.2015 16:29:22
Jasminum napisał(a):

Mam takie pytanie do wszystkich: czy w konkursach na Facebooku trzeba sprawdzać wyniki koniecznie? Czy oni wysyłają jakieś wiadomości prywatne, jak to jest? Nie wiem czy mam to śledzić na bieżąco

Przeważnie nie wysyłają żadnych wiadomości. Trzeba sprawdzać wyniki, bo często mają formę graficzną i nie pojawia się żadne powiadomienie typu "Profil X wspomniał o Tobie w komentarzu".

Ja mam całego Fejsa ogarniętego w 1 koszulce B5, zrobiłam tabelkę i codziennie zerkam, skreślam, odhaczam emotka
0 0

jokan

#6031169 Napisano: 12.06.2015 16:30:02
Jasminum napisał(a):

Mam takie pytanie do wszystkich: czy w konkursach na Facebooku trzeba sprawdzać wyniki koniecznie? Czy oni wysyłają jakieś wiadomości prywatne, jak to jest? Nie wiem czy mam to śledzić na bieżąco

roznie to jest, jak konkurs jest z aplikacji, to automatycznie dostajesz maila, a jak tylko "konkurs komentarzowy" - to raczej musisz śledziec wyniki, bo prosza o adres w wiadomosci prywatnej lub na maila
0 0

Gość: delvitto

#6031171 Napisano: 12.06.2015 16:32:02
aleks1983 napisał(a):

A Milka wysyła karty na bieżąco, czy wszystkie razem na koniec? Dostał już ktoś?

ja dostałam kartę z Milki do empiku, jakieś 2 tygodnie temu.
0 0

Jasminum

#6031174 Napisano: 12.06.2015 16:35:44
Ok. Dziękuję Wam bardzo. Rzadko startuję na facebooku, ale w takim razie będę zerkał
0 0

notta

#6031178 Napisano: 12.06.2015 16:42:18
joan napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Przeważnie nie wysyłają żadnych wiadomości. Trzeba sprawdzać wyniki, bo często mają formę graficzną i nie pojawia się żadne powiadomienie typu "Profil X wspomniał o Tobie w komentarzu".

Ja mam całego Fejsa ogarniętego w 1 koszulce B5, zrobiłam tabelkę i codziennie zerkam, skreślam, odhaczam emotka

joan - ja mam kalendarz google z zapisanymi datami zakończeń  emotka . Kiedyś bawiłam się papierowe kalendarze ale już mi przeszło emotka
0 0

joan

#6031188 Napisano: 12.06.2015 16:53:08
ivanotta napisał(a):

joan - ja mam kalendarz google z zapisanymi datami zakończeń  emotka . Kiedyś bawiłam się papierowe kalendarze ale już mi przeszło emotka

Najważniejsze, żeby mieć wszystko pod kontrolą i dobrze konkursowe sprawy zorganizować emotka
Mnie wystarcza wydrukowana tabelka, bo gram zwykle tam, gdzie wystarczy coś udostępnić. Konkursy z komentarzami wykańczają mnie psychicznie. Czasem wystarczy, że przeczytam jeden komentarz na konkurs i momentalnie opadam z sił, w głowie umierają pomysły, a rodzi się bezkresna pustka, na rzęsie w kąciku oka tańczy łza i zamykam FB emotka
0 0

Gość: aleks1983

#6031191 Napisano: 12.06.2015 17:03:55
delvitto napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

A Milka wysyła karty na bieżąco, czy wszystkie razem na koniec? Dostał już ktoś?

ja dostałam kartę z Milki do empiku, jakieś 2 tygodnie temu.

A wygrana z kiedy? 
0 0

notta

#6031197 Napisano: 12.06.2015 17:24:07
joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Najważniejsze, żeby mieć wszystko pod kontrolą i dobrze konkursowe sprawy zorganizować emotka
Mnie wystarcza wydrukowana tabelka, bo gram zwykle tam, gdzie wystarczy coś udostępnić. Konkursy z komentarzami wykańczają mnie psychicznie. Czasem wystarczy, że przeczytam jeden komentarz na konkurs i momentalnie opadam z sił, w głowie umierają pomysły, a rodzi się bezkresna pustka, na rzęsie w kąciku oka tańczy łza i zamykam FB emotka

a ja powoli zaczynam unikać konkursów na udostępnianie, chyba że nagroda wyjątkowo kusi.. czasami jest tylko jedna nagroda na 400 ludzi, a to niestety mała zachęta emotka
0 0

Gość: nostradamus

#6031205 Napisano: 12.06.2015 17:33:51
Mam pytanie dotyczące konkursu Playboya... Potrzebują nr dowodu zakupu. Kupiłem produkty w tesco i carrefour i nie mam pojęcia gdzie jest nr zakupu. TESCO: pod NIP-em jest data i z prawej strony jakiś 5-cio cyfrowy numer, potem jest 4-cyfrowy nr transakcji a pod sumą jeszcze jakiś długi zakończony BAM. Carrefour ma też nr wydruku, BAE,  i nr transakcji. Powie ktoś o który numerek im chodzi? Dziękuję z góry.
0 0

joan

#6031208 Napisano: 12.06.2015 17:39:32
nostradamus napisał(a):

Mam pytanie dotyczące konkursu Playboya... Potrzebują nr dowodu zakupu. Kupiłem produkty w tesco i carrefour i nie mam pojęcia gdzie jest nr zakupu. TESCO: pod NIP-em jest data i z prawej strony jakiś 5-cio cyfrowy numer, potem jest 4-cyfrowy nr transakcji a pod sumą jeszcze jakiś długi zakończony BAM. Carrefour ma też nr wydruku, BAE,  i nr transakcji. Powie ktoś o który numerek im chodzi? Dziękuję z góry.

