Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kaskaderka1

#6056630 Napisano: 13.08.2015 11:36:38
kalka napisał(a):

kalka napisał(a):

violetta napisał(a):

asante napisał(a):

Czy coś wiadomo na temat rozwiązania IV etapu konkursu "Ciasteczko i w drogę"? na stronie nie ma laureatów, ale może ktoś wie, że laureaci zostali już powiadomieni? Przestałabym się łudzić emotka ja myślę, że już dawno po, bo informują dużo wcześniej niż uzupełniają listę laureatów na stronieja myślę, że już dawno po, bo informują dużo wcześniej niż uzupełniają listę laureatów na stronie nikt się nie chwalił, to może jednak jest jakaś szansa... emotka

ja myślę, że już dawno po, bo informują dużo wcześniej niż uzupełniają listę laureatów na stronienikt się nie chwalił, to może jednak jest jakaś szansa... emotka

nikt się nie chwalił, to może jednak jest jakaś szansa... emotka

emotka  a jednak laureaci już poinformowani

Powiadomieni ? ale nie ma wyników .skąd info >?
0 0

flinta_13

#6056633 Napisano: 13.08.2015 11:43:17
Witam czy.ktos czeka jeszcze na torby reczniki z.Kolastyny???? emotka
0 0

Reni

#6056640 Napisano: 13.08.2015 11:54:30
flinta_13 napisał(a):

tak, ja  emotka
0 0

kalka

#6056641 Napisano: 13.08.2015 11:54:33
kaskaderka1 od organizatora
 Laureaci powiadomieni są dawno,a termin weryfikacji dobiega końca 
0 0

Gość: alusia29

#6056648 Napisano: 13.08.2015 12:00:09
Reni napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

tak, ja  emotka

Ja też czekam. Pisałam maila do nich, twierdzili, że dawno wysłali. Ale wczoraj mi napisano, że jednak do nich wróciło bez awizowania i wysyłają mi jeszcze raz. No zobaczymy emotka
0 0

kaskaderka1

#6056649 Napisano: 13.08.2015 12:00:11
kalka napisał(a):

Laureaci powiadomieni są dawno,a termin weryfikacji dobiega końca 

Dziękuję emotka
0 0

Gość: nouvelle

#6056652 Napisano: 13.08.2015 12:03:00
zezowaty_kot napisał(a):

kalka napisał(a):

Tempo pracy organizatorów konkursów godne podziwu! Sezon urlopowy w pełni, otępiający upał , a mam wrażenie, że w niektórych agencjach  siedzą tabuny ludzi, czytają w błyskawicznym tempie tysiące konkursowych zgłoszeń, by wyjątkowo błyskawicznie podawać wyniki (szczególnie szybko rozwiązany było Raffaello, no i w ciasteczku też już dawno poinformowani, a wiadomo: zgłoszeń w tych konkach mało nie było...) Ciekawe dlaczego to wyjątkowe tempo tempo wcale mnie nie raduje, nawet w niektórych loteriach dłużej czekamy na wyniki emotka

Sadówka jest jednak wciąż liderem emotka Konkurs zakończył się w piątek o północy, a w sobotę koło południa były maile. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak bardzo szanują oni klienta, w dodatku konkursowicza (bleee!) skoro poświęcili piątkową noc na czytanie tekstów emotka To miłe, zwłaszcza  teraz, kiedy Smolary i Columbity konkursowicza nienawidzą i nie szanują emotka

Ale porażka, debili z ludzi robią. Nie brałam udziału w Sadówce, ale to rzeczywiście kpina. Pisaliście do nich o tym? Myślę, że warto choćby dla własnego sumienia i pokazania niuniom z marketingu, że nie są boginiami intelektu i PR-u.
0 0

marzenier

#6056653 Napisano: 13.08.2015 12:06:01
Czy wszyscy dostali maile od Sadowki z inf.o wysyłce ?
0 0

kalka

#6056655 Napisano: 13.08.2015 12:07:49
kaskaderka1 napisał(a):

kalka napisał(a):

Laureaci powiadomieni są dawno,a termin weryfikacji dobiega końca  Dziękuję emotka

Dziękuję emotka

Nie ma za co emotka , wolałabym usłyszeć np: "jesteśmy w trakcie czytania Państwa zgłoszeń,zgłoszeń dużo, sezon urlopowy, więc potrzebujemy czasu na rozwiązanie konkursu..." - bo lubię marzyć
0 0

kalka

#6056665 Napisano: 13.08.2015 12:27:55
zezowaty_kot napisał(a):

kalka napisał(a):

Tempo pracy organizatorów konkursów godne podziwu! Sezon urlopowy w pełni, otępiający upał , a mam wrażenie, że w niektórych agencjach  siedzą tabuny ludzi, czytają w błyskawicznym tempie tysiące konkursowych zgłoszeń, by wyjątkowo błyskawicznie podawać wyniki (szczególnie szybko rozwiązany było Raffaello, no i w ciasteczku też już dawno poinformowani, a wiadomo: zgłoszeń w tych konkach mało nie było...) Ciekawe dlaczego to wyjątkowe tempo tempo wcale mnie nie raduje, nawet w niektórych loteriach dłużej czekamy na wyniki emotka Sadówka jest jednak wciąż liderem emotka Konkurs zakończył się w piątek o północy, a w sobotę koło południa były maile. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak bardzo szanują oni klienta, w dodatku konkursowicza (bleee!) skoro poświęcili piątkową noc na czytanie tekstów emotka To miłe, zwłaszcza  teraz, kiedy Smolary i Columbity konkursowicza nienawidzą i nie szanują emotka

Sadówka jest jednak wciąż liderem emotka Konkurs zakończył się w piątek o północy, a w sobotę koło południa były maile. Nawet nie próbuję sobie wyobrazić, jak bardzo szanują oni klienta, w dodatku konkursowicza (bleee!) skoro poświęcili piątkową noc na czytanie tekstów emotka To miłe, zwłaszcza  teraz, kiedy Smolary i Columbity konkursowicza nienawidzą i nie szanują emotka

A Columbity też? emotka  Ja co prawda często tam nie wygrywam,a jeśli się zdarza, to nagrody dalekiego stopnia i to z rezerwy, ale ludzie z forum wygrywają, poza tym Columbity potrzebują sporo czasu na wybór laureatów, więc myślałam, że czytają wszystko i wybierają w/g swego gustu, ale uczciwie.  
0 0

marzanna

#6056667 Napisano: 13.08.2015 12:28:54
kalka napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

kalka napisał(a):

Laureaci powiadomieni są dawno,a termin weryfikacji dobiega końca  Dziękuję emotka

Dziękuję emotka

Nie ma za co emotka , wolałabym usłyszeć np: "jesteśmy w trakcie czytania Państwa zgłoszeń,zgłoszeń dużo, sezon urlopowy, więc potrzebujemy czasu na rozwiązanie konkursu..." - bo lubię marzyć

Na liście zwycięzców poprzednich etapów są osoby znane z tego, że dobrze piszą i często są laureatami konkursów więc na pewno losowanka nie było. A tak poza tym to łączę się z Wami w bólu..... emotka
0 0

kalka

#6056669 Napisano: 13.08.2015 12:31:13
Dzięki marzanno, to jest budująca informacja, mam nadzieję, że w tym etapie jest podobnie, bo tempo wyboru laureatów zawrotne emotka emotka
0 0

izak1000

#6056670 Napisano: 13.08.2015 12:32:39
a co z Okocim w Polo? już chyba też weryfikacja zakończona....
0 0

mixik

#6056682 Napisano: 13.08.2015 13:02:02
izak1000 napisał(a):

a co z Okocim w Polo? już chyba też weryfikacja zakończona....

Nikt nic nie wie
(Oficjalnie)
0 0

Gość: jarko44

#6056693 Napisano: 13.08.2015 13:20:37
marzenier napisał(a):

Czy wszyscy dostali maile od Sadowki z inf.o wysyłce ?

Też czekam,
0 0

Reni

#6056707 Napisano: 13.08.2015 13:53:12
magnus napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

kalka napisał(a):

Tempo pracy organizatorów konkursów godne podziwu! Sezon urlopowy w pełni, otępiający upał , a mam wrażenie, że w niektórych agencjach  siedzą tabuny ludzi, czytają w błyskawicznym tempie tysiące konkursowych zgłoszeń, by wyjątkowo błyskawicznie podawać wyniki (szczególnie szybko rozwiązany było Raffaello, no i w ciasteczku też już dawno poinformowani, a wiadomo: zgłoszeń w tych konkach mało nie było...) Ciekawe dlaczego to wyjątkowe tempo tempo wcale mnie nie raduje, nawet w niektórych loteriach dłużej czekamy na wyniki emotka

W  sumie nie wiadomo co lepsze- losowanie czy udawanie, że się czytaemotka
Regulamin i wzajemny szacunek to podstawaemotka

Ja już wolę jak udają, że czytają - zawsze można łudzić się, że po prostu ktoś był lepszy   emotka   Po słynnej Sadówce pozostał niesmak zarówno po smaku alkoholu jak i wynikach...  emotka  
0 0

kalka

#6056708 Napisano: 13.08.2015 14:05:49
....i choroba wrzodowa i nadkwasota, a niektórzy jak dochodzą mnie wieści czują smak siary do dziś emotka

Ja na szczęście wyczułam tę siarę na odległość i nie zagrałam w słynnej "Siarówce" 
0 0

sosna

#6056727 Napisano: 13.08.2015 15:00:59
anialistopad napisał(a):

Odsylamy te paragony z męskiej strefy czy nie?

Tez się zastanawiam...
0 0

anialistopad

#6056741 Napisano: 13.08.2015 15:29:04
sosna napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Odsylamy te paragony z męskiej strefy czy nie?

Tez się zastanawiam...

kto organizował? zadzwonię i zapytam co z paragonami mamy zrobić
0 0

anialistopad

#6056751 Napisano: 13.08.2015 15:46:17
Dzwoniłam i też kazali odesłać paragon na @,tylko nie wiem na jakiego /na tego z regulaminu pani mówiła czyli  co to ten   rexonamen@fbkontakt.pl    ?
0 0