O ile regulamin czy też formularz internetowy nie precyzują, o który numer chodzi, wysyłam numer wydrukowany naprzeciwko daty. Bo tak się przyjęło, po prostu.
0 0

Gość: rogalino

#6031228 Napisano: 12.06.2015 18:28:05
nostradamus napisał(a):

ten po prawej od daty, ja tak gralem, wygralem i pieniadze na koncie emotka
0 0

Gość: nostradamus

#6031236 Napisano: 12.06.2015 19:04:24
joan napisał(a):

rogalino napisał(a):

nostradamus napisał(a):

ten po prawej od daty, ja tak gralem, wygralem i pieniadze na koncie emotka

Dziękuję Wam i gratuluję rogalino emotka

0 0

Gość: Art93

#6031250 Napisano: 12.06.2015 19:40:28
Po jakim czasie informuje Pilsner o browarach? emotka
0 0

gryszelm

#6031252 Napisano: 12.06.2015 19:47:07
A ja dostałam dziś @ z CAREX, że córka wygrała płytę CD w IV etapie, ale po pierwsze nie ma jej pracy w galerii laureatów (ktoś tez tak ma), po drugie nic nie piszą, żeby odesłać paragon (to nie trzeba odsyłać) i po trzecie mamy taką płytę więc jak ktoś zainteresowany to wymienię na inną nagrodę z tego konkursu to zapraszam na pw.
0 0

Jasminum

#6031258 Napisano: 12.06.2015 20:05:24
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ja powoli zaczynam unikać konkursów na udostępnianie, chyba że nagroda wyjątkowo kusi.. czasami jest tylko jedna nagroda na 400 ludzi, a to niestety mała zachęta emotka

Ja unikam ostatnio konkursów w których nie mam nic do powiedzenia. Z pustego i salomon nie naleje. A i jak nagród kilka lub jedna to też już raczej nie biorę udziału
0 0

dysia

#6031294 Napisano: 12.06.2015 21:47:53
przyjmuje wam zgloszenia playboy?
ciagle mam komunikat: nie udało się wysłać zgłoszenia emotka
0 0

Gość: Czterdziecha

#6031300 Napisano: 12.06.2015 22:02:33
W DESPERADOS 42 KODY WYSŁAŁAM,ALE SIE NIE PODDAJE......NA RAZIE STÓWKA WPADŁA,ALE CAŁY CZAS MAM NAZIEJE NA WIĘCEJ emotka
KODY ZA DARMO MAM-WYSTARCZY Z DZIECKIEM NA PLAC ZABAW DO PRUSZKOWA SIE UDAĆ.....ostatnio podczas spacerku 6 znalazłam emotka ,ale nic nie wygrałam emotka Partner tez pije,więc mu zabieram,iiiii....nic.....W niedziele znowu muszę do Pruszkowa podjechać emotka Moze w koncu się uda-taka moja nadzieja emotka

Podlaski zakupiony 33 paragony, emotka Mam nadzieje ze trafie emotka

Jutro po pracy do intermarche jade-mam ochotę na Spełnienie Marzeń emotka

Wszystkim życzę udanego weekendu i przyjemnego odpoczynku emotka
Pozdrawiam emotka
0 0

Gość: polarniczka

#6031305 Napisano: 12.06.2015 22:14:44
Jasminum napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Ja unikam ostatnio konkursów w których nie mam nic do powiedzenia. Z pustego i salomon nie naleje. A i jak nagród kilka lub jedna to też już raczej nie biorę udziału

w pilnowaniu konkursów najlepszy jest excell gdzie odpowiednie funkcje pomagają segregować je datami...a co do konkursów na udostępnianie...nie rozumiem podejścia niektórych firm, które chcąc nabić sobie like organizują konkursy, gdzie do wygrania jest firmowy kubek...ja jestem świnia i jak nie wygram odlubiam taki profil emotka
0 0

karkocka

#6031307 Napisano: 12.06.2015 22:23:25
dysia napisał(a):

przyjmuje wam zgloszenia playboy?
ciagle mam komunikat: nie udało się wysłać zgłoszenia emotka

nie emotka
0 0

malgosia74

#6031308 Napisano: 12.06.2015 22:25:29
mi też nie przyjmuje ;/ akurat teraz jak 2 dni do końca, napisałam do nich ale czy odpowiedzą...
0 0